Sagol canim sukur covid degilim bu gribi bir sekilde birkac gune atlatacagim. Tavsiyelerinin hepsine uyuyorum.Oy buna da cok şükür canım rahatladım negatif çıkıncaBirkaç güne toparlanırsın hiçbir şeyin kalmaz şöyle güzel bir bakıma alsın eşin seni Bitki çayları ilk 3 ayda bebeğin tutunma aşamasında zararlı ama sonraki aylarda abartmamak kaydıyla hiçbir zararı olduğunu düşünmüyorum , dediğin gibi hele ki bazı çaylar son ayda cok cok faydalı doğumumuz için her gün bir fincan düzenli tüketmeye çalışıyorum ben de ıhlamur , zencefil, zerdeçal, limon içine de bal . Zaten ilaç kullanamıyoruz su an en iyi ilacımız bu bitkiler . Dilerim bir an önce toparlarsın canım bol bol su da tüket meyve ihmal etme ,kendini de sıcak tut olur mu ayaklara patik üste yelek Cok cok geçmiş olsun
Eline emegine saglik cok guzel olmusMükemmel kararlar bayıldım
Ben de hobi olarak yapıyorum arada. Yaptıklarımı da İnstagram sayfasına koyuyorum ama kendime aileme ve arkadaşlarıma yapıyorum
Öyle olunca oğluma yapmamak olmazdı. Daha tasarımı sonlandırmadım nazar boncuğu ütülemiş sabitlenecek ama son halini paylaşayım sizinle
Senin de eline emegine saglik canim cok guzel olmus. El becerinizin olmasi ne kadar guzelIyi cok sukur canim sevindim negatif olmananane limon ihlamur ve bol c vitamini ayaga kaldirir insallah
Ay ne kadar guzel bir bilgiymis bu canim yaa, mutlaka deneriz hepimiz bunuu
Elerine saglik canim cok hos olmussBende kapi susunu kendim yapiyorum ama malzemem eksik yarim kaldi oyle
Emeğine sağlık çok cok güzel görünüyorIyi cok sukur canim sevindim negatif olmananane limon ihlamur ve bol c vitamini ayaga kaldirir insallah
Ay ne kadar guzel bir bilgiymis bu canim yaa, mutlaka deneriz hepimiz bunuu
Elerine saglik canim cok hos olmussBende kapi susunu kendim yapiyorum ama malzemem eksik yarim kaldi oyle
Seninki de harika görünüyor gerçekten çok güzel bişey böyle becerilere sahip olmakMükemmel kararlar bayıldım
Ben de hobi olarak yapıyorum arada. Yaptıklarımı da İnstagram sayfasına koyuyorum ama kendime aileme ve arkadaşlarıma yapıyorum
Öyle olunca oğluma yapmamak olmazdı. Daha tasarımı sonlandırmadım nazar boncuğu ütülemiş sabitlenecek ama son halini paylaşayım sizinle
Çok güzeel bayıldııımmmmUyandim annemden mesaj. Ogluma uyku tulumu almisbi an hastaligimi unuttum, birden enerjim yerine geldi Calin sarilmak demek. Kisin bi uyanacak, bu uyku tulumundan birbirimize sarilacagiz
Anneme fotograf cekme dersleri vermek gerek hic aci maci bilmiyorr
Bu arada buyuk almis 16-32 ay.
Az kaldi canim o gunleri de gorecegiz. Subata dogru geldik baksanaÇok güzeel bayıldııımmmmdüşünsene uykudan uyanacak tulumunun içinden sana küçücük gözlerle yumuk yumuk bakıcak ay yerim onu
Anneler de neden hep aynıbenimki de görüntülü arıyor bak ne aldım diyor , tavana çeviriyor kamerayı avizeleri görebiliyorum Allah onlara sağlıklı uzun ömür versin
İnsallah canim inşallah geçiyor zamanla rabbim yardımcımız oluyorBurada geçen muhabbet vardı, gece bekçisi oluruz diye bende olurum herhalde çünkü kızım geceleri de hareketli
Ama olsun diyorum onu orada hissettikçe çok mutlu oluyorum ya.
Sağ salim kucaklarımıza alsaydık bir
Ben elektrikli olarak mamajoo çift pompalı olandan aldım birde manuel mi alsam diye düşünüyorum bakıyorum :)Göğüs pompası alan oldu mu acaba hangi marka aldınız
Sanırım bende ondan alıcam Philips almak istiyordum ama fiyatı aşırı yükselmişBen elektrikli olarak mamajoo çift pompalı olandan aldım birde manuel mi alsam diye düşünüyorum bakıyorum :)
Benden akıyor 5. Aydan beri sarımtırak bir sıvı geliyor göğsümden özellikle sağ gögüsten daha çok geliyor. Sütle ilgisi olduğunu söylediler ama bilemiyorum doktora da sormayı unutuyorum her gittiğimde. Ama internette araştırdım ilk trimesterde filan gelirse sakıncalı olabilirmis onun disinda normal bişey yazıyordu. Ama doktora sormakta fayda var tabikiKızlar sizinde göğsününüzden sıvı akıyor mu benim baya akıyo te üstteki kıyafetimi ıslayacak kadar işin garibi sağ göğüs ucumun altında bi uç daha var benim ordan da sıvı akıyor şok oldum
Mükemmel kararlar bayıldım
Ben aldım canım bir tane sağolTatlişkoma english home dan pike aldım,indirimdeydi yazın işimize yarar mutlaka diye düşündümihtiyacı olanlar varsa birkaç model var indirimde 48₺ fiyatı
English Home Mini Giraffe Baskılı Bebe Pike 100X150 cm Bej
Güle güle kullanın canım rica ederimBen aldım canım bir tane sağol
Sağol canım siz deGüle güle kullanın canım rica ederim
Çok geçmiş olsun. Ben de tereyağını eritip icine pekmez karıştırıp yedim. Bana en çok o iyi geldi diyebilirim. Boğazımı yumuşatıp öksürüğümü kesiyordu.Kizlar covid testim negatif cikti oyle bi rahatladim kiAma tum vucudum kiriliyor. Uyuyamiyorum, bi saga bi sola donup duruyorum yatakta.
pembemanolya caya bi bakayim bende canim. Az once esim portakal limon sıktı, icine zerdacal ve zencefil de ekledi ictim. Internetten baktik ilk 3 ay disinda hamilelikte bi zarari olmuyormus.
Hatta ne iyi gelir diye arastirirken son ay ahu dudu yapragi cayi icmenin dogumu kolaylastirdigini rahime faydali oldugunu da ogrendik.
Ben olsam 3-6 alırım canım . 0-3 ü ilk 40 gün giydiriyorlarmış diye duydum , bi de dış giysisi olduğu için, içine de mutlaka giysi giydireceğin için bir tık bol olması bence daha iyi olurKızlar ben de bir tane oğluma welsoft ya da pamuklu bir tulum almak istiyorum. Sağa sola giderken giydiririm ilk aylar diye. Sağlık ocağına hastaneye ya da ne bilim akşam oturmalarına falan. Hani arabaya git gel o arada üşümesin. Battaniyeden daha kullanışlı olur dedim.
Ama bedenine bir türlü karar veremiyorum.
0-3 ay alsam ufak mı olur yani Mart’ta doğsa Haziran’a kadar giyse yeter zaten Sivas’ta da. Ama işte 0-3 ü o kadar giyebilir mi? Çabuk büyüyorlar ya. 3-6 ay alsam ilk zamanlar çok büyük olur diye içime sinmiyoriki gündür açıyorum, beğeniyorum bedenine karar veremiyorum ve geri kapatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?