2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
M mllen canım sen bebek arabasının puset kısmını arabaya otokoltuğu olarak bağlamak için isofix aldın mı ? Burda herkes isofixle bağlıyor arabaya ama direk o olmadan da bağlanıyor mu bilemedim

Çok sağol canım, yarın kontrol çıkışı eczaneye uğrayayım halledeyim onu da. kafam çorba oldu bazı şeyleri sorgulamayacağım artık valla. Siz de olmasanız

Çok sağol canım, yarın kontrol çıkışı eczaneye uğrayayım halledeyim onu da. kafam çorba oldu bazı şeyleri sorgulamayacağım artık valla. Siz de olmasanız

Ne demek canım hepimiz birbirimize desteğiz burada

M mllen canım sen bebek arabasının puset kısmını arabaya otokoltuğu olarak bağlamak için isofix aldın mı ? Burda herkes isofixle bağlıyor arabaya ama direk o olmadan da bağlanıyor mu bilemedim
Yok canim almadim. Satici bize "bu puseti 6-8 aydan fazla kullanamayacaksiniz bebek icine sigmayacak. Aracinizda emniyet kemeriyle kullaninirsiniz. Sonra oto koltugu almaniiz gerekecek zaten " dedi. Oto koltugu arastirmasi da yapmadik henuz.

Yok canim almadim. Satici bize "bu puseti 6-8 aydan fazla kullanamayacaksiniz bebek icine sigmayacak. Aracinizda emniyet kemeriyle kullaninirsiniz. Sonra oto koltugu almaniiz gerekecek zaten " dedi. Oto koltugu arastirmasi da yapmadik henuz.
Ya evet ben de 6 ay kullanılıyor diye biliyorum ama sadece emniyet kemeri tutacak mı puseti emin olamadım ondan güvenlik açısından

Kizlar organizerler geldi merak edenler varsa cok kaliteli cok begendim ben. Bu griler benim esyalarim icin, baska bir takim da bebis icin aldim ama o henuz gelmedi onu da cekerim gelince
Çok güzeller canım , pembe çantadan da memnun kaldın mı nasıl kalitesi falan ?

Ya evet ben de 6 ay kullanılıyor diye biliyorum ama sadece emniyet kemeri tutacak mı puseti emin olamadım ondan güvenlik açısından
Canim biz aldiktan sonra arabada deneme yaptik guzelce sabitleniyor. Esimle ciktigimizda sorun olmaz zaten arkada bebegin yaninda olurum. Tek ciktigimda ön koltuga sabitlerim ama oraya takıp denemedim.

İnşallah inşallah ama uzun bi süre çok arıcaz bence bu uykuları bi yatıyorum 8-10 saat deliksiz , öğlen yine uyuyorum 2-3 saat fırsatımız varken uyuyalım bol bol napalım
Su wc olmasa deliksiz uyucam ama, cok zorluyor arada idrar torbama tekme ata ata uyanıyorum yaaaa

Su wc olmasa deliksiz uyucam ama, cok zorluyor arada idrar torbama tekme ata ata uyanıyorum yaaaa
Bana bazen ayaktayken bir vuruyor hiçbir şey yokken o salisede birden tutamayacak kadar sıkışmış oluyorum çok gülüyorum halime kaçırdım mı dediğim bile oluyor öyle vuruyor

Bana bazen ayaktayken bir vuruyor hiçbir şey yokken o salisede birden tutamayacak kadar sıkışmış oluyorum çok gülüyorum halime kaçırdım mı dediğim bile oluyor öyle vuruyor
Bende de o arada biseye cok gülersem kahkaha atarsam oluyor, yaa kaçtı galiba diyorum eşim daha da gülüyor halime çok garip haller bunlar çok

Çok güzeller canım , pembe çantadan da memnun kaldın mı nasıl kalitesi falan ?
O digerine gore bi tik daha kalitesiz ama o fiyata gore cok iyi bence almaya deger yani Makyaj cantasinin icinde zor oluyor bazen istedigini bulamiyosun. Hastanede hemen elinin altinda olmasi guzel bence.
Denemek icin bi kac bisey koydum cok hosuma gitti benim. Yanliz arada ki fermuara bisey konulmaz sekli bozuluyor, oraya da heralde dis fircasi kucuk dis macunu falan koyabiliriz

Eklentiler

• E1A567D5-B0A2-4DFF-A020-3BFAA043FCA3.webp
    89,2 KB · Görüntüleme: 108
  • 05AAEAA2-9C6E-407F-8953-14737724426A.webp
    77 KB · Görüntüleme: 66
  • 9C670EDF-0EA9-461B-83EF-6DB54170BC02.webp
    78,8 KB · Görüntüleme: 63
  • 2DB4BE63-A7AA-4F29-BCED-9BC5F279BE69.webp
    129,7 KB · Görüntüleme: 102
Gunaydin kizlar
Biz iyiyiz sizler nasilsinizz?
26+3 ten bildiriyorum +12 kilo ama hala cok cikmayan gobusumle sizi selamliyorum :))) Elbiselerde hele hic belli olmuyor Gecen misafirlerimiz geldi, eee sen hic hamile gibi durmuyosun dediler az biraz moralim bozulmadi degil ama rahatim boyle napalim varsin cikmasin karnim :))

Eklentiler

• B0AAA00C-A497-4C41-A3F1-1A45F791B2CD.webp
    115,1 KB · Görüntüleme: 90
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…