2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

Banada doktor küçük olacak bebek dedi ama benim erken olma ihtimali de var kaşar peyniri ve kivi ye dedi

Ceviz badem avokado falan da ye onlarda büyütüyor bebişi

Kaşara sarıldım eve gelir gelmez bakalim ne olacak, kivi de alayım bugün. Umarım bebişler zamanında gelir hepimizin..
Valla bende son bir aydır kivi muz kaşar tahin pekmez tüketmeye çalışıyorum benim diğer çocuklar 2500, ikizlerde 2500 ve 2080 doğdu diye bu biraz kilolu olsun istiyorumama doğumdan sonraki gelişimleri cabuk oluyo zayıf olan bebeklerin

Bebe bisküvisi süt muz cevizi karıştırıp için

Hadi hayırlı olsun cnm benim burada kızların günleri belli olunca bende heycanlaniyorumbende 34 yada 35 haftada gidicem bakalım bizede tarih verir artık bende sezeryan olucam düşününce bile heycanlaniyorum maşallah prensese büyümüş doğuma kadar biraz daha büyür

Senin ilk olduğu için normali bekleyince belli olmaz ama hayırlısı artık doktor sezeryan derse belki yine 39 u bekler. Ben ilkinde normali bayağğ bi bekledim 42. Haftaya girince sezeryan olmuştum kakasını yapmıştı, ikinci 38 de aldılar buda öyle olcak bakalım hayırlısı. Kilo olayıda pek inanmıyorum sanki 2. Bebeğimde de 2,800 doğcsk dedi doktor 3450 falan doğmuştu :) aman sağlıklı olsunlarda

Sağol Valla tarih de verilince insan gerçeklerle yüzleşiyor şimdi ameliyat stresi sardı :)) Hayırlısıyla atlatalım inşallah bu defteri kapatıcam

Ay ben seni 22 nisan diye gordum ondan gunlerimiz ayni dedim, 1 mayismis Halusinasyon mu gordum ne
Evet sezeryan olmasi gerekirse 39u bekler diye dusunuyorum acil bi durum olmazsa.
Kg olcumu zaten %15-20 + - olabiliyor, kiloya cok takilmamak lazim. Zayif dogup kuvoze girmeyen, kilosu normal sinirlarda olup kuvoze giren bebekler var. Onemli olan saglikli olmalari. Allah hepimizin evlatlarini saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin.

Ben 39.haftada alınmasını istiyordum ondan 22 nisan ayarlamıştım normalde 1 mayıs beklenen doğum tarihi 40 haftam doluyor :) ama malum 40 la işimiz yok bizim artık

Sağol Valla tarih de verilince insan gerçeklerle yüzleşiyor şimdi ameliyat stresi sardı :)) Hayırlısıyla atlatalım inşallah bu defteri kapatıcam
Aynen valla ya bi stres oluyoruz ama çok korkulacak gibi değil ama yinede tırsmıyorum desem yalan olurkaçıncı gebeliğin bu

Kan akışında bir sorun yok dedi dopplerde, biz minyon değiliz ama kv ve hala minyon belki ondandır.

Geçmiş olsun, bebeğin sağlıkla büyüsün isallah. Hersey yolunda girer. Bebeginle beraber yeni hayatınız çok güzel olsun.

Bu arada son bir haftadır baya stresliydim iş yolunda kaza yaptim, işte birseyi cok fena kafaya takmıştım, baya ağlamalı bir hafta geçirdim yani. Acaba bu etkiler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…