- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Akışına bıraktım ben daha doğum olayını doğru düzgün hiç konuşmadık doktorumla. 32.haftada tekrar detaylı ultrasona giricem orda bebeğin organları ve net ölçümü yapılacak ona göre konuşuruz demiştik . Eğer durum elverişli olursa normal doğum yapabilirim ama eğer sezeryan gerekirse asla ona da karşı değilim . Bebeğim karar verecek sanırım nasıl doğuracağımaKızlar henuz erken bir soru olabilir ama planli sezeryan dusunen var mi aranizda? Konusulmus ve kacirmis da olabilirim. Ben bazi sebeplerden dolayi yuzde 99.9 oyle dusunuyorum benim gibi olan var mi merak ettim
Bugün eşim aynısını söyledi , omicron varyantı diğer varyantlara göre daha hızlı bulaşıyor ama daha hafif atlatılıyormuş . Umarım seni zorlayacak hiçbir semptom yaşamadan atlatırsın cok cok geçmiş olsunKızlar selam, bugün corona testim pozitif çıktı..
Biliyosunuz türkiyeye tatile gelmiştik, dönüş iççin uçağa binmeden test yaptırmam gerekiyordu, hiçbir semptomum yok kendimi de asla hasta hissetmiyorum ama işte test pozitif.. şok oldum
bugün 27+5 im, 19 gün önce 3.doz aşımı olmuştum
Geçmiş olsun canım, inşallah bu şekilde de geçer giderKızlar selam, bugün corona testim pozitif çıktı..
Biliyosunuz türkiyeye tatile gelmiştik, dönüş iççin uçağa binmeden test yaptırmam gerekiyordu, hiçbir semptomum yok kendimi de asla hasta hissetmiyorum ama işte test pozitif.. şok oldum
Çok geçmiş olsun inşallah semptomsuz atlatırsın bende test veriyorum şimdi belirtim de var temaslıyım bir de korkuyorum açıkçası inşallah sorun yaşamam hava şartlarıda ağır burda 27+4 deyim bakalım ne olacak
Kızlar henuz erken bir soru olabilir ama planli sezeryan dusunen var mi aranizda? Konusulmus ve kacirmis da olabilirim. Ben bazi sebeplerden dolayi yuzde 99.9 oyle dusunuyorum benim gibi olan var mi merak ettim
Canim cok gecmis olsun ya insallah boyle atlatirsinKızlar selam, bugün corona testim pozitif çıktı..
Deme ya oldu mu okadar canimKızlarsosmivida dan ses seda yok 20 gündür
hiç girmemiş de siteye bize haber verdiği günden beri
İnşallah her şey yolundadır, o da bebeği de annesi de iyidir
Ben de çok merak ediyorum insallah her şey yolundadırKızlarsosmivida dan ses seda yok 20 gündür
Cok gecmis olsun isallah hafif geçer. Bol sıvı tüket dinlen.Kızlar selam, bugün corona testim pozitif çıktı..
Isallah corona değilsindir. Eşim de korona olmuş gibi heryeri ağrıdı ama negatif çıktı. Hadi isallah güzel haberlerle gelÇok geçmiş olsun inşallah semptomsuz atlatırsın bende test veriyorum şimdi belirtim de var temaslıyım bir de korkuyorum açıkçası inşallah sorun yaşamam hava şartlarıda ağır burda 27+4 deyim bakalım ne olacak
Hersey yolundaysa normal istiyorum ama doktoruma guveniyorum, bi sorun gorurse sezeryan olurum. Ama 14une anneme bilet aldim, 15inden once planli sezeryan yaptirmamKızlar henuz erken bir soru olabilir ama planli sezeryan dusunen var mi aranizda? Konusulmus ve kacirmis da olabilirim. Ben bazi sebeplerden dolayi yuzde 99.9 oyle dusunuyorum benim gibi olan var mi merak ettim
Cok gecmis olsun canim.Kızlar selam, bugün corona testim pozitif çıktı..
Benim de aklima geliyor. Insallah hersey yolundadirKızlarsosmivida dan ses seda yok 20 gündür
Sezeryanda da eskisi gibi zor ve konforsuz olmuyor aslinda. Ben soyle dusunuyorum normal dogumda yaklasik bir gun onceden sanci cekmeye basliyorsun, sezeryanda da sanci cekmiyorsun ama sonraki bir gun agrili geciyor. Hemen hemen ayni gibi anne icinBenvalla neden bilmiyorum ama hiç ille de normal doğum olsun diye bir düşüncede olamadım
Şuan serklajlıyım tabi anca 35leri görebilirsem normal doğum isteyebilirmişim, o zaman dikiş alınıp normal doğum olması bekleniyormuş ama yine ister miyim, sanmıyorum.
Ebe bir arkadaşımın söylediği hep aklıma kazındı onu bir türlü aşamıyorum. Normal doğum anne için daha az riskli, sezeryan ise tam tersi bebek için daha az riskli demişti. Birşeyler yolunda gitmediğinde bebeğe müdahale daha hızlı olabildiği için.
Tabi bu risk dediği nadir karşılaşılan şeyler ama tedavi gebeliği de olunca binde bir ihtimal de olsa riskli olan ben olayım isterim yavrum değil
Seninki en mantiklisi en sagliklisi canim, Aslihan bebis karar versin nasil annesinin kucagina gelecegineAkışına bıraktım ben daha doğum olayını doğru düzgün hiç konuşmadık doktorumla. 32.haftada tekrar detaylı ultrasona giricem orda bebeğin organları ve net ölçümü yapılacak ona göre konuşuruz demiştik . Eğer durum elverişli olursa normal doğum yapabilirim ama eğer sezeryan gerekirse asla ona da karşı değilim . Bebeğim karar verecek sanırım nasıl doğuracağımabizim icin en risksiz ve güvenilir yöntem hangisiyse onu yaparım hiç fark etmez
Bana da konusmak icin erken duruma gore degisebilir fakat hersey normal olursa 9 10 nisan gibi dedi. Benim ilk ama korku belasina sezeryan olacakBenim 2. Dogum olacagi icin sezeryan olacak ilki sezeryandi.... doktora sordum 38 hafta bitecek dedi muhtemelen 24 25 mart tarihlerinde olacaktir diye dusunuyorum.
Hersey yolundaysa normal istiyorum ama doktoruma guveniyorum, bi sorun gorurse sezeryan olurum. Ama 14une anneme bilet aldim, 15inden once planli sezeryan yaptirmamo konuda diretmeye calisirim
Sen de kendini nasıl rahat hissediyorsan o yöntemle yap doğumunu canımmm,sezeryana öcü gözüyle bakan cok var ama işin aslı asla öyle değilSeninki en mantiklisi en sagliklisi canim, Aslihan bebis karar versin nasil annesinin kucagina gelecegineBen vajinismus travmalarimi tam atlatamadigim icin sezeryan istiyorum
Ay cok gecmis olsun canim ya.. Nefesini sknti yapma ugras bul kendine dusunmemeye calisKızlar üşütme yorgunluk falan değilmiş pozitif çıktımtek düşündüğüm bebeğim nefesim yetmiyor
Bende aynı böyle düşünüyorum, normal doğum var gönlümde ama riske atmam sezeryana karşı değilim. Kendi seçsin nasıl gelmek istediğini, hayırlısı sağlıklısı neyse o olsun diyorum.Akışına bıraktım ben daha doğum olayını doğru düzgün hiç konuşmadık doktorumla. 32.haftada tekrar detaylı ultrasona giricem orda bebeğin organları ve net ölçümü yapılacak ona göre konuşuruz demiştik . Eğer durum elverişli olursa normal doğum yapabilirim ama eğer sezeryan gerekirse asla ona da karşı değilim . Bebeğim karar verecek sanırım nasıl doğuracağımabizim icin en risksiz ve güvenilir yöntem hangisiyse onu yaparım hiç fark etmez
Cok gecmis olsun bol sivi ve c vitamini al canim.Kızlar üşütme yorgunluk falan değilmiş pozitif çıktımtek düşündüğüm bebeğim nefesim yetmiyor
Canım geçmiş olsun, bol sıvı, c vitamini ve bir şekilde düşünmemeye çalışKızlar üşütme yorgunluk falan değilmiş pozitif çıktımtek düşündüğüm bebeğim nefesim yetmiyor
Cok geçmiş olsunKızlar üşütme yorgunluk falan değilmiş pozitif çıktımtek düşündüğüm bebeğim nefesim yetmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?