2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

Seninkine bayıldım ben
Daha zamanımız var tamamlarsın

Bilseydim sana yaptırırdım wenebe ya tüh
Ellerine sağlık ama seninki de harika.
Sağlıkla gelsin Teoman
Seninki de çok profesyonel olmuş
Öyle herkesinkini beğenmiyorum artık.
Güzel anılarla yüklensin Lila hanımın süsü.
Para kazanmak için yapmıyorum ama yine de bakmak istersen @makrenazdizayn

Bu arada kendine bu kadar uygun bir bebek ismi seçmene bayıldım. İsmin söylenişi de çok hoş. Adıyla büyüsün Lila hanım

Çok güzel olmuş valla eline sağlık

Elerine saglik canim cok hos olmuss Bende kapi susunu kendim yapiyorum ama malzemem eksik yarim kaldi oyle
Ya ne güzel bitince paylaş mutlaka

Bende kendim yapmak istiyorum bakalım. Harfler ördüm onları ayrı yapıcam bitirince atarım

Gogus ucu yarası için belki fayda olur denemek isteyenler için bir kenarda dursun kizlar

Tamamen aynı duygularla minigi’den aldım bir tulum ilk aylar için. Orada iki seçenek vardı 0-6 ya da 6-12 ben 0-6 seçtim. Ucretsiz isim de yaziyorlar İlk aylar giyeriz sonra yaz zaten olmaz bir daha diye düşünüyorum. Şöyle karlarda hatıra fotosu cekmistim ekliyorum bak canım

Eklentiler

• 740965AB-9319-492D-9BC1-83E3A7B69917.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 76
Bu da önden duruşu

Eklentiler

• 512F1AD1-96B5-4EB8-9B52-BA5F2D20720B.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 78
Ben olsam 3-6 alırım canım . 0-3 ü ilk 40 gün giydiriyorlarmış diye duydum , bi de dış giysisi olduğu için, içine de mutlaka giysi giydireceğin için bir tık bol olması bence daha iyi olur
3-6 alayım ben o zaman dimi Sağol canım

İşte aradığım beden ben de bir bakayım bu markaya canım çok sağol.
Fotoğraf da çok güzel olmuş maşallah sağlıkla giysin Atlas’ımız inşallah

Canım nasıl oldun?
MissPeaceful kuzum sen de daha iyisindir inşallah bugün
Tum gece oksurmekten ve eklem agrilarimdan uyuyamadim canim. Dayanamadim 7gibi acile gittik. 2 serum takildi, hemogram ve crp bakildi. Crp 9.5, cok cok yuksek degil ama yine de kadin dogum doktoruna danis belki antibiyotige baslatir dedi. Onun disinda 6 saatte bi 500luk parol disinda yapilacak bisey yok dedi. Kadin dogum doktoruma kan sonuclarini attik bakalim ne diyecek.

Cok geçmiş olsun cnm oksuruge siyah turp içini oy bir kasik bal koy ağzı dar bir bardağa oturt karanlık dolaba koy ertesi gün altına suyu akicak onu ic cok faydası oluyor bu sene hep böyle iyilestik ailecek

Tulumlarda büyük beden iyi oluyor. Cocuk rahat ediyor. Ben e bebekten alıp giydirdim kızıma turkiyedeki tulumlar kollu ama yurt dışındakiler küçük aylar için sanırım böyle kolsuz. Eşimin abisi de almayada o da böyle kolsuz tulumlar almış.
Gogus ucundan birkac tane delikten süt gelir bende ilk gördüğümde şaşırmıştım. Fıskiye gibi 3 -4 noktadan akar ama şimdiden neden süt geliyor hiç bilmiyorum.
Ailenizde doğan bebekler iri mi olur zayıf mi olur o önemli. Birde mevsim yaza geçtiği için çok büyük olan tulum elinde kalacak. İlk dogduklarinda hızlı büyürler ama top gibi kendilerini toplar bebekler. İlk 40 gün dışarı çıkmam dersen 3 -6 aylık al , ama doğar doğmaz kullanacaksın 0-3 ay uygun olur.
Cok gecmis olsun sen korona olmuşsun gibi belirtilerin. Infulenze gribi olmuş olabilir misin ? Ağır geçiyor hastalığın. Et suyu yada tavuk suyu çorba iç hem sıvı almis olursun hemde güç verir.

Canım çok teşekkür ederim.
Hepimizin evladı güzel anılarla büyüsün.
Teoman da çok güzel cidden kulağa çok hoş geliyor :)

Cok geçmiş olsun nazar mı değdi bize ne oldu böyle Şimdi nasılsın doktorun ne dedi?

Kızlar e bebekten kanguru alan var mı? Hediye çekim var bu ay sonuna kadar, kanguru alayim diyorum. Alan varsa link atabilir mi?

Sagol canim sukur covid degilim bu gribi bir sekilde birkac gune atlatacagim. Tavsiyelerinin hepsine uyuyorum.
Eline emegine saglik cok guzel olmus

Senin de eline emegine saglik canim cok guzel olmus. El becerinizin olmasi ne kadar guzel
Saol canim benim, bakalim bitmis hali guzel olacak mi
Emeğine sağlık çok cok güzel görünüyor bitmiş halini de paylaş olur mu
Sagol canim paylarisirim tabii
Oyy cok guzel canim gule gule kullan fiyati da supermiss

Seninkine bayıldım ben
Daha zamanımız var tamamlarsın
Saol canim benim, insallahh
Çok güzel olmuş valla eline sağlık

Ya ne güzel bitince paylaş mutlaka

Bende kendim yapmak istiyorum bakalım. Harfler ördüm onları ayrı yapıcam bitirince atarım
Saol canim paylasirim Sende harfleri gondersene bakalim
Aaa supermis link alabilir miyim canim bende bakayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…