2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Teşekkür ederim canım önerin için :)

Günaydın canım iyi yapmışsın çünkü bu içecek de mide bulandırıyor gerçekten aç karnına ben de şimdi içtim. Bir de çilekliymiş
Bende ondan çekindim açıkçası. Hassas bir öğürme refleksim var malesef riske atmak istemedim. Benim içecekte elma aromalı yazıyor. Açlık kanını verip içeceği içmeden önce ya da sonra bir şeyler yiyebiliyor muyuz? Yoksa öyle aç aç mı bekliyoruz inşallah sonucun normal çıkar canım❤

Cok uzgunum, umarim bu surecte cok zorlanmazsin.

Günaydın canım iyi yapmışsın çünkü bu içecek de mide bulandırıyor gerçekten aç karnına ben de şimdi içtim. Bir de çilekliymiş
Sorma benim de midem cok kotu, bayilacak gibi hissediyorum. Kusmamak icin kendimi zor tutuyorum. 45dk sonra son kani vericem. Yine yuksek cikarsa ev tipi cihaz alip kendim olcup takibimi yapacagim cunku birden bu kadar sekeri bunyem kaldirmiyor. Tabi doktorumun onerilerini de duymak lazim. Off ne sinir biseymis bu seker yukleme testi. Birde canim gecen 50liktr aclik sekerime bakilmamis. Simdi ozellikle sordum evet bu sefer acliga da bakacagiz dedi.

Ac olmak gerekiyor canim. 8.20de ac karnina kan verdim. Elma aromali 75lik icip 9.25de ikinci kani ac karnina verdim. Simdi 10.25de sonuncu kani ac karnina verecegim. Ondan sonra yeme icme serbest.

Canım böyle bir hakkı yok ki bence yasal yolları da araştırmanı öneririm.
Günaydın canım yeni yılın ilk haftasına başladık çok şükür, ben iyiyim bebişte iyidir inşallah bazen hareketlerini hissediyorum bazen hissedemiyorum o anlarda canım sıkılıyor ama sorun yoktur inşallah diyip devam ediyorum :)) Sen de iyisindir inşallah :)

Bizde iyiyiz, bizim kız baya hareketli valla özellikle de akşamları hiç durmuyor :)
Yeni yıla girerken biz bittik o yüzden hiç girip bakamadım bile :)

İyi olmanıza çok sevindim canım

Ac olmak gerekiyor canim. 8.20de ac karnina kan verdim. Elma aromali 75lik icip 9.25de ikinci kani ac karnina verdim. Simdi 10.25de sonuncu kani ac karnina verecegim. Ondan sonra yeme icme serbest.
Off açlığa dayanmak zor oluyor. Gerçi 7de uyandım hala bir şey yiyemedim midem yüzünden. Şekerli içecek çok kötü mü ya sende bulantı falan yaptı mı inşallah yüksek çıkmaz sonucun
Polyannaa bana verilen kagitta bunlar yaziyor canim
Sağol canım çok faydalı oldu❤ 50lik için açlık gerekmez diyor ya onu anlamadım benimki 50lik de o yüzden

Ben de şimdi ikinciyi verdim. 11.15 te de sonuncu inşallah
Hemşire de bana bu kandan sonra uyku hali olabilir dedi. Mide bulantısına bir de yanma eklendi benim. Son kanı verip gaviscon şişesini tepeme dikeceğim sanırım
Açlık da çıkmış benim 103 100-125 arası prediyabetik diyor bakalım referans aralığında. Ama cihazın yanlış ölçtüğü kesinleşti. 129 ölçtü o
Benim de takip etmem gerekirse yeni bir cihaza ihtiyacım olacak

Su dışında birşey tüketemiyoruz canım. Ama senin 50 gr mış. O biraz daha farklı sanırım ya. Bana da doktorum ilk konuştuğumuzda 50 yaparız demişti. Ben eski baygınlık deneyimimi anlatınca hafif birşeyler atıştırıp gelebilirsin demişti. Şaşırmıştım. Bir de senin içecek sonrası tek kan var. Çok zorlanmazsın muhtemelen. 2. saat zor geliyor biraz daha

Gunaydin kizlarr Seker yuklemesi yapan canlar insallah sonuclar cok guzel cikar Cikmazsa da takip ederek diyet yaparak birlikte bu isi yapariz hic merak etmeyin sizi motive ederiz

Bugun hastaneyi aradim herseyi benim getirmem gerekiyormus, hastane hicbisey vermiyor yani Yeni yil fiyatlari belli oldu mu dedim, sgkli 3000-3500 tl, sgksiz sordum 6000-7500 tl dedi :)

Bende senin doğum yapacagin hastanede ilk dogumumu yaptim ve bebegi güzel temizlemislerdi kıyafetler gayet temizdi ve lekeler olsa bile çıkıyor ayni kiyafeti yeğenime de giydirdik sorun yok şimdi de ogluma doğduğunda giydirecegim. İlk dogduklarinda ayni kiyafetler ile çekilmiş fotoğraflarını da çerçeve yapacagim.
Cok geçmiş olsun. Annen için Rabbım acil şifalar versin. Hatırlarsan 3. Ay hamileligimde bende koronaya yakalandım ki ben daha büyük risk içerisindeydim ki bebeklerimiz gelisimini tamamalamamisti. Şimdi bebeğin gelişti büyüdü güzel bir şekilde isallah atlatacaksınız. Bol meyve portakal, mandalina ye. Ihlamur iç içerisine meyveler dilimle pişir ki seni tiksindirmesin değişik tatlarda olsun Allahin izniyle iyilesirsiniz.

İnşallah bakalım yarın gidebilirsem görücez nasıl olacak analık zorlukları doğmadan başlıyormuş gerçekten

Merhaba, hangi şehirdeki hangi hastane acaba? Bu fiyat sezeryan için mi?

Benim 2.kez seker yukleme yapildi ve ikisi de beni kotu etkiledi, vucudum o kadar sekeri tolere etmiyor sanirim. 2.kani verdikten sonra kahvalti yaptim uzandim suan sukur iyiyim. Kagitta 50lik icin ac olmaya gerek yok yaziyor ama bence sen riske atma.

Gecmis olsun canim, sonuclarinin hemen cikmasi ne guzel. Hepsi cikinca en dogru degerlendirmeyi doktorun yapar. Bakalim ne diyecek. Benim sonuclar hala cikmadi. 14.30da doktorumla randevum var. O zamana kadar yetisecegini soylediler.

Aa oyle mi canim peki ebeler hemsireler ilgililer miydi ? Benim doktorumdan yana hic suphem yok ama ebeler hemsireler umursamazsa diye cok endiseleniyorum. Ozellikle emzirme konusunda. Ama doktorum emzirme egitimi verecek ebemiz var iciniz rahat olsun dedi.

Ay bir de 2 kere yapıldı sana ya bu son artık inşallah sonucun güzel çıkar evet riske atmam aç giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…