Cok detayli bakmadim canim. Daha o levele gecmedimBu da çok güzelmiş ama gelin tacı gibi de duruyor mu sanki bilemedimçiçekli renkli bişeyler mi olmalı yoksa daha bu tarz mı
Burda kapı süsü bebeğin kıyafetleri varmış sadece öyle suit oda demediler hangisi boş olursa şansımıza ne denk gelirse mecbur gidicez secenek yok çünkü başka ya devlet ya acıbadem yada amerikan kızımı amerikanda yaptım lanet bi yer ilgi sıfırdı o yüzden geriye acıbadem kalıyor ama genede çok paraBence acibadem icin iyi bi fiyat canim. Acibademler pahali oluyor ve gayet iyi bi hastanedir. Medical medicana gibi degil bence. Benim dogum 12 bin lira. 2 gece suit oda, fotografci, oda susleme, bebegin malzemeleri falan dahilmis.
Az önce hastanemden doğum fiyatını aldım 13.000 TL diyor acıbadem hastanesine gidiyorum çok değilmi kızlar sizin oralarda fiyatlar nasıl?
Ben yurt dışındayım , sezeryan 3 gece kalış , anneye de bebeğe de her türlü ihtiyacı veriyorlarmış . Diş fırçanızı alıp gelin sadece dediler . Fiyat 500 Euro
Sen mugladaymissin secenegin az tabi. Ama amerikan hastanesi nasil olur da lanet ilgisiz olur ya. Istanbulda varya amerikan hastanesine git el bebek gul bebek bakarlarBurda kapı süsü bebeğin kıyafetleri varmış sadece öyle suit oda demediler hangisi boş olursa şansımıza ne denk gelirse mecbur gidicez secenek yok çünkü başka ya devlet ya acıbadem yada amerikan kızımı amerikanda yaptım lanet bi yer ilgi sıfırdı o yüzden geriye acıbadem kalıyor ama genede çok para
Bence acibadem icin iyi bi fiyat canim. Acibademler pahali oluyor ve gayet iyi bi hastanedir. Medical medicana gibi degil bence. Benim dogum 12 bin lira. 2 gece suit oda, fotografci, oda susleme, bebegin malzemeleri falan dahilmis.
Evet canim izmirdeyim. Ben hastaneye gitmiyorum. Serkan guclunun ozel muayenesine gidiyorum. Tinaztepeyle anlasmasi var gebelerini orada dogurtuyor, hastalarini orada ameliyat ediyormus.Mllen sende İzmir desin değil mi?
Hangi hastane bu 12 bin isteyen ?
Bugün 26+0 10 kilo da benden . Sınıfta kaldım ben resmen
Yalnız olmamak ne güzelmiş27+3 15 kilo
Tınaztepe Galen bayraklı hastanesi ile görüşüyorum bende, yılbaşı sonrası yeni fiyatlari belli olmamış ama aralikta 4.5 bintl dediler. Yeni fiyatta 6 bin tl olsa diyorum ben yine iyiEvet canim izmirdeyim. Ben hastaneye gitmiyorum. Serkan guclunun ozel muayenesine gidiyorum. Tinaztepeyle anlasmasi var gebelerini orada dogurtuyor, hastalarini orada ameliyat ediyormus.Tinaztepe kendisi cok cok daha uyguna dogum yapiyodur bence.
Evet canim izmirdeyim. Ben hastaneye gitmiyorum. Serkan guclunun ozel muayenesine gidiyorum. Tinaztepeyle anlasmasi var gebelerini orada dogurtuyor, hastalarini orada ameliyat ediyormus.Tinaztepe kendisi cok cok daha uyguna dogum yapiyodur bence.
Yalnız olmamak ne güzelmiş
Tınaztepe Galen bayraklı hastanesi ile görüşüyorum bende, yılbaşı sonrası yeni fiyatlari belli olmamış ama aralikta 4.5 bintl dediler. Yeni fiyatta 6 bin tl olsa diyorum ben yine iyihastaneyi cok beğeniyorum bi daha geldignizde net fiyat belki olur dediler forevermorrenk
çok geçmiş olsun canım bende bu iki haftadır boğaz ağrısından duramıyordum oksürük başladı test verdim şükür negatif çıktı ama ilaç kullanamayınca ağır geçiriyoruz malum ama yemeğe çalış ye ki vücudun güç toplasın vitamın alsın hem sen hem bebek iyi olsun zorla biraz kendiniKızlar yazdıklarınızı okuyorum da yazamadım hastalıktan başımı zor kaldırıyorum. Bir şey soracaktım. Benim hiç iştahım yok. Karnım da acıkmıyor. Öksürdükçe midem bulanıyor zor tutuyorum kendimi. Bu açlık çocuğa zarar verir mi ondan korkuyorum
Bu hangi hastane canım :)Bence acibadem icin iyi bi fiyat canim. Acibademler pahali oluyor ve gayet iyi bi hastanedir. Medical medicana gibi degil bence. Benim dogum 12 bin lira. 2 gece suit oda, fotografci, oda susleme, bebegin malzemeleri falan dahilmis.
Ya bence Türk lirasına çevirince de uygunSize göre bedava
Keşke gelip orda doğum yapabilsekYa bence Türk lirasına çevirince de uygun7800 ₺ yapıyor ve hiç valiz falan bir şey götürmicem ben her şeyi onlar veriyor. Türkiye’de fiyatlar ne kadar uçmuş ya
Hiç yalnız kalır mısın aşk olsunYalnız olmamak ne güzelmiş
Ya bence Türk lirasına çevirince de uygun7800 ₺ yapıyor ve hiç valiz falan bir şey götürmicem ben her şeyi onlar veriyor. Türkiye’de fiyatlar ne kadar uçmuş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?