2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar henuz erken bir soru olabilir ama planli sezeryan dusunen var mi aranizda? Konusulmus ve kacirmis da olabilirim. Ben bazi sebeplerden dolayi yuzde 99.9 oyle dusunuyorum benim gibi olan var mi merak ettim
Akışına bıraktım ben daha doğum olayını doğru düzgün hiç konuşmadık doktorumla. 32.haftada tekrar detaylı ultrasona giricem orda bebeğin organları ve net ölçümü yapılacak ona göre konuşuruz demiştik . Eğer durum elverişli olursa normal doğum yapabilirim ama eğer sezeryan gerekirse asla ona da karşı değilim . Bebeğim karar verecek sanırım nasıl doğuracağıma bizim icin en risksiz ve güvenilir yöntem hangisiyse onu yaparım hiç fark etmez

Bugün eşim aynısını söyledi , omicron varyantı diğer varyantlara göre daha hızlı bulaşıyor ama daha hafif atlatılıyormuş . Umarım seni zorlayacak hiçbir semptom yaşamadan atlatırsın cok cok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım, inşallah bu şekilde de geçer gider

Canım sana da çok geçmiş olsun, inşallah negatif gelir sonucun

Kızlar henuz erken bir soru olabilir ama planli sezeryan dusunen var mi aranizda? Konusulmus ve kacirmis da olabilirim. Ben bazi sebeplerden dolayi yuzde 99.9 oyle dusunuyorum benim gibi olan var mi merak ettim

Benim 2. Dogum olacagi icin sezeryan olacak ilki sezeryandi.... doktora sordum 38 hafta bitecek dedi muhtemelen 24 25 mart tarihlerinde olacaktir diye dusunuyorum.

Canim cok gecmis olsun ya insallah boyle atlatirsin
Kızlar sosmivida dan ses seda yok 20 gündür
hiç girmemiş de siteye bize haber verdiği günden beri
İnşallah her şey yolundadır, o da bebeği de annesi de iyidir
Deme ya oldu mu okadar canim insallahh hersey yolundadir aklima takildi simdi sosmivida

Cok gecmis olsun isallah hafif geçer. Bol sıvı tüket dinlen.
Isallah corona değilsindir. Eşim de korona olmuş gibi heryeri ağrıdı ama negatif çıktı. Hadi isallah güzel haberlerle gel

Hersey yolundaysa normal istiyorum ama doktoruma guveniyorum, bi sorun gorurse sezeryan olurum. Ama 14une anneme bilet aldim, 15inden once planli sezeryan yaptirmam o konuda diretmeye calisirim
Cok gecmis olsun canim.
Kızlar sosmivida dan ses seda yok 20 gündür
hiç girmemiş de siteye bize haber verdiği günden beri
İnşallah her şey yolundadır, o da bebeği de annesi de iyidir
Benim de aklima geliyor. Insallah hersey yolundadir sosmivida

Sezeryanda da eskisi gibi zor ve konforsuz olmuyor aslinda. Ben soyle dusunuyorum normal dogumda yaklasik bir gun onceden sanci cekmeye basliyorsun, sezeryanda da sanci cekmiyorsun ama sonraki bir gun agrili geciyor. Hemen hemen ayni gibi anne icin Bu kadar zorluk cektin fedakarliklar yaptin, Allah nasip etsin insallah 35ini gormeyi de, ben cok yazamasam da takip etmeye calisiyordum iyi biliyorum hikayeni Ben eski vajinismuslulardan oldugum icin asla cesaret edemiyorum normal doguma,cati muayenesi falan yaptiramam normal vajinal muayene bile olamiyorum hala Ama uzulmuyorum da yani halimden memnunum

Seninki en mantiklisi en sagliklisi canim, Aslihan bebis karar versin nasil annesinin kucagina gelecegine Ben vajinismus travmalarimi tam atlatamadigim icin sezeryan istiyorum

Benim 2. Dogum olacagi icin sezeryan olacak ilki sezeryandi.... doktora sordum 38 hafta bitecek dedi muhtemelen 24 25 mart tarihlerinde olacaktir diye dusunuyorum.
Bana da konusmak icin erken duruma gore degisebilir fakat hersey normal olursa 9 10 nisan gibi dedi. Benim ilk ama korku belasina sezeryan olacak
Hersey yolundaysa normal istiyorum ama doktoruma guveniyorum, bi sorun gorurse sezeryan olurum. Ama 14une anneme bilet aldim, 15inden once planli sezeryan yaptirmam o konuda diretmeye calisirim
Haklisin valla Yani planli olursa tarihte cok sapma olmuyor canim zaten hersey yolunda gitsin insallah

Seninki en mantiklisi en sagliklisi canim, Aslihan bebis karar versin nasil annesinin kucagina gelecegine Ben vajinismus travmalarimi tam atlatamadigim icin sezeryan istiyorum
Sen de kendini nasıl rahat hissediyorsan o yöntemle yap doğumunu canımmm,sezeryana öcü gözüyle bakan cok var ama işin aslı asla öyle değil öncelik bizlerin rahat olması biz iyi olalım ki bebeklerimiz de iyi olsun

Bende aynı böyle düşünüyorum, normal doğum var gönlümde ama riske atmam sezeryana karşı değilim. Kendi seçsin nasıl gelmek istediğini, hayırlısı sağlıklısı neyse o olsun diyorum.

Kızlar üşütme yorgunluk falan değilmiş pozitif çıktım tek düşündüğüm bebeğim nefesim yetmiyor
Canım geçmiş olsun, bol sıvı, c vitamini ve bir şekilde düşünmemeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…