2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bu arada son bir haftadır baya stresliydim iş yolunda kaza yaptim, işte birseyi cok fena kafaya takmıştım, baya ağlamalı bir hafta geçirdim yani. Acaba bu etkiler mi?
Valla cnm herşey bebisleri etkiliyo ama kesin ondandır diyemem kiloyu takma kafana doğduktan sonra daha cabuk kilo alıyorlar zayıf olan bebisler

Dun gece benim oğlan ağzımdan çıkacak sandım. Kalbim sıkıştı, nefes alamiyorum eşimde maşallah dana gibi uyuyor yumrukladim uyandırdım kötüyüm nefes alamıyorum kaldır beni diye. Neyse kaldırdı yok hem aşağıya hem yukarıya oğlan uzanıyor, paşam iki oda bir salon alan yaratıyor kendine. Ayağa kaldım bekledim bekledim indi aşağıya normale döndü. Bu kez vallahi pes dedim ben demekki beden olarak müsait değilim böyle kıvranıyorum. Eşime iade beni dedim uzun arızalı çıktı de ver geri dedim. Deli deli konuşma diye güldü bana . Ben mi nazliyim ama yok sizlerde de qyni durum var , bu gelen nesilden ben korktum vallahi gümbür gümbür geliyorlar.
Sabah uyandım eşime babalık görevini yerine getir bıraktığın oğlanın doğmasına da yardımcı ol dedim yoldan çıkardım. Artık ne zaman gelirse gelsin vallahi yoruldum hemde kucağıma almak istiyorum bu yolda babayı da yoldan çıkardım bravo bana

Ay bebek kokmuş buralar gözün aydın canım stres yapma bebişini kucağına alınca bize yaz

Devitamini guzel haberlerini bekliyoruz canım.

Kızlar ben dün lansionh göğüs kremi aldım simdidenmi sürmek gerekiyo acaba yoksa doğuma yakın mı

Geçmiş olsun Allah bir an önce kucağına almayı nasip etsin

Selam canlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ani olunca zor oldu bizim için ama çok şükür iyiyim biraz daha tansiyonum çok yüksek değildi bence 15/8 olctu gider gitmez sonra 12/8 falan çıktı kan idrar ver gel dedi gittim 14/8cikinca yatırıyoruz seni dedi ama ben şok oldum beklemiyordum servise çıkınca tansiyon normale döndü bu seferde sancılar çıktı demekki hayırlısı buymuş inşallah yarın bebeğimi görebilirim sut istiyor hemşireler ama benim daha sütüm yok maalesef

Geçmiş olsun cnm . Allahim analı babalı büyütsün devamli su ve komposto ic duş alabiliyorsan sıcak bir duş al süt için ve pompayla sagmaya çalış gelicek merak etme. Kac kilo doğdu bebis humana süt caylarından aldır onlardan tüket birde..

Gozunaydin canim, Allah analı babalı büyütsün, benim ilk kizimda 35+1 de dogmustu, 2410 gr, cok sukur hic bir sorunu olmadi, ilk ay hemen kilosunu tamamladı, yasitlarini gecti bile. Hic canini sıkma, insallah hersey cok guzel olucak bundan sonra

Her bebek cok kilolu doğmuyor ki, aslinsa haftasiyla uyumlu gibi, benim bi onceki bebiste azcık gerideydi bazi ölçümleri, doktor bana protein ağırlıklı beslen dedi, bende kahvaltida bile kıymalı menemen yapip yemeye basladim, diger öğünlerde de yine kofte, kirmizi et vs, mutlaka tahin pekmez yedim, kaşar, muz, kuruyemis vs bi hafta sonra yarim kiloya yakin almıştı, ama ortalama 200-300 gr alıyordu mutlaka haftalik. Son ay en çok kilo aldigi zaman biraz yemene dikkat edersen farkeder mutlaka

Cok Çok sağol söylediklerinizin tamamını uygulayacağım bu hafta inşallah gelecek kilolar :)

Cok Çok sağol söylediklerinizin tamamını uygulayacağım bu hafta inşallah gelecek kilolar :)
Bide doktorun yorumuna cok takılma, kizim.35 haftada 2410 ge dogdu minicikti, suan 6 yasinda yaşıtların gore cok kalipli. Yeter ki saglikli olsun gerisinin pek bi önemi yok

burcuerva canım gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah en kısa zamanda toparlar yanına gelir kucağına alırsın sütün de iner inşallah en kısa zamanda çok stres yapma. Bestlak damla aldırdı bana benim hastane sezeryan olacağı kesin olduğu için. Bir de ilk fırsatta sıcak duş çok yardımcı oluyormuş sütün inmesine. Deneyimim yok ama okuduklarımdan bildiklerim bunlar

Güzel anneler, ben yeni bilgilere denk geldikçe tablomuzu güncelliyorum. Artık doğum ile ilgili kısımları da ekledim
Ama tabloda hiç ismi olmayan arkadaşlar da var. İsterlerse onları da ekleyebilirim, eksik bilgisi olanları tamamlayabilirim. Yazmanız yeterli

Şehir ve isim eksik kalmış canım Samsun-Yağız

Yaaa maşallah cnm benim 2. Sezeryan olacak sence 2. Sezeryan ilkine göre nasil
Ben iyileşme açısından bir fark görmedim açıkçası sadece ilkim genel anestezi olmuştum ikincisi belden uyuşmalı oldum.. şimdi genel istiyorum daha kolay geliyor uyuyp uyanmak. Diğerinde çok uyuşmadım sıkıntı yaşadım ,kişisel bi durumdu tabi.

Tecrübem yok ama kızların dediği gibi sıcak duş süt yapıcı içecekler falan süt için iyi geliyormuş. Seninle günümüz yakın benimde tansiyon 12/8, 14/9 arasında gidip geliyor o yüzden merak ettim. Benim sancım yok ama demek ki senin sancın da olunca doğuma almışlar. Hayırlısı olsun bebeğin sağlıklı olsun yeter ki kilosunu da alır sütünü de içer inşallah biran önce kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…