2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Yok canım bi ay önce gibiydi öksürüyordum balın içine limon sıkıp zencefil ile zerdecal ekledim çay kaşığı ucuyla ama sancılandım.o zaman öğrendim bende zerdecaldan olmuş

Yok canım bi ay önce gibiydi öksürüyordum balın içine limon sıkıp zencefil ile zerdecal ekledim çay kaşığı ucuyla ama sancılandım.o zaman öğrendim bende zerdecaldan olmuş
Çay kaşığının ucu kadar zerdeçalın böyle bir etki yapması cok tuhafmış ,bence de size zarar verdiğine inandığınız bir besini tüketmemelisiniz, geçmiş olsun

Çay kaşığının ucu kadar zerdeçalın böyle bir etki yapması cok tuhafmış ,bence de size zarar verdiğine inandığınız bir besini tüketmemelisiniz, geçmiş olsun
Aslında diğer hamileliklerimde de yapıyordum bunda etkilendim yapışıklık var bu yüzden erken doğum riskim de var beni ondan etkikedi büyük ihtimalle

Benim eşim bu adamın videolarını izleyip duruyordu bana da izlettiydi geçen. Kaydetmiş gerekince uygularız diye
Senin eşinde işe yaradığını deneyerek görmüş madem aklımızda bulunsun bu yöntemler

Bebeğin çenesini eline dayıyor ya doktor orda bebeğin yüz ifadesini gördün mü ne tatlı bu kadar minik mi olacaklar gerçekten

Bebeğin çenesini eline dayıyor ya doktor orda bebeğin yüz ifadesini gördün mü ne tatlı bu kadar minik mi olacaklar gerçekten
Evet ya bende inanamıyorum minikliklerine, aldığım ilk kıyafeti bu küçük olmaz mı diye iade etmeyi düşünmüşlüğüm bile vardı
Birde doktor popişini sallıyor ya oda çok tatlı

Evet ya bende inanamıyorum minikliklerine, aldığım ilk kıyafeti bu küçük olmaz mı diye iade etmeyi düşünmüşlüğüm bile vardı
Birde doktor popişini sallıyor ya oda çok tatlı
Eveet cok şeker yüz ifadesi ya o hastane çıkışları büyük bile geliyormuş ben de küçük olmaz mı diye düşünmüştüm

Kizlar isime karar verirsem bu kapi susunden yaptirmayi dusunuyorum hastanede kapisina asarim, evde de odasina asmayi dusunuyorum
Bende bunu yaptırdım canım makromeden elime ulaştı çok güzel.
Yapan kadın da baya ilgilendi sağ olsun :) Eki Görüntüle 2995137

Mükemmel kararlar bayıldım
Ben de hobi olarak yapıyorum arada. Yaptıklarımı da İnstagram sayfasına koyuyorum ama kendime aileme ve arkadaşlarıma yapıyorum
Öyle olunca oğluma yapmamak olmazdı. Daha tasarımı sonlandırmadım nazar boncuğu ütülemiş sabitlenecek ama son halini paylaşayım sizinle

Eklentiler

• F209E28D-E904-4DB4-9CB6-6AE5F79906E1.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 70
Eline emeğine sağlık çok güzel olmuş

Iyi cok sukur canim sevindim negatif olmana nane limon ihlamur ve bol c vitamini ayaga kaldirir insallah
Ay ne kadar guzel bir bilgiymis bu canim yaa, mutlaka deneriz hepimiz bunuu
Elerine saglik canim cok hos olmuss Bende kapi susunu kendim yapiyorum ama malzemem eksik yarim kaldi oyle

Eklentiler

• 10BEB72D-31EE-4D49-B1F6-4983116FBC11.webp
    95,1 KB · Görüntüleme: 67
Hipiskus ve zerdecal hamilelikte çok zararlı ben zerdecal yüzünden sancı çektim allah'tan düşüğe yol açmadı çay kaşığı ucuyla kullandıydım zaten

Cok gecmis olsun. Senin risk durumundan dolayı sıkıntı yaşamışsın galiba. Benimde düşük riskim vardı aylarca yattım her yemeğin içine zencefil zerdecal atarım ama şükür ki hiçbir şey olmadı. Bağışıklık giclendirdigi için kullanıyorum.
İlk hamileligimde doğum kolaylassin diye son 15 gün hurma yedim, maydanoz yedim, yürüdüm, hali sildim 41. Haftada suni sanciyla doğdu. Isallah saglikla kucağımıza alalım da hersey herkese uymuyor.

Kızlar ara ara karnınızda sertleşme oluyor mu farkediyor musunuz
Akşamları oluyor yemek sonrası davul gibi geriliyor. Ne oturabiliyorum, ne yatabiliyorum
Doktorum da magnezyumu akşamları iç dedi ama o da etki etmedi. Yorulmakda şişlik ve acı yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…