2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Benimki de aynısını dedi geçen gün kafaları aynı çalışıyor kocaların kilon gayet iyi yüzüne can geldi , çok hızlı gidersen ben seni uyarırım merak etme sal biraz diyo ben geçen sene 47/48 kiloydum da, bu halim o halimden daha iyi oldu su an resmen pembelik geldi yüzüme

Son düzenleme:
Canim benim doktor tetanoz ve biomtech ayni gun bile olabilirsin demisti. Ama icin rahat etmesine adima 1 hafta arayla ol dedi.
Sağlık ocağındanda öyle dediler aslında ama geçen hafta onun ağrısıyla uğraştım bu hafta ara vereyim bari dedim, birde tetenozun etkilerini çekmek istemedim açıkcası. Asıl sebebim bu

Canım hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Ben evde şimdilik oda yapmayacağım için bir 5 çekmeceli geniş şifonyer almayı planlıyorum

Canım hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Ben evde şimdilik oda yapmayacağım için bir 5 çekmeceli geniş şifonyer almayı planlıyorum

Sağ ol canım benim
Bende senin gibi düşünüyorum oda yapmadım ama yayıntıları kaldırsın diye bir dolap alıverdim.

Kız büyüsün, evimizi alalım odayı yaparız inşallah

Ikeaya baktın mı , malm modeli ile koppang modeli var . İkisinin de çekmeceleri geniş organizerla çiçek gibi dizersin kıyafetleri ben şu 2 si arasındayım, birini alıcam

Eklentiler

• 4F81D50D-941C-4176-B8B2-43435E5A4246.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 71
  • C217281E-AB77-4217-AE83-C05D0783415F.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 73
İlk dozda bende sormuştum sorun olmaz arada bi kaç gun olsun yeter demislerdi ama insan rahat etmiyor haklisin hepimize şifa olsun inşallah,bu dönemde en cok istediğimiz şey
Sağlık ocağına göre 10 kilo almışım, 29. Haftadayim, sizde durumlar ne kızlar?

Kızlar aranızda oksapar kullanan varsa devlet yine el koymuş piyasadakilere vakalar artınca. Eczacımın söylediğine göre Mart’a kadar temin etmek sıkıntılı olacakmış baya. Benim Mart ortasına kadar var elimde çok şükür. 3 aylık alıyordum.
Elinde azalan falan varsa diye haber vermek istedim

Bugün 26+0 10 kilo da benden . Sınıfta kaldım ben resmen

27+3 15 kilo

Benimki de aynısını dedi geçen gün kafaları aynı çalışıyor kocaların kilon gayet iyi yüzüne can geldi , çok hızlı gidersen ben seni uyarırım merak etme sal biraz diyo
Hahah demek ki yemegin salcalisi kadinin kalcalisi sozu dogru. Benimki de ele avuca gelmeye basladin masallah masallah diyor
Nasıl bişey meselaaa
Ayy evet oğlan annelerine uygun da bakalım mı böyle cicili şeyler
Aslinda hic bakmamistim simdi lohusa taci yazinca bir suru sey cikti ama ben sade bisey olsun atiyorum bir gun gezmeye cikinca da takarim. Normalde dugunum disinda hic tac takmadim gerci Bu hosuma gitti daha farkli bisey de olabilir aslinda bilemedim.

Eklentiler

• IMG-20220110-WA0013.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 64
Şeker için ölçüm yapıyormusun canım benim canım çok sıkkın diyet yapmama rağmen şekerim düşmüyor yarın dahiliye tekrar gidicem muhtemelen insülin başlanacak

Sağlık ocağındanda öyle dediler aslında ama geçen hafta onun ağrısıyla uğraştım bu hafta ara vereyim bari dedim, birde tetenozun etkilerini çekmek istemedim açıkcası. Asıl sebebim bu
Iyi yapmissin cunku ben persembe 2.doz tetanoz oldum hala kolum agriyor.
Şeker için ölçüm yapıyormusun canım benim canım çok sıkkın diyet yapmama rağmen şekerim düşmüyor yarın dahiliye tekrar gidicem muhtemelen insülin başlanacak
Gecmis olsun canim Ben cihaz alip olcum yapmadim henuz. Gecen persembe aile hekimine gifmisken aclik kan sekerime baktirmistim normal cikmisti. Ama en sagliklisi evde aclik tokluk olcum yapmakmis. O yuzden cihaz almayi dusunuyorum.

İnsanın piskolojisi bozuluyor ölçüm yapmaktan ne yiyeceğimi şaşırdım yesem sıkıntı yemesem gene sıkıntı Allah yardımcımız olsun

Ikeaya baktın mı , malm modeli ile koppang modeli var . İkisinin de çekmeceleri geniş organizerla çiçek gibi dizersin kıyafetleri ben şu 2 si arasındayım, birini alıcam
Çok güzeller bakacağım ancak İKEA fiyatlar aştı kendini ondan model güzel ama ikea olur mu marka bilemem baska bir marka bulursam model harika :) Teşekkür ederim canımm

Bu da çok güzelmiş ama gelin tacı gibi de duruyor mu sanki bilemedim çiçekli renkli bişeyler mi olmalı yoksa daha bu tarz mı

Az önce hastanemden doğum fiyatını aldım 13.000 TL diyor acıbadem hastanesine gidiyorum çok değilmi kızlar sizin oralarda fiyatlar nasıl?
Ben yurt dışındayım , sezeryan 3 gece kalış , anneye de bebeğe de her türlü ihtiyacı veriyorlarmış . Diş fırçanızı alıp gelin sadece dediler . Fiyat 500 Euro

Az önce hastanemden doğum fiyatını aldım 13.000 TL diyor acıbadem hastanesine gidiyorum çok değilmi kızlar sizin oralarda fiyatlar nasıl?
Bence acibadem icin iyi bi fiyat canim. Acibademler pahali oluyor ve gayet iyi bi hastanedir. Medical medicana gibi degil bence. Benim dogum 12 bin lira. 2 gece suit oda, fotografci, oda susleme, bebegin malzemeleri falan dahilmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…