Yok yansitmazlar online aldim ki zaten yine fiyat degisimi olmus O Obayram sagolsun indirime girmis dedigi an aldim. Sanirim 80×130daha az uretiliyor o yuzden uzun surecek gibi. Saglik olsun artik.Canım ben de şimdi baktım 12 gün sürmüş teslim edilmesi . Benimki de biraz geç teslim edilmişti, daha sonra alez siparişi verdim yataştan, o da aynı şekilde 2 haftayı buldu. Şubat ortasına 1 ay var fiyat değişimi olursa bunu sana yansıtmayacaklar dimi?
Canim pozitif dusun hep daha ilerisini goreceksin inaniyorumGünaydın kızlar
Çok şükür 28. haftadan selamlar
Aranızda Zuppers örtü almayı planlayan veya alıp kullanan memnun olan var mı?
Aslında aşağıdaki klasik örtü setlerini aldım gelmelerini bekliyorum ama bu Zuppers larda bir hoşuma gitmeye başladıBir de malum kiloluyum benim boyutlarımdaki biri için kullanışlı olabilir mi emin olamadım emzirirken falan
Allah yardimcin olsun canim, az kaldi dogum iznineGünaydın kızlar,
herkese sağlıklı, huzur dolu haftalar
Gece pek uyuyamadım, ellerim, ayaklarım şiş uyanıp işe geldim.
Zorlanmaya başladım bende yine de sağlık olsun dün kızımın dolabını kurduk, kıyafetlerini astık.
İçim huzurla doldu, doğsun istiyorum
Canım günaydın, ,işlerinde kolaylık diliyorum 32 ye az kaldıı öyle düşünelimm :) Sağlıkla doğsun bebişlerimizz
Yok yansitmazlar online aldim ki zaten yine fiyat degisimi olmus O Obayram sagolsun indirime girmis dedigi an aldim. Sanirim 80×130daha az uretiliyor o yuzden uzun surecek gibi. Saglik olsun artik.
Canim pozitif dusun hep daha ilerisini goreceksin inaniyorumBu arada ben e bebekten emzirme onlugu aldim o bile yaz sicaklarinda darlayacak eminim Aman en kotu v yaka biseyler giyinip acar emziririm ne sanki dedim
Allah yardimcin olsun canim, az kaldi dogum izninedolap kurulmis kiyafetler qsilmis bundan daha baska huzur verici bisey olamaz
Kızlar ben dayanamadım bunları da aldımSizce nasıl alan memnun olan varsa söylerse sevinirim internetten aldığım için bir yorumda bulunamadım
https://www.penti.com/-zidPN7AZLAR21SKBL6XXL
Mavi Mama Blue Flowers Gömlek Pijama Takımı - Pijama / Ev Giyim
Mavi Penti Mama Hamile Blue Flowers Terlik - Panduf Ev Terliği
Anamm nisan anneleri olarak ayni takimlari mi giycezMavi takımdan ben de aldım canımbenim hoşuma gitti, hafif kumaşı. Önden düğmeli rahat olur diye aldım. Ben de terlikten emin olamamıştım o zaman bir de indirimde değildi galiba 80₺ falandı. Sen de terlik gelince bana bir haber et, rahat mı
Günaydın kızlar
Aslında aşağıdaki klasik örtü setlerini aldım gelmelerini bekliyorum ama bu Zuppers larda bir hoşuma gitmeye başladıBir de malum kiloluyum benim boyutlarımdaki biri için kullanışlı olabilir mi emin olamadım emzirirken falan
Günaydın kızlar
Yok yansitmazlar online aldim ki zaten yine fiyat degisimi olmus O Obayram sagolsun indirime girmis dedigi an aldim. Sanirim 80×130daha az uretiliyor o yuzden uzun surecek gibi. Saglik olsun artik.
Canim pozitif dusun hep daha ilerisini goreceksin inaniyorumBu arada ben e bebekten emzirme onlugu aldim o bile yaz sicaklarinda darlayacak eminim Aman en kotu v yaka biseyler giyinip acar emziririm ne sanki dedim
Allah yardimcin olsun canim, az kaldi dogum izninedolap kurulmis kiyafetler qsilmis bundan daha baska huzur verici bisey olamaz
Anamm nisan anneleri olarak ayni takimlari mi giycezBen de bu mavi takimi aldim o kadar rahat ki anlatamam.
Su an +10 kilodayım 52 den 62 ye sıçradımKiz biz senle ayni degilmiydik ne 28i 27 deyim ben?
Bende puset ortusuyle emzirme onlugu aldim genis olanindan.pembemanolya ya katiliyorum cok dar olur sanki sicakta terleriz
Olsun canim yaa artik batti balik yan giderSen kac aldin bu arada?
Süpersin tamamdır beklemedeyim gelince sana yazarım canımm :*Mavi takımdan ben de aldım canımbenim hoşuma gitti, hafif kumaşı. Önden düğmeli rahat olur diye aldım. Ben de terlikten emin olamamıştım o zaman bir de indirimde değildi galiba 80₺ falandı. Sen de terlik gelince bana bir haber et, rahat mı
Yaaa çok sevindim merakla gelmesini bekliyorummm :) En güzel zaman doğum için Nisan sankiiii :))Anamm nisan anneleri olarak ayni takimlari mi giycezBen de bu mavi takimi aldim o kadar rahat ki anlatamam.
Su an +10 kilodayım 52 den 62 ye sıçradım
Ya ben Sivas’ta olduğum için yazın bile akşam üstü serin oluyor buralarBen puset örtüsü almadım
Bir kaç tane muslin bez aldım bakalım umarım işe yarar
Sağlıkla büyütün inşallah teoriler derken hangileri canım anlayamadım ben çin takvimi tek baktım kızBütün teoriler tuttu erkek geliyorçok şükür bin şükür hep gönlümden geçiyordu
Ya ben Sivas’ta olduğum için yazın bile akşam üstü serin oluyor buralarbir de son aylarını hastane kontrolleri dışında evde geçiren biri olarak inşallah doğumdan sonra sık sık çıkarım diye düşünüyorum
Veririz veririz , bebek , amniyon sıvısı ve plasenta çıkınca bir kısım gidecek zaten . Emzirme döneminde de sağlıklı beslenirsek , emziriyoruz bi dünya tatlı yiyim süt yapsın diye abur cubura dadanmazsak veririzYaa çok tatlı göbüş :))) Şaka maka tartıda bayağı yüksek rakamları görüyorum bir yandan bunları nasıl vericem derdi tuttu beni
Dolap yada şifonyer alanlar var mıı? Ben bakıyorum da bulamadım siz nereden aldınızz
Gunaydin canimGünaydın kızlar,
herkese sağlıklı, huzur dolu haftalar
Gece pek uyuyamadım, ellerim, ayaklarım şiş uyanıp işe geldim.
Zorlanmaya başladım bende yine de sağlık olsun dün kızımın dolabını kurduk, kıyafetlerini astık.
İçim huzurla doldu, doğsun istiyorum
Cok guzelmis canim hayirli olsunKızlar ben dayanamadım bunları da aldımSizce nasıl alan memnun olan varsa söylerse sevinirim internetten aldığım için bir yorumda bulunamadım
Mavi Penti Mama Hamile Blue Flowers Terlik - Panduf Ev Terliği
hee benim kafa gitti kizzKız 27+1 iz işte27 bitti 28 e girdik artık çok şükür
Puset örtümüzün de müslin yüzleri aynı desenmişgüzel günlerde kullan, inşallah benimki de böyle güzel durur gelince
Oh oh masallah kiz nerene aldin 10 kiloyuu masallahh manken gibisiinSu an +10 kilodayım 52 den 62 ye sıçradım
Gunaydin canimGecmis olsun insallah cok zorlanmazsin
Oyy bir minigin daha dolabi hazirrrSaglikli gunlerde giysin o da annesi
Cok guzelmis canim hayirli olsun
hee benim kafa gitti kizzuygulama da mi hata oldu diye heycan yaptim
Saol kuzum insallah senin de oyle gelir merak etme
Oh oh masallah kiz nerene aldin 10 kiloyuu masallahh manken gibisiin
Bence aldığından çok memnun kalacaksın .bebek o daracık şeyin icinde dört dönerken hava da +30 dereceyse düşünemiyorum halimiziİnşallah canım
Di mi ya ben bi de kilomla cinnet geçiririm herhaldepusette falan kullanımı hoşuma gitti ama o da yine zor olur sanki takıp çıkarması. Ne bilim herkes bi övüyor, kullananlar çok memnun anlamadım
Aynen müslin kumaştan benim aldığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?