2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bu da çok güzelmiş ama gelin tacı gibi de duruyor mu sanki bilemedim çiçekli renkli bişeyler mi olmalı yoksa daha bu tarz mı
Cok detayli bakmadim canim. Daha o levele gecmedim Dogru benim gelinligimin taci da bunun biraz daha kaliniydi. Du bakalim illa buluruz daha vakit var

Bence acibadem icin iyi bi fiyat canim. Acibademler pahali oluyor ve gayet iyi bi hastanedir. Medical medicana gibi degil bence. Benim dogum 12 bin lira. 2 gece suit oda, fotografci, oda susleme, bebegin malzemeleri falan dahilmis.
Burda kapı süsü bebeğin kıyafetleri varmış sadece öyle suit oda demediler hangisi boş olursa şansımıza ne denk gelirse mecbur gidicez secenek yok çünkü başka ya devlet ya acıbadem yada amerikan kızımı amerikanda yaptım lanet bi yer ilgi sıfırdı o yüzden geriye acıbadem kalıyor ama genede çok para

Sen mugladaymissin secenegin az tabi. Ama amerikan hastanesi nasil olur da lanet ilgisiz olur ya. Istanbulda varya amerikan hastanesine git el bebek gul bebek bakarlar evet bu paralar cidden cok ben de bazen aciyorum bu parayi verecegime.. Ama benim de baska secenegim yok, doktorumu da seviyorum mecburen odeyecegiz.

Bence acibadem icin iyi bi fiyat canim. Acibademler pahali oluyor ve gayet iyi bi hastanedir. Medical medicana gibi degil bence. Benim dogum 12 bin lira. 2 gece suit oda, fotografci, oda susleme, bebegin malzemeleri falan dahilmis.

Mllen sende İzmir desin değil mi?
Hangi hastane bu 12 bin isteyen ?

Mllen sende İzmir desin değil mi?
Hangi hastane bu 12 bin isteyen ?
Evet canim izmirdeyim. Ben hastaneye gitmiyorum. Serkan guclunun ozel muayenesine gidiyorum. Tinaztepeyle anlasmasi var gebelerini orada dogurtuyor, hastalarini orada ameliyat ediyormus. Tinaztepe kendisi cok cok daha uyguna dogum yapiyodur bence.

Evet canim izmirdeyim. Ben hastaneye gitmiyorum. Serkan guclunun ozel muayenesine gidiyorum. Tinaztepeyle anlasmasi var gebelerini orada dogurtuyor, hastalarini orada ameliyat ediyormus. Tinaztepe kendisi cok cok daha uyguna dogum yapiyodur bence.
Tınaztepe Galen bayraklı hastanesi ile görüşüyorum bende, yılbaşı sonrası yeni fiyatlari belli olmamış ama aralikta 4.5 bintl dediler. Yeni fiyatta 6 bin tl olsa diyorum ben yine iyi hastaneyi cok beğeniyorum bi daha geldignizde net fiyat belki olur dediler forevermorrenk

Tınaztepe de çok uygun değil ama sen özel doktorla anlaşmalı olduğun için biraz daha uçmuşlar :)
Gerçi her şey pahalı artık :/

Kızlar yazdıklarınızı okuyorum da yazamadım hastalıktan başımı zor kaldırıyorum. Bir şey soracaktım. Benim hiç iştahım yok. Karnım da acıkmıyor. Öksürdükçe midem bulanıyor zor tutuyorum kendimi. Bu açlık çocuğa zarar verir mi ondan korkuyorum

Orayı da duydum ama hiç araştırmadım canım.
Benim arkadaşta geçen sene Karataş'ta yaptı 3.400 e falan bende diyorum hadi olsun en fazla 5.000-5.500 arası ama her şeye de hazırlıklıyım.
Her şey uçuyor ya

çok geçmiş olsun canım bende bu iki haftadır boğaz ağrısından duramıyordum oksürük başladı test verdim şükür negatif çıktı ama ilaç kullanamayınca ağır geçiriyoruz malum ama yemeğe çalış ye ki vücudun güç toplasın vitamın alsın hem sen hem bebek iyi olsun zorla biraz kendini

Ya bence Türk lirasına çevirince de uygun 7800 ₺ yapıyor ve hiç valiz falan bir şey götürmicem ben her şeyi onlar veriyor. Türkiye’de fiyatlar ne kadar uçmuş ya

Ama şöyle düşün size göre 500 tl gibi bir şey bizde ise 7.800 bu para şuan asgari ücretten bile fazla.
Yani iyi durumda olana koymaz ama dar gelir ve orta kesimli aileler için yüksek bir rakam.
Türkiye de ucuz ne kaldı ki

Taç arayan arkadaşlar, ben almadım ama alacak olursam bu model çok hoşuma gitti. Farklı modeller var sayfada bakabilirsiniz.

Eklentiler

• IMG_20220110_163543.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…