Gecmis olsun canim. Senin 3.doz asin var korur seni. Esinin 3doz asisi var miydi ?Benimde eşim pozitif çıktı, dün test vermişti bugün geldi sonucuDün odaları ayırmıştık önlem amaçlı, bugünde dezenfekte etmekle uğraşıyorum yavaş yavaş
Cok gecmis olsun. Keske hasta olduklarini soyleselerdi. Aslinda cok durmadan evinize geri gecebilseniz daha iyi olur. Hamilelikte normal nezle bile zor geciyor ya..Kızlar ya bizde kv lere geldik eşimle bir hafta kalmak için sınavlarım ve kontrolüm var o yüzden eve bir girdik hasta herkes şok oldum grip olduk diyorlar ama korktum ya hastaneye gitmişler dr test yapmamış eşimin yeğeni hastalanmış önce okuldan kapmış test yapmışlar ona negatif çıkmış ama korktum ben yine de insan bi söyler ya hastayız diye napcam bilmiyorum
Sağol canım. Evet ikimizinde var. Hafif atlatıyor halsizlik, biraz boğaz ağrısı ve öksürük var. Dün grip gibi değilim bir değişiğim demişti ondan önlem amaçlı ayırmıştık odaları. Şimdi daha dikkat etmeye başlayacağız. Muhtemelen oda iş yerinden kaptı.Gecmis olsun canim. Senin 3.doz asin var korur seni. Esinin 3doz asisi var miydi ?
Keşke söyleselermiş yani cidden normal grip bile kapsan zor, eve dönebilseniz iyi olur. Grip gibi olan herkes pozitif çıkıyor bu sıra.Kızlar ya bizde kv lere geldik eşimle bir hafta kalmak için sınavlarım ve kontrolüm var o yüzden eve bir girdik hasta herkes şok oldum grip olduk diyorlar ama korktum ya hastaneye gitmişler dr test yapmamış eşimin yeğeni hastalanmış önce okuldan kapmış test yapmışlar ona negatif çıkmış ama korktum ben yine de insan bi söyler ya hastayız diye napcam bilmiyorum
Cok gecmis olsun. Keske hasta olduklarini soyleselerdi. Aslinda cok durmadan evinize geri gecebilseniz daha iyi olur. Hamilelikte normal nezle bile zor geciyor ya..
Teşekkür ederim kızlar yarında sınavım var bilmiyorum napıcam hafta içide var eşimle bi konuşcam bakalımKeşke söyleselermiş yani cidden normal grip bile kapsan zor, eve dönebilseniz iyi olur. Grip gibi olan herkes pozitif çıkıyor bu sıra.
Prima pemium care aldim. Buyudukce daha uygun biseye gecmeyi dusunuyorum.Kızlar bebek bezi olarak ne kullanmayı dusunuyor sunuz
Ben internetten Instagram'dan birimden sipariş verdim burda biri söylemişti adını atölye aşkı badem diye bekliyorum bakalım göndermesini :)şımarsınlar ya olsunpentiye de bir bakayım, e bebekten külotlu çorap falan buldum onlar da hep indirime girmiş. Lohusa tacı buldunuz mu kızlar
Gönderdiklerinde fotoğraf paylaşır mısın canıımm biz de görelimBen internetten Instagram'dan birimden sipariş verdim burda biri söylemişti adını atölye aşkı badem diye bekliyorum bakalım göndermesini :)
Bende Molfix aldım acaba diyorum alıp koysak mi indirimlerde ama diyorum hadi pişik falan olursaPrima pemium care aldim. Buyudukce daha uygun biseye gecmeyi dusunuyorum.
Tecrubeli anneler stok yapmayin dedikleri icin ben 2 paket 1 numara 2 paket 2 numara aldim simdilik. Benim bi arkadasim molfix'ten cok memnun. Ilerleyen zamanlarda molfix denersin demisti. Birde cocuk doktoruna kontrole gidince onlar da eşantiyon deneme amacli bez veriyormus. O bezleri de denersin demisti.Bende Molfix aldım acaba diyorum alıp koysak mi indirimlerde ama diyorum hadi pişik falan olursa
Teşekkür ederim tavsiyelerin icin kuzum, cok zor gerçekten yasamayan bilemez kimseye de yasatmasin rabbim.Geçmiş olsun isallah çabuk iyileşirsin. Omzuna askı yaptılar mı? Kolunu birkaç gün sabit tut omuz ağrısı çok fena benim kürek kemiğim dışarı fırlamış sırtımdan bıçak yiyor gibi oluyordum. Hareket ettirmemek çok önemli sicak havlu ile oranın gevsemesini sağla zeytinyağı çok sifalidir ve bu yag ile hafif masaj sonra sabit tutmak iyi gelebilir.
Panik yapma daha var doğumuna .. hem bu hafta okullar tatile girecek belki vaka sayıları azalır ..
doğuma kadar ne olacağı belli değil .. bence gelebilecek ve tek kalmayacaksın ..
Ama haklısın avrupanın hali belliyken bu kadar önlemsizlik çok fena duruma soktu burayı İstanbul’da herkes hasta eve kapandım ama yetmedi şimdi de eşim hasta odaya kapandım.bitse şu salgın ya
gerçekten çok zor bir şey yapayalnız yaşamak .. içimde hep bir boşlukla yaşıyorum ben de.. her şey biz insanlar için hayatta , hayırlısı olsun hakkımızda
Benimde eşim pozitif çıktı, dün test vermişti bugün geldi sonucuDün odaları ayırmıştık önlem amaçlı, bugünde dezenfekte etmekle uğraşıyorum yavaş yavaş
Keşke söyleselermiş gerçektenKızlar ya bizde kv lere geldik eşimle bir hafta kalmak için sınavlarım ve kontrolüm var o yüzden eve bir girdik hasta herkes şok oldum grip olduk diyorlar ama korktum ya hastaneye gitmişler dr test yapmamış eşimin yeğeni hastalanmış önce okuldan kapmış test yapmışlar ona negatif çıkmış ama korktum ben yine de insan bi söyler ya hastayız diye napcam bilmiyorum
Geçmiş olsun canım. Aşıların korur inşallah seni
Ben sadece iki paket 2 numara aldım ama ıslak mendil kızımda dalin kullandım bunda da Dalin kullanacagim. Kızımda pirima aldım ama şimdi pirimanin yanına yaklasilmiyorTecrubeli anneler stok yapmayin dedikleri icin ben 2 paket 1 numara 2 paket 2 numara aldim simdilik. Benim bi arkadasim molfix'ten cok memnun. Ilerleyen zamanlarda molfix denersin demisti. Birde cocuk doktoruna kontrole gidince onlar da eşantiyon deneme amacli bez veriyormus. O bezleri de denersin demisti.
Ben pamuk aldim suyla islatip silicem. Ama yine de 4 paket prima aqua islak mendil de aldim 12 liradan. Gecen 28 lira oldugunu gorunce bir daha asla almama karari aldim :)Ben sadece iki paket 2 numara aldım ama ıslak mendil kızımda dalin kullandım bunda da Dalin kullanacagim. Kızımda pirima aldım ama şimdi pirimanin yanına yaklasilmiyor
Canim bu carpinti hissi bende yemekten sonra oluyor nefes nefese kaliyorum. Bu aksam caydanligi tasirken bile yoruldum dedim oha bu kadar da olamaz simdiden.Kızlar iyi akşamlar, 2-3 gündür sürekli çarpıntı hissim var. Kalp atışım 115-120 bandında genelde. Bazen 130 a dayanıyor. Ama 110 altı görmedim henüz. Normal mi bu değerleriki çamaşır katladım oturduğum yerde nefes nefese kaldım
Çok teşekkür ederim .. inşallah kimse hastalanmazSize de geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce geçer gider
Son bir haftadır eşim bile yok yanımda. Ailem zaten uzakta. Sanki içten içe tükeniyorum gibi geliyor
Geçmiş olsun canım. Aşıların korur inşallah seni
Keşke söyleselermiş gerçekteninşallah bulaşmadan atlatırsın kuzum. Grip bile insanı yıpratıyor şu zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?