2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ne güzel haberler bunlar .. Bundan kalan kısacık gebelik sürende daha huzurlu geçirirsin inşallah .. hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alalım
İnşallah canım hepimiz

Canım ben de şişelerce içtim

Canım ben 25 şişe falan icmisimdir. Hic bir sey olmaz al gitsin doktorum kana karışmıyor direkt sindirimden atılıyor bebeğe zararı yok dedi.
Al benden de o kadar

Canım geçmiş olsun artık haftalarımız ilerledi çok şükür yaşayacağız bunları. Sen gönlünü ferah tut. Gelirse de sağlıkla gelsin inşallah haftan çoook güzel. Önlem amaçlı iğneni de olmuşsun. Dualarım seninle

Merhaba kızlar, cuma sabahı yoğun bir Pembe akıntı ile kendimi doktorumun yanında hastanede buldum. Vajinal muayene ile serviks uzunluğunun kısaldıgini erken doğum riski olduğunu bildirip yatisimi istedi. Yatış yapıp ciğer geliştirici ignelerden ve kandaki crp yüksekligi için de antibiyotik tedavisine başlandı. Gece boyunca sürekli NST bakıldı sancılar( benim hissedemedigim boyuttaki) sabaha göre çok azalmış durumda. Bu haftalarda serviks ölçümü yapılması konusunda doktorlarımızla gorusmemiz faydamıza olabilir. Daha hastaneden çıkıp çıkmayacağım belli değil, dualarınızdan ben ve oglumada yer verirseniz çok mutlu olurum. Şimdilik benden haberler böyle.

Benim de ilk degil daha neler neler var. :) 37de alsin dememe kiziyor cunku ne zaman kotu olsam bunu diyorum. Sakin kafayla ne kadar yanlis konustugumum farkindayim ama o an 37 demem bile mucize hemen alsinlar da diyebilirdim. Allah hepimizi vaktinde saglicakla kavustursun insallah
burcuerva Devitamini Dualarim sizinle kizlar

Günaydın kızlar tek tek alıntı yapamadım ben gece 2 buçuk gibi acil sezaryena alındım şükür ameliyat sıkıntısız geçti ama bebekte solunum sıkıntısı çıkmış yenidogan yoğun bakımına aldılar göremedim henüz dua edin bol bol lütfen benimde dikislerimde ağrı var şuan birazdan yürüteceklermis biraz kendime gelip bebegimi görmeye gitmek istiyorum

Gözün aydın canım, haftan iyi çok ayrı kalmazsınız Allahın izniyle kendini üzme olumlu düşün ki bol bol sütün olsun

Gözün aydın canım , hiç tedirgin olma eutün kontrollerden sonra hemen yanına gelecek bebeğin , güçlü bir bebek o , dualarım sizinle

Hakkında hayırlısı olsun cnm benim hayırlısıyla oğlusun sağlıkla vaktinde gelsin insAllah sende korkma üzülme hastahanedesin birşey olmaz insAllah dualarımız sizinle haberdar et bizi

Gözün aydın cnm hiç üzülme bir sıkıntı olmayacak bebisin yanına sağlıkla dönecek insAllah canını sıkıp uzulmeki sütun gelsin bebiş sütünden içince çabucak toparlansin

Kızlar bende kontrole geldim bugün kilosu 2480 g olmus az kilo almis dedi dr. Eğer kilo alımı durursa erken alırız dedi. Moralim bozuldu niye kilo almamış ki oysa düzenli gidiyordu herşey. Artik her hafta geleceğiz birde.

İnşallah her şey yolunda gider vee bebişin en sağlıklı doğru zamanda gelir . Sen her şeyi en güZel şekilde düşün canım .. senin içinde dua edeceğim

Dualarimiz seninle ve bebeginle. Allah'in izniyle bebeginin kontrolleri yapilacak ve kisa surede yanina gelecek

Olcumler cok onemli milim farkta bile baya fark ortaya cikabiliyor, bu ihtimaldir insallah. Ama neden kaynakli olabilecegi hakkinda yorum yapmadi mi ? Son zamanlarda forumlarda plesanta yaslanmasi gibi seyler okuyorum. Evreleri varmis. Ama en dogru yorumu takibini yapan doktor yapacaktir sen cok fazla forumlari okuyup aklini karistirip moralini bozma.
Kasar peyniri, tahin pekmez, muz, irmik helvasi, haftada 1 kere mutlaka et tavuk balik tuketilmesi bebegin kilosunu iyi yonde etkileyebilecegini soyluyolar.

Çok sağol. Suyu ve diğer herşeyi normal dedi.ama insan üzülüyor işte nerede hata yaptım diye. Minyon bir bebek olacak dedi birde. Ne yapalım sağlıklı olsunda. Senin dediklerini bol tüketmeye çalışacağım çok sağol tekrar.

burcuerva Canım gözün aydın yavruna biraz erken de olsa kavuştun kendini üzme hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah. Üzülürsen sütün geç gelir. Şimdi bebeğine odaklan onun sana ihtiyacı var onun için sende iyi olmalısın müsait olduğunda kaç kaç tansiyonla yatış yaptıklarını yazabilir misin benimde yüksek tansiyon riskim var o yüzden merak ettim. Kendine çok dikkat et güzel haberlerini bekliyoruz❤

Devitamini canım geçmiş olsun haftan çok küçük değil umarım bebeğin biraz daha seninle durur ama durmasa da kendini üzme çabucak toparlanır Allahın izniyle inşallah hastaneden çıkıp evine geçtiğini yazarsın dualarımız seninle ve bebeğinle❤

Günaydın canlar, pzt doğum yapacağım hastaneye kontrole gideceğiz hemde çatı muayenesi olacağım sonrasinda fiyat ve doğum paketi hk konuşuruz, covit testi icin 250 TL diyorlardı önceden konustugumuzda, hala test istiyorlar mi malum yeni güncellemelerden sonra? Bilen var mi?

Bende de kısalma var erken doğum riskim var bende evde yatıyorum sürekli inşallah bir kaç hafta daha geçiririz

Banada doktor küçük olacak bebek dedi ama benim erken olma ihtimali de var kaşar peyniri ve kivi ye dedi

Gözün aydın canım benim.
Geceden sabaha neler değişmiş baksana
Her şey güzel olacak sıkma canını zor olanını atlatmışsın zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…