2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Sağol canım bende test verdim şükür negatif. Akşam yine ateşim çıkıyordu 38 olmadan düşürdük. Boğaz ağrısı bademcikler şiş burun akıntısı tıkanıklığı falan hepsi bir arada. Ama öksürük mide bulantısı yapıyo o zorluyor baya bi de öksürürken karnım acıyo arada zorlanıyorum. Bugün resmen bir bardak ıhlamur ve biraz çerezle duruyorum makarna yaptım şimdi belki yiyebilirim diye kendimi geçtim bebeğim aç kalıyo ona üzülüyorum

Tınaztepe de çok uygun değil ama sen özel doktorla anlaşmalı olduğun için biraz daha uçmuşlar :)
Gerçi her şey pahalı artık :/
Canim konulari okurken denk gelmissindir belki esimin isleri nedeniyle ekimden beri buradayiz. Haziranda istanbula geri donucez. Izmiri bilmedigimden ve calistigimdan uzak bi yere gitmek istemedim, evime yakin olsun dedim. Ilk etapta tinaztepeye gidecektik. Esimin cevresindekiler orayi pek onermemisler. Ben de arastirirken serkan hocayi buldum, yuruyerek 10dk muayenesi, baktim cokta ilgili bilgili. Hem hastane ortamini da yok. Birsey oluyor doktoruma mesaj atiyorum, sagolsun hemen donus sagliyor. Bu sureci zaten psikolojik olarak zor geciriyorum, kimsemiz yok burada.. Fiyati da bi kere goze aldik.. O yuzden 37.haftama kadar caliscam para lazim bir de bu 2021 fiyati, 2021de takibe basladik diye 2022 fiyatini uygulamayacaklarmis.

Bu hangi hastane canım :)
Canim izmirde ozel bi muayenesi olan doktorun fiyati bu. Yakininda bi hastaneyi kiraliyor dogum ve ameliyatlari icin.

Evet canım iyi yapmışsınız zorlamıyorsa sorun yok tabi feda olsun bebişlere :)
Zaten doktor çok önemli, doktor iyiye parası da sorun olmuyor ama bazı hastaneler biraz uçuyor işte.
Bende 34.haftaya kadar çalışacağım ama ofise gelerek

Az kaldı ya sabır

Biz kızımla bugün h&m ye gittik indirimden inanılmaz ucuz fiyatlara bunları aldık şu kadife elbiseleri büyük aldım doğum gününe doğru giysin diye , ay bi de altında tütüleri var ya bayıldım

Eklentiler

• E20C2721-7070-4077-BFF5-B38687185012.webp
    63,5 KB · Görüntüleme: 75
  • 86F11F63-9858-4097-9495-F5FE60C05824.webp
    99 KB · Görüntüleme: 67
  • 599D26BA-78F2-4C52-AF41-672D91B1F35F.webp
    74,5 KB · Görüntüleme: 69
  • 971063C1-E760-447F-ACD1-5C72F58DA2AB.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 74
  • 348FEAF2-8667-4B93-A9C7-8A1D129A21F6.webp
    139 KB · Görüntüleme: 61
  • 1A71435E-262F-4903-9F10-73F564BF6734.webp
    68,9 KB · Görüntüleme: 74
Gerçekten hemşireleri çok kötü benim kızım memeyi hiç almadı kaç kere destek istedik hiç ilgilenmediler sabah hastaneden çıkıcaz cocugun baygın görmüyormusun çıksanız bile sarılıktan yatarsınız gene gibi bir sürü şey söyledir bana o yüzden adım atmam bir daha şuan hemşireler aynımı bilmiyorum ama acıbadem bu yüzden tercihim bakım çok iyi orda valla yapcak bişey yok dediğin gibi mecburen ödeyeceğiz

Canim bebek depolarindan besleniyor , ama sen yiyip icemedigin icin depolarini da minik bosalttigindan daha da yorgun hissediyosun. Bol su ic en azindan canim. Umarim kisa surede atlatirsin. Sen de sansa ne cok sey yasadin bu gebelik doneminde ya Allah beterinden korusun, sukur bunlarin hicbiri bebegine zarar vermiyor
Biz kızımla bugün h&m ye gittik indirimden inanılmaz ucuz fiyatlara bunları aldık şu kadife elbiseleri büyük aldım doğum gününe doğru giysin diye , ay bi de altında tütüleri var ya bayıldım
Alllahim kiz bebeklerde kadife kiyafetlere ayri bayiliyorum ya Gule gule giyinsin minnoş

Allah hamileyken ise gitmek zorunda olanlarin daha cok yardimcisi olsun canim, cidden sabahlari kalkmak evden cikmak cok zor. Ben gecen kan testine sabah 8de gittim, dedim Allahim bu ne karanlik soguk bu saatte millet is yolunda bense ilk kez hamileligimden beri o saatte disari ciktim. Sikayet etmelerimden utandim

İyiki abur cubur yok dedik yaaa neyse çaktırma ben de yiyorum canım çekti sen diyince
Hahah afiyet olsun minislereee
ama bunlar ne boyle yaaaaaa allahimmmm nasil duygular vallahi annelik is loadingg sanirimmm

Kizlar hastane de organizasyon yapmamaya kesin karar verdik. Ama bos olmayacak tabi ki masayi biz susleyecegiz, onun icin susler aliyorum. Hediyelikleri koyabilecegim bir stand/sunumluk ariyorum ama bi turlu bulamadim. Sunlar aklima yatti gibi, sizce hangisi? (kare olani alirsam beyaza boyarim rengi hosuma gitmedi)

Eklentiler

• 8D354D87-7CE2-45D6-AE70-AF731EDC1984.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 62
  • E9DF615A-18A7-468F-869D-533AD11D9BE0.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 71

Yani ben normal de şikayet etmezdim ama cidden artık zorlanmaya başladım. :/
Hamileyken çalışmak çok zorladı.
Ben bir de erken de çıkmıyorum hala tam gaz devam

Zor bela bir tabak makarna yiyebildim. Yedikten sonra hareketlendi oğlum çok şükür acıkmış o da demek ki su bol içmeye çalışıyorum canım sağol. Valla buna da şükür bebeğim iyi olsun yeter ki. 26sına perinatolog randevusu buldum aldım hemen. Hastalıktan sonra detaylı bir kontrol olsun diye düşündüm. 26sından önce annemlere gidersem orda özele de gidebilirim. Bebeğimiz iyi olsun biz idare ediyoruz bir şekilde

Az önce hastanemden doğum fiyatını aldım 13.000 TL diyor acıbadem hastanesine gidiyorum çok değilmi kızlar sizin oralarda fiyatlar nasıl?
Bana da acıbadem için uygun bir fiyat gibi geldi. Hemde zamlı fiyatıdır bu birde.
Ben zamlı hallerini sormadım daha, normal doğum 2750, mesai saati dışında kendi doktorum gelsin dersen +1250 tlydi. Bu hafta kontrole gidince fiyatta konuşacağım

Bu arada bende kırmızı bir lohusa tacı düşünüyorum. Sonra acaba beyaz çiçekli bişey mi olsa diyorum. O konuda da kararsızım

24 hafta idari izin alan öğretmen arkadaşlar mebbis te herhangi bir yerde bu izin görünüyor mu acaba

Satıştan kaldırılmış canım linkte çıkmıyor. Güle güle kullanın :)
Şeker için ölçüm yapıyormusun canım benim canım çok sıkkın diyet yapmama rağmen şekerim düşmüyor yarın dahiliye tekrar gidicem muhtemelen insülin başlanacak
Ben şeker yüklemesi yaptırdım biraz yüksek çıktı. Evde ölçüme devam ediyorum sabah açlık 82 tokluk 122 çıktı. Sizin kaç çıktı acaba

Bu arada bende kırmızı bir lohusa tacı düşünüyorum. Sonra acaba beyaz çiçekli bişey mi olsa diyorum. O konuda da kararsızım
Al basmasın diye illa kırmızı taç takılıyor bizde lohusalara . Ama o geleneği bozma vakti geldi mi acaba bilmiyorum ben de kararsızım beyaz da çok kibar sade şık olur

Ayy bu kadife elbisenin 3_6 ay büyük kuzenden hediye geldi patikleriyle kendisinin mayısta nikahı var inşallah nikahımda giyer diye almış görünce bende aşk yaşadım

Bahçelievler memorial 5.5 dr .da 7.5 istiyor bebek cantasi her ihtiyacı anne ve refakatçi içinde giysi ve atıştırmalık bir seyler veriyorlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…