2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Biz geçen hafta maaile domuz gribini atlattık. Cuma günü büyük oğlum tekrar ateşlendi test verdik ve dün gece bingoooo covid çıktı oğlum. Pozitif çıkınca odasını ayırdık ama ayırana kadar hep yanımdaydı öpüştük sarıldık filan. Henüz bizz hastalanmadık ama heran bekliyoruz
Canım doktorlar büyük burunu görünce bi rahatlıyor. Sebep down sendromu için risk azalmış oluyor. Benim doktorum ohh ohh koca burun harika harika diye karşılamıştı diğer hamileliklerimde :)

Depend önemli diyorlar ya ben de listenin başına yazmıştım e bebekte ilk aldığım şeylerden biri oldu hastane çıkışı da çok güzelmiş güle güle giyinsin miniğim Torununa da kalsın bak bizim kızımız babasının tulumunu patiğini giyecek, gerçekten cok güzel bir duygu göbeğini de severim masallah ne güzel büyümüş

Ben onu da gördüm sessiz sessiz tepki veremedim
Çok güzeller gerçekten, ne güzel saklamış hepsini. Çok güzel bir his ya
Benim annem de battaniyemle kundak bezimi saklamış. Ben de onları kullanacağım inşallah

Kızlar bu arada hastalıklardan konuşunca sosmivida nasıl acaba? Bir hafta oldu ses yok
Umarım o da annesi de iyidir

Ya ben doguma yakin kilo durumuma gore alacaktim. Bugun migrosta 78lira oldugunu gorunce dedim çüş simdi e bebek zam yapmadan alayim artik.
Saklamasi ne kadar guzel ya. Manevi degeri cok yuksek Annem maalesef bizle ilgili bisey saklamamis, hadi ben ve buyuk erkek kardesim neyse de 15 sene once dogurdugununkini de saklamaliydin diye kizdim. Hep millete dagittim diye kendini savundu.
Benim gobek anormal sekilde buyudu. Hatta bugun biri dogumuma 1 ay falan kaldi sandi 3 ay sonra ne olur Allah bilir

Ateş geçmiyor sanırım ya. Benim 36ya düşüyo sonra yine 38e çıkıyo hemen parol içiyorum. Günde 2 taneden fazla da içmek istemiyorum. İyileşmek istiyorum artık ev aldı başını gidiyo oğluna da geçmiş olsun canım inşallah hafif atlatır size de geçmeden iyileşir

Çok geçmiş olsun gerçekten peşpeşe olması talihsizlik olmuş . Allah şifa versin
Burnun da büyüğü makbul demek hamilelikte bunu bilmiyordum kara kara düşünüyorum bu çocuğun burnu kime çekti de böyle büyük oldu diye

Çok güzel hem de , şu hayatta hatıralarımızdan değerli ne var ki Sen de kundak yaparsın oğluşunu, bi hatıra fotoğrafı çekersin ne kadar anlamlı olur

Masallah masallah büyük göbek bence daha güzel zaten artık 7.ayımıza geldik çok normal büyümesi. Benimki hala küçük gibi sanki enine doğru büyüyor karın bölgem bak fotoğraf da ekleyim dün çekmiştim
Annen birkaç bişey saklasa iyiymiş sağlık olsun sen saklarsın oğluşunun cicilerini dediğin gibi, torunun giyer insallah

Eklentiler

• 13267641-6D8F-427C-B13C-4655A4E182E4.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 114
Çok geçmiş olsun hemşerim İnşallah oğlun da atlatır rahatça. Benim annem de pozitif malum. Babamla kardeşim test verdiler negatif çıktılar ki onlar hiç dikkat etmediler

Karantina süresi de 7 güne düşmüş. Annemin dün bitti karantinası öyle olunca. Gece tekrar test verdi benim yanıma geleceği için hala pozitif Karantinası da geri gelmedi. Çıksa çıkar dolanır şimdi sağda solda.
İstanbul’da ipin ucu kaçmış baya anladığım. Annemi hiç arayan da olmadı filyasyon ekibinden falan. Ne bir ilaç ne birşey. Babamla kardeşim aynı evde temaslılardı kimse aramadığı için onlar da serbestti. Kendi insiyatifleriyle 5-6 gün işe gitmeyip sonrasında test verdiler. Nasıl olacak böyle bilmiyorum

E bebekte çıtçıtlı olanlar var indirimde .. :)
Oyle miii halbuki bugun e bebekte ic zibin sordum biz de yok dedi. Link atarsan memnun olurum. Yaaa cok guzel gorunuyorsun cok zarifsin Nazar degmesin masallah bu fotografimi 25 aralikta cekmistim, 2 haftada bi tık daha buyudu. Dogumdan sonra sıkı gobek calismam lazim.

Eklentiler

• 20211225_164429.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 106
Çok teşekkür ederim canıım bana diyorsun ama sen de çok çok güzel görünüyorsun masallah sadece göbek var Arkadaşım da ekim ayında doğum yaptı oğlu oldu, aynı senin gibi sadece göbeği çıkmıştı . Doğumdan sonra hiçbir şeyi kalmadı , 34-36 bedendi kısa süre sonra tekrar aynı bedene düştü bile Senin de aynı öyle olacağını düşünüyorum

Sagol canim. Erkek bebek gobek kiz bebek kalca derler. Benimki simdilik tutuyor. Saglikli olalim da kilo beden bi sekilde halolur. Her gun sagligim yerinde diye sukrediyorum. Hersey icin sukretmemiz lazim, Allah bu gunlerimizi aratmasin.

Hastaya 7 gün,temaslı aşısızlara (küçük çocuklar özellikle) 10 gün karantina. Aşıları tammolan yetişkin temaslılara hiçbir kısıtlama yok. Misal 12 yaşındaki oğlum pozitif 7 gün karantinada kalıcak. 6 yaşındaki temaslı oğlum 10 gün kalıcak. Biz eşimle 3 aşılıyız ve serbestiz.

Sagol canim. Erkek bebek gobek kiz bebek kalca derler. Benimki simdilik tutuyor. Saglikli olalim da kilo beden bi sekilde halolur. Her gun sagligim yerinde diye sukrediyorum. Hersey icin sukretmemiz lazim, Allah bu gunlerimizi aratmasin.
Hem de ne kalça ya bi rahim de benim kalçada var bence gittikçe büyümesinden dolayı şüpheleniyorum
Çok şükür sağlıklı oluşumuza, karnımızdaki canların sağlıklı olmasına canım

Peki oğlunun testinden sonra temaslıları öğrenmek için arayan veya gelen oldu mu? Bizimkilere hiç ulaşan olmadı. Hani dedik belki ikametten falan mı otomatik temaslı olacaklar. Yok. Hes kodları falan hiç değişmedi. o yüzden dedim İstanbul vahim diye

Kızlar 3. Doz aşımı olup geldim şimdilik iyiyim bakalım bir yan etki olacak mı :/
Hastane çantası için terlik alan var mı? Varsa önerisi olur mu link gibi :)

Kızlar 3. Doz aşımı olup geldim şimdilik iyiyim bakalım bir yan etki olacak mı :/
Hastane çantası için terlik alan var mı? Varsa önerisi olur mu link gibi :)
Şifa olsun canıım umarım çok bi yan etki yaşamazsın
Benim henüz giymediğim bi crocs um var yaz sonu indirimden almıştım onu giymeyi düşünüyorum. Sandalet gibi de giyilebildiği icin tuvalet banyoda kaymamak adına rahat olur diye düşündüm. Crocsların fiyatı da uçmuştur şimdi eminim, eğer bu tip terlik bakarsan ona muadil akınal bella markası var tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…