Iyi cok sukur canim sevindim negatif olmananane limon ihlamur ve bol c vitamini ayaga kaldirir insallah
Ay ne kadar guzel bir bilgiymis bu canim yaa, mutlaka deneriz hepimiz bunuu
Elerine saglik canim cok hos olmussBende kapi susunu kendim yapiyorum ama malzemem eksik yarim kaldi oyle
Seninki de çok profesyonel olmuşBilseydim sana yaptırırdım wenebe ya tüh
Ellerine sağlık ama seninki de harika.
Sağlıkla gelsin Teoman
Çok güzel olmuş valla eline sağlıkMükemmel kararlar bayıldım
Ben de hobi olarak yapıyorum arada. Yaptıklarımı da İnstagram sayfasına koyuyorum ama kendime aileme ve arkadaşlarıma yapıyorum
Öyle olunca oğluma yapmamak olmazdı. Daha tasarımı sonlandırmadım nazar boncuğu ütülemiş sabitlenecek ama son halini paylaşayım sizinle
Ya ne güzel bitince paylaş mutlakaElerine saglik canim cok hos olmussBende kapi susunu kendim yapiyorum ama malzemem eksik yarim kaldi oyle
Tamamen aynı duygularla minigi’den aldım bir tulum ilk aylar için. Orada iki seçenek vardı 0-6 ya da 6-12 ben 0-6 seçtim. Ucretsiz isim de yaziyorlarKızlar ben de bir tane oğluma welsoft ya da pamuklu bir tulum almak istiyorum. Sağa sola giderken giydiririm ilk aylar diye. Sağlık ocağına hastaneye ya da ne bilim akşam oturmalarına falan. Hani arabaya git gel o arada üşümesin. Battaniyeden daha kullanışlı olur dedim.
Ama bedenine bir türlü karar veremiyorum.
0-3 ay alsam ufak mı olur yani Mart’ta doğsa Haziran’a kadar giyse yeter zaten Sivas’ta da. Ama işte 0-3 ü o kadar giyebilir mi? Çabuk büyüyorlar ya. 3-6 ay alsam ilk zamanlar çok büyük olur diye içime sinmiyoriki gündür açıyorum, beğeniyorum bedenine karar veremiyorum ve geri kapatıyorum
Bu da önden duruşuTamamen aynı duygularla minigi’den aldım bir tulum ilk aylar için. Orada iki seçenek vardı 0-6 ya da 6-12 ben 0-6 seçtim. Ucretsiz isim de yaziyorlarİlk aylar giyeriz sonra yaz zaten olmaz bir daha diye düşünüyorum. Şöyle karlarda hatıra fotosu cekmistim ekliyorum bak canım
Su saat oldu hala oksurmekten uyuyamadim. Simdi bu dedigini yaptim. Insallah bende de ise yarar.Çok geçmiş olsun. Ben de tereyağını eritip icine pekmez karıştırıp yedim. Bana en çok o iyi geldi diyebilirim. Boğazımı yumuşatıp öksürüğümü kesiyordu.
Manuel’i neden düşündünüz merak ettimBen elektrikli olarak mamajoo çift pompalı olandan aldım birde manuel mi alsam diye düşünüyorum bakıyorum :)
Açıkçası bazen elektrikliyi taşımak zor olur diye mochi tarzı bişeyde kenarda dursun diye düşünüyorum sonra boşa almış olurum diye vazgeçiyorum henüz netleşmedi ama amacım pratik ve yer kaplamama konusuyduManuel’i neden düşündünüz merak ettim
3-6 alayım ben o zaman dimiBen olsam 3-6 alırım canım . 0-3 ü ilk 40 gün giydiriyorlarmış diye duydum , bi de dış giysisi olduğu için, içine de mutlaka giysi giydireceğin için bir tık bol olması bence daha iyi olur
İşte aradığım bedenTamamen aynı duygularla minigi’den aldım bir tulum ilk aylar için. Orada iki seçenek vardı 0-6 ya da 6-12 ben 0-6 seçtim. Ucretsiz isim de yaziyorlarİlk aylar giyeriz sonra yaz zaten olmaz bir daha diye düşünüyorum. Şöyle karlarda hatıra fotosu cekmistim ekliyorum bak canım
Canım nasıl oldun?Su saat oldu hala oksurmekten uyuyamadim. Simdi bu dedigini yaptim. Insallah bende de ise yarar.
Şifa olsun inşallahSu saat oldu hala oksurmekten uyuyamadim. Simdi bu dedigini yaptim. Insallah bende de ise yarar.
Tum gece oksurmekten ve eklem agrilarimdan uyuyamadim canim. Dayanamadim 7gibi acile gittik. 2 serum takildi, hemogram ve crp bakildi. Crp 9.5, cok cok yuksek degil ama yine de kadin dogum doktoruna danis belki antibiyotige baslatir dedi. Onun disinda 6 saatte bi 500luk parol disinda yapilacak bisey yok dedi. Kadin dogum doktoruma kan sonuclarini attik bakalim ne diyecek.
Cok geçmiş olsun cnm oksuruge siyah turp içini oy bir kasik bal koy ağzı dar bir bardağa oturt karanlık dolaba koy ertesi gün altına suyu akicak onu ic cok faydası oluyor bu sene hep böyle iyilestik ailecekTum gece oksurmekten ve eklem agrilarimdan uyuyamadim canim. Dayanamadim 7gibi acile gittik. 2 serum takildi, hemogram ve crp bakildi. Crp 9.5, cok cok yuksek degil ama yine de kadin dogum doktoruna danis belki antibiyotige baslatir dedi. Onun disinda 6 saatte bi 500luk parol disinda yapilacak bisey yok dedi. Kadin dogum doktoruma kan sonuclarini attik bakalim ne diyecek.
Tulumlarda büyük beden iyi oluyor. Cocuk rahat ediyor. Ben e bebekten alıp giydirdim kızıma turkiyedeki tulumlar kollu ama yurt dışındakiler küçük aylar için sanırım böyle kolsuz. Eşimin abisi de almayada o da böyle kolsuz tulumlar almış.Uyandim annemden mesaj. Ogluma uyku tulumu almisbi an hastaligimi unuttum, birden enerjim yerine geldi Calin sarilmak demek. Kisin bi uyanacak, bu uyku tulumundan birbirimize sarilacagiz
Anneme fotograf cekme dersleri vermek gerek hic aci maci bilmiyorr
Bu arada buyuk almis 16-32
Gogus ucundan birkac tane delikten süt gelir bende ilk gördüğümde şaşırmıştım. Fıskiye gibi 3 -4 noktadan akar ama şimdiden neden süt geliyor hiç bilmiyorum.Kızlar sizinde göğsününüzden sıvı akıyor mu benim baya akıyo te üstteki kıyafetimi ıslayacak kadar işin garibi sağ göğüs ucumun altında bi uç daha var benim ordan da sıvı akıyor şok oldum
Ailenizde doğan bebekler iri mi olur zayıf mi olur o önemli. Birde mevsim yaza geçtiği için çok büyük olan tulum elinde kalacak. İlk dogduklarinda hızlı büyürler ama top gibi kendilerini toplar bebekler. İlk 40 gün dışarı çıkmam dersen 3 -6 aylık al , ama doğar doğmaz kullanacaksın 0-3 ay uygun olur.Kızlar ben de bir tane oğluma welsoft ya da pamuklu bir tulum almak istiyorum. Sağa sola giderken giydiririm ilk aylar diye. Sağlık ocağına hastaneye ya da ne bilim akşam oturmalarına falan. Hani arabaya git gel o arada üşümesin. Battaniyeden daha kullanışlı olur dedim.
Ama bedenine bir türlü karar veremiyorum.
0-3 ay alsam ufak mı olur yani Mart’ta doğsa Haziran’a kadar giyse yeter zaten Sivas’ta da. Ama işte 0-3 ü o kadar giyebilir mi? Çabuk büyüyorlar ya. 3-6 ay alsam ilk zamanlar çok büyük olur diye içime sinmiyoriki gündür açıyorum, beğeniyorum bedenine karar veremiyorum ve geri kapatıyorum
Cok gecmis olsun sen korona olmuşsun gibi belirtilerin. Infulenze gribi olmuş olabilir misin ? Ağır geçiyor hastalığın. Et suyu yada tavuk suyu çorba iç hem sıvı almis olursun hemde güç verir.Tum gece oksurmekten ve eklem agrilarimdan uyuyamadim canim. Dayanamadim 7gibi acile gittik. 2 serum takildi, hemogram ve crp bakildi. Crp 9.5, cok cok yuksek degil ama yine de kadin dogum doktoruna danis belki antibiyotige baslatir dedi. Onun disinda 6 saatte bi 500luk parol disinda yapilacak bisey yok dedi. Kadin dogum doktoruma kan sonuclarini attik bakalim ne diyecek.
Seninki de çok profesyonel olmuş
Öyle herkesinkini beğenmiyorum artık.
Güzel anılarla yüklensin Lila hanımın süsü.
Para kazanmak için yapmıyorum ama yine de bakmak istersen @makrenazdizayn
Bu arada kendine bu kadar uygun bir bebek ismi seçmene bayıldım. İsmin söylenişi de çok hoş. Adıyla büyüsün Lila hanım
Cok geçmiş olsun nazar mı değdi bize ne oldu böyleTum gece oksurmekten ve eklem agrilarimdan uyuyamadim canim. Dayanamadim 7gibi acile gittik. 2 serum takildi, hemogram ve crp bakildi. Crp 9.5, cok cok yuksek degil ama yine de kadin dogum doktoruna danis belki antibiyotige baslatir dedi. Onun disinda 6 saatte bi 500luk parol disinda yapilacak bisey yok dedi. Kadin dogum doktoruma kan sonuclarini attik bakalim ne diyecek.
Saol canim benim, bakalim bitmis hali guzel olacak miSagol canim sukur covid degilim bu gribi bir sekilde birkac gune atlatacagim. Tavsiyelerinin hepsine uyuyorum.
Eline emegine saglik cok guzel olmus
Senin de eline emegine saglik canim cok guzel olmus. El becerinizin olmasi ne kadar guzel
Sagol canim paylarisirim tabiiEmeğine sağlık çok cok güzel görünüyorbitmiş halini de paylaş olur mu
Oyy cok guzel canim gule gule kullan fiyati da supermissTatlişkoma english home dan pike aldım,indirimdeydi yazın işimize yarar mutlaka diye düşündümihtiyacı olanlar varsa birkaç model var indirimde 48₺ fiyatı
English Home Mini Giraffe Baskılı Bebe Pike 100X150 cm Bej
Saol canim benim, insallahhSeninkine bayıldım ben
Daha zamanımız var tamamlarsın
Saol canim paylasirimÇok güzel olmuş valla eline sağlık
Ya ne güzel bitince paylaş mutlaka
Bende kendim yapmak istiyorum bakalım. Harfler ördüm onları ayrı yapıcam bitirince atarım
Aaa supermis link alabilir miyim canim bende bakayimTamamen aynı duygularla minigi’den aldım bir tulum ilk aylar için. Orada iki seçenek vardı 0-6 ya da 6-12 ben 0-6 seçtim. Ucretsiz isim de yaziyorlarİlk aylar giyeriz sonra yaz zaten olmaz bir daha diye düşünüyorum. Şöyle karlarda hatıra fotosu cekmistim ekliyorum bak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?