2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Sefan olsun yahu kaç kere hamile kalcaz sanki doğumdan sonra verirsin dert etme kendine

Aslında dert etmiyorum ama bacaklarım ve ayaklarım çok ağrımaya başladı
Yoksa veririz tabi orası sorun değil ama kontrollü giden insanlara bayılıyorum.
Ben gebe kaldım hemen almaya başladım :/

Kalça kısmıma gidiyor benim kim kardashian ın yan sanayisi olucam doğuma kadar

Dolap yada şifonyer alanlar var mıı? Ben bakıyorum da bulamadım siz nereden aldınızz
Ben daha almadım ay sonu ikeadan sipariş vericem canım , 6 çekmeceli şifonyer beğendim onu alıcam seviyorum ikeanın modellerini çekmece ölçülerini not ettim organizer lar alıp öyle yerleştiricem cicilerimizi

Anamm nisan anneleri olarak ayni takimlari mi giycez Ben de bu mavi takimi aldim o kadar rahat ki anlatamam.
Benim de gözüm var o mavi takımda, çok beğeniyorum napsam ben de mi alsam keşke aynı zamanda aynı hastanede doğuma alsalar hepimizi şirinler gibi giderdik doğuma

Zuppers gibi bu tarz puset örtüleri için çok rahat diyorlar, arkadaşım diğer takımlardanda aldı sadece bunu kullanıyor. Bende daha almadım kararsız kaldım napsam diye. Emzirirkende esnek olduğu için çok rahat oluyormuş açılma derdi olmuyormuş.

Ben dolap aldım canım gittigidiyordan.
Aynı satıcı civil mağazasının satıcısı.
Dün kuruldu çok büyük değil ama şimdilik götürür bizim kızı :)
Canım banada link atabilir misin bakayımm :)
Kalça kısmıma gidiyor benim kim kardashian ın yan sanayisi olucam doğuma kadar
olsun bu zamanda almıcazda kilolaları ne zaman alacağız :))))
Bende 12 kilo aldım, kalça, yüz kollar falan derken bir yandan üzülüyorum bir yandan yemeye devam ediyorum
Bende hesapladım 9 kilo almışım hamilelik başında doktorum max 7 alabilirsin demişti yihuuuu bu hedefede uyamadık

Güzel günlerde kullan canım
Bilemedim ya. Ötekileri sipariş verince sonradan aklıma geldi bu. Unutmuşum. Bir yandan da daralır mıyım dedim içinde
Sipariş ettiklerim gelsin beğenmez de iade edersem bir de bundan söyler denerim artık.

Ama işte bunu giy çocuğu al kucağına, sonra ört falan zor geliyor gözüme nasıl bu kadar memnunlar anlamadım

Selam kizlar bende 29.haftaya girdim haftaya 30 lar basliyor saka gibi 7 kilo aldim muhtemelen ilk hamileligim gibi 12 kiloya kadar alirim... dogum sonrasi eve geldigimde 6 kilo gitmisti ve emzirirken gercekten diyet yapmadan zayfliyorsunuz.Ben balik etli kilo almaya musait oldugum halde hizli zayifladim hic dert etmeyin

Bugün 2. Doz tetanoz aşımı oldum, biraz geç olsa da. Yine kolda ağrı olacak gibi ocak sonu 3. Doz biontech hakkim çıkacak inşallah onu bekliyorum 4 gözle, etrafımda herkes pozitif resmen çok bunaldım. İnşallah olsa da hafif atlatiriz diye dua ediyorum artık, 8. Aya gidiyorum zaten nefes almak uyumak hareket etmek zor, bide bu hastalık olursa vay halime

Geçen haftalarda geldi, dünde kuruldu.
Parasına göre performansı baya iyi.
Dediğim gibi zaten civil mağazasının beşiğini dolabını yapan firma bunlar.

Ben çok memnun kaldım :)

Bu akşam trendyolda indirim başlıyormuş ayın 14 üne kadar,haberiniz olsun kızlar Tabi indirimli hali bile eminim ki kasım ayındaki fiyatlardan yüksek olacaktır

Ama işte bunu giy çocuğu al kucağına, sonra ört falan zor geliyor gözüme nasıl bu kadar memnunlar anlamadım
Ya banada zor gibi göründü o yüzden kararsız kaldım. Diğerleri daha tatlı duruyor bide, ama rüzgardan açılıp duruyormuş falan. Bilemedim valla

Şifa olsun ağrı filan olmaz inşallah.

Benide bugün aradılar tetanoz için gel diye, geçen hafta biontech oldum biraz ara versek doktorum öyle demişti falan dedim, aslında gerek yok farketmez ama siz bilirsiniz haftaya gelin o zaman dediler.

Kizlar sagliginizi tehdit etmedikce kilolara takilmayin. Valla benim doktor isinin ehli bi prof ama gelin gorun ki kilo almaya gerek yok diyen biri Hafif seker cikinca da bana artik son 3 ayda her ay 2kg al max dedi. Suan +7 kg dayim. 1 haftadir kafaya takiyordum ama dun esim "ya sacmalama ye ic keyfine bak, bu konuda doktora cok takilma ben anormal kilo artisi gorursem uyarimi yaparim seni engellerim, canin ne istiyosa ye" dedi ve kendimi yine saldim
Ay zaten bebislerimiz biraz buyuyuncr peslerinde kosturmaktan yemek yemeye vakit bulamayacagiz. O zaman su an yiyelim gitsin.

Canim benim doktor tetanoz ve biomtech ayni gun bile olabilirsin demisti. Ama icin rahat etmesine adima 1 hafta arayla ol dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…