2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Canım nasıl oldun?
MissPeaceful kuzum sen de daha iyisindir inşallah bugün
Canim saol daha iyiyim, takviye almaktan icim sisti. Kar dolayisiyle esimde evdeydi 2 gun baya bakti ayaga kaldirdi beni. Yarin ucusum var o biraz kafama takiliyor nasil gidecegim diye, ama allah yardim eder insallah

Of canim cok gecmis olsun ya, insallah hemen gecer

sen korona olmuşsun gibi belirtilerin. Infulenze gribi olmuş olabilir misin ? Ağır geçiyor hastalığın. Et suyu yada tavuk suyu çorba iç hem sıvı almis olursun hemde güç verir.
Dun test yaptim. Negatifti ama inan artik testte hata vardi diye dusunmeye basladim. Ne yapmiyoruz ki ama yok gecmiyor. Ah bi uyuyabilsem belki duzelicem.

Cok geçmiş olsun nazar mı değdi bize ne oldu böyle Şimdi nasılsın doktorun ne dedi?
Canim parol disinda bisey vermedi. Hala ayniyim. Kadin dogum doktorum aksef 500mg diye bi antibiyotik yazmis. Birde 6 saatte bi parol alsin demis.
Valla annemde dedi nazar degdi yalniz basina her isini yapip ediyo diye konustum sonra boyle oldun.

kızımın tulumuydu 1 ayda dogdu 3 kilo olarak 5 aya kadar giydirdiydim

Kızlar bende gece sırt ağrısından uyuyamadım eşime en son masaj yaptırdım valla üstüne birde burun tıkanıklığı oldu mu iyice daraldim valla gece zor geçti bende

Bende bu sıra boynum omuzlarım tutuk uyanıyorum hep, aşırı başım ağrıyor gün içinde hep
Sabaha bakalım nerem ağrıyacak diye düşünerek uyanır oldum.

İlaç kullanamamak gerçekten zor oluyor bu dönemde. Parol rahatlatır inşallah biraz canım bebişin güç versin sana

3-6 ay alayım o zaman ben
Bir de düşündüm de yazın babamız yok ya köye annemin yanına çok gider gelirim. Bizim köy de yayla gibi, gündüz ne kadar sıcak olsa da gece yün yorganla yatarsın orda da kullanışlı olur baya.

Yarına kadar da biraz daha toparlarsın inşallah canım Allah’ın izniyle uçuşun da kolay geçer. Biz de dua ederiz

Bugun minik bir kizi ziyaret ettim teyzeleri Buyumus haftasiyla uyumlu olmus 29+4 teyiz kilosu 1436, boyu da 38 cm
Bu da gul yuzuuu

Yaaa maşallah benim oğluşumun akranına nasıl da narin çıkmış yüzü

Eki Görüntüle 2996282 kızımın tulumuydu 1 ayda dogdu 3 kilo olarak 5 aya kadar giydirdiydim
Ben de aynen böyle büyük almaya karar verdim canım, çok da güzelmiş

Hayırlı akşamlar guzel anneler Benim sizlerden bir ricam olacak. 4.tüp bebek tedavime yakında baslayacagım yer gök dua ile diyerek Yasin hatmi baslattım, hamilelerin duası kabul olur derler o yuzden sizlerinde duasını destegini alırsam cok mutlu olurum. Rabbim sizlere de hayırlı kolay dogumlar nasip etsin saglıcakla kucaklayın bebişlerinizi inşallah

Merhaba bu konuda bi adım attı mu doktor? Bana da 14. Haftada aynı şeyi söyledi. Öbür hafta detaylı randevum var ama yaklaştıkça endişelendim. Ne durumdasınız acaba?

Kızlar nazar mı değdi diyeceğim ama lanet hastalık heryerde artık
Sana da çok geçmiş olsun canım. Sonucun çıkana kadar yine de mesafe koyun isterseniz eşinle

Merhaba bu konuda bi adım attı mu doktor? Bana da 14. Haftada aynı şeyi söyledi. Öbür hafta detaylı randevum var ama yaklaştıkça endişelendim. Ne durumdasınız acaba?
Merhaba. Benim de 12.haftada yapılan ultrasonda fark edilip kan sulandırıcı başlanmıştı. Doktor bu aylarda olabilir 22-24. haftalarda düzelebilir demişti fakat 22.haftada yapılan ayrıntılı ultrasonda düzelmediği görüldü. Perinatolog 35.haftanın sonuna kadar kan sulandırıcıya devam etmem gerektiğini söyledi. 30dan sonra tansiyon yükselmesi ve bebekte gelişim geriliği görülebilir dedi. Tedavisi de yokmuş zaten.

Ay maşallah ne güzel çıkmış yerim onu

Masallah tontise çok sevimli çıkmış. Masallah

Minnoşum ne kadar tatlı cıkmışşşş yerim onu masallahhhh her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canımm sağlıkla gelsin inşallah
Cook tesekkur ederiz teyzeleriiii Kizim hepinize tek tek sarilip optu

Uzuldum canim ya insallah senin negatiftir, pozitif cikarsa da insallah hafif atlatirsin korkma emi

Cok gecmis olsun ... isallah korona değilsindir. Esinle ayrı kal dikkat et .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…