2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben de yapmadım henüz yalnız değilsin:) benim kıyafetler kardeşlerimden gelecek o yüzden şuan tek bir zıbın bile yok evde zaten makina yıkıyor ütüyü de eşime yaptırırım olur gider. Temizlik işi daha büyük iş benceOnda da eş yardımı sonuna kadar kullanılır sorun değil

Cidden hic belli olmuyor. O zaman havaya ayak uyduracagiz ama dedigim gibi mayistan once oyle sicacik havalar olacagini sanmiyorum. Yine zibin,alt ust uzun kollu patikli giydiririz.

Allah yardimcin olsun canim. Hamileligi kullanip home office teklif edemez misin acaba ? Inan bazen dusunuyorum her gun git gel yapsam mahfolurdum. Ben 37de izne ayrilmayi dusunuyorum, o zaman esimle temizlik yapacagim zaten ev kucuk, esya az cabuk halolur :)

Amiiiin insallah bol sutlu emmeyi seven bebislerimiz olsun gerisi halolur.

Home office bizim şirket için imkansız canım keşke olsa.
Bende 34'e kadar çalışıp, izne çıkacağım işte sonrasında işler koşturmacalar başlayacak.
En sonuna doğru biraz dinlenirim umarım :)

Sonra da gelsin canlarımız

Benimde annem gelecek koltuklar, halılar yıkmaya tabi.
Annem dip köşe sileceğim dedi öylelikle biter işte.
Ondan hemen sonra da kıyafetler yıkanır ütülenir.

İnşallah sonra da doğumlarımız başlar, gelsin pıtırcıklar :)

Ah anneler riskin yoksa acele etmene gerek yok zaten inşallah sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil gerçekten

Benim hastanede emzik biberon getirmeyin diyor. Birde arkadaşlardan duyduğum kadarıyla meme reddi olmaması açısından mama gerekirse eğer kaşık biberonla verilmesi daha iyiymiş. Bende koyarsam öyle bişey alırım heralde.

Merhabalar,
Bir sorum olcaktı 24+1 olduk ama 2 3 gündür kasılmalar yaşıyorum. Doktor normal diyor aranızda buna benzer durumlar olan var mı ?
Merhaba,
Kasılma bacaklarim da oldu o da magnezyum eksikliğinden oldu. Ilac ve soda içerek biraz daha rahatladı.

Ne kadar bi kanama oluyor cok merak ediyorum. Adet kanamasi gibi mi yoksa daha yogunu mu acaba
Kanama doğumdan cikinca fazla olur benim normalde reglim falan az olur ben ped yeter diye düşündüm yetmedi taştı. Bebek bezinin yanlarındaki lastikli kismini yirttilar kocaman ped gibi oldu. Hasta kulotlarindan aldırdım ondan kullandım.
Maşallah herseyi tamamlamissin çok güzel hersey. Battaniye ye sarmak yada elyafli kundak yeterli oluyor. Mont doğduğunda kullanılmıyor.
2 gecelik , 1 pijama takımı aldım yanina. Hastanede gecelik daha kullanisli. Pijamayı hastaneden çıkarken giyersin anca.
Benim gibi daha bir çöp bile almayan varmı?
var var ben hiç birsey almadım. Kızımdan kalan birkaç takım var elimin altında onu tutuyorum. 7. Ay kontrolumuzden sonra bende alacağım inşallah.

pembemanolya canım eyüp sabri tuncerin hangi kokusuydu senin sevdiğin?
Kadın teni kolonyası canım , isminden dolayı bazı kesimler tarafından tepki aldığı icin son zamanlarda amber kolonyası olarak değiştirmişler adını . Yani amber de alsan kadınteni de alsan ikisi aynı kolonya,rengi pembe olacak

Eklentiler

• 20A66437-0B16-4ACF-9172-B08C09962D25.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 87
Sahsen benim ilk cocuk gorgusuzlugu. Ikincisinde sanirim sizin gibi olacagim.
Sizde haklısınız ilkinde alacak çok daha şey oluyor cinsiyet değişik oldugu için beşik ve kıyafet dışında süt sağma makinası, bez, ıslak mendil, göğüs ucu ( bu arada göğüs ucu olmayanlara tavsiye ederim bemim kız hiç emmedi göğüs uçumda yoktu hastanede de yoktu gece saat 2 de eşim eczaneden alıp gelmişti çantanızda bulundurun mutlaka) alıcam ondan da acele etmiyorum açıkcası

Merhaba hazırladıklarınız harika bende hızlansam iyi olacak sanırım

Ben henüz gecelik,pijama takımı almadım alanlardan öneri istiyorum da yardımcı olabilir misiniz? :))

Kızlar kayınvalidem bi hurç yollamış içinden şunlar da çıktı çok duygulandım Yelek ve patikler eşimin eşimi kız bekliyorlarmış cinsiyet öğrenmemişler doktordan . Kayınvalidem de kız icin bu elbiseyi patiği yeleği örmüş.. eşim doğunca da patikten bişey olmaz diyip giydirmiş pembe pembe fotoğrafı var baktıkça gülerim babasının pembe patikleri kızına nasip olacak şimdi hayırlısıyla Elbisemiz de 30 yıllık ama yepyeni kalmış gerçekten çok seviyorum böyle el emeklerini, hatırası olan eşyaları

Eklentiler

• 47D1180C-823A-447B-B376-1CAF36D61897.webp
    75,8 KB · Görüntüleme: 78
  • 402BE56E-24BE-47E5-A991-A58A5AABACF6.webp
    57,6 KB · Görüntüleme: 82
Merhabalar herkese, şimdiden hayırlı doğumlarımız olsun inşallah.. ben sizlere şeyi sormak istiyorum bu göğüs için, göğüs kalkanı, göğüs silikonu, göğüs vs bunlarn hangisini almalıyız hangisi tam neye yarıyor ben haala anlayamadm benm normalde de tenim çok hassastır, bazen göğüs uçlarm kendikendine tahriş olur ve hiçbişi değmesn diye peçete falan koyarım ve emininki ilk günden cırlatacak beni göğüs ucu ağrıları.. silikon ya da kapak ya da tam olarak hangilerini temin etmem gerekiyor benim acaba:/

Merhaba hazırladıklarınız harika bende hızlansam iyi olacak sanırım

Ben henüz gecelik,pijama takımı almadım alanlardan öneri istiyorum da yardımcı olabilir misiniz? :))
Kuzum ben waikikiden aldim, netten hamile pijama gecelik diye yaz mutlaka görürsün, takip ederek baya indirimden carktan kupondan vs aldim hatta. Önü düğmeli pijama takımı ve gecelik sabahlık ayrı ayrı takim yaptım simdiki fiyatlarıyla resimleri atıyorum bak, birde pijamanin suan grisini almıştım onu giyiyorum ama hastaneye koyar mym bilmem.

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-07-23-48-51-98_095202a573796aa7dcac7326ecfbba92.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_2022-01-07-23-48-45-13_095202a573796aa7dcac7326ecfbba92.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_2022-01-07-23-48-39-21_095202a573796aa7dcac7326ecfbba92.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…