- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Benimki de aynısını dedi geçen günKizlar sagliginizi tehdit etmedikce kilolara takilmayin. Valla benim doktor isinin ehli bi prof ama gelin gorun ki kilo almaya gerek yok diyen biriHafif seker cikinca da bana artik son 3 ayda her ay 2kg al max dedi. Suan +7 kg dayim. 1 haftadir kafaya takiyordum ama dun esim "ya sacmalama ye ic keyfine bak, bu konuda doktora cok takilma ben anormal kilo artisi gorursem uyarimi yaparim seni engellerim, canin ne istiyosa ye" dedi ve kendimi yine saldim
Ay zaten bebislerimiz biraz buyuyuncr peslerinde kosturmaktan yemek yemeye vakit bulamayacagiz. O zaman su an yiyelim gitsin.
Nasıl bişey meselaaaCok suslu olmadan lohusa taci falan mi alsak ne
Sağlık ocağındanda öyle dediler aslında ama geçen hafta onun ağrısıyla uğraştım bu hafta ara vereyim bari dedim, birde tetenozun etkilerini çekmek istemedim açıkcası. Asıl sebebim buCanim benim doktor tetanoz ve biomtech ayni gun bile olabilirsin demisti. Ama icin rahat etmesine adima 1 hafta arayla ol dedi.
Ayy evet oğlan annelerine uygun da bakalım mı böyle cicili şeylerNasıl bişey meselaaa
Canım hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Ben evde şimdilik oda yapmayacağım için bir 5 çekmeceli geniş şifonyer almayı planlıyorumBebek Dolap - Bebek Odası Dolabı - GittiGidiyor
Bebek odası dolap modelleri en sevimli tasarımlarla GittiGidiyor'da! Çocuk & bebek dolap fiyatları en uygun seçeneklerle Bebek & Anne kategorisinde sizleri bekliyor.www.gittigidiyor.com
Geçen haftalarda geldi, dünde kuruldu.
Parasına göre performansı baya iyi.
Dediğim gibi zaten civil mağazasının beşiğini dolabını yapan firma bunlar.
Ben çok memnun kaldım :)
Canım hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Ben evde şimdilik oda yapmayacağım için bir 5 çekmeceli geniş şifonyer almayı planlıyorum
Ikeaya baktın mı , malm modeli ile koppang modeli var . İkisinin de çekmeceleri geniş organizerla çiçek gibi dizersin kıyafetleriCanım hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Ben evde şimdilik oda yapmayacağım için bir 5 çekmeceli geniş şifonyer almayı planlıyorum
İlk dozda bende sormuştum sorun olmaz arada bi kaç gun olsun yeter demislerdi ama insan rahat etmiyor haklisinŞifa olsun ağrı filan olmaz inşallah.
Benide bugün aradılar tetanoz için gel diye, geçen hafta biontech oldum biraz ara versek doktorum öyle demişti falan dedim, aslında gerek yok farketmez ama siz bilirsiniz haftaya gelin o zaman dediler.
Bugün 26+0 10 kilo da benden . Sınıfta kaldım ben resmenİlk dozda bende sormuştum sorun olmaz arada bi kaç gun olsun yeter demislerdi ama insan rahat etmiyor haklisinhepimize şifa olsun inşallah,bu dönemde en cok istediğimiz şey
Sağlık ocağına göre 10 kilo almışım, 29. Haftadayim, sizde durumlar ne kızlar?
İlk dozda bende sormuştum sorun olmaz arada bi kaç gun olsun yeter demislerdi ama insan rahat etmiyor haklisinhepimize şifa olsun inşallah,bu dönemde en cok istediğimiz şey
Sağlık ocağına göre 10 kilo almışım, 29. Haftadayim, sizde durumlar ne kızlar?
Hahah demek ki yemegin salcalisi kadinin kalcalisi sozu dogru. Benimki de ele avuca gelmeye basladin masallah masallah diyorBenimki de aynısını dedi geçen günkafaları aynı çalışıyor kocaların kilon gayet iyi yüzüne can geldi , çok hızlı gidersen ben seni uyarırım merak etme sal biraz diyo
Nasıl bişey meselaaa
Aslinda hic bakmamistim simdi lohusa taci yazinca bir suru sey cikti ama ben sade bisey olsun atiyorum bir gun gezmeye cikinca da takarim. Normalde dugunum disinda hic tac takmadim gerciAyy evet oğlan annelerine uygun da bakalım mı böyle cicili şeyler
Şeker için ölçüm yapıyormusun canım benim canım çok sıkkın diyet yapmama rağmen şekerim düşmüyor yarın dahiliye tekrar gidicem muhtemelen insülin başlanacakKizlar sagliginizi tehdit etmedikce kilolara takilmayin. Valla benim doktor isinin ehli bi prof ama gelin gorun ki kilo almaya gerek yok diyen biriHafif seker cikinca da bana artik son 3 ayda her ay 2kg al max dedi. Suan +7 kg dayim. 1 haftadir kafaya takiyordum ama dun esim "ya sacmalama ye ic keyfine bak, bu konuda doktora cok takilma ben anormal kilo artisi gorursem uyarimi yaparim seni engellerim, canin ne istiyosa ye" dedi ve kendimi yine saldim
Ay zaten bebislerimiz biraz buyuyuncr peslerinde kosturmaktan yemek yemeye vakit bulamayacagiz. O zaman su an yiyelim gitsin.
Iyi yapmissin cunku ben persembe 2.doz tetanoz oldum hala kolum agriyor.Sağlık ocağındanda öyle dediler aslında ama geçen hafta onun ağrısıyla uğraştım bu hafta ara vereyim bari dedim, birde tetenozun etkilerini çekmek istemedim açıkcası. Asıl sebebim bu
Gecmis olsun canimŞeker için ölçüm yapıyormusun canım benim canım çok sıkkın diyet yapmama rağmen şekerim düşmüyor yarın dahiliye tekrar gidicem muhtemelen insülin başlanacak
İnsanın piskolojisi bozuluyor ölçüm yapmaktan ne yiyeceğimi şaşırdım yesem sıkıntı yemesem gene sıkıntı Allah yardımcımız olsunIyi yapmissin cunku ben persembe 2.doz tetanoz oldum hala kolum agriyor.
Gecmis olsun canimBen cihaz alip olcum yapmadim henuz. Gecen persembe aile hekimine gifmisken aclik kan sekerime baktirmistim normal cikmisti. Ama en sagliklisi evde aclik tokluk olcum yapmakmis. O yuzden cihaz almayi dusunuyorum.
Çok güzeller bakacağım ancak İKEA fiyatlar aştı kendini ondan model güzel ama ikea olur mu marka bilemem baska bir marka bulursam model harika :) Teşekkür ederim canımmIkeaya baktın mı , malm modeli ile koppang modeli var . İkisinin de çekmeceleri geniş organizerla çiçek gibi dizersin kıyafetleriben şu 2 si arasındayım, birini alıcam
Bu da çok güzelmiş ama gelin tacı gibi de duruyor mu sanki bilemedimHahah demek ki yemegin salcalisi kadinin kalcalisi sozu dogru. Benimki de ele avuca gelmeye basladin masallah masallah diyor
Aslinda hic bakmamistim simdi lohusa taci yazinca bir suru sey cikti ama ben sade bisey olsun atiyorum bir gun gezmeye cikinca da takarim. Normalde dugunum disinda hic tac takmadim gerciBu hosuma gitti daha farkli bisey de olabilir aslinda bilemedim.
Ben yurt dışındayım , sezeryan 3 gece kalış , anneye de bebeğe de her türlü ihtiyacı veriyorlarmış . Diş fırçanızı alıp gelin sadece dediler . Fiyat 500 EuroAz önce hastanemden doğum fiyatını aldım 13.000 TL diyor acıbadem hastanesine gidiyorum çok değilmi kızlar sizin oralarda fiyatlar nasıl?
Bence acibadem icin iyi bi fiyat canim. Acibademler pahali oluyor ve gayet iyi bi hastanedir. Medical medicana gibi degil bence. Benim dogum 12 bin lira. 2 gece suit oda, fotografci, oda susleme, bebegin malzemeleri falan dahilmis.Az önce hastanemden doğum fiyatını aldım 13.000 TL diyor acıbadem hastanesine gidiyorum çok değilmi kızlar sizin oralarda fiyatlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?