- 10 Temmuz 2016
- 296
- 525
- 103
- 39
Gurbettekilere +1Dediklerine katiliyorum canim.. bende ayni seyleri hissediyorum.. teyzemler var yakinimda onlarla bile gorusemiyoruz hepsi hasta yada temasli.. Anne diyince burnumun diregi bile sizliyor.. bugun benim de icim bir buruk nedense..
Aynen oyle canim.. Bu da bir surec ve gececek allahin izniyle.. Ucumuz de gurbette gibiyiz, M mllen ve ben turkiyede olmamiza ragmen sen hepten gurbettesin..
O kadar çok ilaç kullanıyorumki damarla ilgili o yüzden çok tedirginim. Serklajdan sonraki kasılma önleyici çarpıntı yapmıştı 140ı geçmişti o zaman kalp atışım. Bir gün erken bıraktırmıştı doktorum. Şimdi benzer bir ilaca daha başladım bir yandan psikolojik mi diyorum. Ama ilk olduğunda burda da yazmıştım ve daha ilaca başlamamıştım. Yemeği de taa saat 5te yedimBen pamuk aldim suyla islatip silicem. Ama yine de 4 paket prima aqua islak mendil de aldim 12 liradan. Gecen 28 lira oldugunu gorunce bir daha asla almama karari aldim :)
Canim bu carpinti hissi bende yemekten sonra oluyor nefes nefese kaliyorum. Bu aksam caydanligi tasirken bile yoruldum dedim oha bu kadar da olamaz simdiden.Deger olarak yorum yapamiyorum cokta olcmemek gerek ya insanin akli karisiyor
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine şimdi vücudumuz daha hassas malum. İnşallah hemencik toparlanırsınKızlar sol tarafımda yatarken kapı çaldı irkildim sağa doğru yonelecekken sol omzumdan küt diye bir ses geldi, dedim omzum çıktı kesin öyle cok korktum ki. Hemen hastane acil ortopedi vs derken rontgen de cekinemedim tabi, kas yırtılması dedi doktor sadece parol ve bir krem yazabildi. İki gündür canim çok yanıyor, özellikle geceleri solda yatarken agriyor sagda ben rahat değilim bebek için en rahat sol taraf diye bildiğimden. Kendi kendimi sakatladim, beterinden korusun rabbim. Duaniza talibim
Canım hiç üzme kendini ne olacağı hiç belli olmaz. Her şerde bir hayır vardır öyle düşün. İnşallah yasaklar kalkar da annen yanında olurKızlar Bulgaristan Türkiye’yi kırmızı listeye almış vakalar çok yüksek diye. Bulgar vatandaşlarıyla , oturum hakkına sahip olanlar sadece giriş yapabilecekmiş . Bu demek oluyor ki annem doğuma gelemeyecek gerçekten cok moralim bozuk,ben tek basıma nasıl yapıcam nasıl üstesinden gelicem onca şeyin
Bana da çarpıntı hissi çok oluyordu. Hatta sol koltukaltıma bir sancı giriyordu hareket edemiyordum. Kardiyolojiye gidecektim sonra annem göğüs hastalıklarına gittiğinde yanındaydım. Doktora sordum hamilelikte oluyormuş o yüzden bi daha çok üstüne düşmedim. Tansiyonum yüksek çıkarken nabzım da yüksek çıkıyordu. Çarpıntın olunca tansiyonunu kontrol et belki tansiyonun çıkıyordur.O kadar çok ilaç kullanıyorumki damarla ilgili o yüzden çok tedirginim. Serklajdan sonraki kasılma önleyici çarpıntı yapmıştı 140ı geçmişti o zaman kalp atışım. Bir gün erken bıraktırmıştı doktorum. Şimdi benzer bir ilaca daha başladım bir yandan psikolojik mi diyorum. Ama ilk olduğunda burda da yazmıştım ve daha ilaca başlamamıştım. Yemeği de taa saat 5te yedimGeçmezse kardiyoloji ye gideceğim valla pzt günü. Bi yandan kan sulandırıcı hem hap hem iğne, bi yandan damar genişletici, bir yandan tansiyon ilacı e bir yandan zaten gebelik. biraz fazla mı yükleniyoruz acaba kalbime
Canim benim endişe etme Ben kol.saatinden nabzımi takip ediyordum 160 lari görüyordum hep kadın doğumcuma söyledim 130 140 lar hamilelikte normal kan artışı oldu cunku vücudunda bebeğe kan pompaliyorsun daha çok yükselirse kardiyoloji görün dedi EKG de bir sey cikmadi holter takildi 24 saatlik ondada 160 lari ara ara görüyordu dr sana ilaç veremem bol bol dinlen demişti cok fazla çarpıntı olursa gelirsin saatide çıkar kolundan takip edip strese girme demişti zamanla düzene girdim inşallah sende rahatlarsın büyük ihtimal esin yaninda olmayınca stres yapiyorsun ister istemez sen esinin yanına gitme ihtimalin yokmu eşyalı ev tutsanız geçici günlük evler gibi Allah yardimcin olsun cnm.Kızlar iyi akşamlar, 2-3 gündür sürekli çarpıntı hissim var. Kalp atışım 115-120 bandında genelde. Bazen 130 a dayanıyor. Ama 110 altı görmedim henüz. Normal mi bu değerleriki çamaşır katladım oturduğum yerde nefes nefese kaldım
Evet nifty yaptırdım bende amniyosentezi hiç düşünmedim. Ben antalyada yaşıyorumMerhaba ben de bir ileri yaş gebesiyim 2. Hamileliğim doktorum bugün direk amniyosentezi önerdi ama ben istemiyorum nifty yaptırmak istiyorum dedim siz nifty mi yaptırmıştınız ?benim ilk hamileliğimde de ikili taramada risk 250/1 yüksek çıkmasına rağmen korkup yaptırmamıştım amniyosentez kzım maşallah 9 yaşında şimdi ,nerede yaptırdınız hangi şehirdesiniz şimdi ?Aynı sıkıntıları yaşamamak İçin amniyoesentwz istemiyorum korkutuyor beni
Evet nifty yaptırdım bende amniyosentezi hiç düşünmedim. Antalyada yaşıyorum macrogen diye bir firmada yaptırdımMerhaba ben de bir ileri yaş gebesiyim 2. Hamileliğim doktorum bugün direk amniyosentezi önerdi ama ben istemiyorum nifty yaptırmak istiyorum dedim siz nifty mi yaptırmıştınız ?benim ilk hamileliğimde de ikili taramada risk 250/1 yüksek çıkmasına rağmen korkup yaptırmamıştım amniyosentez kzım maşallah 9 yaşında şimdi ,nerede yaptırdınız hangi şehirdesiniz şimdi ?Aynı sıkıntıları yaşamamak İçin amniyoesentwz istemiyorum korkutuyor beni
Bende öyleyim, artık 10 haftadan geriye doğru sayicamKızlar imza kısmında 30. Hafta yazısını görmek beni acayip heyecanlandırdı yaresmen 30lara geldim bir yandan heyecan bir yandan korku. Sanki hiçbir şey yetişmeyecek gibi geliyor
Ayyy aramızda 1 gün varBende öyleyim, artık 10 haftadan geriye doğru sayicamkaldi 10
Canım, günün belli saatlerinde daha dinç oluyor insan. İşlerini öyle dinç vakitlerinde yapsan. Karışan da yok. Herşeyi keyfine göre planla. Sen iyi ol işler de kalsın gerekirse. Eşin için de üzülme, zmanla Allah kolaylaştıracaktır. Sıkıntı zmanlarında da Rabbim sana illa ki bir yardımcı gönderir, kimseyi darda koymaz. Sen canını sıkma yeter ki.Kızlar iyi akşamlar, 2-3 gündür sürekli çarpıntı hissim var. Kalp atışım 115-120 bandında genelde. Bazen 130 a dayanıyor. Ama 110 altı görmedim henüz. Normal mi bu değerleriki çamaşır katladım oturduğum yerde nefes nefese kaldım
Icinin rahat etmesi adina tabi bi kardiyolojiye gorun canim. Kendini cokstrese sokmamaya, cok herseyi dusunmemeye calis. Annenin testi hala pozitif mi ?O kadar çok ilaç kullanıyorumki damarla ilgili o yüzden çok tedirginim. Serklajdan sonraki kasılma önleyici çarpıntı yapmıştı 140ı geçmişti o zaman kalp atışım. Bir gün erken bıraktırmıştı doktorum. Şimdi benzer bir ilaca daha başladım bir yandan psikolojik mi diyorum. Ama ilk olduğunda burda da yazmıştım ve daha ilaca başlamamıştım. Yemeği de taa saat 5te yedimGeçmezse kardiyoloji ye gideceğim valla pzt günü. Bi yandan kan sulandırıcı hem hap hem iğne, bi yandan damar genişletici, bir yandan tansiyon ilacı e bir yandan zaten gebelik. biraz fazla mı yükleniyoruz acaba kalbime
Tansiyonum normal çıkıyor şükür en yüksek 11/8 i gördüm, sadece kalp atışım yüksek oluyor. Sağol valla normal birşeyse çekeceğim yapcak birşey yok ondan sordum size. Rahatladım birazBana da çarpıntı hissi çok oluyordu. Hatta sol koltukaltıma bir sancı giriyordu hareket edemiyordum. Kardiyolojiye gidecektim sonra annem göğüs hastalıklarına gittiğinde yanındaydım. Doktora sordum hamilelikte oluyormuş o yüzden bi daha çok üstüne düşmedim. Tansiyonum yüksek çıkarken nabzım da yüksek çıkıyordu. Çarpıntın olunca tansiyonunu kontrol et belki tansiyonun çıkıyordur.
Canim benim endişe etme Ben kol.saatinden nabzımi takip ediyordum 160 lari görüyordum hep kadın doğumcuma söyledim 130 140 lar hamilelikte normal kan artışı oldu cunku vücudunda bebeğe kan pompaliyorsun daha çok yükselirse kardiyoloji görün dedi EKG de bir sey cikmadi holter takildi 24 saatlik ondada 160 lari ara ara görüyordu dr sana ilaç veremem bol bol dinlen demişti cok fazla çarpıntı olursa gelirsin saatide çıkar kolundan takip edip strese girme demişti zamanla düzene girdim inşallah sende rahatlarsın büyük ihtimal esin yaninda olmayınca stres yapiyorsun ister istemez sen esinin yanına gitme ihtimalin yokmu eşyalı ev tutsanız geçici günlük evler gibi Allah yardimcin olsun cnm.
Canım, günün belli saatlerinde daha dinç oluyor insan. İşlerini öyle dinç vakitlerinde yapsan. Karışan da yok. Herşeyi keyfine göre planla. Sen iyi ol işler de kalsın gerekirse. Eşin için de üzülme, zmanla Allah kolaylaştıracaktır. Sıkıntı zmanlarında da Rabbim sana illa ki bir yardımcı gönderir, kimseyi darda koymaz. Sen canını sıkma yeter ki.
Negatif canım çok şükür. Yarın geliyor bir aksilik olmazsa. Siz bugün üzülünce ya gelemezlerse diye, diyemedimIcinin rahat etmesi adina tabi bi kardiyolojiye gorun canim. Kendini cokstrese sokmamaya, cok herseyi dusunmemeye calis. Annenin testi hala pozitif mi ?
Cok sevindim senin adina canim. Bak gor annen gelsin daha farkli hissedeceksin kendini.Negatif canım çok şükür. Yarın geliyor bir aksilik olmazsa. Siz bugün üzülünce ya gelemezlerse diye, diyemedimbugün belli oldu aldık biletini yarına
Canım çok geçmiş olsun güçlü bir annesin inşallah hiç bir şey olmaz sen de teyzende iyi şekilde ayrılacaksınızKizlar teyzem bendeydi bugun ameliyat olacakti. 8 saat ameliyati surdu. Az once odasina cikti. Onu gorup eve geri gidecektim sabah tekrar gelecektim ama halini gorunce cok kotu oldum. Zaten kendinde degil ama goruntusu beni cok uzdu. Bir de aileden kimsenin bu ameliyattan haberi yok. Ben, esim ve kizi disinda. Kizi da yurtdisinda. Esim dedi bu gece yaninda kalalim birakmayalim bu halde diye. Artik korona falan ne olacaksa olacak. Rabbim herkese acil sifalar versin kimseyi hastanelere dusurmesin ya.
Oy cok guzelmis canim isikla daha da hos olur evetBino Üçgen Masa Servis Rafı Dekoratif Mutfak Banyo Düzenleyici - Fiyatı, Yorumları
Bino Üçgen Masa Servis Rafı Dekoratif Mutfak Banyo Düzenleyici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Şundan aldım , kuzucuğumun bakım ürünlerini dizerim şifonyerinin üstünde şık durur diye düşündüm cok hoşuma gitti fiyatı da uygun . Işık da dolamayı düşünüyorum yorumlarda gördüm bazıları yapmış cok hoş görünüyor
https://ty.gl/97ju0w7nn2 Arenhome dan aldim kuzum guzel geldi bir skntisi yoktu alabilirsin. Ama alacaksan bunlarin altindan askili olanlari da varmis ben sonradan gordum. Isime yarar dersen askili olanindan da alabilirsin biseyler asmak icinMissPeaceful canııım sen bebek odası icin rafları nerden almıştın 2li olan? Ben de bakıyorum sipariş vericem de her satıcıda farklı fiyat ,hangisinden almalıyım bilemedim
Hadi yaa, gel sende yamacimiza canimGurbettekilere +1. Ben de 1.5 yıldır diyarbakırdayım, ailem tanıdıklar hep istanbulda. Gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama çocuklar olunca da insan sürekli bi tanıdık arıyor. Kimseye çocuk emanet edilmiyor
Ya sen ne kadar dusuncelisin be kuzumNegatif canım çok şükür. Yarın geliyor bir aksilik olmazsa. Siz bugün üzülünce ya gelemezlerse diye, diyemedimbugün belli oldu aldık biletini yarına
Gecmis olsun canim benim, en dogru karari vermissiniz.. Rabbim de sizi merhametiniz iyi yureginiz hatrina korur insallahKizlar teyzem bendeydi bugun ameliyat olacakti. 8 saat ameliyati surdu. Az once odasina cikti. Onu gorup eve geri gidecektim sabah tekrar gelecektim ama halini gorunce cok kotu oldum. Zaten kendinde degil ama goruntusu beni cok uzdu. Bir de aileden kimsenin bu ameliyattan haberi yok. Ben, esim ve kizi disinda. Kizi da yurtdisinda. Esim dedi bu gece yaninda kalalim birakmayalim bu halde diye. Artik korona falan ne olacaksa olacak. Rabbim herkese acil sifalar versin kimseyi hastanelere dusurmesin ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?