2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Benimde eşim pozitif çıktı, dün test vermişti bugün geldi sonucu Dün odaları ayırmıştık önlem amaçlı, bugünde dezenfekte etmekle uğraşıyorum yavaş yavaş
Gecmis olsun canim. Senin 3.doz asin var korur seni. Esinin 3doz asisi var miydi ?

Cok gecmis olsun. Keske hasta olduklarini soyleselerdi. Aslinda cok durmadan evinize geri gecebilseniz daha iyi olur. Hamilelikte normal nezle bile zor geciyor ya..

Gecmis olsun canim. Senin 3.doz asin var korur seni. Esinin 3doz asisi var miydi ?
Sağol canım. Evet ikimizinde var. Hafif atlatıyor halsizlik, biraz boğaz ağrısı ve öksürük var. Dün grip gibi değilim bir değişiğim demişti ondan önlem amaçlı ayırmıştık odaları. Şimdi daha dikkat etmeye başlayacağız. Muhtemelen oda iş yerinden kaptı.

Keşke söyleselermiş yani cidden normal grip bile kapsan zor, eve dönebilseniz iyi olur. Grip gibi olan herkes pozitif çıkıyor bu sıra.

Cok gecmis olsun. Keske hasta olduklarini soyleselerdi. Aslinda cok durmadan evinize geri gecebilseniz daha iyi olur. Hamilelikte normal nezle bile zor geciyor ya..
Keşke söyleselermiş yani cidden normal grip bile kapsan zor, eve dönebilseniz iyi olur. Grip gibi olan herkes pozitif çıkıyor bu sıra.
Teşekkür ederim kızlar yarında sınavım var bilmiyorum napıcam hafta içide var eşimle bi konuşcam bakalım

şımarsınlar ya olsun pentiye de bir bakayım, e bebekten külotlu çorap falan buldum onlar da hep indirime girmiş. Lohusa tacı buldunuz mu kızlar
Ben internetten Instagram'dan birimden sipariş verdim burda biri söylemişti adını atölye aşkı badem diye bekliyorum bakalım göndermesini :)

MissPeaceful canııım sen bebek odası icin rafları nerden almıştın 2li olan? Ben de bakıyorum sipariş vericem de her satıcıda farklı fiyat ,hangisinden almalıyım bilemedim

Bende Molfix aldım acaba diyorum alıp koysak mi indirimlerde ama diyorum hadi pişik falan olursa
Tecrubeli anneler stok yapmayin dedikleri icin ben 2 paket 1 numara 2 paket 2 numara aldim simdilik. Benim bi arkadasim molfix'ten cok memnun. Ilerleyen zamanlarda molfix denersin demisti. Birde cocuk doktoruna kontrole gidince onlar da eşantiyon deneme amacli bez veriyormus. O bezleri de denersin demisti.

Teşekkür ederim tavsiyelerin icin kuzum, cok zor gerçekten yasamayan bilemez kimseye de yasatmasin rabbim.

Size de geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce geçer gider

gerçekten çok zor bir şey yapayalnız yaşamak .. içimde hep bir boşlukla yaşıyorum ben de.. her şey biz insanlar için hayatta , hayırlısı olsun hakkımızda

Son bir haftadır eşim bile yok yanımda. Ailem zaten uzakta. Sanki içten içe tükeniyorum gibi geliyor

Benimde eşim pozitif çıktı, dün test vermişti bugün geldi sonucu Dün odaları ayırmıştık önlem amaçlı, bugünde dezenfekte etmekle uğraşıyorum yavaş yavaş

Geçmiş olsun canım. Aşıların korur inşallah seni

Keşke söyleselermiş gerçekten inşallah bulaşmadan atlatırsın kuzum. Grip bile insanı yıpratıyor şu zamanda

Ben sadece iki paket 2 numara aldım ama ıslak mendil kızımda dalin kullandım bunda da Dalin kullanacagim. Kızımda pirima aldım ama şimdi pirimanin yanına yaklasilmiyor

Kızlar iyi akşamlar, 2-3 gündür sürekli çarpıntı hissim var. Kalp atışım 115-120 bandında genelde. Bazen 130 a dayanıyor. Ama 110 altı görmedim henüz. Normal mi bu değerler iki çamaşır katladım oturduğum yerde nefes nefese kaldım

Ben sadece iki paket 2 numara aldım ama ıslak mendil kızımda dalin kullandım bunda da Dalin kullanacagim. Kızımda pirima aldım ama şimdi pirimanin yanına yaklasilmiyor
Ben pamuk aldim suyla islatip silicem. Ama yine de 4 paket prima aqua islak mendil de aldim 12 liradan. Gecen 28 lira oldugunu gorunce bir daha asla almama karari aldim :)

Canim bu carpinti hissi bende yemekten sonra oluyor nefes nefese kaliyorum. Bu aksam caydanligi tasirken bile yoruldum dedim oha bu kadar da olamaz simdiden. Deger olarak yorum yapamiyorum cokta olcmemek gerek ya insanin akli karisiyor

Çok teşekkür ederim .. inşallah kimse hastalanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…