- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
Gecmis olsun canim. Ben de ayniyim. Bogazim kulagim agriyor. Oksuruyorum. Ve tum vucudumda kirginlik var. Insallah ikimizde covid degilizdir ve ihlamur bal limon ile atlatiriz.Kizlar cok fena hastalandimKulaklarim burnum bogazim cok kotu Hizli test yaptim negatif cikti.. Cuma gunu Belcikaya gidecektim esime vize henuz cikmadigi icin babamla gidicem. Babam da tesadufen isi icin istanbulda. Gidebilecek miyim bilmiyorum.
Meyve ihlamur limon gibi takviyeleri yapiyorum ama hemen gececek gibi degil
Kizlar cok fena hastalandimKulaklarim burnum bogazim cok kotu Hizli test yaptim negatif cikti.. Cuma gunu Belcikaya gidecektim esime vize henuz cikmadigi icin babamla gidicem. Babam da tesadufen isi icin istanbulda. Gidebilecek miyim bilmiyorum.
Günaydın , kızlar çok geçmiş olsun inşallah sadece soğuk algınlığıdır. Bol c vitamini tüketmeye çalışın faydasını hastalandığımda görmüştüm ben.Gecmis olsun canim. Ben de ayniyim. Bogazim kulagim agriyor. Oksuruyorum. Ve tum vucudumda kirginlik var. Insallah ikimizde covid degilizdir ve ihlamur bal limon ile atlatiriz.
Kizlar cok fena hastalandimKulaklarim burnum bogazim cok kotu Hizli test yaptim negatif cikti.. Cuma gunu Belcikaya gidecektim esime vize henuz cikmadigi icin babamla gidicem. Babam da tesadufen isi icin istanbulda. Gidebilecek miyim bilmiyorum.
Çok geçmiş olsun kızlar, inşallah kısa sürede atlatırsınız. Parol dışında ilaçta kullanamıyoruz oda uzatıyor hastalık süresini maalesef. Bol c vitaminli meyveler ve ıhlamur desteğini ihmal etmeyinGecmis olsun canim. Ben de ayniyim. Bogazim kulagim agriyor. Oksuruyorum. Ve tum vucudumda kirginlik var. Insallah ikimizde covid degilizdir ve ihlamur bal limon ile atlatiriz.
Çok geçmiş olsun kızlar, inşallah en kısa zamanda geçer giderGecmis olsun canim. Ben de ayniyim. Bogazim kulagim agriyor. Oksuruyorum. Ve tum vucudumda kirginlik var. Insallah ikimizde covid degilizdir ve ihlamur bal limon ile atlatiriz.
İkinize de çöm gecmis olsun. Boğazlar için sürü ısıtın ve içerisine toz zencefil koyup karıştırıp için belki biraz bal da ekleyebilirsiniz bogazlariniz yumuşar öksürüğü çok güzel kesiyor.Gecmis olsun canim. Ben de ayniyim. Bogazim kulagim agriyor. Oksuruyorum. Ve tum vucudumda kirginlik var. Insallah ikimizde covid degilizdir ve ihlamur bal limon ile atlatiriz.
Günaydın , kızlar çok geçmiş olsun inşallah sadece soğuk algınlığıdır. Bol c vitamini tüketmeye çalışın faydasını hastalandığımda görmüştüm ben.
Çok geçmiş olsun kızlar, inşallah kısa sürede atlatırsınız. Parol dışında ilaçta kullanamıyoruz oda uzatıyor hastalık süresini maalesef. Bol c vitaminli meyveler ve ıhlamur desteğini ihmal etmeyinİnşallah covid değildir.
Çok geçmiş olsun kızlar, inşallah en kısa zamanda geçer gider
Sıcak tutun ayaklarınızı, sırtınızı. Bol bol su içmeyi de ihmal etmeyin
Sagolun kizlar. Pcr testi yaptirdim. Covid olmasinda diger turlu bir hafta yatip dinlenerek atlatirim bi sekilde. Covid cikmamasi icin dua ediyorumİkinize de çöm gecmis olsun. Boğazlar için sürü ısıtın ve içerisine toz zencefil koyup karıştırıp için belki biraz bal da ekleyebilirsiniz bogazlariniz yumuşar öksürüğü çok güzel kesiyor.
Cok iyi fiyat gerçekten bu piyasaya göre , hangi sayfa canım o ben de ordan sipariş vereyimne kadar sürede hazırlayıp gönderdiler bi de yetişir dimi 2 ayda
Kızlar çok geçmiş olsun umarım bir an önce toparlarsınız covid de değilsinizdirGecmis olsun canim. Ben de ayniyim. Bogazim kulagim agriyor. Oksuruyorum. Ve tum vucudumda kirginlik var. Insallah ikimizde covid degilizdir ve ihlamur bal limon ile atlatiriz.
Cok teşekkür ederim canımm , iyi bari kısa sürede yapıyormuş , sipariş vereyim ben deEladessing diye bir mağaza canım instagramdan yaz bulursun.
Maksimum 10 günde yapıyorum dedi.
Bana 4 günde geldi.
Zaten ilk başlarda her şey sor ona göre yaptır
Hipiskus ve zerdecal hamilelikte çok zararlı ben zerdecal yüzünden sancı çektim allah'tan düşüğe yol açmadı çay kaşığı ucuyla kullandıydım zatenKızlar çok geçmiş olsun umarım bir an önce toparlarsınız covid de değilsinizdirböyle bir çay var yıllardır içerim boğazımda rahatsızlık hissedince cok iyi gelir içimi yumuşatır . Tavsiye ederim
Gecmis olsun canim. Ben de ayniyim. Bogazim kulagim agriyor. Oksuruyorum. Ve tum vucudumda kirginlik var. Insallah ikimizde covid degilizdir ve ihlamur bal limon ile atlatiriz.
Çok geçmiş olsun kızlar, inşallah kısa sürede atlatırsınız. Parol dışında ilaçta kullanamıyoruz oda uzatıyor hastalık süresini maalesef. Bol c vitaminli meyveler ve ıhlamur desteğini ihmal etmeyinİnşallah covid değildir.
Çok geçmiş olsun kızlar, inşallah en kısa zamanda geçer gider
Sıcak tutun ayaklarınızı, sırtınızı. Bol bol su içmeyi de ihmal etmeyin
Cok saolun canlarim dediklerinizin hepsini yapicam saolunİkinize de çöm gecmis olsun. Boğazlar için sürü ısıtın ve içerisine toz zencefil koyup karıştırıp için belki biraz bal da ekleyebilirsiniz bogazlariniz yumuşar öksürüğü çok güzel kesiyor.
Saol canim, bakayim caya bendeKızlar çok geçmiş olsun umarım bir an önce toparlarsınız covid de değilsinizdirböyle bir çay var yıllardır içerim boğazımda rahatsızlık hissedince cok iyi gelir içimi yumuşatır . Tavsiye ederim
Bu tür çaylar ilk 3 ayda düşüğe sebep olabiliyor ve tüketmemek gerekiyor . İlerleyen aylarda da bu tür bitkilerin günde 1 fincan tüketilmesinde bir zarar bulunmuyor . Bitki çayları genel olarak hamilelikte günde 2-3 bardaktan fazla tüketilmemelidir rahatlatıcı etkisinden dolayı doğumu tetikleyebilirHipiskus ve zerdecal hamilelikte çok zararlı ben zerdecal yüzünden sancı çektim allah'tan düşüğe yol açmadı çay kaşığı ucuyla kullandıydım zaten
Oy buna da cok şükür canım rahatladım negatif çıkıncaKizlar covid testim negatif cikti oyle bi rahatladim kiAma tum vucudum kiriliyor. Uyuyamiyorum, bi saga bi sola donup duruyorum yatakta.
pembemanolya caya bi bakayim bende canim. Az once esim portakal limon sıktı, icine zerdacal ve zencefil de ekledi ictim. Internetten baktik ilk 3 ay disinda hamilelikte bi zarari olmuyormus.
Hatta ne iyi gelir diye arastirirken son ay ahu dudu yapragi cayi icmenin dogumu kolaylastirdigini rahime faydali oldugunu da ogrendik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?