2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Tabi sabah erkenden aradılar. Temaslıları sordular. Gerekli açıklamaları onlar yaptı zaten. Bu bilgileri onlar verdi yani.

Valla canim disari ciktigimda elimde kolonya cift kat maske mesafemi korumaya calisiyorum ama en iyisi cikmamak. Daha cikmayacagim zaten sukur bi eksigim kalmadi. Benim doktorum da tabi hemen ol hic bekletme dedi.
Bende canım bende, çıkmayı düşünmüyorum biraz eve kapanmakta fayda var.

MissPeaceful canım çanta hazırlıklarını da takip ettim valla ses çıkaramasam da. En hızlımız sen çıktın sağlıkla kullanman nasip olsun inşallah hepsini
Oy saol canım benim, ya valla durduramıyorum ki kendimi :) Heralde yanlız olmaktan da kaynaklı durdukça sarıyorum bişeylere :) Bu arada okudum eşin gitmiş, biraz üzdü yazdıkların benide kuzum ya.. Eşinde arada kalmış gibi inşallah sorunsuz atlatırsınız bu dönemi

Oyy maşşallahh bu ne kadar da tatlı bir göbüüüş

Amanııın bu göbüşü de kaçırmışımmm Ne kadar tatlısınız böyle ana kıız

Kızlar 3. Doz aşımı olup geldim şimdilik iyiyim bakalım bir yan etki olacak mı :/
Hastane çantası için terlik alan var mı? Varsa önerisi olur mu link gibi :)
Şifa olsın canım

Tabi sabah erkenden aradılar. Temaslıları sordular. Gerekli açıklamaları onlar yaptı zaten. Bu bilgileri onlar verdi yani.
Aa iyi bari canım. Benimkiler arada kaynadı demekki ben vaka sayısının çokluğuna vermiştim.
İnşallah en kısa zamanda çıkar gider canım evden

Ben de öyle yapacağım sanırım bundan sonra oyalanmak iyi gelecek bir şeylerle. şu süreçte de oğluma hazırlık yapmak en iyisi yattığım yerden

Kızlar 3. Doz aşımı olup geldim şimdilik iyiyim bakalım bir yan etki olacak mı :/
Hastane çantası için terlik alan var mı? Varsa önerisi olur mu link gibi :)
Sifa olsun canim. Kol agrin falan var mi ? Benim 2.doz tetanozun hala hafif kol agrisi var sanirim 3.doz biontech'i haftaya ertelicem. Ben pentiden bu kis evde giymek icin bunu almistim. Sanirim hastaneye de bunu gotururum.

Eklentiler

• Screenshot_20220110-090936_Samsung Internet.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 81
H. Sabahlar bsy sorcktm aranzda hamilelikte umma geciren var mı? 2 qündür sağ gögsüm ates gibi ve kenarnda bi sertlik var canımı cok yakıyor annm umma dedi galiba hamileyknde oluomus. Nasıl gecer ne ii gelie yasayan vr mı bu durumu bebege bi zararı olur mu ki

pembemanolya canim ben de gecen hafta yatastan twinny yatak aldim. Siparisi verdigim ertesi gun aradilar. Bu boy elimizde yok, fabrikadan siparis gececegiz, ancak subat basi ortasi gibi teslimat yapabileceklerini soylediler. Seninkinin teslimat yaklasik ne kadar surmustu ?

Teşekkür ederim canım ben daha pofuduk birşey istiyorum sanırım ama o markaya da bakacağım :)
Sifa olsun canim. Kol agrin falan var mi ? Benim 2.doz tetanozun hala hafif kol agrisi var sanirim 3.doz biontech'i haftaya ertelicem. Ben pentiden bu kis evde giymek icin bunu almistim. Sanirim hastaneye de bunu gotururum.
Sağol canıım :) Birazcık ağrıyor hani sol kolumu havaya kaldırdığım zaman ağrıyor şimdilik. Farklı bir yan etki yaşamadım zaten ilk iki dozdada sadece kol ağrısıyla geçirmiştim. Terliğin çok tatlı bende bu tarz bakıyorum, bi pentiye bakayımm teşekkür ederim :)

Günaydın kızlar
Çok şükür 28. haftadan selamlar

Aranızda Zuppers örtü almayı planlayan veya alıp kullanan memnun olan var mı?
Aslında aşağıdaki klasik örtü setlerini aldım gelmelerini bekliyorum ama bu Zuppers larda bir hoşuma gitmeye başladı Bir de malum kiloluyum benim boyutlarımdaki biri için kullanışlı olabilir mi emin olamadım emzirirken falan

Eklentiler

• 7E0FB844-586C-4053-A487-F02418B64A53.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 68
  • 2D3C2968-2669-44DF-8CF8-97CFE07B43A1.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 65
  • 4025DDE6-EB1C-4B57-9A1F-5C21EB2D3AAE.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 69
  • E800DC37-223A-41AD-B53A-CF7FCCDCFFF5.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 66
Canım ben de şimdi baktım 12 gün sürmüş teslim edilmesi . Benimki de biraz geç teslim edilmişti, daha sonra alez siparişi verdim yataştan, o da aynı şekilde 2 haftayı buldu. Şubat ortasına 1 ay var fiyat değişimi olursa bunu sana yansıtmayacaklar dimi?

İlk hedef tamamlandı yaşasın Darısı 38.haftaya insallah Zuppers çok dar değil mi ya ben olsam rahat edemem çocuk hareket etse içinde huysuzluk yapsa yaz günü terleriz ikimiz de, sinir stres yapar bende sıcak havada dar şeyler o yüzden geniş bir emzirme örtüsü aldım önlük gibi ,kumaşı da efil efil, bak sen de almışsın galiba o tür bişey . doğumdan sonra önümüz yaz daha kullanışlı olur diye düşündüm ama sen bilirsin bitanem

Kiz biz senle ayni degilmiydik ne 28i 27 deyim ben?
Bende puset ortusuyle emzirme onlugu aldim genis olanindan. pembemanolya ya katiliyorum cok dar olur sanki sicakta terleriz

Teşekkür ederiz canııımm aldık kiloları ama canı sağolsun kızımın napim
Olsun canim yaa artik batti balik yan gider Sen kac aldin bu arada?

Eklentiler

• E52128B8-F0FF-4BB9-8191-B4B9EFEED064.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 61
  • image.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 56
  • image.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 58
Yaa çok tatlı göbüş :))) Şaka maka tartıda bayağı yüksek rakamları görüyorum bir yandan bunları nasıl vericem derdi tuttu beni

Günaydın kızlar,
herkese sağlıklı, huzur dolu haftalar
Gece pek uyuyamadım, ellerim, ayaklarım şiş uyanıp işe geldim.
Zorlanmaya başladım bende yine de sağlık olsun dün kızımın dolabını kurduk, kıyafetlerini astık.

İçim huzurla doldu, doğsun istiyorum

İnşallah canım
Di mi ya ben bi de kilomla cinnet geçiririm herhalde pusette falan kullanımı hoşuma gitti ama o da yine zor olur sanki takıp çıkarması. Ne bilim herkes bi övüyor, kullananlar çok memnun anlamadım
Aynen müslin kumaştan benim aldığım

Canım günaydın, ,işlerinde kolaylık diliyorum 32 ye az kaldıı öyle düşünelimm :) Sağlıkla doğsun bebişlerimizz

Kız 27+1 iz işte 27 bitti 28 e girdik artık çok şükür
Puset örtümüzün de müslin yüzleri aynı desenmiş güzel günlerde kullan, inşallah benimki de böyle güzel durur gelince

Mavi takımdan ben de aldım canım benim hoşuma gitti, hafif kumaşı. Önden düğmeli rahat olur diye aldım. Ben de terlikten emin olamamıştım o zaman bir de indirimde değildi galiba 80₺ falandı. Sen de terlik gelince bana bir haber et, rahat mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…