2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Sagolun kizlar Allahtan cogu seyi aldik pek eksigim kalmamisti.... Sabah aile hekimine gittim rapor yazmadi kendi kadin dogum doktorumdan isteyecegim insallah yazarda kesintide olsa maasimi alabilirim.
Canim özel sektörde olsa böyle bir şeye hakkı var mı..yasal haklarıni araştır bence. Asgari ücrette artış oldu diye iş cikarmalar çok oluyor bu ara eşim işkurda çalışıyor oradan biliyorum.

Kızlar dün akşam uzanmıştım aniden kalktım galiba karnım acıdı ve normalde çok hissediyorum hareketlerini sadece pıt pıt çok hafif şekilde hissetmeye başladım. İkinci hamileligim ama annelik hep evham sizce normal mi

Canim özel sektörde olsa böyle bir şeye hakkı var mı..yasal haklarıni araştır bence. Asgari ücrette artış oldu diye iş cikarmalar çok oluyor bu ara eşim işkurda çalışıyor oradan biliyorum.

Var canim bunu suan o kadar cok yapan varki ... ama bende bos durmadim bugun doktoruma gidip 10 gunluk rapor aldim sonrasinda 10 daha verecek insallah ocagi raporla bitirirsem eksikte olsa kazancim olacak... sonra zaten dogum izni baslayacak

Cok sene geçti aynı hemşire ebe var mıdır bilemem ama yardım isteyince emzirme konusunda bakim konusunda bilgi verdiler. Biz bezi bağlamayı bilemedik kızımda annemle birbirimize bakıp kaldık hemsireyi çağırdık yardımcı oldu. Hastane çok sıcak oluyor bilgin olsun çok kalın gecelik, pijama takımı rahatsız edebilir.

Şu anda bende çok hastayım soğuk algınlığı sandım ama baş ağrısı kas ağrısı var boğazım da şişti bugün

Çok ücretler yaa birde ebidural de artı ücret alınıyor sezaryan da artı ücret odada kalış süreside ekleniyor Allah yardımcımız olsun

Bu aylarda bazen fazla bazen az hareket ediyorlar diğer gebeliginden de hatırlarsın. Bende ilk gebelikte evham yapıp gittiğim cok oldu bebek sakin bir bebekmis meğer uyuduğu için hareket olmuyormuş. Kendini dinle biraz cok da kafana takılırsa doktoruna gider muayene ettirirsin
Selam
Şu anda bende çok hastayım soğuk algınlığı sandım ama baş ağrısı kas ağrısı var boğazım da şişti bugün
Geçmiş olsun. Test yaptırma şansın varsa yaptir istersen. Emin okursun durumundan.

Kızlar şeker yükleme sonuçlarım şöyle ki;
0’ 103
60’ 198
120’ 142
Doktor birinci saat değeri yüksek diğerleri sınırda, yediklerimize artık dikkat edersek yoluna girer dedi. Ara ara açlık-tokluk bakıp takip edecek.
Kızartma, beyaz ekmeğin fazlası, çikolata vb. aburcuburlar yasak. Gece yemelerine dur diyebilmek için öğle yemeğine dikkat edeceğim.
Tatlı çok sıkıntı değil de kızartma ve ekmeği abartmıştım zaten son günlerde

Iyi canim en azindan dikkat ederek kontrol altina alabiliriz bu guzel haber Hadi goreyim seni yapabilirsiiiin

Canim benim aclik 100, sonra 160 ve 121 cikti. Sadece aclik normalden bi tik yuksek. Doktoruma son zamanlarda kotu beslendigimden bahsettim, 2-3 hafta diyet uygula ev tipi cihazla olcum yapip sonuclari bana gonder dedi. Ikimizde biraz fazla kacirip hareketsiz kaldik. Biraz beslenmemize dikkat edersek normale donecegine inaniyorum canim. Olcum cihazi arastirip haberleselim

Bugun koca burunlu oglumu gordum. Haftasiyla uyumlu, 753gr olmus. Uykucu şirinim baya esniyordu.
Plasenta sorunum vardi, sukur kisalma olmamis 3.9cmdi, 4cm ulasmis.
37.hafta cati muayenesinde hersey normalse ve plasenta bebegin kafasinin assagi inmesine engel olmazsa normal dogum olacak gibi dedi. Masallah herseyi normal ilerliyor, boyle giderse vaktinde dogacak, 15 -22 nisan arasina hazirlikli ol dedi.
Vee hemem annecigime 14 nisana bilet aldim.

Kısalmanın olup olmadığı ultrason da mı belli oluyor yoksa vajinal muayene de mi acaba

Yaaa çok güzel benim oğlumunfs burnu kocaman geldi bana her şeyin yolunda olmasına çok sevindim inş her şey çok güzel olacak ..
doğacakları günleri düşününce çok heyecanlanıyorum ben

Cok sevindim senin adina da canim kucuk bir diyetle bu isi halledeceksin sende insallah

Oy yerim ben onun burnunuu Hadi hayirlisiyla vaktinde gelir insallah bidissss

Kızlar oturdum alışverişe verdim kendimi

Park yatağı aldık. İçine yatak araştırırken yataş twiny 70x110 hepsiburada da indirimdeydi. Satıcısı da yine yataşın kendisi. 200-250₺ ye bilinmeyen bir marka alana kadar onu alalım dedik.
M mllen hemen 80x130 a baktım sana haber vermek için heyecanla ama o boyutu koymamışlar bir tek. Diğer boyutlar da hep kendi sitelerindekine göre baya uygun.

Bebek arabasını aldık.
Reflü yatağını alıyorum.

Emzirme minderi önerisi olan var mı?

Araç gereç listemizde bir tek o kalmış oluyor şükür

Eklentiler

• E09F1885-337C-49CC-8B86-149812787B79.webp
    18 KB · Görüntüleme: 64
  • 52B9E7B8-8ED7-4E75-A119-BE670E2FCAA1.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 57
  • 6153D042-FC0D-4ABB-8FEC-F89647964FE1.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 63
  • 010DF0E3-549D-4F91-BF67-3FE29325A596.webp
    18 KB · Görüntüleme: 62
İlaçlık bir durum olmamasına çok sevindim canım diyetle kontrol altına alırsın inşallah
Seninde kötü çıkmamış canım dikkat ederek düzelecek seviyedeymiş sevindim
Oyy maşallah böyle yüzünü gösteren bebeklere hastayım ya bizimki doğumda göstercek galiba plesanta benimde ön duvarda ama rahim ağzını kapatmıyor doğuma kadar da kapatmaz inşallah. Çatı muayenesi olmayı istiyorum bende normal doğum için bir sıkıntı falan olup olmadığını bilmek için. 37. Haftada mı oluyormuş? Tarihin belli olmasına sevindim inşallah hayırlısıyla görürüz o günleri

75 gr yüklemede en önemli olan 2. saatin 140 ın altına düşmesiymiş. Yeni araştırmalarımda bunu öğrendim seninki inmiş bak şükür. Benimki de 142
Dediğin gibi ikimizinki de son zamanlardaki beslenmemizin etkisi muhtemelen. Toparlarız en kısa zamanda geç yemeleri falan kontrol altına alabilirsek

Teyzeleri yesin koca burnunu onun
Maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah planlanan şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…