2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Sagol canim sukur covid degilim bu gribi bir sekilde birkac gune atlatacagim. Tavsiyelerinin hepsine uyuyorum. Eline emegine saglik cok guzel olmus

Senin de eline emegine saglik canim cok guzel olmus. El becerinizin olmasi ne kadar guzel

Uyandim annemden mesaj. Ogluma uyku tulumu almis bi an hastaligimi unuttum, birden enerjim yerine geldi Calin sarilmak demek. Kisin bi uyanacak, bu uyku tulumundan birbirimize sarilacagiz
Anneme fotograf cekme dersleri vermek gerek hic aci maci bilmiyorr
Bu arada buyuk almis 16-32 ay.

Eklentiler

• IMG-20220126-WA0013.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 90
Emeğine sağlık çok cok güzel görünüyor bitmiş halini de paylaş olur mu

Seninki de harika görünüyor gerçekten çok güzel bişey böyle becerilere sahip olmak emeğine sağlık

Çok güzeel bayıldııımmmm düşünsene uykudan uyanacak tulumunun içinden sana küçücük gözlerle yumuk yumuk bakıcak ay yerim onu
Anneler de neden hep aynı benimki de görüntülü arıyor bak ne aldım diyor , tavana çeviriyor kamerayı avizeleri görebiliyorum Allah onlara sağlıklı uzun ömür versin

Az kaldi canim o gunleri de gorecegiz. Subata dogru geldik baksana Allah tum annelere uzun saglikli omurler versin basimizdan eksik etmesin

İnsallah canim inşallah geçiyor zamanla rabbim yardımcımız oluyor

Kızlar sizinde göğsününüzden sıvı akıyor mu benim baya akıyo te üstteki kıyafetimi ıslayacak kadar işin garibi sağ göğüs ucumun altında bi uç daha var benim ordan da sıvı akıyor şok oldum

Benden akıyor 5. Aydan beri sarımtırak bir sıvı geliyor göğsümden özellikle sağ gögüsten daha çok geliyor. Sütle ilgisi olduğunu söylediler ama bilemiyorum doktora da sormayı unutuyorum her gittiğimde. Ama internette araştırdım ilk trimesterde filan gelirse sakıncalı olabilirmis onun disinda normal bişey yazıyordu. Ama doktora sormakta fayda var tabiki

Bilseydim sana yaptırırdım wenebe ya tüh
Ellerine sağlık ama seninki de harika.
Sağlıkla gelsin Teoman

Kızlar ben de bir tane oğluma welsoft ya da pamuklu bir tulum almak istiyorum. Sağa sola giderken giydiririm ilk aylar diye. Sağlık ocağına hastaneye ya da ne bilim akşam oturmalarına falan. Hani arabaya git gel o arada üşümesin. Battaniyeden daha kullanışlı olur dedim.
Ama bedenine bir türlü karar veremiyorum.
0-3 ay alsam ufak mı olur yani Mart’ta doğsa Haziran’a kadar giyse yeter zaten Sivas’ta da. Ama işte 0-3 ü o kadar giyebilir mi? Çabuk büyüyorlar ya. 3-6 ay alsam ilk zamanlar çok büyük olur diye içime sinmiyor iki gündür açıyorum, beğeniyorum bedenine karar veremiyorum ve geri kapatıyorum

Eklentiler

• C1798D0B-A1BD-4D71-8FAA-A7408602ED58.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 81
  • 0789AA45-84A6-413E-93A4-14B15826D2BA.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 93
Çok geçmiş olsun. Ben de tereyağını eritip icine pekmez karıştırıp yedim. Bana en çok o iyi geldi diyebilirim. Boğazımı yumuşatıp öksürüğümü kesiyordu.

Ben olsam 3-6 alırım canım . 0-3 ü ilk 40 gün giydiriyorlarmış diye duydum , bi de dış giysisi olduğu için, içine de mutlaka giysi giydireceğin için bir tık bol olması bence daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…