2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

Devlette yaptır git yavrum.
Özelde niye para veresin boşu boşuna

M mllen bazen bende söyleniyorum sonra da ya kucağım boş kalsaydı ne yapardı diyorum.
Bak göreceksin doğunca cennet gibi gelecek bize
Devitamini üzülme nolursun artık son zamanlar hepimiz de sorun çıkma olasılığı çok yüksek.
Sağ salim kucağımıza alalım gerisi boş

Bazı hareketleri doktorlar önermiyorlarmış. Kordon dolanması olabilirmiş. Genelde yürüme ve merdiven inip çıkma öneriliyor. Döneceği varsa zaten döner bence yoksa da canı sağolsun 38 de baya geçmiş ya son dakika süprizi gibi

Ceviz badem avokado falan da ye onlarda büyütüyor bebişi
Avakado hiç yiyemedim ya nasıl yaptıysam midemi bulandırdı diğerlerini yiyorum ama okuduğum kadarıyla ciğer geliştirici iğneler bebeğin kilo almasını azaltıyormuş iki kiloyu geçse bile iyi benim için doğana kadar

Doppler çekildi mi? Bebeğe giden damarlara bakıyorlar. Daralma olduğu zaman bebek yeterince beslenemiyor. Belki genetiktir minyon bir bebek olacaktır. Önemli olan kilosu değil sağlıklı olması. Komşumuz doğum yaptı 3.500gr doğdu ama solunum sıkıntısı nedeniyle yoğun bakıma alındı. Şu an iyi şükür. Kiloyu kafana takıp stres yapma.

Büyük bir sorun yok canim. İnşallah sizlerde de olmaz herşey yoluna girecek inşallah.

Üstüne limon sık, karabiber falan at öyle iyi oluyor.
Yoğurtla karıştır ye salataya karıştır.
Ama kilosuna da çok takılma 1.5 kilo doğup yaşayan bebekler biliyorum ben

Hastane dışında kabul ediliyor mu sormadım, simdide bu guncellemelerden yapiliyor mu hala onu merak ediyorum

Evet artık her şey serbest hastaneyle görüş bakalım.
Dışarıdan kabul ediyorlarsa devlette yaptırırsın hemen 4 saate falan çıkıyor

Oyle tabi canim sonra pisman oluyorum Allahim beni affet diyorum, oglumdan da ozur diliyorum onu cok sevdigimi onun icin herseye katlanabilecegimi soyluyorum
Ama aci esigik inanilmaz dustu onu anladim.
Herseyin yolunda olmasina sevindim. Gunlerimiz ayni seninle. Bakalim ben ne zaman doguracagim, simdilik normal dogumda sıkıntı gozukmuyor ama 37de cati muayenesinde senin icin en uygun olana karar verecegim demisti. Biraz da plesantam rahim agzina yakin olmasi nedeniyse sezeryan olacak gibime geliyor.
32de benimki 1850 gram 41 cm cikmisti seninkinin boyuna kilosuna masallah.

Bundan sonra sizin için her şey cok güzel olsun insallah, bütün dualarım seninle ve bebeğinle Büyük kısmı atlatmışsın, bebeğin de cok kısa zamanda atlatıp senin yanına gelicek hiç stres yapma Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Hormonlardan da olabilir

Son günlerimiz hormonlar tavan yaptı cnm benim oğlan 6 da uyandi oyuncak aramaya zaten 2 de yatmisim saat başı uyanmisim onu uyuttum benim uyku kaçtı gitti TV açtım . TV deki maziden kalma dizide hasta olan kıza dizi bitene kadar ağladım gözlerim şişmiş üstelik eşim farketmedi bile birazdan ona sarabilirim yani hislerinde yalnız degilsin . Ama kucağına alınca o his o koku dünyaya değişilmez . Hatta yıllar sonra herşeyi unutturup ikinciyi yaptırıyor hayat .

İnsanı daha da heyecan kaplıyor.
Sağlıkla gelsin fıstık 1 aya artık bizde yazarız doğurdum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…