2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Panik yapma daha var doğumuna .. hem bu hafta okullar tatile girecek belki vaka sayıları azalır ..
doğuma kadar ne olacağı belli değil .. bence gelebilecek ve tek kalmayacaksın ..
Ama haklısın avrupanın hali belliyken bu kadar önlemsizlik çok fena duruma soktu burayı İstanbul’da herkes hasta eve kapandım ama yetmedi şimdi de eşim hasta odaya kapandım. bitse şu salgın ya

Çok geçmiş olsun canım tez zamanda düzelirsin inşallah ya Bende geçen sağ omzumu incittim bazı hareketleri yaparken ağrım oluyordu, kaslarımız hassas oluyor galiba bu dönem.

Çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun bir an önce iyileşirsin umarım

Cok gecmis olsun canim ya insallah hemen duzelirsin

Aaa ne diyosun sen canim yaaa Dur bakalim daha cok var belki o zamana kadar cikar kirmizi listedeen

Allah razı olsun hepinizden, geceleri zehir oluyor gün içinde yine iyiyim ama. Hamdolsun bütün gece hareketliydi kızım en azından olan bana oldu o iyi diye şükrediyorum napayim. Çok sağolun

Ya hayirrr duzelcek insallahh dur sennn vaka sayilari bi once ki gune gore azalmisti ben inaniyorum azalmaya baslayacak Tek basina olmayacaksinn insallah merak edip bebisini de uzme kuzummm

Eğer uzatılmazsa mart ayına kadar geçerliymiş kızlar, sabahtan beri aramadığım yer kalmadı geçen senelerde de böyle kısıtlamalar getirildi söylenilen vakte kadar vakalar inmeyince hep uzatıldı .. umarım bu sene de uzatılmaz ve ben umarım Mart ayında doğurmam

Canim hemen telasa kapilma daha dogumumuza var. Benim de annemin gelmesi biraz kritik. Fransanin da eli kulaginda. Cok elzem bi sebep olmadikca yurtdisina cikislari yasaklayabilirler.. Ama umudumu kaybetmemeye calisiyorum.

İşimiz gereği çok seyahat eden bir ekibim var. Türkiye’den seyahatleri engelleyen ülkelere gitmek için önce diğer ülkelere geçip oradan gittiğimi çok oldu bu son 2 yılda. Hiç canını şimdiden sıkma. Ben o zamana kadar Türkiye’nin de rakamları düşüreceğine inanıyorum yoksa okulları kapatmak zorunda kalacaklar. Tekrar sınırlar açılmazsa bile komşu ülkelerden giriş yapılır bir şekilde.

Canim hemen telasa kapilma daha dogumumuza var. Benim de annemin gelmesi biraz kritik. Fransanin da eli kulaginda. Cok elzem bi sebep olmadikca yurtdisina cikislari yasaklayabilirler.. Ama umudumu kaybetmemeye calisiyorum.
Ya bizim vize işimiz var annem vize alarak gelebiliyor ve şu an kısıtlama geldiği için vizeler de askıya alınmış . O yüzden eğer kısıtlama martta kalkmazsa annem kesin olarak gelemiyor . Hoş martta kalksa bile vizeye başvursak nisana kadar çıkar mı bilmiyoruz ..

Martta dogum yapacagini sanmam kuzum nisanin basi gibi olsa neyse de senin tahmini tarih 18/04 yani 1 hafta bile once dogum yapsan yine marta denk gelmez icini ferah tut.

Bizim gecen basvurdugumuz vize ta Belçika bakanlığına gitmesine rağmen 2 haftada sonuç geldi kuzum. Oyüzden 2 haftayı geçeçeğini sanmam Sizin trye gitme durumunuz nasıl doğum için yani?

inşallah doğurmam canım , bi arkadaşım vaktinden 1 ay önce doğurdu suyu geldi onun icin korktum ben de, olabiliyor böyle şeyler insallah bizim basımıza gelmez Doğumu burda yapmam lazım bizde daimi oturum var ama vatandaşlık yok henüz. Burda doğurursam çocugum 3 sene sonra vatandaşlık alabiliyor o yüzden Türkiye’de doğurmayı hiç düşünmedim. Bu Bulgarlar da vize konusunda çok gıcık, anneme daha önce 2 kere vize aldık,1 aya yakın sürdü 2 haftalık vize verdiler sonra onu uzatmak icin uğraştık epeyce . Bunlardaki ego gelişmiş ülkelerde yok. Bilmiyorum ben gelemeyeceğini düşünüyorum öyle içime doğuyor ama insallah yanılırım Gelemezse de eşimle bir şekilde idare edip biraz toparlanınca annemin yanına gideriz diye düşündük yapacak bişey yok

Anladim canim tabi vatandaslik alabiliyorsa orada dogum yapman onemli. Ama hicbisey senin sagligindan onemli degil, piskolojini kotu etkileyecekse bu durum varsin oturumu olmasin bebisin.. Ama bunlara gerek kalmayacak gor bak insallah annecigin de yaninda olacak
Erken dogumu falan dusunme, erken dogum olsa annen yine yaninda olamayacak zaten vizesi yok diye. Oyuzden bunlarin hicbirini dusunmuyosun, hersey olacagina varir diyip icini ferah tutuyosun tamam mi Bizler hep burdayiz

Hepiniz iyiki varsınız canım İnsallah her şey umdugumuz gibi olur , kötü süprizler yaşamadan bu süreci en güzel şekilde tamamlarız Kız ben gece uykum kaçtı bişey sipariş verdim gene trendyoldan

Geçmiş olsun isallah çabuk iyileşirsin. Omzuna askı yaptılar mı? Kolunu birkaç gün sabit tut omuz ağrısı çok fena benim kürek kemiğim dışarı fırlamış sırtımdan bıçak yiyor gibi oluyordum. Hareket ettirmemek çok önemli sicak havlu ile oranın gevsemesini sağla zeytinyağı çok sifalidir ve bu yag ile hafif masaj sonra sabit tutmak iyi gelebilir.

Dur bakalim canim kendini strese sokma bebegine de yansitma. Bende de benzeri durum var, icimi ferah tutmaya calisiyorum. En kotu ihtimal evladim saglikli ve vaktinde dogsun da artik gerisi ne olursa olsun diyorum. Aileden uzak olmanin her gecen gun ne kadar kotu oldugunu anladim. Ozellikle teyzem bana geldiginden beri ne kadar da yalnizmisim bu zamana kadar diye dusundum...

gerçekten çok zor bir şey yapayalnız yaşamak .. içimde hep bir boşlukla yaşıyorum ben de.. her şey biz insanlar için hayatta , hayırlısı olsun hakkımızda

Dediklerine katiliyorum canim.. bende ayni seyleri hissediyorum.. teyzemler var yakinimda onlarla bile gorusemiyoruz hepsi hasta yada temasli.. Anne diyince burnumun diregi bile sizliyor.. bugun benim de icim bir buruk nedense..
gerçekten çok zor bir şey yapayalnız yaşamak .. içimde hep bir boşlukla yaşıyorum ben de.. her şey biz insanlar için hayatta , hayırlısı olsun hakkımızda
Aynen oyle canim.. Bu da bir surec ve gececek allahin izniyle.. Ucumuz de gurbette gibiyiz, M mllen ve ben turkiyede olmamiza ragmen sen hepten gurbettesin..

Hepiniz iyiki varsınız canım İnsallah her şey umdugumuz gibi olur , kötü süprizler yaşamadan bu süreci en güzel şekilde tamamlarız Kız ben gece uykum kaçtı bişey sipariş verdim gene trendyoldan
Ne aldin kiz gosterde modumuz biraz yukselsin :) Bende durmadan aliyorum birseyler su an en iyi gelen sey o :)

Ne aldin kiz gosterde modumuz biraz yukselsin :) Bende durmadan aliyorum birseyler su an en iyi gelen sey o :)

Şundan aldım , kuzucuğumun bakım ürünlerini dizerim şifonyerinin üstünde şık durur diye düşündüm cok hoşuma gitti fiyatı da uygun . Işık da dolamayı düşünüyorum yorumlarda gördüm bazıları yapmış cok hoş görünüyor

Sukretmek lazim kizlar herkes saglikli olsun da varsin uzak olalim diyip kendimi teselli ediyorum. Bizler zaten kendimizi alisverisle baya bi motive ettik. Allahtan o imkan var da yani Canim sıkılinca esim hemen aliaveris yap diyip isin icinden cikiyor

İnşallah nisana kadar düzelir her şey, olmadı bir süre idare edersin, sağlık olsun gerisi hallolur Sen kendini strese sokup üzmemeye çalış

Kızlar ya bizde kv lere geldik eşimle bir hafta kalmak için sınavlarım ve kontrolüm var o yüzden eve bir girdik hasta herkes şok oldum grip olduk diyorlar ama korktum ya hastaneye gitmişler dr test yapmamış eşimin yeğeni hastalanmış önce okuldan kapmış test yapmışlar ona negatif çıkmış ama korktum ben yine de insan bi söyler ya hastayız diye napcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…