- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Günaydın canlar, pzt doğum yapacağım hastaneye kontrole gideceğiz hemde çatı muayenesi olacağım sonrasinda fiyat ve doğum paketi hk konuşuruz, covit testi icin 250 TL diyorlardı önceden konustugumuzda, hala test istiyorlar mi malum yeni güncellemelerden sonra? Bilen var mi?
Banada doktor küçük olacak bebek dedi ama benim erken olma ihtimali de var kaşar peyniri ve kivi ye dedi
Kaşara sarıldım eve gelir gelmez bakalim ne olacak, kivi de alayım bugün. Umarım bebişler zamanında gelir hepimizin..Banada doktor küçük olacak bebek dedi ama benim erken olma ihtimali de var kaşar peyniri ve kivi ye dedi
Bazı hareketleri doktorlar önermiyorlarmış. Kordon dolanması olabilirmiş. Genelde yürüme ve merdiven inip çıkma öneriliyor. Döneceği varsa zaten döner benceBenm 2. Bebe 38 i doldurduğum günlerde döndü canm. Zaten 3 gün sonra falan doğdu. İnternetten dönmesi için yapılan harektlere bakmıştım en kolayını yapmıştım ama neydi hatırlamıyorm . O gece döndüğünü hissetmiştim. İnşallah kendiliğinden döner
Bende bir kaç hafta yedim doktor dedi diye sonra canım istemedi arada tost şa yiyorumKaşara sarıldım eve gelir gelmez bakalim ne olacak, kivi de alayım bugün. Umarım bebişler zamanında gelir hepimizin..
Avakado hiç yiyemedim ya nasıl yaptıysam midemi bulandırdı diğerlerini yiyorum ama okuduğum kadarıyla ciğer geliştirici iğneler bebeğin kilo almasını azaltıyormuş iki kiloyu geçse bile iyi benim için doğana kadarCeviz badem avokado falan da ye onlarda büyütüyor bebişi
Doppler çekildi mi? Bebeğe giden damarlara bakıyorlar. Daralma olduğu zaman bebek yeterince beslenemiyor. Belki genetiktir minyon bir bebek olacaktır. Önemli olan kilosu değil sağlıklı olması. Komşumuz doğum yaptı 3.500gr doğdu ama solunum sıkıntısı nedeniyle yoğun bakıma alındı. Şu an iyi şükür. Kiloyu kafana takıp stres yapma.Kızlar bende kontrole geldim bugün kilosu 2480 g olmus az kilo almis dedi dr. Eğer kilo alımı durursa erken alırız dedi. Moralim bozuldu niye kilo almamış ki oysa düzenli gidiyordu herşey. Artik her hafta geleceğiz birde.
Hastane dışında kabul ediliyor mu sormadım, simdide bu guncellemelerden yapiliyor mu hala onu merak ediyorumDevlette yaptır git yavrum.
Özelde niye para veresin boşu boşuna
Büyük bir sorun yok canim. İnşallah sizlerde de olmazM mllen bazen bende söyleniyorum sonra da ya kucağım boş kalsaydı ne yapardı diyorum.
Bak göreceksin doğunca cennet gibi gelecek bize
Devitamini üzülme nolursun artık son zamanlar hepimiz de sorun çıkma olasılığı çok yüksek.
Sağ salim kucağımıza alalım gerisi boş
Avakado hiç yiyemedim ya nasıl yaptıysam midemi bulandırdı diğerlerini yiyorum ama okuduğum kadarıyla ciğer geliştirici iğneler bebeğin kilo almasını azaltıyormuş iki kiloyu geçse bile iyi benim için doğana kadar
Hastane dışında kabul ediliyor mu sormadım, simdide bu guncellemelerden yapiliyor mu hala onu merak ediyorum
Büyük bir sorun yok canim. İnşallah sizlerde de olmazherşey yoluna girecek inşallah.
Oyle tabi canim sonra pisman oluyorum Allahim beni affet diyorum, oglumdan da ozur diliyorum onu cok sevdigimi onun icin herseye katlanabilecegimi soyluyorumM mllen bazen bende söyleniyorum sonra da ya kucağım boş kalsaydı ne yapardı diyorum.
Bak göreceksin doğunca cennet gibi gelecek bize
Devitamini üzülme nolursun artık son zamanlar hepimiz de sorun çıkma olasılığı çok yüksek.
Sağ salim kucağımıza alalım gerisi boş
Herseyin yolunda olmasina sevindim.Günaydın güzel annelerbiz kontrole gittik ve tarihimiz netleşti bugün 18-19 nisan da alabiliriz dedi doktorumuz . Kızım da büyümüş tam 32 haftalık olduk bugün kilo 2,250 boyumuz 46-47 cm herşey yolunda şükür.
Tarih netleşince stres artıyormuş geri sayım başladı artık
Bundan sonra sizin için her şey cok güzel olsun insallah, bütün dualarım seninle ve bebeğinleGünaydın kızlar tek tek alıntı yapamadım ben gece 2 buçuk gibi acil sezaryena alındım şükür ameliyat sıkıntısız geçti ama bebekte solunum sıkıntısı çıkmış yenidogan yoğun bakımına aldılar göremedim henüzdua edin bol bol lütfen benimde dikislerimde ağrı var şuan birazdan yürüteceklermis biraz kendime gelip bebegimi görmeye gitmek istiyorum
Oyle tabi canim sonra pisman oluyorum Allahim beni affet diyorum, oglumdan da ozur diliyorum onu cok sevdigimi onun icin herseye katlanabilecegimi soyluyorum
Ama aci esigik inanilmaz dustu onu anladim.
Herseyin yolunda olmasina sevindim.Gunlerimiz ayni seninle. Bakalim ben ne zaman doguracagim, simdilik normal dogumda sıkıntı gozukmuyor ama 37de cati muayenesinde senin icin en uygun olana karar verecegim demisti. Biraz da plesantam rahim agzina yakin olmasi nedeniyse sezeryan olacak gibime geliyor.
32de benimki 1850 gram 41 cm cikmisti seninkinin boyuna kilosuna masallah.
Son günlerimiz hormonlar tavan yaptı cnmSicagi sicagina goz yaslarim kurumadan bi aglama hikayesi de benden. Aksam 10da uyudum. 1e dogru uyandim. Tekrar uyuyamiyorum ve tum vucudum agriyor. Basladim ahlamaya vahlamaya agridan inlemeye. Esim sesime uyanmis. Neyin var diye soruyor. Cok kotuyum ben yapamiyorum 37 oldugu gibi doktora soyleyelim bebegi alsin benden hicbir sey olmaz bu dunyada bu kadar aciz beceriksiz bi insanim diye hungur hungur aglamaya basladim. Sagolsun cok guzel teselli etti sen ne gerizekali bi insansin biraz sukret ne durumda olan insanlar var, 10da uyuyup 1de uyanmissin ac biseyler izle tekrar uykun gelir uyursun diye azarladi. Tabi ben daha cok aglamaya basladim. Su an hala daha agliyorum. Cok aciz, sukkredemeyen biriyim cok hakliHamilelik cok zormus heleki son ay Ben daha baska cocuk yapmam
Günaydın güzel annelerbiz kontrole gittik ve tarihimiz netleşti bugün 18-19 nisan da alabiliriz dedi doktorumuz . Kızım da büyümüş tam 32 haftalık olduk bugün kilo 2,250 boyumuz 46-47 cm herşey yolunda şükür.
Tarih netleşince stres artıyormuş geri sayım başladı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?