2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Yok yansitmazlar online aldim ki zaten yine fiyat degisimi olmus O Obayram sagolsun indirime girmis dedigi an aldim. Sanirim 80×130daha az uretiliyor o yuzden uzun surecek gibi. Saglik olsun artik.

Canim pozitif dusun hep daha ilerisini goreceksin inaniyorum Bu arada ben e bebekten emzirme onlugu aldim o bile yaz sicaklarinda darlayacak eminim Aman en kotu v yaka biseyler giyinip acar emziririm ne sanki dedim

Allah yardimcin olsun canim, az kaldi dogum iznine dolap kurulmis kiyafetler qsilmis bundan daha baska huzur verici bisey olamaz

Hiç sorma minik bir dolap aldık ona, içine de 3-5 parça eşyası ama nasıl mutluyuz yani.
Kıyafetleri bu kadar mutlu ediyorsa, evlatlarımız gelince nasıl oluruz
Ölüyorum yorgunluktan ama karnımda kıpırdadıkça feda olsun kızıma diyorum

Anamm nisan anneleri olarak ayni takimlari mi giycez Ben de bu mavi takimi aldim o kadar rahat ki anlatamam.

Ben önceki çocuklarda puset örtüsü hiç almadım ama mutlaka lazım oluyor battaniye vs uçuyor, diye bunda aldım esnek olanlardan aldım bende çünkü emzirirken azck hareketlendikler zaman bşy örtülsün istemiyorlar açıyorlar elleri ayaklarıyla. Bunun kullanışlı olacağını düşünüyorum. Bu marka aldım hem daha uygundu yorumlarda iyiydi elime geçince de memnun kaldım çok esnek güzel bir kumaş.
Aldığım ürün ve desen bu

Eklentiler

• 84A72D94-895F-4434-96E8-3CDB8D202815.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 51

Ben puset örtüsü almadım
Bir kaç tane muslin bez aldım bakalım umarım işe yarar

Ben de o moddayım valla biraz. Zaten sıcakla hiç aram yok. Emzirmek de baya terletiyormuş. O zaman şu aldığım gelsin de bakayım bir

Bu arada az önce benim yatak geldi. Ben de park yatağın içine aldım ya küçüğünü. Aldıktan sonra bir acaba demiştim çünkü park yatağın ara katının taşıma kapsitesi çok değil. Bir de bu yatak ağır gelirse diye de. Baya hafif birşeymiş. Benim için iyi oldu. Beğendim

Anamm nisan anneleri olarak ayni takimlari mi giycez Ben de bu mavi takimi aldim o kadar rahat ki anlatamam.

Su an +10 kilodayım 52 den 62 ye sıçradım

Süpersin tamamdır beklemedeyim gelince sana yazarım canımm :*

Ben puset örtüsü almadım
Bir kaç tane muslin bez aldım bakalım umarım işe yarar
Ya ben Sivas’ta olduğum için yazın bile akşam üstü serin oluyor buralar bir de son aylarını hastane kontrolleri dışında evde geçiren biri olarak inşallah doğumdan sonra sık sık çıkarım diye düşünüyorum

Sivas'ı iyi bilirim
İşin şakası tabi iyi yapmışsın soğuklara karşı puset örtüsü iyi olur

Yaa çok tatlı göbüş :))) Şaka maka tartıda bayağı yüksek rakamları görüyorum bir yandan bunları nasıl vericem derdi tuttu beni
Veririz veririz , bebek , amniyon sıvısı ve plasenta çıkınca bir kısım gidecek zaten . Emzirme döneminde de sağlıklı beslenirsek , emziriyoruz bi dünya tatlı yiyim süt yapsın diye abur cubura dadanmazsak veririz insallah amin

Dolap yada şifonyer alanlar var mıı? Ben bakıyorum da bulamadım siz nereden aldınızz

Ben dolap aldım canım gittigidiyordan.
Aynı satıcı civil mağazasının satıcısı.
Dün kuruldu çok büyük değil ama şimdilik götürür bizim kızı :)

Gunaydin canim Gecmis olsun insallah cok zorlanmazsin
Oyy bir minigin daha dolabi hazirrr Saglikli gunlerde giysin o da annesi
Cok guzelmis canim hayirli olsun
Kız 27+1 iz işte 27 bitti 28 e girdik artık çok şükür
Puset örtümüzün de müslin yüzleri aynı desenmiş güzel günlerde kullan, inşallah benimki de böyle güzel durur gelince
hee benim kafa gitti kizz uygulama da mi hata oldu diye heycan yaptim
Saol kuzum insallah senin de oyle gelir merak etme
Su an +10 kilodayım 52 den 62 ye sıçradım
Oh oh masallah kiz nerene aldin 10 kiloyuu masallahh manken gibisiin

Hepimizin evladı canım benim

Bence aldığından çok memnun kalacaksın .bebek o daracık şeyin icinde dört dönerken hava da +30 dereceyse düşünemiyorum halimizi ben de hiç gelemem sıcağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…