İsallah catlaksiz atlatırsın. Önemli olan bölgeyi nemli tutmak .Hindistan cevizi yagi hiç kullanmadım tuglenme yapar mı diye endiselendirdigi için hiç kullanmadım. Bebeyagi daha iyi gibi geliyor, ayrıca bebe losyonu da güzel oluyorBenim de göbek deliğinden sola doğru bir çizgi var orası alerji gibi oldu, yolasım geliyordu ama yağlarla hafif masajla atlattım sanırım birkaç gündür çok rahatım. Kakao ve hindistan c. yağı kullanıyorum dönüşümlü, inşallah sizin gibi çatlaksız bitiririm son 3 ayı:)
Cok güzeller. İyi günlerde kullanın.❤Kizlar bizim de raflarimiz takildi, simdilik boyle koydum ama duzenledikten sonra cekerim yineAvizesi de takildi
![]()
İnan sen baya kolayladin biz alışverişe bile başlamadık ama nasıl kafama takıyorum anlatamam. Gecem gün yatagi aldım beşik var en azından yatagi var ablasindan kalan 3 takım var onlari erkek de giyer ocakta 15 gün, şubattan 28 gün, marttan 28 gün oooo daha çok zaman var hepsi yetişir. Sen bol bol dinlen bebekle ilgili bakımı, beslenmesi, uyku eğitimi onlarla ilgili araştırma yap. Gaz sancısı ve yapılması gerekenler neler öğren bana çok faydası olmuştu. Bebekte gaz olmaması için anne de yediklerine dikkat etmeli yemeklerine kimyon koymalı, bebege kimyon kaynatıp içirirse bebeğin gazı olmuyor ama bunu düzenli hergun yapıyorsun.Odası duruyor daha ya beşik monte edilecek , şifonyer siparişi verilecek,kıyafetler yerleşecek önümüzdeki ay da onunla uğraşırım . Ya benim rüyalarım çıkıyor çoğu zaman , birkaç sene önce kaza geçirdiğimi görmüştüm rüyadan 1 hafta sonra ciddi bi kaza geçirmiştim . Anneannemin vefatını gördüm yine oldu . Şimdi bu da çıkarsa şaşırmıcam 1 nisana şartlıyorum o yüzden kendimi bugünden sonra :)