Doğru olan tablo bu canım diğeri 10aylık hesaplıyorBen bu hesaplamadan pek bişey anlamadım lakin 25.hafta bitince 6 ay dolmuş oluyo..yanlış mı biliyrm bilmem ama bazı aylar 5 hafta bazı aylar 4 hafta olduğu için hesaplarda biraz tuhaf oluyo
Stres yapmayın korkmayın inşallah aşınız vardır. Ben bir hafta arayla önce infulenza sonra da covid oldumKızlar eşim bugün test verdi pozitif çıkmış. Ben de 3 gündür halsizlik ve öksürükle uğraşıyorum. Muhtemelen pozitifim. Üstelik salı günü de tetanoz oldm. Belki de koronayken oldum. Yarn test vericem bakalım. İnşallah çıkmaz umudum yok ama.
Çok teşekkür ederiz tetemiz3-6 alayım ben o zaman dimiSağol canım
İşte aradığım bedenben de bir bakayım bu markaya canım çok sağol.
Fotoğraf da çok güzel olmuş maşallahsağlıkla giysin Atlas’ımız inşallah
Saol canim benim, insallahh
Saol canim paylasirimSende harfleri gondersene bakalim
Aaa supermis link alabilir miyim canim bende bakayim
Teyzeleri biz dolabımıza yerleştik. Şuan sadece 0-3 ve 3-6 ayları yerleştirdim.
Sepetleri falan özellikle almamıştım bir bakayım neye ihtiyaç olacak diye. Şuanki düşüncem alt raflara hasırdan kapaklı kutu almak. Büyük gelen kıyafetlerini falan toparlamak için.
Şifonyeri kurdurmadığım için de alttaki organizerlar idare edecek sanırım bizi ufak şeyler içinYolda gelen kıyafetlerimiz de var daha
Annem ütüledi sağolsun hepsini ben de oturduğum yerde katladım. Daha önce hiç bebek kıyafeti katlamamış biri olarak o minik minik şeyleri bir düzene sokmak baya zamanımı aldıhe bir de yıkamadan önce tüm etiketleri kestiğimiz için hangi takım kaç aylıktı ayrımını yapmak çok zor oldu kalıplar baya fark ediyormuş markadan markaya.
Her odaya girdiğimde açıp bakıyorum dolaba
29+5 e geldik, bu hazırlıkları yapabildim ya şükürler olsun
darısı henüz yerleşmeyenlere olsun inşallah
Amaniiin bayildim bayildim ellerine saglik caniiiimTeyzeleri biz dolabımıza yerleştik. Şuan sadece 0-3 ve 3-6 ayları yerleştirdim.
Sepetleri falan özellikle almamıştım bir bakayım neye ihtiyaç olacak diye. Şuanki düşüncem alt raflara hasırdan kapaklı kutu almak. Büyük gelen kıyafetlerini falan toparlamak için.
Şifonyeri kurdurmadığım için de alttaki organizerlar idare edecek sanırım bizi ufak şeyler içinYolda gelen kıyafetlerimiz de var daha
Annem ütüledi sağolsun hepsini ben de oturduğum yerde katladım. Daha önce hiç bebek kıyafeti katlamamış biri olarak o minik minik şeyleri bir düzene sokmak baya zamanımı aldıhe bir de yıkamadan önce tüm etiketleri kestiğimiz için hangi takım kaç aylıktı ayrımını yapmak çok zor oldu kalıplar baya fark ediyormuş markadan markaya.
Ay cok sagol canim
Maşallah öyle güzel görünüyorlar ki
Ben de katlarken bir duraksadım, nasıl olmalı bilemedim
Hepsini tepe tepe kullandığı günleri de görürsün inşallah
Sağol canımAmaniiin bayildim bayildim ellerine saglik caniiiim
Ay cok sagol canimPembe olanin maliyla gri olanin farkli yaa. Gri olan daha guzel
Kızlar selamlar,
İnanılmaz bir karın ağrısı çekiyorum. Sebebi belirsiz şuan için battaniye sardım sıcak tutmaya çalışıyorum ama bu ağrı sancı Nasıl geçer önerisi olan var mı?
Yaa değişik bir ağrı olunca korktumYer değiştiriyordur bebek karnında :)
30lu haftalardan sonra sürekli dönmeye başlar, doğum pozisyonu olur.
Oda sancı yapar diye duydum, okudum hatta dün doktorum da dedi.
Arada benim kız da yapıyor.
Dönüyor bir yerde kafası falan çıkıyor.
Büyüdükleri içinde ağrıları çok fazla hissediyoruz.
Biraz sıcak tut kendini, karnını sev okşa hisseder seni
Korkma artık yalancı sancılarımız başlayacak
Yaa değişik bir ağrı olunca korktum
Teşekkür ederim canım, inşallah sağlıkla kavuşalım bebislerimize
Oyy Yirim onları ben doğsunlarda sevelim doya doyaİnşallah canım benim
Dedim ya daha dün doktorum birebir aynı cümleleri kurdu.
Sonra ben yaşadım 5 dk kadar karnımın sağ alt kısmına bir ağrı girdi, kitlendim.
Sertleşti orası nefes bile alamadım ama sevdim okşadım geçti.
Büyüyorlar artık anne biz buradayız diyorlar
Ben de artık hiç ayakta kalamıyorumeskiden yine iyi kötü dolanıyordum evin içinde yemek falan yapıyordum mesela annem gelmeden önce.
Şimdi 5 dkka ayakta kalayım hemen baskı hissediyorum dikişlerdebirazdan doktora gideceğim nasıl zor geliyor taksiden inip odasına kadar yürümek, hemen bir yere uzanasım geliyor valla
Oyy masallah ne güzel yerleşmiş hersey. Güzel günlerde kullansın oğlusun.Teyzeleri biz dolabımıza yerleştik. Şuan sadece 0-3 ve 3-6 ayları yerleştirdim.
Karnımın aşağısına baskı hissedince elimle göbeğimi yuları kaldırır gibi yapıp öyle yürüyorum. Baskıyı azaltıyor. Sende dene ise yarar belkiBen de artık hiç ayakta kalamıyorumeskiden yine iyi kötü dolanıyordum evin içinde yemek falan yapıyordum mesela annem gelmeden önce.
Şimdi 5 dkka ayakta kalayım hemen baskı hissediyorum dikişlerdebirazdan doktora gideceğim nasıl zor geliyor taksiden inip odasına kadar yürümek, hemen bir yere uzanasım geliyor valla
Ellerinize sağlık canım çok güzel olmuşTeyzeleri biz dolabımıza yerleştik. Şuan sadece 0-3 ve 3-6 ayları yerleştirdim.
Çok sağol teyzesiOyy masallah ne güzel yerleşmiş hersey. Güzel günlerde kullansın oğlusun.
Karnımın aşağısına baskı hissedince elimle göbeğimi yuları kaldırır gibi yapıp öyle yürüyorum. Baskıyı azaltıyor. Sende dene ise yarar belki
Oy ne güzel olmuş ellerine sağlık, sağlıkla huzurla giysin hepsini inşallahTeyzeleri biz dolabımıza yerleştik. Şuan sadece 0-3 ve 3-6 ayları yerleştirdim.
Çok sağol canım, amin inşallahOy ne güzel olmuş ellerine sağlık, sağlıkla huzurla giysin hepsini inşallahDarısı başımıza artık.
Şu etiketleri sonradan kessek olmuyor mu ya, ben kesin karıştırırım hepsini
Çok sağol canım amin inşallahEllerinize sağlık canım çok güzel olmuşsağlıkla kullansın her şeyini inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?