Canim özel sektörde olsa böyle bir şeye hakkı var mı..yasal haklarıni araştır bence. Asgari ücrette artış oldu diye iş cikarmalar çok oluyor bu ara eşim işkurda çalışıyor oradan biliyorum.Sagolun kizlar Allahtan cogu seyi aldik pek eksigim kalmamisti.... Sabah aile hekimine gittim rapor yazmadi kendi kadin dogum doktorumdan isteyecegim insallah yazarda kesintide olsa maasimi alabilirim.
Canim özel sektörde olsa böyle bir şeye hakkı var mı..yasal haklarıni araştır bence. Asgari ücrette artış oldu diye iş cikarmalar çok oluyor bu ara eşim işkurda çalışıyor oradan biliyorum.
Cok sene geçti aynı hemşire ebe var mıdır bilemem ama yardım isteyince emzirme konusunda bakim konusunda bilgi verdiler. Biz bezi bağlamayı bilemedik kızımda annemle birbirimize bakıp kaldık hemsireyi çağırdık yardımcı oldu. Hastane çok sıcak oluyor bilgin olsun çok kalın gecelik, pijama takımı rahatsız edebilir.Aa oyle mi canim peki ebeler hemsireler ilgililer miydi ? Benim doktorumdan yana hic suphem yok ama ebeler hemsireler umursamazsa diye cok endiseleniyorum. Ozellikle emzirme konusunda. Ama doktorum emzirme egitimi verecek ebemiz var iciniz rahat olsun dedi.
Şu anda bende çok hastayım soğuk algınlığı sandım ama baş ağrısı kas ağrısı var boğazım da şişti bugünHic mesajları bile okuyamıyorum canim suan moralim bozuk baya, biraz rahatsız olunca evdekilerle kovid testi yaptik, annem ve ben pozitif ciktik ama annem bugun ağırlaştı ve suan yogun bakimda, cok uzgunum ne yapacağımı şaşırdım
Çok ücretler yaa birde ebidural de artı ücret alınıyor sezaryan da artı ücret odada kalış süreside ekleniyor Allah yardımcımız olsunGunaydin kizlarrSeker yuklemesi yapan canlar insallah sonuclar cok guzel cikar Cikmazsa da takip ederek diyet yaparak birlikte bu isi yapariz hic merak etmeyin sizi motive ederiz
Bugun hastaneyi aradim herseyi benim getirmem gerekiyormus, hastane hicbisey vermiyor yaniYeni yil fiyatlari belli oldu mu dedim, sgkli 3000-3500 tl, sgksiz sordum 6000-7500 tl dedi :)
Bu aylarda bazen fazla bazen az hareket ediyorlar diğer gebeliginden de hatırlarsın. Bende ilk gebelikte evham yapıp gittiğim cok oldu bebek sakin bir bebekmis meğer uyuduğu için hareket olmuyormuş. Kendini dinle biraz cok da kafana takılırsa doktoruna gider muayene ettirirsinKızlar dün akşam uzanmıştım aniden kalktım galiba karnım acıdı ve normalde çok hissediyorum hareketlerini sadece pıt pıt çok hafif şekilde hissetmeye başladım. İkinci hamileligim ama annelik hep evhamsizce normal mi
Selam
Geçmiş olsun. Test yaptırma şansın varsa yaptir istersen. Emin okursun durumundan.Şu anda bende çok hastayım soğuk algınlığı sandım ama baş ağrısı kas ağrısı var boğazım da şişti bugün
Iyi canim en azindan dikkat ederek kontrol altina alabiliriz bu guzel haberKızlar şeker yükleme sonuçlarım şöyle ki;
0’ 103
60’ 198
120’ 142
Doktor birinci saat değeri yüksek diğerleri sınırda, yediklerimize artık dikkat edersek yoluna girer dedi. Ara ara açlık-tokluk bakıp takip edecek.
Kızartma, beyaz ekmeğin fazlası, çikolata vb. aburcuburlar yasak. Gece yemelerine dur diyebilmek için öğle yemeğine dikkat edeceğim.
Tatlı çok sıkıntı değil de kızartma ve ekmeği abartmıştım zaten son günlerde
İnşallah canım yapacağım başka yolu yokIyi canim en azindan dikkat ederek kontrol altina alabiliriz bu guzel haberHadi goreyim seni yapabilirsiiiin
Canim benim aclik 100, sonra 160 ve 121 cikti. Sadece aclik normalden bi tik yuksek. Doktoruma son zamanlarda kotu beslendigimden bahsettim, 2-3 hafta diyet uygula ev tipi cihazla olcum yapip sonuclari bana gonder dedi. Ikimizde biraz fazla kacirip hareketsiz kaldik. Biraz beslenmemize dikkat edersek normale donecegine inaniyorum canim. Olcum cihazi arastirip haberleselimKızlar şeker yükleme sonuçlarım şöyle ki;
0’ 103
60’ 198
120’ 142
Doktor birinci saat değeri yüksek diğerleri sınırda, yediklerimize artık dikkat edersek yoluna girer dedi. Ara ara açlık-tokluk bakıp takip edecek.
Kızartma, beyaz ekmeğin fazlası, çikolata vb. aburcuburlar yasak. Gece yemelerine dur diyebilmek için öğle yemeğine dikkat edeceğim.
Kısalmanın olup olmadığı ultrason da mı belli oluyor yoksa vajinal muayene de mi acabaBugun koca burunlu oglumu gordum.Haftasiyla uyumlu, 753gr olmus. Uykucu şirinim baya esniyordu.
Plasenta sorunum vardi, sukur kisalma olmamis 3.9cmdi, 4cm ulasmis.
37.hafta cati muayenesinde hersey normalse ve plasenta bebegin kafasinin assagi inmesine engel olmazsa normal dogum olacak gibi dedi. Masallah herseyi normal ilerliyor, boyle giderse vaktinde dogacak, 15 -22 nisan arasina hazirlikli ol dedi.
Vee hemem annecigime 14 nisana bilet aldim.
Yaaa çok güzelBugun koca burunlu oglumu gordum.Haftasiyla uyumlu, 753gr olmus. Uykucu şirinim baya esniyordu.
37.hafta cati muayenesinde hersey normalse ve plasenta bebegin kafasinin assagi inmesine engel olmazsa normal dogum olacak gibi dedi. Masallah herseyi normal ilerliyor, boyle giderse vaktinde dogacak, 15 -22 nisan arasina hazirlikli ol dedi.
Canim benim aclik 100, sonra 160 ve 121 cikti. Sadece aclik normalden bi tik yuksek. Doktoruma son zamanlarda kotu beslendigimden bahsettim, 2-3 hafta diyet uygula ev tipi cihazla olcum yapip sonuclari bana gonder dedi. Ikimizde biraz fazla kacirip hareketsiz kaldik. Biraz beslenmemize dikkat edersek normale donecegine inaniyorum canim. Olcum cihazi arastirip haberleselim
Cok sevindim senin adina da canim kucuk bir diyetle bu isi halledeceksin sende insallahBugun koca burunlu oglumu gordum.Haftasiyla uyumlu, 753gr olmus. Uykucu şirinim baya esniyordu.
İlaçlık bir durum olmamasına çok sevindim canım diyetle kontrol altına alırsın inşallahKızlar şeker yükleme sonuçlarım şöyle ki;
0’ 103
60’ 198
120’ 142
Seninde kötü çıkmamış canım dikkat ederek düzelecek seviyedeymiş sevindimCanim benim aclik 100, sonra 160 ve 121 cikti. Sadece aclik normalden bi tik yuksek. Doktoruma son zamanlarda kotu beslendigimden bahsettim, 2-3 hafta diyet uygula ev tipi cihazla olcum yapip sonuclari bana gonder dedi. Ikimizde biraz fazla kacirip hareketsiz kaldik. Biraz beslenmemize dikkat edersek normale donecegine inaniyorum canim. Olcum cihazi arastirip haberleselim
Oyy maşallah böyle yüzünü gösteren bebeklere hastayım ya bizimki doğumda göstercek galibaBugun koca burunlu oglumu gordum.Haftasiyla uyumlu, 753gr olmus. Uykucu şirinim baya esniyordu.
75 gr yüklemede en önemli olan 2. saatin 140 ın altına düşmesiymiş. Yeni araştırmalarımda bunu öğrendimCanim benim aclik 100, sonra 160 ve 121 cikti. Sadece aclik normalden bi tik yuksek. Doktoruma son zamanlarda kotu beslendigimden bahsettim, 2-3 hafta diyet uygula ev tipi cihazla olcum yapip sonuclari bana gonder dedi. Ikimizde biraz fazla kacirip hareketsiz kaldik. Biraz beslenmemize dikkat edersek normale donecegine inaniyorum canim. Olcum cihazi arastirip haberleselim
Bugun koca burunlu oglumu gordum.Haftasiyla uyumlu, 753gr olmus. Uykucu şirinim baya esniyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?