- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Çok sağol canım, yarın kontrol çıkışı eczaneye uğrayayım halledeyim onu da. kafam çorba olduObayram ben göğüs ucu için bu kremi aldım.
Çok araştırdım yorumları çok iyi.
Hatta o siteden çok uyguna geldi.
Bir bak istersen
Garmastan Pomat 20 gr - Göğüs Ucu Kremi | Dermoeczanem.com
Garmastan Pomat 20 gr - Göğüs Ucu Kremi ve tüm Assos İlaç çeşitleri ve tüm seçkin dermokozmetik markalar vitaminler, bebek ürünleri Dermoeczanem'de.www.dermoeczanem.com
Çok sağol canım, yarın kontrol çıkışı eczaneye uğrayayım halledeyim onu da. kafam çorba oldubazı şeyleri sorgulamayacağım artık valla. Siz de olmasanız
Siz lansinoh denemismiydiniz direkt garmastan mi aldınız lansinoh ve incia markalarıda aklımda da ondan soruyorum :)Ne demek canım hepimiz birbirimize desteğiz burada
Yok canim almadim. Satici bize "bu puseti 6-8 aydan fazla kullanamayacaksiniz bebek icine sigmayacak. Aracinizda emniyet kemeriyle kullaninirsiniz. Sonra oto koltugu almaniiz gerekecek zaten " dedi. Oto koltugu arastirmasi da yapmadik henuz.
Siz lansinoh denemismiydiniz direkt garmastan mi aldınız lansinoh ve incia markalarıda aklımda da ondan soruyorum :)
Ya evet ben de 6 ay kullanılıyor diye biliyorum ama sadece emniyet kemeri tutacak mı pusetiYok canim almadim. Satici bize "bu puseti 6-8 aydan fazla kullanamayacaksiniz bebek icine sigmayacak. Aracinizda emniyet kemeriyle kullaninirsiniz. Sonra oto koltugu almaniiz gerekecek zaten " dedi. Oto koltugu arastirmasi da yapmadik henuz.
Çok güzeller canım , pembe çantadan da memnun kaldın mı nasıl kalitesi falan ?Kizlar organizerler geldi merak edenler varsa cok kaliteli cok begendim ben. Bu griler benim esyalarim icin, baska bir takim da bebis icin aldim ama o henuz gelmedi onu da cekerim gelince
Canim biz aldiktan sonra arabada deneme yaptik guzelce sabitleniyor. Esimle ciktigimizda sorun olmaz zaten arkada bebegin yaninda olurum. Tek ciktigimda ön koltuga sabitlerim ama oraya takıp denemedim.Ya evet ben de 6 ay kullanılıyor diye biliyorum ama sadece emniyet kemeri tutacak mı pusetiemin olamadım ondan güvenlik açısından
Su wc olmasa deliksiz uyucam ama, cok zorluyor arada idrar torbama tekme ata ata uyanıyorum yaaaaİnşallah inşallah ama uzun bi süre çok arıcaz bence bu uykularıbi yatıyorum 8-10 saat deliksiz , öğlen yine uyuyorum 2-3 saat fırsatımız varken uyuyalım bol bol napalım
Bana bazen ayaktayken bir vuruyor hiçbir şey yokken o salisede birden tutamayacak kadar sıkışmış oluyorum çok gülüyorum halimeSu wc olmasa deliksiz uyucam ama, cok zorluyor arada idrar torbama tekme ata ata uyanıyorum yaaaa
Bende de o arada biseye cok gülersem kahkaha atarsam oluyor, yaa kaçtı galiba diyorum eşim daha da gülüyor halimeBana bazen ayaktayken bir vuruyor hiçbir şey yokken o salisede birden tutamayacak kadar sıkışmış oluyorum çok gülüyorum halimekaçırdım mı dediğim bile oluyor öyle vuruyor
Daha şimdiden eğleniyorlar bizle bakalım, doğunca neler etceklerBende de o arada biseye cok gülersem kahkaha atarsam oluyor, yaa kaçtı galiba diyorum eşim daha da gülüyor halimeçok garip haller bunlar çok
O digerine gore bi tik daha kalitesiz ama o fiyata gore cok iyi bence almaya deger yaniÇok güzeller canım , pembe çantadan da memnun kaldın mı nasıl kalitesi falan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?