- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
Canim saol daha iyiyim, takviye almaktan icim sisti. Kar dolayisiyle esimde evdeydi 2 gun baya bakti ayaga kaldirdi beni. Yarin ucusum var o biraz kafama takiliyor nasil gidecegim diye, ama allah yardim eder insallah
Of canim cok gecmis olsun ya, insallah hemen gecerTum gece oksurmekten ve eklem agrilarimdan uyuyamadim canim. Dayanamadim 7gibi acile gittik. 2 serum takildi, hemogram ve crp bakildi. Crp 9.5, cok cok yuksek degil ama yine de kadin dogum doktoruna danis belki antibiyotige baslatir dedi. Onun disinda 6 saatte bi 500luk parol disinda yapilacak bisey yok dedi. Kadin dogum doktoruma kan sonuclarini attik bakalim ne diyecek.
Dun test yaptim. Negatifti ama inan artik testte hata vardi diye dusunmeye basladim. Ne yapmiyoruz ki ama yok gecmiyor. Ah bi uyuyabilsem belki duzelicem.sen korona olmuşsun gibi belirtilerin. Infulenze gribi olmuş olabilir misin ? Ağır geçiyor hastalığın. Et suyu yada tavuk suyu çorba iç hem sıvı almis olursun hemde güç verir.
Canim parol disinda bisey vermedi. Hala ayniyim. Kadin dogum doktorum aksef 500mg diye bi antibiyotik yazmis. Birde 6 saatte bi parol alsin demis.Cok geçmiş olsun nazar mı değdi bize ne oldu böyleŞimdi nasılsın doktorun ne dedi?
maşallah canım ne güzel poz vermiş sağlıcakla gelsinBugun minik bir kizi ziyaret ettim teyzeleriBuyumus haftasiyla uyumlu olmus 29+4 teyiz kilosu 1436, boyu da 38 cm
Bu da gul yuzuuu
Kızlar ben de bir tane oğluma welsoft ya da pamuklu bir tulum almak istiyorum. Sağa sola giderken giydiririm ilk aylar diye. Sağlık ocağına hastaneye ya da ne bilim akşam oturmalarına falan. Hani arabaya git gel o arada üşümesin. Battaniyeden daha kullanışlı olur dedim.
Ama bedenine bir türlü karar veremiyorum.
0-3 ay alsam ufak mı olur yani Mart’ta doğsa Haziran’a kadar giyse yeter zaten Sivas’ta da. Ama işte 0-3 ü o kadar giyebilir mi? Çabuk büyüyorlar ya. 3-6 ay alsam ilk zamanlar çok büyük olur diye içime sinmiyoriki gündür açıyorum, beğeniyorum bedenine karar veremiyorum ve geri kapatıyorum
Saol canim insallahmaşallah canım ne güzel poz vermiş sağlıcakla gelsin
Ay maşallah ne güzel çıkmış yerim onuBugun minik bir kizi ziyaret ettim teyzeleriBuyumus haftasiyla uyumlu olmus 29+4 teyiz kilosu 1436, boyu da 38 cm
Bu da gul yuzuuu
Masallah tontise çok sevimli çıkmış. MasallahBugun minik bir kizi ziyaret ettim teyzeleriBuyumus haftasiyla uyumlu olmus 29+4 teyiz kilosu 1436, boyu da 38 cm
Bu da gul yuzuuu
Tum gece oksurmekten ve eklem agrilarimdan uyuyamadim canim. Dayanamadim 7gibi acile gittik. 2 serum takildi, hemogram ve crp bakildi. Crp 9.5, cok cok yuksek degil ama yine de kadin dogum doktoruna danis belki antibiyotige baslatir dedi. Onun disinda 6 saatte bi 500luk parol disinda yapilacak bisey yok dedi. Kadin dogum doktoruma kan sonuclarini attik bakalim ne diyecek.
3-6 ay alayım o zaman benTulumlarda büyük beden iyi oluyor. Cocuk rahat ediyor. Ben e bebekten alıp giydirdim kızıma turkiyedeki tulumlar kollu ama yurt dışındakiler küçük aylar için sanırım böyle kolsuz. Eşimin abisi de almayada o da böyle kolsuz tulumlar almış.
Gogus ucundan birkac tane delikten süt gelir bende ilk gördüğümde şaşırmıştım. Fıskiye gibi 3 -4 noktadan akar ama şimdiden neden süt geliyor hiç bilmiyorum.
Ailenizde doğan bebekler iri mi olur zayıf mi olur o önemli. Birde mevsim yaza geçtiği için çok büyük olan tulum elinde kalacak. İlk dogduklarinda hızlı büyürler ama top gibi kendilerini toplar bebekler. İlk 40 gün dışarı çıkmam dersen 3 -6 aylık al , ama doğar doğmaz kullanacaksın 0-3 ay uygun olur.
Cok gecmis olsun sen korona olmuşsun gibi belirtilerin. Infulenze gribi olmuş olabilir misin ? Ağır geçiyor hastalığın. Et suyu yada tavuk suyu çorba iç hem sıvı almis olursun hemde güç verir.
Canim saol daha iyiyim, takviye almaktan icim sisti. Kar dolayisiyle esimde evdeydi 2 gun baya bakti ayaga kaldirdi beni. Yarin ucusum var o biraz kafama takiliyor nasil gidecegim diye, ama allah yardim eder insallah
Of canim cok gecmis olsun ya, insallah hemen gecer
Bugun minik bir kizi ziyaret ettim teyzeleriBuyumus haftasiyla uyumlu olmus 29+4 teyiz kilosu 1436, boyu da 38 cm
Bu da gul yuzuuu
Ben de aynen böyle büyük almaya karar verdim canım, çok da güzelmişEki Görüntüle 2996282 kızımın tulumuydu 1 ayda dogdu 3 kilo olarak 5 aya kadar giydirdiydim
Minnoşum ne kadar tatlı cıkmışşşş yerim onu masallahhhhBugun minik bir kizi ziyaret ettim teyzeleriBuyumus haftasiyla uyumlu olmus 29+4 teyiz kilosu 1436, boyu da 38 cm
Bu da gul yuzuuu
Merhaba bu konuda bi adım attı mu doktor? Bana da 14. Haftada aynı şeyi söyledi. Öbür hafta detaylı randevum var ama yaklaştıkça endişelendim. Ne durumdasınız acaba?Merhaba nisan anneleri. Nasipse ben de nisan annesi olacağım. Geçen hafta perinatoloji muayenesinde uterin arterde çift taraflı çentik olduğu söylendi. Bu da ilerleyen zamanlarda preeklemsiye ve bebekte gelişim geriliğine sebep oluyormuş. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Kızlar nazar mı değdi diyeceğim ama lanet hastalık heryerde artıkKızlar eşim bugün test verdi pozitif çıkmış. Ben de 3 gündür halsizlik ve öksürükle uğraşıyorum. Muhtemelen pozitifim. Üstelik salı günü de tetanoz oldm. Belki de koronayken oldum. Yarn test vericem bakalım. İnşallah çıkmaz umudum yok ama.
Merhaba. Benim de 12.haftada yapılan ultrasonda fark edilip kan sulandırıcı başlanmıştı. Doktor bu aylarda olabilir 22-24. haftalarda düzelebilir demişti fakat 22.haftada yapılan ayrıntılı ultrasonda düzelmediği görüldü. Perinatolog 35.haftanın sonuna kadar kan sulandırıcıya devam etmem gerektiğini söyledi. 30dan sonra tansiyon yükselmesi ve bebekte gelişim geriliği görülebilir dedi. Tedavisi de yokmuş zaten.Merhaba bu konuda bi adım attı mu doktor? Bana da 14. Haftada aynı şeyi söyledi. Öbür hafta detaylı randevum var ama yaklaştıkça endişelendim. Ne durumdasınız acaba?
Ay maşallah ne güzel çıkmış yerim onu
Masallah tontise çok sevimli çıkmış. Masallah
İlaç kullanamamak gerçekten zor oluyor bu dönemde. Parol rahatlatır inşallah biraz canımbebişin güç versin sana
3-6 ay alayım o zaman ben
Bir de düşündüm de yazın babamız yok ya köye annemin yanına çok gider gelirim. Bizim köy de yayla gibi, gündüz ne kadar sıcak olsa da gece yün yorganla yatarsınorda da kullanışlı olur baya.
Yarına kadar da biraz daha toparlarsın inşallah canımAllah’ın izniyle uçuşun da kolay geçer. Biz de dua ederiz
Yaaa maşallah benim oğluşumun akranınanasıl da narin çıkmış yüzü
Ben de aynen böyle büyük almaya karar verdim canım, çok da güzelmiş
Cook tesekkur ederiz teyzeleriiiiMinnoşum ne kadar tatlı cıkmışşşş yerim onu masallahhhhher şeyin yolunda olmasına çok sevindim canımm sağlıkla gelsin inşallah
Uzuldum canim yaKızlar eşim bugün test verdi pozitif çıkmış. Ben de 3 gündür halsizlik ve öksürükle uğraşıyorum. Muhtemelen pozitifim. Üstelik salı günü de tetanoz oldm. Belki de koronayken oldum. Yarn test vericem bakalım. İnşallah çıkmaz umudum yok ama.
Cok gecmis olsun ... isallah korona değilsindir. Esinle ayrı kal dikkat et .Kızlar eşim bugün test verdi pozitif çıkmış. Ben de 3 gündür halsizlik ve öksürükle uğraşıyorum. Muhtemelen pozitifim. Üstelik salı günü de tetanoz oldm. Belki de koronayken oldum. Yarn test vericem bakalım. İnşallah çıkmaz umudum yok ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?