- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Sefan olsun yahu kaç kere hamile kalcaz sankiBen 15 kilo aldım
Sefan olsun yahu kaç kere hamile kalcaz sankidoğumdan sonra verirsin dert etme kendine
Kalça kısmıma gidiyor benim kim kardashian ın yan sanayisi olucam doğuma kadarGunaydin canimGecmis olsun insallah cok zorlanmazsin
Oyy bir minigin daha dolabi hazirrrSaglikli gunlerde giysin o da annesi
Cok guzelmis canim hayirli olsun
hee benim kafa gitti kizzuygulama da mi hata oldu diye heycan yaptim
Saol kuzum insallah senin de oyle gelir merak etme
Oh oh masallah kiz nerene aldin 10 kiloyuu masallahh manken gibisiin
Ben daha almadım ay sonu ikeadan sipariş vericem canım , 6 çekmeceli şifonyer beğendim onu alıcam seviyorum ikeanın modelleriniDolap yada şifonyer alanlar var mıı? Ben bakıyorum da bulamadım siz nereden aldınızz
Benim de gözüm var o mavi takımda, çok beğeniyorumAnamm nisan anneleri olarak ayni takimlari mi giycezBen de bu mavi takimi aldim o kadar rahat ki anlatamam.
Zuppers gibi bu tarz puset örtüleri için çok rahat diyorlar, arkadaşım diğer takımlardanda aldı sadece bunu kullanıyor. Bende daha almadım kararsız kaldım napsam diye. Emzirirkende esnek olduğu için çok rahat oluyormuş açılma derdi olmuyormuş.Günaydın kızlar
Çok şükür 28. haftadan selamlar
Aranızda Zuppers örtü almayı planlayan veya alıp kullanan memnun olan var mı?
Aslında aşağıdaki klasik örtü setlerini aldım gelmelerini bekliyorum ama bu Zuppers larda bir hoşuma gitmeye başladıBir de malum kiloluyum benim boyutlarımdaki biri için kullanışlı olabilir mi emin olamadım emzirirken falan
Bende 12 kilo aldım, kalça, yüz kollar falan derken bir yandan üzülüyorum bir yandan yemeye devam ediyorumKalça kısmıma gidiyor benim kim kardashian ın yan sanayisi olucam doğuma kadar
Canım banada link atabilir misin bakayımm :)Ben dolap aldım canım gittigidiyordan.
Aynı satıcı civil mağazasının satıcısı.
Dün kuruldu çok büyük değil ama şimdilik götürür bizim kızı :)
olsun bu zamanda almıcazda kilolaları ne zaman alacağız :))))Kalça kısmıma gidiyor benim kim kardashian ın yan sanayisi olucam doğuma kadar
Bende hesapladım 9 kilo almışım hamilelik başında doktorum max 7 alabilirsin demişti yihuuuu bu hedefede uyamadıkBende 12 kilo aldım, kalça, yüz kollar falan derken bir yandan üzülüyorum bir yandan yemeye devam ediyorum
Ben önceki çocuklarda puset örtüsü hiç almadım ama mutlaka lazım oluyor battaniye vs uçuyor, diye bunda aldım esnek olanlardan aldım bende çünkü emzirirken azck hareketlendikler zaman bşy örtülsün istemiyorlar açıyorlar elleri ayaklarıyla. Bunun kullanışlı olacağını düşünüyorum. Bu marka aldım hem daha uygundu yorumlarda iyiydi elime geçince de memnun kaldım çok esnek güzel bir kumaş.
Aldığım ürün ve desen bu
Ama işte bunu giy çocuğu al kucağına, sonra ört falan zor geliyor gözümeZuppers gibi bu tarz puset örtüleri için çok rahat diyorlar, arkadaşım diğer takımlardanda aldı sadece bunu kullanıyor. Bende daha almadım kararsız kaldım napsam diye. Emzirirkende esnek olduğu için çok rahat oluyormuş açılma derdi olmuyormuş.
Hahaha cakk bende bendeKalça kısmıma gidiyor benim kim kardashian ın yan sanayisi olucam doğuma kadar
İyiki abur cubur yok dedik yaaaHahaha cakk bende bendeZaten bacak basen fenaydi, kilo almaya yer ariyolar Suan bunlari yazarken de cikolata yedigimi bilmiyorsunuz
Canım banada link atabilir misin bakayımm :)
olsun bu zamanda almıcazda kilolaları ne zaman alacağız :))))
Bende hesapladım 9 kilo almışım hamilelik başında doktorum max 7 alabilirsin demişti yihuuuu bu hedefede uyamadık
Ya banada zor gibi göründü o yüzden kararsız kaldım. Diğerleri daha tatlı duruyor bide, ama rüzgardan açılıp duruyormuş falan. Bilemedim vallaAma işte bunu giy çocuğu al kucağına, sonra ört falan zor geliyor gözümenasıl bu kadar memnunlar anlamadım
Şifa olsun ağrı filan olmaz inşallah.Bugün 2. Doz tetanoz aşımı oldum, biraz geç olsa da. Yine kolda ağrı olacak gibiocak sonu 3. Doz biontech hakkim çıkacak inşallah onu bekliyorum 4 gözle, etrafımda herkes pozitif resmen çok bunaldım. İnşallah olsa da hafif atlatiriz diye dua ediyorum artık, 8. Aya gidiyorum zaten nefes almak uyumak hareke t etmek zor, bide bu hastalık olursa vay halime
Canim benim doktor tetanoz ve biomtech ayni gun bile olabilirsin demisti. Ama icin rahat etmesine adima 1 hafta arayla ol dedi.Şifa olsun ağrı filan olmaz inşallah.
Benide bugün aradılar tetanoz için gel diye, geçen hafta biontech oldum biraz ara versek doktorum öyle demişti falan dedim, aslında gerek yok farketmez ama siz bilirsiniz haftaya gelin o zaman dediler.
Cok suslu olmadan lohusa taci falan mi alsak neBu akşam trendyolda indirim başlıyormuş ayın 14 üne kadar,haberiniz olsun kızlarTabi indirimli hali bile eminim ki kasım ayındaki fiyatlardan yüksek olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?