- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
Olcumler cok onemli milim farkta bile baya fark ortaya cikabiliyor, bu ihtimaldir insallah. Ama neden kaynakli olabilecegi hakkinda yorum yapmadi mi ? Son zamanlarda forumlarda plesanta yaslanmasi gibi seyler okuyorum. Evreleri varmis. Ama en dogru yorumu takibini yapan doktor yapacaktir sen cok fazla forumlari okuyup aklini karistirip moralini bozma.
Kasar peyniri, tahin pekmez, muz, irmik helvasi, haftada 1 kere mutlaka et tavuk balik tuketilmesi bebegin kilosunu iyi yonde etkileyebilecegini soyluyolar.
Banada doktor küçük olacak bebek dedi ama benim erken olma ihtimali de var kaşar peyniri ve kivi ye dedi
Ceviz badem avokado falan da ye onlarda büyütüyor bebişi
Valla bende son bir aydır kivi muz kaşar tahin pekmez tüketmeye çalışıyorum benim diğer çocuklar 2500, ikizlerde 2500 ve 2080 doğdu diye bu biraz kilolu olsun istiyorumKaşara sarıldım eve gelir gelmez bakalim ne olacak, kivi de alayım bugün. Umarım bebişler zamanında gelir hepimizin..
Valla bende son bir aydır kivi muz kaşar tahin pekmez tüketmeye çalışıyorum benim diğer çocuklar 2500, ikizlerde 2500 ve 2080 doğdu diye bu biraz kilolu olsun istiyorumama doğumdan sonraki gelişimleri cabuk oluyo zayıf olan bebeklerin
Hadi hayırlı olsun cnm benim burada kızların günleri belli olunca bende heycanlaniyorumGünaydın güzel annelerbiz kontrole gittik ve tarihimiz netleşti bugün 18-19 nisan da alabiliriz dedi doktorumuz . Kızım da büyümüş tam 32 haftalık olduk bugün kilo 2,250 boyumuz 46-47 cm herşey yolunda şükür.
Tarih netleşince stres artıyormuş geri sayım başladı artık
Ayyy çocuklara eşime herşeyi hazirliyorumda kendim için üşeniyorum yaBebe bisküvisi süt muz cevizi karıştırıp için
İnşallah yaz ama işte ismi nasıl ortalayacahim onları falan araştırmam lazimYouTube a yaz orada mutlaka videosu vardır yaparsın
Canım istediBebe bisküvisi süt muz cevizi karıştırıp için
İnşallah yaz ama işte ismi nasıl ortalayacahim onları falan araştırmam lazim
Ayyy çocuklara eşime herşeyi hazirliyorumda kendim için üşeniyorum yahatta eşim.falan kv annem hep kızıyorlar kendine yap tüket diyede ben üşengeçlik yapiyorum
Herseyin yolunda olmasina sevindim.Gunlerimiz ayni seninle. Bakalim ben ne zaman doguracagim, simdilik normal dogumda sıkıntı gozukmuyor ama 37de cati muayenesinde senin icin en uygun olana karar verecegim demisti. Biraz da plesantam rahim agzina yakin olmasi nedeniyse sezeryan olacak gibime geliyor.
32de benimki 1850 gram 41 cm cikmisti seninkinin boyuna kilosuna masallah.
SağolHadi hayırlı olsun cnm benim burada kızların günleri belli olunca bende heycanlaniyorumbende 34 yada 35 haftada gidicem bakalım bizede tarih verir artık bende sezeryan olucam düşününce bile heycanlaniyorum maşallah prensese büyümüş doğuma kadar biraz daha büyür
Sağolasın canım Allah razı olsunBenim kv anlıyor öyle şeylerden söyleyeyim sana da yapsın
Ay ben seni 22 nisan diye gordum ondan gunlerimiz ayni dedim, 1 mayismisSenin ilk olduğu için normali bekleyince belli olmaz ama hayırlısı artık doktor sezeryan derse belki yine 39 u bekler. Ben ilkinde normali bayağğ bi bekledim 42. Haftaya girince sezeryan olmuştum kakasını yapmıştı, ikinci 38 de aldılar buda öyle olcak bakalım hayırlısı. Kilo olayıda pek inanmıyorum sanki 2. Bebeğimde de 2,800 doğcsk dedi doktor 3450 falan doğmuştu :) aman sağlıklı olsunlarda
Ben 39.haftada alınmasını istiyordum ondan 22 nisan ayarlamıştımAy ben seni 22 nisan diye gordum ondan gunlerimiz ayni dedim, 1 mayismisHalusinasyon mu gordum ne
Evet sezeryan olmasi gerekirse 39u bekler diye dusunuyorum acil bi durum olmazsa.
Kg olcumu zaten %15-20 + - olabiliyor, kiloya cok takilmamak lazim. Zayif dogup kuvoze girmeyen, kilosu normal sinirlarda olup kuvoze giren bebekler var. Onemli olan saglikli olmalari. Allah hepimizin evlatlarini saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin.
Bu hafta deneyeyim.bakayim.cnm evde herşey varda ben çok tuketmiyorumBebişe çok güzel kilo aldırıyor
Aynen valla ya bi stres oluyoruz ama çok korkulacak gibi değil ama yinede tırsmıyorum desem yalan olurSağolValla tarih de verilince insan gerçeklerle yüzleşiyor şimdi ameliyat stresi sardı :)) Hayırlısıyla atlatalım inşallah bu defteri kapatıcam
Kan akışında bir sorun yok dedi dopplerde, biz minyon değiliz ama kv ve hala minyon belki ondandır.Doppler çekildi mi? Bebeğe giden damarlara bakıyorlar. Daralma olduğu zaman bebek yeterince beslenemiyor. Belki genetiktir minyon bir bebek olacaktır. Önemli olan kilosu değil sağlıklı olması. Komşumuz doğum yaptı 3.500gr doğdu ama solunum sıkıntısı nedeniyle yoğun bakıma alındı. Şu an iyi şükür. Kiloyu kafana takıp stres yapma.
Geçmiş olsun, bebeğin sağlıkla büyüsün isallah. Hersey yolunda girer. Bebeginle beraber yeni hayatınız çok güzel olsun.Günaydın kızlar tek tek alıntı yapamadım ben gece 2 buçuk gibi acil sezaryena alındım şükür ameliyat sıkıntısız geçti ama bebekte solunum sıkıntısı çıkmış yenidogan yoğun bakımına aldılar göremedim henüzdua edin bol bol lütfen benimde dikislerimde ağrı var şuan birazdan yürüteceklermis biraz kendime gelip bebegimi görmeye gitmek istiyorum
Bu arada son bir haftadır baya stresliydim iş yolunda kaza yaptim, işte birseyi cok fena kafaya takmıştım, baya ağlamalı bir hafta geçirdim yani. Acaba bu etkiler mi?Kızlar bende kontrole geldim bugün kilosu 2480 g olmus az kilo almis dedi dr. Eğer kilo alımı durursa erken alırız dedi. Moralim bozuldu niye kilo almamış ki oysa düzenli gidiyordu herşey. Artik her hafta geleceğiz birde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?