- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Çok güzelmiş canım, sağlıkla gelsin inşallah Lila hanımBende bunu yaptırdım canım makromeden elime ulaştı çok güzel.
Yapan kadın da baya ilgilendi sağ olsun :) Eki Görüntüle 2995137
Ege çok güzel bir isim bence deYa canim cok guzel isimler var ama ben fransizca telafuzu da hoş olsun istiyorum, cift vatandas olacak. Ileride orada yasarsak veya o yasamak isterse isim sıkıntısı cekmesin cunku ben cok cektimo yuzden hala karar veremedim. Ege ismi en cok kafama yatan, fransiz arkadaslarimin da cok hosuna gitti. Cok orjinal ege denizi gibi mi diye yorum da yaptilar ama biz net karar veremedik. Anneanne ve babaanne de sevdi. Bakalim artik martta karar vermis olmaliyiz. Senin belli mi ?
Güle güle kullan canım hepsiniKızlar şifonyerimizi sipariş ettikprima bebek bezi 1 ve 2 numara ve ıslak mendil aldım birkaç paket , cok tuhaf burası kur farkına rağmen epey ucuza geldi. Kurutma makinemizi de sipariş ettik 1 hafta sonra getireceklermiş
Teşekkür ederiz canıımm heyecanlandım şifonyer gelse monte etsek mis gibi yerleştirsek eşyalarımızı bi dünya hayaller kuruyorumGüle güle kullan canım hepsini
Çok güzelmiş canım, sağlıkla gelsin inşallah Lila hanım
Ege çok güzel bir isim bence de
Bizde de yarın annem bir temizlik yapacak, dolabını silecek. Artık akşam mı başlar ütülemeye sabah mı bilmiyorum ama heycanla bekliyorum valla onları yerleştirmeyiTeşekkür ederiz canıımm heyecanlandım şifonyer gelse monte etsek mis gibi yerleştirsek eşyalarımızı bi dünya hayaller kuruyorum
Ay ben de çok beğendim canım ne kadar ödedin bunun için? Ben de böyle bir şey yaptırmayı düşünüyorum modeli cok hoşBende bunu yaptırdım canım makromeden elime ulaştı çok güzel.
Gule gule kullan canim. Canim prima yurtdisinda cidden kur farkina ragmen uygun. Ve daha kaliteliymis. Mesela kuzenim diyor ki ben turkiyeye geldigimde prima aliyodum ayni kalitede degildiKızlar şifonyerimizi sipariş ettikprima bebek bezi 1 ve 2 numara ve ıslak mendil aldım birkaç paket , cok tuhaf burası kur farkına rağmen epey ucuza geldi. Kurutma makinemizi de sipariş ettik 1 hafta sonra getireceklermiş
Hadi bakalim baslasin yerlestirmeBizde de yarın annem bir temizlik yapacak, dolabını silecek. Artık akşam mı başlar ütülemeye sabah mı bilmiyorum ama heycanla bekliyorum valla onları yerleştirmeyi
Cok guzel kapisusu de ismi de bayildim annesiiiBende bunu yaptırdım canım makromeden elime ulaştı çok güzel.
Ege bence cok hos canim hemde dedigin gibi telafuzu kolayYa canim cok guzel isimler var ama ben fransizca telafuzu da hoş olsun istiyorum, cift vatandas olacak. Ileride orada yasarsak veya o yasamak isterse isim sıkıntısı cekmesin cunku ben cok cektimo yuzden hala karar veremedim. Ege ismi en cok kafama yatan, fransiz arkadaslarimin da cok hosuna gitti. Cok orjinal ege denizi gibi mi diye yorum da yaptilar ama biz net karar veremedik. Anneanne ve babaanne de sevdi. Bakalim artik martta karar vermis olmaliyiz. Senin belli mi ?
Ay cok guzel canim gule gule kullan sifonyeriKızlar şifonyerimizi sipariş ettikprima bebek bezi 1 ve 2 numara ve ıslak mendil aldım birkaç paket , cok tuhaf burası kur farkına rağmen epey ucuza geldi. Kurutma makinemizi de sipariş ettik 1 hafta sonra getireceklermiş
Gerçekten cok tuhaf bişey Türkiye’de bezler çok pahalı , burda indirimde buldum ben de , 3 bile almayı düşündüm aslında epey uygundu fiyatı. Türkiye’deki zamlanma hızına yetişemiyorum , zamdan sonra indirime girse bile önceki fiyatından daha yüksek oluyor . Burda öyle bişey yok indirime girince gerçekten düşüyor fiyatı . O yüzden burda yakaladıkça alayım diyorum . Mustelaların da indirimde epey uygun oluyor fiyatı gerçekten denk geldikçe almak lazım . Birkaç tane daha pişik kremi almayı düşünüyorum ben de , paketi açmazsak 2 yıl kalıyor zaten .Gule gule kullan canim. Canim prima yurtdisinda cidden kur farkina ragmen uygun. Ve daha kaliteliymis. Mesela kuzenim diyor ki ben turkiyeye geldigimde prima aliyodum ayni kalitede degildiAnnem de diyor prima carrefour da 2.urun %70indirimde birkac paket alayim diye ama dedim sacmalama kendime yuk etme bol bol mustela ve kislik guzel kiyafetler al yeter dedim.
Hadi bakalim baslasin yerlestirmeBize de fotograf atarsin icimiz acilir.
Teşekkür ederim canıımm sayenizde valla kurutma makinem olduCok guzel kapisusu de ismi de bayildim annesiii
Ege bence cok hos canim hemde dedigin gibi telafuzu kolay
Bence kalbinizi ikilemeyin
Ay cok guzel canim gule gule kullan sifonyeriKurutman da hayirli olsun insallah cok memnun kalirsin
Aynen canim stok yap zarar olmaz. Turkiye de Allah sonumuzu hayretsin. 70li 1 numara premium care kasim ayinda e bebekte 99liraydi. Simdi 153 lira. Ki numara arttikca adet azalip fiyat yukseliyor. Prima kullanacagim ama bu fiyatlar beni zorlayacak. Farkli seylerden kisacagiz artik yapacak bisey yok. Soyle soyliyim eskiden bi maasi yer digerini kenara rahatlikla atardik, simdi 2 maasi da bitiriyoruz. Yine sukur daha zor durumda olan insanlar var tabi.. Ama insan evladina guzel seyler yapmak istiyor. Ki ben normalde de organik beslenmeye gayret eden biriyim. Yogurdumu mayalarim, sebze meyvemi ozenle secerim. Ama zavalli esim bana normal yumurta al kendine organik al der olduGerçekten cok tuhaf bişey Türkiye’de bezler çok pahalı , burda indirimde buldum ben de , 3 bile almayı düşündüm aslında epey uygundu fiyatı. Türkiye’deki zamlanma hızına yetişemiyorum , zamdan sonra indirime girse bile önceki fiyatından daha yüksek oluyor . Burda öyle bişey yok indirime girince gerçekten düşüyor fiyatı . O yüzden burda yakaladıkça alayım diyorum . Mustelaların da indirimde epey uygun oluyor fiyatı gerçekten denk geldikçe almak lazım . Birkaç tane daha pişik kremi almayı düşünüyorum ben de , paketi açmazsak 2 yıl kalıyor zaten .
Cok guzel kapisusu de ismi de bayildim annesiii
Ege bence cok hos canim hemde dedigin gibi telafuzu kolay
Bence kalbinizi ikilemeyin
Ay cok guzel canim gule gule kullan sifonyeriKurutman da hayirli olsun insallah cok memnun kalirsin
Ay ben de çok beğendim canım ne kadar ödedin bunun için? Ben de böyle bir şey yaptırmayı düşünüyorum modeli cok hoşkızının ismi de çok güzel sağlıkla gelsin Lila
Evett gelsin de yerlestir annesiii birlikte yerlestirelimTeşekkür ederim canıımm sayenizde valla kurutma makinem olduşifonyerimiz de gelsin yavaş yavaş yerleştirmelere başlarım artık odayı
Saol canimTeşekkür ederim canım sizin eşyalarınız da öyle hepsi çok güzel
Ay çok yükselmiş fiyatlar ya gerçekten gülüyoruz ağlanacak halimizeAynen canim stok yap zarar olmaz. Turkiye de Allah sonumuzu hayretsin. 70li 1 numara premium care kasim ayinda e bebekte 99liraydi. Simdi 153 lira. Ki numara arttikca adet azalip fiyat yukseliyor. Prima kullanacagim ama bu fiyatlar beni zorlayacak. Farkli seylerden kisacagiz artik yapacak bisey yok. Soyle soyliyim eskiden bi maasi yer digerini kenara rahatlikla atardik, simdi 2 maasi da bitiriyoruz. Yine sukur daha zor durumda olan insanlar var tabi.. Ama insan evladina guzel seyler yapmak istiyor. Ki ben normalde de organik beslenmeye gayret eden biriyim. Yogurdumu mayalarim, sebze meyvemi ozenle secerim. Ama zavalli esim bana normal yumurta al kendine organik al der olduAcinacak haimize guler olduk artik..
Cok iyi fiyat gerçekten bu piyasaya göre , hangi sayfa canım o ben de ordan sipariş vereyim160 lira süse verdim 27 tl de kargo parası verdim ama sorduğum her yere göre çok iti fiyat verdi.
Ayrıca işçiliği çok güzel ve baya da büyük geldi
Ben baya araştırdım hep 250 300 arasında fiyat verdiler.
Parasından ziyade bunun işçiliği ve renkleri çok hoşuma gitti.
Teşekkür ederim
Ya onu ben de dusundum o yuzden fazla almadim. 4 paket mi ne prima aqua aldim. Annem de uygun diye mustelanin islak mendilinden 4 paket almis. Simdiilik yeter dedim. 1 paket islak mendil 2 haftadan fazla gider galiba. Ki pamukta aldik onu da islatip kullaniriz.Ay çok yükselmiş fiyatlar ya gerçekten gülüyoruz ağlanacak halimizebezi keşke daha önceden alsaydım bunun için pişman oldum, oradaki fiyatları görünce ama dediğim gibi burdan takip edicem artık. Islak mendil kurur mu acaba 2 ayda kurumaz heralde dimi ? Onu da sona bırakmıştım bugün artık indirimde görünce birkaç paket aldım ama kurumaz insallah.açılmasa bile kuruduğu oluyormus ıslak mendillerin ama bilemedim
Bence de çok fazla almaya gerek yok zaten annen de almış 4 paket .toplam 8 paket bende de o kadar var yaklaşık. evde pamuk kullanırız zaten suya batırıp temizlemesi cok kolay oluyormus . Dışarda genelde ıslak mendil kullanıyorlarmış pratiklik açısından. Bu aldıklarımız da dışarda kullanmak için yeterli gelir heralde ilk aşamadaYa onu ben de dusundum o yuzden fazla almadim. 4 paket mi ne prima aqua aldim. Annem de uygun diye mustelanin islak mendilinden 4 paket almis. Simdiilik yeter dedim. 1 paket islak mendil 2 haftadan fazla gider galiba. Ki pamukta aldik onu da islatip kullaniriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?