Bende böyle bilgi almıştım aynı yerde olacak doğumum, 1 gece mecburi yatış yaptım cuma akşamı odaları güzel geniş ferah hemsireler ilgili.Uykusuz anneler kulübü üyeleri nasılsınız?
Ben geçen gün doğum için hastanem ile görüştüm ama aklıma takılan bir şey oldu. Medipol Mega’da olacak doğum. Sezaryen olursa babayı hiç almıyoruz, normal olursa sancı odasında sizinle ama doğumhaneye almıyoruz dediler. Yeni toplantı yapılmış. Tüm hastanede böyle karar alınmış. Medipolde doğum planlayanlar vardı. Siz hiç görüştünüz mü? Benim biraz canım sıkıldı bu duruma
Oyyyy…maşallah kv deye :) ben çok çok zor geçirdim gebeleği eşim kızımız da olsun dese de pek gözüm kesmiyor ..Valla hiç öyle.deme cnm benim.kv de ilk doğumunda dua etmis demis Allahım bir daha çocuğum.olmasin su anda 9 tane sag 3 tanede düşüğü var
Çok sağol canım aldım humanaya başladım hastanedeyim daha duş alamadım maalesef ama sıcak su ile yıkıyorum masaj yapıyorum göğüslerime pompa getirdim evden başladım dün az az geliyor ama bakalım umarım artar kilosu iyi şükür 3 kilo doğdu canım akciğerleri gelismemis kuzum tam olarak oksijen desteği alıyorGeçmiş olsun cnm . Allahim analı babalı büyütsün devamli su ve komposto ic duş alabiliyorsan sıcak bir duş al süt için ve pompayla sagmaya çalış gelicek merak etme. Kac kilo doğdu bebishumana süt caylarından aldır onlardan tüket birde..
İnşallah canım kilosu iyi Çok şükür solunum sıkıntısı varmış biraz Rabbım şifa versin inanıyorum anlatacağız bu günleri de teşekkür ederim desteğiniz içinGozunaydin canim, Allah analı babalı büyütsün, benim ilk kizimda 35+1 de dogmustu, 2410 gr, cok sukur hic bir sorunu olmadi, ilk ay hemen kilosunu tamamladı, yasitlarini gecti bile. Hic canini sıkma, insallah hersey cok guzel olucak bundan sonra
Sağol canım bende eşime aldirayim damladanburcuerva canım gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah en kısa zamanda toparlar yanına gelir kucağına alırsın sütün de iner inşallah en kısa zamanda çok stres yapma. Bestlak damla aldırdı bana benim hastane sezeryan olacağı kesin olduğu için. Bir de ilk fırsatta sıcak duş çok yardımcı oluyormuş sütün inmesine. Deneyimim yok ama okuduklarımdan bildiklerim bunlar
İnşallah canım sende sağlıcakla al bebeğiniTecrübem yok ama kızların dediği gibi sıcak duş süt yapıcı içecekler falan süt için iyi geliyormuş. Seninle günümüz yakın benimde tansiyon 12/8, 14/9 arasında gidip geliyor o yüzden merak ettim. Benim sancım yok ama demek ki senin sancın da olunca doğuma almışlar. Hayırlısı olsun bebeğin sağlıklı olsun yeter ki kilosunu da alır sütünü de içer inşallah biran önce kucağına alırsın
Teşekkürler canım İnşallah sonu güzel olacakGözün aydın canım. İkinize de acil şifalar diliyorum. Çabucak kuzuna kavuş bol bol koklaş inşallah
Bende çok yaşıyorum her gün oluyor soğuk süt önerdi doktorum rahatlatıyor ılık süt denedim işe yaramadı birde soğuk deneyinKızlar son 3-4 gündür sabahları mide yanması yaşıyorum. Akşamları da devam etmeye başladı artık dayanamıyorum. Son ayın olayı da bu olacak sanırım. Ilık süt, muz, maden suyu hepsini denedim de geçmiyor. Aranızda gaviscon kullananlar vardı sanırım annem de kullanıyor onu önerdi. Yarın eczaneden almayı düşünüyorum. Doktor vermeden almamın bir sakıncası olmaz dimi?
Senin haftan daha erken bence surme, cunku uyarım yapıp, dogum kasilmasi yapabiliyirmus canimBende başlayayım o zaman yavaş yavaş sürmeye zeytin yagida arada süreyim mart annelerinde e vitamini de onarıyorlardı zeytin yagida
İlk kizimda surekli yattım, ilk haftadan başlayan kanamam 26.haftaya kadar sürdü, sonra suyum gelmeye başladı, 2 ay hic kıpırdamadan yattım, psikolojik ve fiziksel olarak cok zordu, dogum oldu 9 gun hastanede yattım, plesanta düşmedi, bi daha ameliyat oldum vs, oyle zor günlerdi ki, ama bebisin olunca hepsini unutuyorsun, sonra 2.gebelik 1.den daha zor geçti, yine hep yattım 5.ayda bebegimi kaybettim, psikolojik olarak kendimi toparladigimda 3.gebelik oldu, diğerleri gibi sorun yaşamadım cok sukur ama hep tedbirliydim ve 2.kizim dünyaya geldi, simdi de 4.supriz gebelik bu da yine ilklere kıyasla iyi ama tabiki zor, cok ağrı yasiyorum, uyuyamiyorum yatamiyorum, cok zorlanıyorum ama bugünümü şükrediyorumOyyyy…maşallah kv deye :) ben çok çok zor geçirdim gebeleği eşim kızımız da olsun dese de pek gözüm kesmiyor ..
Herkes bunu söylüyor umarım cesaretimi toplar ve kardeş düşünebilirim :) allah bağışlasın minikleriniİlk kizimda surekli yattım, ilk haftadan başlayan kanamam 26.haftaya kadar sürdü, sonra suyum gelmeye başladı, 2 ay hic kıpırdamadan yattım, psikolojik ve fiziksel olarak cok zordu, dogum oldu 9 gun hastanede yattım, plesanta düşmedi, bi daha ameliyat oldum vs, oyle zor günlerdi ki, ama bebisin olunca hepsini unutuyorsun, sonra 2.gebelik 1.den daha zor geçti, yine hep yattım 5.ayda bebegimi kaybettim, psikolojik olarak kendimi toparladigimda 3.gebelik oldu, diğerleri gibi sorun yaşamadım cok sukur ama hep tedbirliydim ve 2.kizim dünyaya geldi, simdi de 4.supriz gebelik bu da yine ilklere kıyasla iyi ama tabiki zor, cok ağrı yasiyorum, uyuyamiyorum yatamiyorum, cok zorlanıyorum ama bugünümü şükrediyorumyani insan ne zorluklar yaşasada, onun tadını alınca yine istiyor, zor günler unutulup gidiyor
Akıntınız oluyor mu kızlar benim özellikle lavaboya gidince oluyor
İyi o zaman sanırım normal birseyBende sürüsüne bereket
İyi o zaman sanırım normal birseyson 10 günüm kaldı 34 e
Öyle cnm haklisin insanın gözü kesmiyohakkınızda hayırlısı olsun ama zaman geçtikçe insan bebek ozlyyoOyyyy…maşallah kv deye :) ben çok çok zor geçirdim gebeleği eşim kızımız da olsun dese de pek gözüm kesmiyor ...
Öyle yapayım o zaman cnm büyük ihtimal 38. Haftada sezeryan olurum 35 haftada doktora giderim ondan sonra doktora sorup öyle kullanırım cnmSenin haftan daha erken bence surme, cunku uyarım yapıp, dogum kasilmasi yapabiliyirmus canim
Bende aldım da kullanmadım zaten erken olma ihtimali var diye hastanede kullanırım diye düşündümÖyle yapayım o zaman cnm büyük ihtimal 38. Haftada sezeryan olurum 35 haftada doktora giderim ondan sonra doktora sorup öyle kullanırım cnm
Göğüslerine sıcak bez koyabilirsin ve o esnada hafif yumusak masaj yaparsın. Ayrıca ben reçel çok yerdim canim da isterdi süt yapardı. Birde bol soğanlı, domatesli salçalı bulgur pilavı bulgur ve soğan süt arttırıyor pişirirken içine kimyon at senin gaz çıkarmana yardımcı olur. Isalah olacak sütün artacak bebegin rahat nefes alır hale gelecektirÇok sağol canım aldım humanaya başladım hastanedeyim daha duş alamadım maalesef ama sıcak su ile yıkıyorum masaj yapıyorum göğüslerime pompa getirdim evden başladım dün az az geliyor ama bakalım umarım artar kilosu iyi şükür 3 kilo doğdu canım akciğerleri gelismemis kuzum tam olarak oksijen desteği alıyor
İnşallah canım kilosu iyi Çok şükür solunum sıkıntısı varmış biraz Rabbım şifa versin inanıyorum anlatacağız bu günleri de teşekkür ederim desteğiniz için
Sağol canım bende eşime aldirayim damladan
İnşallah canım sende sağlıcakla al bebeğini
Teşekkürler canım İnşallah sonu güzel olacak
Bende esenler medipolde yapıcam bana sancı katına erkek almıyoruz orası mahrem bölge dediler. Sancı çekerken annelerimiz koridorda dolaşıyor pilates topunda hareketler filan yapıyorlar o yüzden rahat olmaları açısından bayan refakatçi alıyoruz dediler. Bana da mantıklı geldi açıkçası. Tesettürlü annelerimiz açısından da gayet rahat olur.Uykusuz anneler kulübü üyeleri nasılsınız?
Ben geçen gün doğum için hastanem ile görüştüm ama aklıma takılan bir şey oldu. Medipol Mega’da olacak doğum. Sezaryen olursa babayı hiç almıyoruz, normal olursa sancı odasında sizinle ama doğumhaneye almıyoruz dediler. Yeni toplantı yapılmış. Tüm hastanede böyle karar alınmış. Medipolde doğum planlayanlar vardı. Siz hiç görüştünüz mü? Benim biraz canım sıkıldı bu duruma
Ben çok yorulduysam oluyor canım.Akıntınız oluyor mu kızlar benim özellikle lavaboya gidince oluyor
Bencede hastahanede kullanmak daha iyi cnmBende aldım da kullanmadım zaten erken olma ihtimali var diye hastanede kullanırım diye düşündüm
Çok şükür cnm her halimize ben köydeyim bu akşam eve donucemGünaydın fıstıklar,
İyi pazarlar
Nasılsınız bakalım her şey yolunda mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?