Biz geçen hafta maaile domuz gribini atlattık. Cuma günü büyük oğlum tekrar ateşlendi test verdik ve dün gece bingoooo covid çıktı oğlum. Pozitif çıkınca odasını ayırdık ama ayırana kadar hep yanımdaydı öpüştük sarıldık filan. Henüz bizz hastalanmadık ama heran bekliyoruzKızlar bu hastalık çok beter bir şey. Serumun etkisi geçince yine ateşim yükseldi ve ağrılarım başladı. Dayanamayınca gece 11 gibi yine acile gittik. Yine parol taktılar hava verdiler. Anca eve geldik. Bir şeyler yiyip yine parol içtim. Etkisi geçmeden uyumaya çalışıcam. Çok dikkat edin kendinize gerçekten çok zor
Canım doktorlar büyük burunu görünce bi rahatlıyor. Sebep down sendromu için risk azalmış oluyor. Benim doktorum ohh ohh koca burun harika harika diye karşılamıştı diğer hamileliklerimde :)Bizimkinin de burnu büyük , arkadaşım hamile benden 1 ay önde , onun bebeğinin de burnu büyük. Yaw dedim niye herkesin çocuğunun burnu büyük böyleamniyon sıvısının içinde o öyle görünürmüş, küçücük bişey yoksa dediler , epey bi rahatladım sonrasında
Depend önemli diyorlar ya ben de listenin başına yazmıştım e bebekte ilk aldığım şeylerden biri olduKizlar bugun yine son kez bebek magazalarini turladim. Sonunda kendime bi depend aldim.Ayiptir soylemesi cok merak ettim acip denedim neymis bu meshur depend diye Rahat bi ic camasiri gibiymis. M suan oldu, insallah dogumda da olur.
Yavruma hic 10lu hastane cikisi almamistim, icerigi geregi fazla gereksiz buluyodum ama hic penye battaniyem olmadigini da farkedince kendimce bi set olusturdum. En azindan hastanede odasina cikinca hepsi takim olur. Birde ilk battaniyesi ve kiyafeti olacagi icin guzel kaliteli organik bisey olsun istedim, ileride Allah nasip ederse torunuma miras kalsin.Bu arada artik fotograflara gobegim de katiliyor
Ben onu da gördüm sessiz sessiz tepki veremedimDepend önemli diyorlar ya ben de listenin başına yazmıştım e bebekte ilk aldığım şeylerden biri olduhastane çıkışı da çok güzelmiş güle güle giyinsin miniğim Torununa da kalsın bak bizim kızımız babasının tulumunu patiğini giyecek, gerçekten cok güzel bir duygu göbeğini de severim masallah ne güzel büyümüş
Ya ben doguma yakin kilo durumuma gore alacaktim. Bugun migrosta 78lira oldugunu gorunce dedim çüş simdi e bebek zam yapmadan alayim artik.Depend önemli diyorlar ya ben de listenin başına yazmıştım e bebekte ilk aldığım şeylerden biri olduhastane çıkışı da çok güzelmiş güle güle giyinsin miniğim Torununa da kalsın bak bizim kızımız babasının tulumunu patiğini giyecek, gerçekten cok güzel bir duygu göbeğini de severim masallah ne güzel büyümüş
E bebekte çıtçıtlı olanlar var indirimde .. :)Bunun sevmedigim yani ne ipli ne de citcitli. O yuzden 2 tane bu kalsin. Sonra yandan citcitli veya ipli bulursam ondan alirim.
Ateş geçmiyor sanırım ya. Benim 36ya düşüyo sonra yine 38e çıkıyo hemen parol içiyorum. Günde 2 taneden fazla da içmek istemiyorum. İyileşmek istiyorum artık ev aldı başını gidiyoBiz geçen hafta maaile domuz gribini atlattık. Cuma günü büyük oğlum tekrar ateşlendi test verdik ve dün gece bingoooo covid çıktı oğlum. Pozitif çıkınca odasını ayırdık ama ayırana kadar hep yanımdaydı öpüştük sarıldık filan. Henüz bizz hastalanmadık ama heran bekliyoruz
Çok geçmiş olsun gerçekten peşpeşe olması talihsizlik olmuş . Allah şifa versinBiz geçen hafta maaile domuz gribini atlattık. Cuma günü büyük oğlum tekrar ateşlendi test verdik ve dün gece bingoooo covid çıktı oğlum. Pozitif çıkınca odasını ayırdık ama ayırana kadar hep yanımdaydı öpüştük sarıldık filan. Henüz bizz hastalanmadık ama heran bekliyoruz
Canım doktorlar büyük burunu görünce bi rahatlıyor. Sebep down sendromu için risk azalmış oluyor. Benim doktorum ohh ohh koca burun harika harika diye karşılamıştı diğer hamileliklerimde :)
Çok güzel hem de , şu hayatta hatıralarımızdan değerli ne var kiBen onu da gördüm sessiz sessiz tepki veremedim
Çok güzeller gerçekten, ne güzel saklamış hepsini. Çok güzel bir his ya
Benim annem de battaniyemle kundak bezimi saklamış. Ben de onları kullanacağım inşallah
Masallah masallah büyük göbek bence daha güzelYa ben doguma yakin kilo durumuma gore alacaktim. Bugun migrosta 78lira oldugunu gorunce dedim çüş simdi e bebek zam yapmadan alayim artik.
Saklamasi ne kadar guzel ya. Manevi degeri cok yuksekAnnem maalesef bizle ilgili bisey saklamamis, hadi ben ve buyuk erkek kardesim neyse de 15 sene once dogurdugununkini de saklamaliydin diye kizdim. Hep millete dagittim diye kendini savundu.
Benim gobek anormal sekilde buyudu. Hatta bugun biri dogumuma 1 ay falan kaldi sandi3 ay sonra ne olur Allah bilir
Çok geçmiş olsun hemşerimBiz geçen hafta maaile domuz gribini atlattık. Cuma günü büyük oğlum tekrar ateşlendi test verdik ve dün gece bingoooo covid çıktı oğlum. Pozitif çıkınca odasını ayırdık ama ayırana kadar hep yanımdaydı öpüştük sarıldık filan. Henüz bizz hastalanmadık ama heran bekliyoruz
Canım doktorlar büyük burunu görünce bi rahatlıyor. Sebep down sendromu için risk azalmış oluyor. Benim doktorum ohh ohh koca burun harika harika diye karşılamıştı diğer hamileliklerimde :)
Oyle miii halbuki bugun e bebekte ic zibin sordum biz de yok dedi. Link atarsan memnun olurum.E bebekte çıtçıtlı olanlar var indirimde .. :)
Yaaa cok guzel gorunuyorsun cok zarifsinMasallah masallah büyük göbek bence daha güzelzaten artık 7.ayımıza geldik çok normal büyümesi. Benimki hala küçük gibi sanki enine doğru büyüyor karın bölgem bak fotoğraf da ekleyim dün çekmiştim
Annen birkaç bişey saklasa iyiymiş sağlık olsun sen saklarsın oğluşunun cicilerini dediğin gibi, torunun giyer insallah
Çok teşekkür ederim canıımOyle miii halbuki bugun e bebekte ic zibin sordum biz de yok dedi. Link atarsan memnun olurum.
Yaaa cok guzel gorunuyorsun cok zarifsinNazar degmesin masallah bu fotografimi 25 aralikta cekmistim, 2 haftada bi tık daha buyudu. Dogumdan sonra sıkı gobek calismam lazim.
Sagol canim. Erkek bebek gobek kiz bebek kalca derler. Benimki simdilik tutuyor. Saglikli olalim da kilo beden bi sekilde halolur. Her gun sagligim yerinde diye sukrediyorum.Çok teşekkür ederim canıımbana diyorsun ama sen de çok çok güzel görünüyorsun masallah sadece göbek var Arkadaşım da ekim ayında doğum yaptı oğlu oldu, aynı senin gibi sadece göbeği çıkmıştı . Doğumdan sonra hiçbir şeyi kalmadı , 34-36 bedendi kısa süre sonra tekrar aynı bedene düştü bile Senin de aynı öyle olacağını düşünüyorum
Hastaya 7 gün,temaslı aşısızlara (küçük çocuklar özellikle) 10 gün karantina. Aşıları tammolan yetişkin temaslılara hiçbir kısıtlama yok. Misal 12 yaşındaki oğlum pozitif 7 gün karantinada kalıcak. 6 yaşındaki temaslı oğlum 10 gün kalıcak. Biz eşimle 3 aşılıyız ve serbestiz.Çok geçmiş olsun hemşerimİnşallah oğlun da atlatır rahatça. Benim annem de pozitif malum. Babamla kardeşim test verdiler negatif çıktılar ki onlar hiç dikkat etmediler
Karantina süresi de 7 güne düşmüş. Annemin dün bitti karantinası öyle olunca. Gece tekrar test verdi benim yanıma geleceği için hala pozitifKarantinası da geri gelmedi. Çıksa çıkar dolanır şimdi sağda solda.
İstanbul’da ipin ucu kaçmış baya anladığım. Annemi hiç arayan da olmadı filyasyon ekibinden falan. Ne bir ilaç ne birşey. Babamla kardeşim aynı evde temaslılardı kimse aramadığı için onlar da serbestti. Kendi insiyatifleriyle 5-6 gün işe gitmeyip sonrasında test verdiler. Nasıl olacak böyle bilmiyorum
Hem de ne kalça ya bi rahim de benim kalçada var bence gittikçe büyümesinden dolayı şüpheleniyorumSagol canim. Erkek bebek gobek kiz bebek kalca derler. Benimki simdilik tutuyor. Saglikli olalim da kilo beden bi sekilde halolur. Her gun sagligim yerinde diye sukrediyorum.Hersey icin sukretmemiz lazim, Allah bu gunlerimizi aratmasin.
Peki oğlunun testinden sonra temaslıları öğrenmek için arayan veya gelen oldu mu? Bizimkilere hiç ulaşan olmadı. Hani dedik belki ikametten falan mı otomatik temaslı olacaklar. Yok. Hes kodları falan hiç değişmedi. o yüzden dedim İstanbul vahim diyeHastaya 7 gün,temaslı aşısızlara (küçük çocuklar özellikle) 10 gün karantina. Aşıları tammolan yetişkin temaslılara hiçbir kısıtlama yok. Misal 12 yaşındaki oğlum pozitif 7 gün karantinada kalıcak. 6 yaşındaki temaslı oğlum 10 gün kalıcak. Biz eşimle 3 aşılıyız ve serbestiz.
Şifa olsun canıım umarım çok bi yan etki yaşamazsınKızlar 3. Doz aşımı olup geldim şimdilik iyiyim bakalım bir yan etki olacak mı :/
Hastane çantası için terlik alan var mı? Varsa önerisi olur mu link gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?