2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Teyzeleri biz dolabımıza yerleştik. Şuan sadece 0-3 ve 3-6 ayları yerleştirdim.
Sepetleri falan özellikle almamıştım bir bakayım neye ihtiyaç olacak diye. Şuanki düşüncem alt raflara hasırdan kapaklı kutu almak. Büyük gelen kıyafetlerini falan toparlamak için.
Şifonyeri kurdurmadığım için de alttaki organizerlar idare edecek sanırım bizi ufak şeyler için Yolda gelen kıyafetlerimiz de var daha
Annem ütüledi sağolsun hepsini ben de oturduğum yerde katladım. Daha önce hiç bebek kıyafeti katlamamış biri olarak o minik minik şeyleri bir düzene sokmak baya zamanımı aldı he bir de yıkamadan önce tüm etiketleri kestiğimiz için hangi takım kaç aylıktı ayrımını yapmak çok zor oldu kalıplar baya fark ediyormuş markadan markaya.
Her odaya girdiğimde açıp bakıyorum dolaba
29+5 e geldik, bu hazırlıkları yapabildim ya şükürler olsun
darısı henüz yerleşmeyenlere olsun inşallah

Eklentiler

• 74D8C3BD-BA30-41BF-BD84-E717F08435F0.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 101
  • FE635971-E335-498D-9F4D-36D3F3B3F1A0.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 95
  • C4B6B214-2824-40B9-9736-A754EF3507FB.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 103
Ben bu hesaplamadan pek bişey anlamadım lakin 25.hafta bitince 6 ay dolmuş oluyo..yanlış mı biliyrm bilmem ama bazı aylar 5 hafta bazı aylar 4 hafta olduğu için hesaplarda biraz tuhaf oluyo
Doğru olan tablo bu canım diğeri 10aylık hesaplıyor
Stres yapmayın korkmayın inşallah aşınız vardır. Ben bir hafta arayla önce infulenza sonra da covid oldumOkula giden 2 oğlum var sağolsunlar biri infulenza getirdi diğeride boş durmadı covid getirdi. İkisinidr ilaçsız hastanesiz atlattım.Bolca meyva ıhlamur ve su takviyesi ile geldi geçti. Öncelikle şifa allahtan diyerek aşının çok büyük faydasını gördüğümü söyleyebilirim. İnşaallah sizde hafif atlatırsınız. Karantinamız biteli henüz 5 gün oluyor.

Maşallah öyle güzel görünüyorlar ki
Ben de katlarken bir duraksadım, nasıl olmalı bilemedim
Hepsini tepe tepe kullandığı günleri de görürsün inşallah

Amaniiin bayildim bayildim ellerine saglik caniiiim
Çok teşekkür ederiz tetemiz

Link geldi :) Wellsoft Tulum - Gri
Ay cok sagol canim Pembe olanin maliyla gri olanin farkli yaa. Gri olan daha guzel

Maşallah öyle güzel görünüyorlar ki
Ben de katlarken bir duraksadım, nasıl olmalı bilemedim
Hepsini tepe tepe kullandığı günleri de görürsün inşallah

Çol sağol canım hepimizinki sağlıkla giysin inşallah
Annem en son dalga geçti artık doğduktan sonra görürüm seni böyle katlamaya uğraşacak mısın bakalım diye

Amaniiin bayildim bayildim ellerine saglik caniiiim

Ay cok sagol canim Pembe olanin maliyla gri olanin farkli yaa. Gri olan daha guzel
Sağol canım
Ben mert baby den almaya karar verdim. Kızlar için olanları da çok güzel welsoftların, oraya da bir bak istersen. Kendinden eldivenli olmaları da hoşuma gitti

Eklentiler

• 86C14E4C-7B55-463B-952D-A89517ACC45C.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 76
  • 7AC35E9A-1478-4D46-A90F-FA95A2F05C64.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 68
  • FC63CA3D-7DFB-43BD-AEE2-11EBC61B6264.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 57
  • FF4D83BC-6101-4E71-8A9E-D70B4D8DFB28.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar selamlar,

İnanılmaz bir karın ağrısı çekiyorum. Sebebi belirsiz şuan için battaniye sardım sıcak tutmaya çalışıyorum ama bu ağrı sancı Nasıl geçer önerisi olan var mı?

Kızlar selamlar,

İnanılmaz bir karın ağrısı çekiyorum. Sebebi belirsiz şuan için battaniye sardım sıcak tutmaya çalışıyorum ama bu ağrı sancı Nasıl geçer önerisi olan var mı?

Yer değiştiriyordur bebek karnında :)
30lu haftalardan sonra sürekli dönmeye başlar, doğum pozisyonu olur.
Oda sancı yapar diye duydum, okudum hatta dün doktorum da dedi.
Arada benim kız da yapıyor.
Dönüyor bir yerde kafası falan çıkıyor.
Büyüdükleri içinde ağrıları çok fazla hissediyoruz.
Biraz sıcak tut kendini, karnını sev okşa hisseder seni

Korkma artık yalancı sancılarımız başlayacak

Yaa değişik bir ağrı olunca korktum
Teşekkür ederim canım, inşallah sağlıkla kavuşalım bebislerimize

Yaa değişik bir ağrı olunca korktum
Teşekkür ederim canım, inşallah sağlıkla kavuşalım bebislerimize

İnşallah canım benim
Dedim ya daha dün doktorum birebir aynı cümleleri kurdu.
Sonra ben yaşadım 5 dk kadar karnımın sağ alt kısmına bir ağrı girdi, kitlendim.
Sertleşti orası nefes bile alamadım ama sevdim okşadım geçti.

Büyüyorlar artık anne biz buradayız diyorlar

Ben de artık hiç ayakta kalamıyorum eskiden yine iyi kötü dolanıyordum evin içinde yemek falan yapıyordum mesela annem gelmeden önce.
Şimdi 5 dkka ayakta kalayım hemen baskı hissediyorum dikişlerde birazdan doktora gideceğim nasıl zor geliyor taksiden inip odasına kadar yürümek, hemen bir yere uzanasım geliyor valla

Oyy Yirim onları ben doğsunlarda sevelim doya doya

Bende öyleyim artık.
Sabahları kalkıp işe gelmek zulüm oldu.
Oturduğum yerde çalışsam da her yerim ağrıyor.
Eve gidince de işler bitmiyor.

Gözüm de nasıl büyüyor anlatamam

Kızlar LCW indirim kuponu geldi 300 TL ye 60 TL indirim bu gece 01.00e kadar kullanabilirsiniz ihtiyacı olan var ise alabilir

kod : YB4TGUKPPTW

Oyy masallah ne güzel yerleşmiş hersey. Güzel günlerde kullansın oğlusun.
Karnımın aşağısına baskı hissedince elimle göbeğimi yuları kaldırır gibi yapıp öyle yürüyorum. Baskıyı azaltıyor. Sende dene ise yarar belki

Ellerinize sağlık canım çok güzel olmuş sağlıkla kullansın her şeyini inşallah

Çok sağol teyzesi
onu ben de yapıyorum bazen valla. Ama çok da karnımla oynamak istemiyorum nedense korkuyorum
Evdeyim zaten doktor dışında yatıyorum annem de geldi ya yapcak birşey yok ama insan bir sıkılıp dolanmak, birşeyler yapmak istiyor bazen. Artık oğluşum pek izin vermiyor buna

Oy ne güzel olmuş ellerine sağlık, sağlıkla huzurla giysin hepsini inşallah Darısı başımıza artık.
Şu etiketleri sonradan kessek olmuyor mu ya, ben kesin karıştırırım hepsini

Oy ne güzel olmuş ellerine sağlık, sağlıkla huzurla giysin hepsini inşallah Darısı başımıza artık.
Şu etiketleri sonradan kessek olmuyor mu ya, ben kesin karıştırırım hepsini
Çok sağol canım, amin inşallah
Ya etiket kolaylık sağlar keşke kesmeseydim dedim. Sonra ben herşeyi online aldım ya açtım siteleri ordan seçtiğim bedenlere göre ayırdım. Ama kimi 0-3 ay daha büyüktü diğerlerinden, kimi 3-6 ay da daha ufaktı o olmadan da çözdüm sonradan biraz.
Bir de hastane çıkışları çok benim, 0-3 ay kıyafetlerini öyle almıştım genelde. Kimi 3lü kimi 5li takım. 3 tane de 10lu vardı.
Onları da takım haline geri getirip katlayabilmek için yine açtım aldığım yerleri baktım eksik parçalarını tamamladım
İyi eğlendim akşam akşam yapboz tamamlar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…