Tabi sabah erkenden aradılar. Temaslıları sordular. Gerekli açıklamaları onlar yaptı zaten. Bu bilgileri onlar verdi yani.Peki oğlunun testinden sonra temaslıları öğrenmek için arayan veya gelen oldu mu? Bizimkilere hiç ulaşan olmadı. Hani dedik belki ikametten falan mı otomatik temaslı olacaklar. Yok. Hes kodları falan hiç değişmedi. o yüzden dedim İstanbul vahim diye
Bende canım bende, çıkmayı düşünmüyorum biraz eve kapanmakta fayda var.Valla canim disari ciktigimda elimde kolonya cift kat maske mesafemi korumaya calisiyorum ama en iyisi cikmamak. Daha cikmayacagim zaten sukur bi eksigim kalmadi.Benim doktorum da tabi hemen ol hic bekletme dedi.
Oy saol canım benim, ya valla durduramıyorum ki kendimi :) Heralde yanlız olmaktan da kaynaklı durdukça sarıyorum bişeylere :) Bu arada okudum eşin gitmiş, biraz üzdü yazdıkların benide kuzum ya.. Eşinde arada kalmış gibi inşallah sorunsuz atlatırsınız bu dönemiMissPeaceful canım çanta hazırlıklarını da takip ettim valla ses çıkaramasam da. En hızlımız sen çıktın sağlıkla kullanman nasip olsun inşallah hepsini
Oyy maşşallahh bu ne kadar da tatlı bir göbüüüşOyle miii halbuki bugun e bebekte ic zibin sordum biz de yok dedi. Link atarsan memnun olurum.
Yaaa cok guzel gorunuyorsun cok zarifsinNazar degmesin masallah bu fotografimi 25 aralikta cekmistim, 2 haftada bi tık daha buyudu. Dogumdan sonra sıkı gobek calismam lazim.
Amanııın bu göbüşü de kaçırmışımmmMasallah masallah büyük göbek bence daha güzelzaten artık 7.ayımıza geldik çok normal büyümesi. Benimki hala küçük gibi sanki enine doğru büyüyor karın bölgem bak fotoğraf da ekleyim dün çekmiştim
Annen birkaç bişey saklasa iyiymiş sağlık olsun sen saklarsın oğluşunun cicilerini dediğin gibi, torunun giyer insallah
Şifa olsın canımKızlar 3. Doz aşımı olup geldim şimdilik iyiyim bakalım bir yan etki olacak mı :/
Hastane çantası için terlik alan var mı? Varsa önerisi olur mu link gibi :)
Aa iyi bari canım. Benimkiler arada kaynadı demekkiTabi sabah erkenden aradılar. Temaslıları sordular. Gerekli açıklamaları onlar yaptı zaten. Bu bilgileri onlar verdi yani.
Ben de öyle yapacağım sanırım bundan sonraBende canım bende, çıkmayı düşünmüyorum biraz eve kapanmakta fayda var.
Oy saol canım benim, ya valla durduramıyorum ki kendimi :) Heralde yanlız olmaktan da kaynaklı durdukça sarıyorum bişeylere :) Bu arada okudum eşin gitmiş, biraz üzdü yazdıkların benide kuzum ya.. Eşinde arada kalmış gibi inşallah sorunsuz atlatırsınız bu dönemi
Oyy maşşallahh bu ne kadar da tatlı bir göbüüüş
Sifa olsun canim. Kol agrin falan var mi ? Benim 2.doz tetanozun hala hafif kol agrisi var sanirim 3.doz biontech'i haftaya ertelicem. Ben pentiden bu kis evde giymek icin bunu almistim. Sanirim hastaneye de bunu gotururum.Kızlar 3. Doz aşımı olup geldim şimdilik iyiyim bakalım bir yan etki olacak mı :/
Hastane çantası için terlik alan var mı? Varsa önerisi olur mu link gibi :)
Teşekkür ederim canım ben daha pofuduk birşey istiyorum sanırım ama o markaya da bakacağım :)Şifa olsun canıım umarım çok bi yan etki yaşamazsın
Benim henüz giymediğim bi crocs um var yaz sonu indirimden almıştım onu giymeyi düşünüyorum. Sandalet gibi de giyilebildiği icin tuvalet banyoda kaymamak adına rahat olur diye düşündüm. Crocsların fiyatı da uçmuştur şimdi eminim, eğer bu tip terlik bakarsan ona muadil akınal bella markası var tavsiye ederim.
Sağol canıım :) Birazcık ağrıyor hani sol kolumu havaya kaldırdığım zaman ağrıyor şimdilik. Farklı bir yan etki yaşamadım zaten ilk iki dozdada sadece kol ağrısıyla geçirmiştim. Terliğin çok tatlı bende bu tarz bakıyorum, bi pentiye bakayımm teşekkür ederim :)Sifa olsun canim. Kol agrin falan var mi ? Benim 2.doz tetanozun hala hafif kol agrisi var sanirim 3.doz biontech'i haftaya ertelicem. Ben pentiden bu kis evde giymek icin bunu almistim. Sanirim hastaneye de bunu gotururum.
Canım ben de şimdi baktım 12 gün sürmüş teslim edilmesi . Benimki de biraz geç teslim edilmişti, daha sonra alez siparişi verdim yataştan, o da aynı şekilde 2 haftayı buldu. Şubat ortasına 1 ay var fiyat değişimi olursa bunu sana yansıtmayacaklar dimi?pembemanolya canim ben de gecen hafta yatastan twinny yatak aldim. Siparisi verdigim ertesi gun aradilar. Bu boy elimizde yok, fabrikadan siparis gececegiz, ancak subat basi ortasi gibi teslimat yapabileceklerini soylediler. Seninkinin teslimat yaklasik ne kadar surmustu ?
İlk hedef tamamlandı yaşasınGünaydın kızlar
Çok şükür 28. haftadan selamlar
Aranızda Zuppers örtü almayı planlayan veya alıp kullanan memnun olan var mı?
Aslında aşağıdaki klasik örtü setlerini aldım gelmelerini bekliyorum ama bu Zuppers larda bir hoşuma gitmeye başladıBir de malum kiloluyum benim boyutlarımdaki biri için kullanışlı olabilir mi emin olamadım emzirirken falan
Teşekkür ederiz canııımmAmanııın bu göbüşü de kaçırmışımmmNe kadar tatlısınız böyle ana kıız
Kiz biz senle ayni degilmiydik ne 28i 27 deyim ben?Günaydın kızlar
Çok şükür 28. haftadan selamlar
Aranızda Zuppers örtü almayı planlayan veya alıp kullanan memnun olan var mı?
Aslında aşağıdaki klasik örtü setlerini aldım gelmelerini bekliyorum ama bu Zuppers larda bir hoşuma gitmeye başladıBir de malum kiloluyum benim boyutlarımdaki biri için kullanışlı olabilir mi emin olamadım emzirirken falan
Olsun canim yaa artik batti balik yan giderTeşekkür ederiz canııımmaldık kiloları ama canı sağolsun kızımın napim
Yaa çok tatlı göbüş :))) Şaka maka tartıda bayağı yüksek rakamları görüyorum bir yandan bunları nasıl vericem derdi tuttu beniMasallah masallah büyük göbek bence daha güzelzaten artık 7.ayımıza geldik çok normal büyümesi. Benimki hala küçük gibi sanki enine doğru büyüyor karın bölgem bak fotoğraf da ekleyim dün çekmiştim
Annen birkaç bişey saklasa iyiymiş sağlık olsun sen saklarsın oğluşunun cicilerini dediğin gibi, torunun giyer insallah
İnşallah canımİlk hedef tamamlandı yaşasınDarısı 38.haftaya insallah Zuppers çok dar değil mi ya ben olsam rahat edemem çocuk hareket etse içinde huysuzluk yapsa yaz günü terleriz ikimiz de, sinir stres yapar bende sıcak havada dar şeyler o yüzden geniş bir emzirme örtüsü aldım önlük gibi ,kumaşı da efil efil, bak sen de almışsın galiba o tür bişey . doğumdan sonra önümüz yaz daha kullanışlı olur diye düşündüm ama sen bilirsin bitanem
Canım günaydın, ,işlerinde kolaylık diliyorum 32 ye az kaldıı öyle düşünelimm :) Sağlıkla doğsun bebişlerimizzGünaydın kızlar,
herkese sağlıklı, huzur dolu haftalar
Gece pek uyuyamadım, ellerim, ayaklarım şiş uyanıp işe geldim.
Zorlanmaya başladım bende yine de sağlık olsun dün kızımın dolabını kurduk, kıyafetlerini astık.
İçim huzurla doldu, doğsun istiyorum
Kız 27+1 iz işteKiz biz senle ayni degilmiydik ne 28i 27 deyim ben?
Bende puset ortusuyle emzirme onlugu aldim genis olanindan.pembemanolya ya katiliyorum cok dar olur sanki sicakta terleriz
Olsun canim yaa artik batti balik yan giderSen kac aldin bu arada?
Mavi takımdan ben de aldım canımKızlar ben dayanamadım bunları da aldımSizce nasıl alan memnun olan varsa söylerse sevinirim internetten aldığım için bir yorumda bulunamadım
Mavi Mama Blue Flowers Gömlek Pijama Takımı - Pijama / Ev Giyim
Mavi Mama Blue Flowers Gömlek Pijama Takımı - Pijama / Ev Giyim
Mavi Penti Mama Hamile Blue Flowers Terlik - Panduf Ev Terliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?