2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kizlar cok fena hastalandim Kulaklarim burnum bogazim cok kotu Hizli test yaptim negatif cikti.. Cuma gunu Belcikaya gidecektim esime vize henuz cikmadigi icin babamla gidicem. Babam da tesadufen isi icin istanbulda. Gidebilecek miyim bilmiyorum.
Meyve ihlamur limon gibi takviyeleri yapiyorum ama hemen gececek gibi degil

Gecmis olsun canim. Ben de ayniyim. Bogazim kulagim agriyor. Oksuruyorum. Ve tum vucudumda kirginlik var. Insallah ikimizde covid degilizdir ve ihlamur bal limon ile atlatiriz.

Gecmis olsun canim. Ben de ayniyim. Bogazim kulagim agriyor. Oksuruyorum. Ve tum vucudumda kirginlik var. Insallah ikimizde covid degilizdir ve ihlamur bal limon ile atlatiriz.
Günaydın , kızlar çok geçmiş olsun inşallah sadece soğuk algınlığıdır. Bol c vitamini tüketmeye çalışın faydasını hastalandığımda görmüştüm ben.

Çok geçmiş olsun kızlar, inşallah kısa sürede atlatırsınız. Parol dışında ilaçta kullanamıyoruz oda uzatıyor hastalık süresini maalesef. Bol c vitaminli meyveler ve ıhlamur desteğini ihmal etmeyin İnşallah covid değildir.

Çok geçmiş olsun kızlar, inşallah en kısa zamanda geçer gider
Sıcak tutun ayaklarınızı, sırtınızı. Bol bol su içmeyi de ihmal etmeyin

İkinize de çöm gecmis olsun. Boğazlar için sürü ısıtın ve içerisine toz zencefil koyup karıştırıp için belki biraz bal da ekleyebilirsiniz bogazlariniz yumuşar öksürüğü çok güzel kesiyor.

Günaydın , kızlar çok geçmiş olsun inşallah sadece soğuk algınlığıdır. Bol c vitamini tüketmeye çalışın faydasını hastalandığımda görmüştüm ben.
Sagolun kizlar. Pcr testi yaptirdim. Covid olmasinda diger turlu bir hafta yatip dinlenerek atlatirim bi sekilde. Covid cikmamasi icin dua ediyorum 3.doz asiyi yaptirmadim diye esimin ve ailesinin dilinden kurtulmam yoksa.

Cok iyi fiyat gerçekten bu piyasaya göre , hangi sayfa canım o ben de ordan sipariş vereyim ne kadar sürede hazırlayıp gönderdiler bi de yetişir dimi 2 ayda

Eladessing diye bir mağaza canım instagramdan yaz bulursun.
Maksimum 10 günde yapıyorum dedi.
Bana 4 günde geldi.
Zaten ilk başlarda her şey sor ona göre yaptır

Kızlar çok geçmiş olsun umarım bir an önce toparlarsınız covid de değilsinizdir böyle bir çay var yıllardır içerim boğazımda rahatsızlık hissedince cok iyi gelir içimi yumuşatır . Tavsiye ederim

Eklentiler

• A02D7982-FE9B-484B-8297-7675B66B898F.webp
    53 KB · Görüntüleme: 35
  • D120CCB2-B062-49CB-A460-BE6F30E9EA1E.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 37
  • 9114BB3B-8C5C-461D-81D6-8772E0DA226C.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 30
Hipiskus ve zerdecal hamilelikte çok zararlı ben zerdecal yüzünden sancı çektim allah'tan düşüğe yol açmadı çay kaşığı ucuyla kullandıydım zaten

Cok saolun canlarim dediklerinizin hepsini yapicam saolun biraz daha iyiyim simdi bogazim yumusadi ama burnum ve gozum cok sulaniyor.
M mllen sanada cok gecmis olsun kuzum sende dikkat et

Hipiskus ve zerdecal hamilelikte çok zararlı ben zerdecal yüzünden sancı çektim allah'tan düşüğe yol açmadı çay kaşığı ucuyla kullandıydım zaten
Bu tür çaylar ilk 3 ayda düşüğe sebep olabiliyor ve tüketmemek gerekiyor . İlerleyen aylarda da bu tür bitkilerin günde 1 fincan tüketilmesinde bir zarar bulunmuyor . Bitki çayları genel olarak hamilelikte günde 2-3 bardaktan fazla tüketilmemelidir rahatlatıcı etkisinden dolayı doğumu tetikleyebilir

Kizlar covid testim negatif cikti oyle bi rahatladim ki Ama tum vucudum kiriliyor. Uyuyamiyorum, bi saga bi sola donup duruyorum yatakta.

pembemanolya caya bi bakayim bende canim. Az once esim portakal limon sıktı, icine zerdacal ve zencefil de ekledi ictim. Internetten baktik ilk 3 ay disinda hamilelikte bi zarari olmuyormus.
Hatta ne iyi gelir diye arastirirken son ay ahu dudu yapragi cayi icmenin dogumu kolaylastirdigini rahime faydali oldugunu da ogrendik.

Oy buna da cok şükür canım rahatladım negatif çıkınca Birkaç güne toparlanırsın hiçbir şeyin kalmaz şöyle güzel bir bakıma alsın eşin seni Bitki çayları ilk 3 ayda bebeğin tutunma aşamasında zararlı ama sonraki aylarda abartmamak kaydıyla hiçbir zararı olduğunu düşünmüyorum , dediğin gibi hele ki bazı çaylar son ayda cok cok faydalı doğumumuz için her gün bir fincan düzenli tüketmeye çalışıyorum ben de ıhlamur , zencefil, zerdeçal, limon içine de bal . Zaten ilaç kullanamıyoruz su an en iyi ilacımız bu bitkiler . Dilerim bir an önce toparlarsın canım bol bol su da tüket meyve ihmal etme ,kendini de sıcak tut olur mu ayaklara patik üste yelek Cok cok geçmiş olsun

Kızlar sizlerle bir video paylaşmak istiyorum Türkçesini de buldum , eşimle bu doktoru izliyoruz biz , bebekleri tutuş tekniği gerçekten cok başarılı ve etkili. Sizler de izleyin özellikle ilk bebeği olacaklar icin faydalı bir bilgi bence eşim birkaç gün önce bebek bir hastasında denemiş bu tutuş yöntemini ,ağlamaktan krize giren bebek sakinleşti sustu bana bakıyor bizim kızda da deneyelim bunu dedi YouTube da başka videoları ve katıldığı programlar da var bu doktorun ordan izleyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…