Ben de yapmadım henüz yalnız değilsin:) benim kıyafetler kardeşlerimden gelecek o yüzden şuan tek bir zıbın bile yok evdeBen daha marta kadar çalışıp 34.hafta da izne ayrılacağım o vakte kadar sanmıyorum yapayım
Evde de işler var, temizlik yapılması lazım her şey beni bekliyor, bende izni
Umarım çok geç kalmış olmam :)
Cidden hic belli olmuyor. O zaman havaya ayak uyduracagiz ama dedigim gibi mayistan once oyle sicacik havalar olacagini sanmiyorum. Yine zibin,alt ust uzun kollu patikli giydiririz.Evet evet onun icin kalın bir battaniye ile sarmamız gerekir ama yünlü polarlı tulumlar falan bence de kalın gelir tabi küresel ısınma var hava ne olur bilmiyorum geçen hafta Ocak ayında burası 20 derece oldu görülmüş şey değil . Nisanda ne olur hiç kestiremiyorum
Allah yardimcin olsun canim. Hamileligi kullanip home office teklif edemez misin acaba ? Inan bazen dusunuyorum her gun git gel yapsam mahfolurdum. Ben 37de izne ayrilmayi dusunuyorum, o zaman esimle temizlik yapacagim zaten ev kucuk, esya az cabuk halolur :)Ben daha marta kadar çalışıp 34.hafta da izne ayrılacağım o vakte kadar sanmıyorum yapayım
Evde de işler var, temizlik yapılması lazım her şey beni bekliyor, bende izni
Umarım çok geç kalmış olmam :)
Amiiiin insallah bol sutlu emmeyi seven bebislerimiz olsun gerisi halolur.Bebekten bebeğe değişebilir haklısın:) arkadaşa da dediğim gibi, fazlalıklarını ayrı küçük çanta yapıp arabada da bırakabilirsin, hastane odasına sokup kullanmayınca tekrar yıkama gereği duyuyor insan. En azından kullanılmazsa yıkama derdin olmaz tekrar. Evet bu kundak da işini görür bence. İnşallah biz bol sütlü oluruz onlar da bol emen bebişler olurlar
Cidden hic belli olmuyor. O zaman havaya ayak uyduracagiz ama dedigim gibi mayistan once oyle sicacik havalar olacagini sanmiyorum. Yine zibin,alt ust uzun kollu patikli giydiririz.
Allah yardimcin olsun canim. Hamileligi kullanip home office teklif edemez misin acaba ? Inan bazen dusunuyorum her gun git gel yapsam mahfolurdum. Ben 37de izne ayrilmayi dusunuyorum, o zaman esimle temizlik yapacagim zaten ev kucuk, esya az cabuk halolur :)
Amiiiin insallah bol sutlu emmeyi seven bebislerimiz olsun gerisi halolur.
Ben de yapmadım henüz yalnız değilsin:) benim kıyafetler kardeşlerimden gelecek o yüzden şuan tek bir zıbın bile yok evdezaten makina yıkıyor ütüyü de eşime yaptırırım olur gider. Temizlik işi daha büyük iş bence Onda da eş yardımı sonuna kadar kullanılır sorun değil
Ah annelerBenimde annem gelecek koltuklar, halılar yıkmaya tabi.
Annem dip köşe sileceğim dedi öylelikle biter işte.
Ondan hemen sonra da kıyafetler yıkanır ütülenir.
İnşallah sonra da doğumlarımız başlar, gelsin pıtırcıklar :)
Ah annelerriskin yoksa acele etmene gerek yok zaten inşallah sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil gerçekten
Yalnız değilsin canımBenim gibi daha bir çöp bile almayan varmı?
Ay sevindim valla bir gamsız ben değilmişimYalnız değilsin canım
Merhaba,Merhabalar,
Bir sorum olcaktı 24+1 olduk ama 2 3 gündür kasılmalar yaşıyorum. Doktor normal diyor aranızda buna benzer durumlar olan var mı ?
Kanama doğumdan cikinca fazla olur benim normalde reglim falan az olur ben ped yeter diye düşündüm yetmedi taştı. Bebek bezinin yanlarındaki lastikli kismini yirttilar kocaman ped gibi oldu. Hasta kulotlarindan aldırdım ondan kullandım.Ne kadar bi kanama oluyor cok merak ediyorum.Adet kanamasi gibi mi yoksa daha yogunu mu acaba
Maşallah herseyi tamamlamissin çok güzel hersey. Battaniye ye sarmak yada elyafli kundak yeterli oluyor. Mont doğduğunda kullanılmıyor.Saol teyzesiii güzel günlerde kullansın bıdışlarımızz inşallahh
Hamurun battaniyesi var resimlerde o baya kalın canım onu kullanırız diye düşündüm, birde 10 lu hastane çıkışında da olur gibime geliyor kalın bişey en kötü onu da kullanabilirim. Bende dün babymall da onu düşünüyordum aslında, hadi giydirdik bebişleri çıkıcaz hastaneden ama mont gibi yani tulum falan bişey giymeyecekler mi? Yoksa battaniyeye sarıp pusetine mi koyacağiz
Benim gibi daha bir çöp bile almayan varmı?
Sahsen benim ilk cocuk gorgusuzlugu.Ay sevindim valla bir gamsız ben değilmişim
Kadın teni kolonyası canım , isminden dolayı bazı kesimler tarafından tepki aldığı icin son zamanlarda amber kolonyası olarak değiştirmişler adını . Yani amber de alsan kadınteni de alsan ikisi aynı kolonya,rengi pembe olacakpembemanolya canım eyüp sabri tuncerin hangi kokusuydu senin sevdiğin?
Sizde haklısınız ilkinde alacak çok daha şey oluyor cinsiyet değişik oldugu için beşik ve kıyafet dışında süt sağma makinası, bez, ıslak mendil, göğüs ucu ( bu arada göğüs ucu olmayanlara tavsiye ederim bemim kız hiç emmedi göğüs uçumda yoktu hastanede de yoktu gece saat 2 de eşim eczaneden alıp gelmişti çantanızda bulundurun mutlaka) alıcam ondan da acele etmiyorum açıkcasıSahsen benim ilk cocuk gorgusuzlugu.Ikincisinde sanirim sizin gibi olacagim.
hıı tamam saol canımmKadın teni kolonyası canım , isminden dolayı bazı kesimler tarafından tepki aldığı icin son zamanlarda amber kolonyası olarak değiştirmişler adını . Yani amber de alsan kadınteni de alsan ikisi aynı kolonya,rengi pembe olacak
Kuzum ben waikikiden aldim, netten hamile pijama gecelik diye yaz mutlaka görürsün, takip ederek baya indirimden carktan kupondan vs aldim hatta. Önü düğmeli pijama takımı ve gecelik sabahlık ayrı ayrı takim yaptım simdiki fiyatlarıyla resimleri atıyorum bak, birde pijamanin suan grisini almıştım onu giyiyorum ama hastaneye koyar mym bilmem.Merhaba hazırladıklarınız harika bende hızlansam iyi olacak sanırım
Ben henüz gecelik,pijama takımı almadım alanlardan öneri istiyorum da yardımcı olabilir misiniz? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?