2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Benide belden uyusturdular sıkıntı olmadı hatta çabukta toparlandim iylestim bunda nedense cok korkuyorum ya

Zahmet olacak dana canım :) yaş 35 , istanbul , 23 nisan , Erkek , isim Sina :)

Merhabalar :) beni de ekleyebilir misin :) yaş 28, tahmini doğum 21 nisan, ilk çocuk, erkek ve ismi Uraz , İzmir

Tahmini doğum tarihi 28 nisan, ilk çocuk, cinsiyet kız, yaş 34, İstanbul, isme karar veremedik henüz

Bende aşadan dodrumdan biber salçası vişne suyu komposto alıp eve çıktım kapıyı açtım girer girmez evin orta yerine elimden kaydı 1 saat agladım başında duvarlar yerler kapılar heryer battı ağla ağla ne fayda 2 saat temizledim sonra

Bide düdüklü heryeri batırmıştı onada ağladım

Artık her süpürge yaptığımda ağlıyorum

Bide gönül dağı izliyoruz Veysel ağlayıp duruyorum

Kızlar ben dün lansionh göğüs kremi aldım simdidenmi sürmek gerekiyo acaba yoksa doğuma yakın mı
Canım ben başladım. Sabahları sürüyorum çünkü göğüs uçlarım bir tuhaf oldular. Akıntı olmuş da üstünde kurumuş gibi tıkalı duruyorlar. Yumuşasın diye sürüyorum üzerine göğüs kalkanı takıp akşama kadsr tutuyorum

Bende başlayayım o zaman yavaş yavaş sürmeye zeytin yagida arada süreyim mart annelerinde e vitamini de onarıyorlardı zeytin yagida

Ben yokum. Tahmini dogum 12 nisan. (Geeci sezeryan olacagi icin 38. Hafta dedi doktorum martin sonu nisanin basi) erkek. 2.çocuk.sehrim istanbul.ismi degismezse Efe.

Gözün aydın canım. İkinize de acil şifalar diliyorum. Çabucak kuzuna kavuş bol bol koklaş inşallah

Yatsam olmuyoyorrrrr yatmasam olmaz kim suçlu hakim beyyy

Yorgunluktan uyuyamıyorum mm
Midem bulanıyor yatınca. her dakika tuvalet. içim yanıyor. iç su git tuvalete dalamıyorum dön dön belim kopuyor

Uykusuz anneler kulübü üyeleri nasılsınız?
Ben geçen gün doğum için hastanem ile görüştüm ama aklıma takılan bir şey oldu. Medipol Mega’da olacak doğum. Sezaryen olursa babayı hiç almıyoruz, normal olursa sancı odasında sizinle ama doğumhaneye almıyoruz dediler. Yeni toplantı yapılmış. Tüm hastanede böyle karar alınmış. Medipolde doğum planlayanlar vardı. Siz hiç görüştünüz mü? Benim biraz canım sıkıldı bu duruma

4 den beri yatagin içinde dört dönüyorum bir yandan lodos sesi uyutmuyor.... deli oldum valla ben daha hiç hastaneye gidip bakmadım bile bu cuma kontrolden sonra gidip baksam iyi olacak acil bir şey olsa girişi nerde onu bile bilmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…