2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Gurbettekilere +1 . Ben de 1.5 yıldır diyarbakırdayım, ailem tanıdıklar hep istanbulda. Gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama çocuklar olunca da insan sürekli bi tanıdık arıyor. Kimseye çocuk emanet edilmiyor

O kadar çok ilaç kullanıyorumki damarla ilgili o yüzden çok tedirginim. Serklajdan sonraki kasılma önleyici çarpıntı yapmıştı 140ı geçmişti o zaman kalp atışım. Bir gün erken bıraktırmıştı doktorum. Şimdi benzer bir ilaca daha başladım bir yandan psikolojik mi diyorum. Ama ilk olduğunda burda da yazmıştım ve daha ilaca başlamamıştım. Yemeği de taa saat 5te yedim Geçmezse kardiyoloji ye gideceğim valla pzt günü. Bi yandan kan sulandırıcı hem hap hem iğne, bi yandan damar genişletici, bir yandan tansiyon ilacı e bir yandan zaten gebelik. biraz fazla mı yükleniyoruz acaba kalbime

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine şimdi vücudumuz daha hassas malum. İnşallah hemencik toparlanırsın
Canım hiç üzme kendini ne olacağı hiç belli olmaz. Her şerde bir hayır vardır öyle düşün. İnşallah yasaklar kalkar da annen yanında olur sen dua et hamişlerin duası kabul olur derler. Sağlık olsun gerisi hallolur. Bak benim annem 1 saatlik mesafede ama rahatsız olduğu için dua ediyorum inşallah doğumumda iyi olur da gelebilir diye sağlık olunca hepsi olur bir şekilde sen kendini de bebişini de üzme biz burdayız

sleepy05 Geçmiş olsun canım kendine dikkat et grip bile zor geçiyor 1 haftadır iyileşemedim ben. Çok koru kendini❤

Bana da çarpıntı hissi çok oluyordu. Hatta sol koltukaltıma bir sancı giriyordu hareket edemiyordum. Kardiyolojiye gidecektim sonra annem göğüs hastalıklarına gittiğinde yanındaydım. Doktora sordum hamilelikte oluyormuş o yüzden bi daha çok üstüne düşmedim. Tansiyonum yüksek çıkarken nabzım da yüksek çıkıyordu. Çarpıntın olunca tansiyonunu kontrol et belki tansiyonun çıkıyordur.

Canim benim endişe etme Ben kol.saatinden nabzımi takip ediyordum 160 lari görüyordum hep kadın doğumcuma söyledim 130 140 lar hamilelikte normal kan artışı oldu cunku vücudunda bebeğe kan pompaliyorsun daha çok yükselirse kardiyoloji görün dedi EKG de bir sey cikmadi holter takildi 24 saatlik ondada 160 lari ara ara görüyordu dr sana ilaç veremem bol bol dinlen demişti cok fazla çarpıntı olursa gelirsin saatide çıkar kolundan takip edip strese girme demişti zamanla düzene girdim inşallah sende rahatlarsın büyük ihtimal esin yaninda olmayınca stres yapiyorsun ister istemez sen esinin yanına gitme ihtimalin yokmu eşyalı ev tutsanız geçici günlük evler gibi Allah yardimcin olsun cnm.

Evet nifty yaptırdım bende amniyosentezi hiç düşünmedim. Ben antalyada yaşıyorum
Evet nifty yaptırdım bende amniyosentezi hiç düşünmedim. Antalyada yaşıyorum macrogen diye bir firmada yaptırdım

Kızlar imza kısmında 30. Hafta yazısını görmek beni acayip heyecanlandırdı ya resmen 30lara geldim bir yandan heyecan bir yandan korku. Sanki hiçbir şey yetişmeyecek gibi geliyor
Bende öyleyim, artık 10 haftadan geriye doğru sayicam kaldi 10

Bende öyleyim, artık 10 haftadan geriye doğru sayicam kaldi 10
Ayyy aramızda 1 gün var ben nisana kalacağını düşünmüyorum hiç martın ortasından sonra bekleriz büyük ihtimalle. İlk doğum olacağı için bilemiyorum da gerçi belki içerde rahattır geç gelir belli olmaz

Canım, günün belli saatlerinde daha dinç oluyor insan. İşlerini öyle dinç vakitlerinde yapsan. Karışan da yok. Herşeyi keyfine göre planla. Sen iyi ol işler de kalsın gerekirse. Eşin için de üzülme, zmanla Allah kolaylaştıracaktır. Sıkıntı zmanlarında da Rabbim sana illa ki bir yardımcı gönderir, kimseyi darda koymaz. Sen canını sıkma yeter ki.

Bez almayı düşünen arkadaşlar nacizane fikrimi söyleyim istedim. Prima alan ya da düşünenler için evet Prima güzeldir ama malum fiyatları iyice uçtu. İlk başta prima kulanınca sanki diğerlerinin kalitesi düşük gibi gelebilir ama insan iki günde o yadırgama hissinden kurtuluyor. İlk kızımda prima ile başlayıp 1.5 yaştan sonra sleepy ile devam ettik. 5 numarada prima sızdırdı sürekli. İkinci kızımda hep sleepy kullandık. Şu zamlardan sonra bir aydır bayby turco ve önlem denedik. Sleepy bi tık daha iyi. Ama bayby turco ya da önlemle başlasak eminim hiç başka bez aramazdık. Fiyatları da zaten yakın üçünün de. Sleepy daha mantıklı geliyor o nedenle. Bir de 1 numara çok kullanılmıyor. 2 numara da yaklaşık 1 numaranın 2 katı kadar. Ama ne kadar kullanılacağını insan kestiremiyor. Stok yapalım derseniz 3 ten başlayın . 1 numaraları biz hep arkadaşlarla birbirimize verdik

Icinin rahat etmesi adina tabi bi kardiyolojiye gorun canim. Kendini cokstrese sokmamaya, cok herseyi dusunmemeye calis. Annenin testi hala pozitif mi ?

Tansiyonum normal çıkıyor şükür en yüksek 11/8 i gördüm, sadece kalp atışım yüksek oluyor. Sağol valla normal birşeyse çekeceğim yapcak birşey yok ondan sordum size. Rahatladım biraz

Canım serklajlı olduğum için biryere kıpırdayamıyorum. Değil seyahat, kontroller dışında evde yatıyorum hep
Bir yol bulacağız artık ama benim gönlüm bırakıp dönmesinden yana

He yok canım bir iş yaptığım yok zaten. Şöyle söylim hatta eşim giderken toplamıştı koltuğun üstüne koydu ben katlarım bir ara demiştim bugün yani bir hafta sonra katladım
Eşim konusuna üzülmeden yapamıyorum. Baya zorlandım bu hafta duygusal anlamda. Bir de haftasonları gelecekti daha ilk haftadan gelemedi falan. Akıllı telefon yok. Sadece konuşabiliyoruz ya da sms. Baya stres yaptım. Hani ilerde bir gün olur da sen yapamadın da bıraktım demesin diye birşey diyemiyordum. Ama bugün dedim artık. Bakalım bir hafta on güne belli olur herhalde durumumuz, bekliyorum

Icinin rahat etmesi adina tabi bi kardiyolojiye gorun canim. Kendini cokstrese sokmamaya, cok herseyi dusunmemeye calis. Annenin testi hala pozitif mi ?
Negatif canım çok şükür. Yarın geliyor bir aksilik olmazsa. Siz bugün üzülünce ya gelemezlerse diye, diyemedim bugün belli oldu aldık biletini yarına

Kizlar teyzem bendeydi bugun ameliyat olacakti. 8 saat ameliyati surdu. Az once odasina cikti. Onu gorup eve geri gidecektim sabah tekrar gelecektim ama halini gorunce cok kotu oldum. Zaten kendinde degil ama goruntusu beni cok uzdu. Bir de aileden kimsenin bu ameliyattan haberi yok. Ben, esim ve kizi disinda. Kizi da yurtdisinda. Esim dedi bu gece yaninda kalalim birakmayalim bu halde diye. Artik korona falan ne olacaksa olacak. Rabbim herkese acil sifalar versin kimseyi hastanelere dusurmesin ya.

Canım çok geçmiş olsun güçlü bir annesin inşallah hiç bir şey olmaz sen de teyzende iyi şekilde ayrılacaksınız

Oy cok guzelmis canim isikla daha da hos olur evet
MissPeaceful canııım sen bebek odası icin rafları nerden almıştın 2li olan? Ben de bakıyorum sipariş vericem de her satıcıda farklı fiyat ,hangisinden almalıyım bilemedim
https://ty.gl/97ju0w7nn2 Arenhome dan aldim kuzum guzel geldi bir skntisi yoktu alabilirsin. Ama alacaksan bunlarin altindan askili olanlari da varmis ben sonradan gordum. Isime yarar dersen askili olanindan da alabilirsin biseyler asmak icin
Hadi yaa, gel sende yamacimiza canim
Negatif canım çok şükür. Yarın geliyor bir aksilik olmazsa. Siz bugün üzülünce ya gelemezlerse diye, diyemedim bugün belli oldu aldık biletini yarına
Ya sen ne kadar dusuncelisin be kuzum Cokkk sevindim anneciginin gelecek olmasina gozun aydin kuzuum

Gecmis olsun canim benim, en dogru karari vermissiniz.. Rabbim de sizi merhametiniz iyi yureginiz hatrina korur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…