İnşallah canım hepimizNe güzel haberler bunlar .. Bundan kalan kısacık gebelik sürende daha huzurlu geçirirsin inşallah .. hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alalım
Canım ben de şişelerce içtimKızlar son 3-4 gündür sabahları mide yanması yaşıyorum. Akşamları da devam etmeye başladı artık dayanamıyorum. Son ayın olayı da bu olacak sanırım. Ilık süt, muz, maden suyu hepsini denedim de geçmiyor. Aranızda gaviscon kullananlar vardı sanırım annem de kullanıyor onu önerdi. Yarın eczaneden almayı düşünüyorum. Doktor vermeden almamın bir sakıncası olmaz dimi?
Al benden de o kadarCanım ben 25 şişe falan icmisimdir. Hic bir sey olmaz al gitsin doktorum kana karışmıyor direkt sindirimden atılıyor bebeğe zararı yok dedi.
Canım geçmiş olsunİyi geceler kızlar benim bugün kontrolüm vardı kontorlde tansiyonum biraz yüksek çıktığı için yatış verdi doktor tansiyonum normale döndü bu seferde sancim çıkıyor ve bırakmıyorlar dua istiyorum sizlerden daha erken şekerde olunca ciğerleri gelişmemiş olabilir diyorlar iğne yaptılar ama umarım sancim durur ve çıkarırlar beklemek insanı çok yoruyormus serum taktılar bakalım gece bizi ne bekliyor
Benim de ilk degil daha neler neler var. :) 37de alsin dememe kiziyor cunku ne zaman kotu olsam bunu diyorum. Sakin kafayla ne kadar yanlis konustugumum farkindayim ama o an 37 demem bile mucize hemen alsinlar da diyebilirdim.Ah canım ya valla benim ağlama hikayemin üstünden neredeyse 1.5 ay geçti şimdi gülüyorum. Seninkine de güleceğiz ama o eşine söyle azıcık anlayış ve şefkat lütfen ben daha ne saçma şeylere ağladım ohoo
Ay silah demekmişYine sizin eşlerin bulduğu isimler güzel, benimki pusat olsun dedi ya
Gözün aydın canım, haftan iyi çok ayrı kalmazsınız Allahın izniyleGünaydın kızlar tek tek alıntı yapamadım ben gece 2 buçuk gibi acil sezaryena alındım şükür ameliyat sıkıntısız geçti ama bebekte solunum sıkıntısı çıkmış yenidogan yoğun bakımına aldılar göremedim henüzdua edin bol bol lütfen benimde dikislerimde ağrı var şuan birazdan yürüteceklermis biraz kendime gelip bebegimi görmeye gitmek istiyorum
Gözün aydın canım , hiç tedirgin olma eutün kontrollerden sonra hemen yanına gelecek bebeğin , güçlü bir bebek o , dualarım sizinleGünaydın kızlar tek tek alıntı yapamadım ben gece 2 buçuk gibi acil sezaryena alındım şükür ameliyat sıkıntısız geçti ama bebekte solunum sıkıntısı çıkmış yenidogan yoğun bakımına aldılar göremedim henüzdua edin bol bol lütfen benimde dikislerimde ağrı var şuan birazdan yürüteceklermis biraz kendime gelip bebegimi görmeye gitmek istiyorum
Hakkında hayırlısı olsun cnm benim hayırlısıyla oğlusun sağlıkla vaktinde gelsin insAllah sende korkma üzülme hastahanedesin birşey olmaz insAllah dualarımız sizinle haberdar et biziMerhaba kızlar, cuma sabahı yoğun bir Pembe akıntı ile kendimi doktorumun yanında hastanede buldum. Vajinal muayene ile serviks uzunluğunun kısaldıgini erken doğum riski olduğunu bildirip yatisimi istedi. Yatış yapıp ciğer geliştirici ignelerden ve kandaki crp yüksekligi için de antibiyotik tedavisine başlandı. Gece boyunca sürekli NST bakıldı sancılar( benim hissedemedigim boyuttaki) sabaha göre çok azalmış durumda. Bu haftalarda serviks ölçümü yapılması konusunda doktorlarımızla gorusmemiz faydamıza olabilir. Daha hastaneden çıkıp çıkmayacağım belli değil, dualarınızdan ben ve oglumada yer verirseniz çok mutlu olurum. Şimdilik benden haberler böyle.
Gözün aydın cnm hiç üzülme bir sıkıntı olmayacak bebisin yanına sağlıkla dönecek insAllah canını sıkıp uzulmeki sütun gelsin bebiş sütünden içince çabucak toparlansinGünaydın kızlar tek tek alıntı yapamadım ben gece 2 buçuk gibi acil sezaryena alındım şükür ameliyat sıkıntısız geçti ama bebekte solunum sıkıntısı çıkmış yenidogan yoğun bakımına aldılar göremedim henüzdua edin bol bol lütfen benimde dikislerimde ağrı var şuan birazdan yürüteceklermis biraz kendime gelip bebegimi görmeye gitmek istiyorum
İnşallah her şey yolunda gider vee bebişin en sağlıklı doğru zamanda gelir . Sen her şeyi en güZel şekilde düşün canım .. senin içinde dua edeceğimMerhaba kızlar, cuma sabahı yoğun bir Pembe akıntı ile kendimi doktorumun yanında hastanede buldum. Vajinal muayene ile serviks uzunluğunun kısaldıgini erken doğum riski olduğunu bildirip yatisimi istedi. Yatış yapıp ciğer geliştirici ignelerden ve kandaki crp yüksekligi için de antibiyotik tedavisine başlandı. Gece boyunca sürekli NST bakıldı sancılar( benim hissedemedigim boyuttaki) sabaha göre çok azalmış durumda. Bu haftalarda serviks ölçümü yapılması konusunda doktorlarımızla gorusmemiz faydamıza olabilir. Daha hastaneden çıkıp çıkmayacağım belli değil, dualarınızdan ben ve oglumada yer verirseniz çok mutlu olurum. Şimdilik benden haberler böyle.
Dualarimiz seninle ve bebeginle. Allah'in izniyle bebeginin kontrolleri yapilacak ve kisa surede yanina gelecekGünaydın kızlar tek tek alıntı yapamadım ben gece 2 buçuk gibi acil sezaryena alındım şükür ameliyat sıkıntısız geçti ama bebekte solunum sıkıntısı çıkmış yenidogan yoğun bakımına aldılar göremedim henüzdua edin bol bol lütfen benimde dikislerimde ağrı var şuan birazdan yürüteceklermis biraz kendime gelip bebegimi görmeye gitmek istiyorum
Olcumler cok onemli milim farkta bile baya fark ortaya cikabiliyor, bu ihtimaldir insallah. Ama neden kaynakli olabilecegi hakkinda yorum yapmadi mi ? Son zamanlarda forumlarda plesanta yaslanmasi gibi seyler okuyorum. Evreleri varmis. Ama en dogru yorumu takibini yapan doktor yapacaktir sen cok fazla forumlari okuyup aklini karistirip moralini bozma.Kızlar bende kontrole geldim bugün kilosu 2480 g olmus az kilo almis dedi dr. Eğer kilo alımı durursa erken alırız dedi. Moralim bozuldu niye kilo almamış ki oysa düzenli gidiyordu herşey. Artik her hafta geleceğiz birde.
Çok sağol. Suyu ve diğer herşeyi normal dedi.ama insan üzülüyor işte nerede hata yaptım diye. Minyon bir bebek olacak dedi birde. Ne yapalım sağlıklı olsunda. Senin dediklerini bol tüketmeye çalışacağım çok sağol tekrar.Olcumler cok onemli milim farkta bile baya fark ortaya cikabiliyor, bu ihtimaldir insallah. Ama neden kaynakli olabilecegi hakkinda yorum yapmadi mi ? Son zamanlarda forumlarda plesanta yaslanmasi gibi seyler okuyorum. Evreleri varmis. Ama en dogru yorumu takibini yapan doktor yapacaktir sen cok fazla forumlari okuyup aklini karistirip moralini bozma.
Kasar peyniri, tahin pekmez, muz, irmik helvasi, haftada 1 kere mutlaka et tavuk balik tuketilmesi bebegin kilosunu iyi yonde etkileyebilecegini soyluyolar.
Bende de kısalma var erken doğum riskim var bende evde yatıyorum sürekli inşallah bir kaç hafta daha geçiririzMerhaba kızlar, cuma sabahı yoğun bir Pembe akıntı ile kendimi doktorumun yanında hastanede buldum. Vajinal muayene ile serviks uzunluğunun kısaldıgini erken doğum riski olduğunu bildirip yatisimi istedi. Yatış yapıp ciğer geliştirici ignelerden ve kandaki crp yüksekligi için de antibiyotik tedavisine başlandı. Gece boyunca sürekli NST bakıldı sancılar( benim hissedemedigim boyuttaki) sabaha göre çok azalmış durumda. Bu haftalarda serviks ölçümü yapılması konusunda doktorlarımızla gorusmemiz faydamıza olabilir. Daha hastaneden çıkıp çıkmayacağım belli değil, dualarınızdan ben ve oglumada yer verirseniz çok mutlu olurum. Şimdilik benden haberler böyle.
Umay güzel ona doğum tablosu yapmak istiyorum kanaviçe ama nasıl bilemedim
Banada doktor küçük olacak bebek dedi ama benim erken olma ihtimali de var kaşar peyniri ve kivi ye dediÇok sağol. Suyu ve diğer herşeyi normal dedi.ama insan üzülüyor işte nerede hata yaptım diye. Minyon bir bebek olacak dedi birde. Ne yapalım sağlıklı olsunda. Senin dediklerini bol tüketmeye çalışacağım çok sağol tekrar.
Günaydın kızlar tek tek alıntı yapamadım ben gece 2 buçuk gibi acil sezaryena alındım şükür ameliyat sıkıntısız geçti ama bebekte solunum sıkıntısı çıkmış yenidogan yoğun bakımına aldılar göremedim henüzdua edin bol bol lütfen benimde dikislerimde ağrı var şuan birazdan yürüteceklermis biraz kendime gelip bebegimi görmeye gitmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?