- 1 Aralık 2021
- 14.862
- 54.072
- 548
- 35
Yok canım bi ay önce gibiydi öksürüyordum balın içine limon sıkıp zencefil ile zerdecal ekledim çay kaşığı ucuyla ama sancılandım.o zaman öğrendim bende zerdecaldan olmuşBu tür çaylar ilk 3 ayda düşüğe sebep olabiliyor ve tüketmemek gerekiyor . İlerleyen aylarda da bu tür bitkilerin günde 1 fincan tüketilmesinde bir zarar bulunmuyor . Bitki çayları genel olarak hamilelikte günde 2-3 bardaktan fazla tüketilmemelidir rahatlatıcı etkisinden dolayı doğumu tetikleyebilir
Çay kaşığının ucu kadar zerdeçalın böyle bir etki yapması cok tuhafmış ,bence de size zarar verdiğine inandığınız bir besini tüketmemelisiniz, geçmiş olsunYok canım bi ay önce gibiydi öksürüyordum balın içine limon sıkıp zencefil ile zerdecal ekledim çay kaşığı ucuyla ama sancılandım.o zaman öğrendim bende zerdecaldan olmuş
Aslında diğer hamileliklerimde de yapıyordum bunda etkilendim yapışıklık var bu yüzden erken doğum riskim de var beni ondan etkikedi büyük ihtimalleÇay kaşığının ucu kadar zerdeçalın böyle bir etki yapması cok tuhafmış ,bence de size zarar verdiğine inandığınız bir besini tüketmemelisiniz, geçmiş olsun
Yaaa çok güzel ismide güzel düşünmüşsün
Bende bunu yaptırdım canım makromeden elime ulaştı çok güzel.
Yapan kadın da baya ilgilendi sağ olsun :) Eki Görüntüle 2995137
Yaaa çok güzel ismide güzel düşünmüşsün
Cok teşekkür ederim canımm , iyi bari kısa sürede yapıyormuş , sipariş vereyim ben de
Benim eşim bu adamın videolarını izleyip duruyordu bana da izlettiydi geçen. Kaydetmiş gerekince uygularız diyeKızlar sizlerle bir video paylaşmak istiyorum Türkçesini de buldum , eşimle bu doktoru izliyoruz biz , bebekleri tutuş tekniği gerçekten cok başarılı ve etkili. Sizler de izleyin özellikle ilk bebeği olacaklar icin faydalı bir bilgi benceeşim birkaç gün önce bebek bir hastasında denemiş bu tutuş yöntemini ,ağlamaktan krize giren bebek sakinleşti sustu bana bakıyor bizim kızda da deneyelim bunu dedi YouTube da başka videoları ve katıldığı programlar da var bu doktorun ordan izleyebilirsiniz
Bebeğin çenesini eline dayıyor ya doktor orda bebeğin yüz ifadesini gördün mü ne tatlıBenim eşim bu adamın videolarını izleyip duruyordu bana da izlettiydi geçen. Kaydetmiş gerekince uygularız diye
Senin eşinde işe yaradığını deneyerek görmüş madem aklımızda bulunsun bu yöntemler
Evet özellikle yürüyüş yaptıktan sonra , akşam yemeklerinden sonra oluyor . Magnezyum içiyorum iyi geliyorKızlar ara ara karnınızda sertleşme oluyor mu farkediyor musunuz
Evet ya bende inanamıyorum minikliklerine, aldığım ilk kıyafeti bu küçük olmaz mı diye iade etmeyi düşünmüşlüğüm bile vardıBebeğin çenesini eline dayıyor ya doktor orda bebeğin yüz ifadesini gördün mü ne tatlıbu kadar minik mi olacaklar gerçekten
Eveet cok şeker yüz ifadesi yaEvet ya bende inanamıyorum minikliklerine, aldığım ilk kıyafeti bu küçük olmaz mı diye iade etmeyi düşünmüşlüğüm bile vardı
Birde doktor popişini sallıyor ya oda çok tatlı
Bir mor ve tonları aşığı olarak bayıldım miniğin ismineFarklı bir isim olsun istedim bir de hayatımda çok sevdiğim bir şey yani Lila en hoşuma gideni oldu :)
Sağ ol canım
Bir mor ve tonları aşığı olarak bayıldım miniğin ismine
Kizlar isime karar verirsem bu kapi susunden yaptirmayi dusunuyorumhastanede kapisina asarim, evde de odasina asmayi dusunuyorum
Bende bunu yaptırdım canım makromeden elime ulaştı çok güzel.
Yapan kadın da baya ilgilendi sağ olsun :) Eki Görüntüle 2995137
Eline emeğine sağlık çok güzel olmuşMükemmel kararlar bayıldım
Ben de hobi olarak yapıyorum arada. Yaptıklarımı da İnstagram sayfasına koyuyorum ama kendime aileme ve arkadaşlarıma yapıyorum
Öyle olunca oğluma yapmamak olmazdı. Daha tasarımı sonlandırmadım nazar boncuğu ütülemiş sabitlenecek ama son halini paylaşayım sizinle
Iyi cok sukur canim sevindim negatif olmanaKizlar covid testim negatif cikti oyle bi rahatladim kiAma tum vucudum kiriliyor. Uyuyamiyorum, bi saga bi sola donup duruyorum yatakta.
pembemanolya caya bi bakayim bende canim. Az once esim portakal limon sıktı, icine zerdacal ve zencefil de ekledi ictim. Internetten baktik ilk 3 ay disinda hamilelikte bi zarari olmuyormus.
Hatta ne iyi gelir diye arastirirken son ay ahu dudu yapragi cayi icmenin dogumu kolaylastirdigini rahime faydali oldugunu da ogrendik.
Ay ne kadar guzel bir bilgiymis bu canim yaa, mutlaka deneriz hepimiz bunuuKızlar sizlerle bir video paylaşmak istiyorum Türkçesini de buldum , eşimle bu doktoru izliyoruz biz , bebekleri tutuş tekniği gerçekten cok başarılı ve etkili. Sizler de izleyin özellikle ilk bebeği olacaklar icin faydalı bir bilgi benceeşim birkaç gün önce bebek bir hastasında denemiş bu tutuş yöntemini ,ağlamaktan krize giren bebek sakinleşti sustu bana bakıyor bizim kızda da deneyelim bunu dedi YouTube da başka videoları ve katıldığı programlar da var bu doktorun ordan izleyebilirsiniz
Elerine saglik canim cok hos olmussMükemmel kararlar bayıldım
Ben de hobi olarak yapıyorum arada. Yaptıklarımı da İnstagram sayfasına koyuyorum ama kendime aileme ve arkadaşlarıma yapıyorum
Öyle olunca oğluma yapmamak olmazdı. Daha tasarımı sonlandırmadım nazar boncuğu ütülemiş sabitlenecek ama son halini paylaşayım sizinle
Hipiskus ve zerdecal hamilelikte çok zararlı ben zerdecal yüzünden sancı çektim allah'tan düşüğe yol açmadı çay kaşığı ucuyla kullandıydım zaten
Cok gecmis olsun. Senin risk durumundan dolayı sıkıntı yaşamışsın galiba. Benimde düşük riskim vardı aylarca yattım her yemeğin içine zencefil zerdecal atarım ama şükür ki hiçbir şey olmadı. Bağışıklık giclendirdigi için kullanıyorum.Yok canım bi ay önce gibiydi öksürüyordum balın içine limon sıkıp zencefil ile zerdecal ekledim çay kaşığı ucuyla ama sancılandım.o zaman öğrendim bende zerdecaldan olmuş
Akşamları oluyor yemek sonrası davul gibi geriliyor. Ne oturabiliyorum, ne yatabiliyorumKızlar ara ara karnınızda sertleşme oluyor mu farkediyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?