2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben de benzer şeyler yaşadım dolaptan domates ezmesi aldım kabağı elimde bidon yerde her yere sıçradı önce ağla sonra temizle

Merhaba kızlar bugün 32. Haftaya girdik. Doktorum suyumun çok fazla olduğunu söyledi. 1 hafta sonra tekrar gideceğim. Başına böyle bir şey gelen var mı? Bir de güncel kiloları neler bebeklerinizin 31. Haftada 2154 gramdı bizimki.

Şeker durumun nasil peki bakıldığında hiç şu fazlalığı şekerle ilgili diye biliyorum

Bende gittim gezdim gerçekten her şey uçuyor.
En iyisini yapmışız almakla hatta şu saatten sonra da varsa yoksa internetten outlet sayfalarını takip etmek yoksa Yandık.
Eve gidiyorum bende daha yemek yapmak lazım kara kara onu düşünüyorum

Ayyy benimde bugün dışım sürekli sızlayıp duruyo hayırlısıyla bi eve gitseydimde dinleseydim biraz

Evet ozellikle lcw outlet takip edince cok ucuz oluyor. Kisin ben 6 9 ay 10 tane tsort aldim 90 tl verdim butun yaz yeterler bebege
Yemek pratik birsey yap manti vs alisverisin ustune cekilmiyor mutfak

Evet ozellikle lcw outlet takip edince cok ucuz oluyor. Kisin ben 6 9 ay 10 tane tsort aldim 90 tl verdim butun yaz yeterler bebege
Yemek pratik birsey yap manti vs alisverisin ustune cekilmiyor mutfak

Bende neredeyse her şeyini oradan aldım şimdi bakıyorum tutumlar, takımlar 100 lira falan.
Hele bir doğsun kızım kışlık alışverişini bile yazdan yapacağım ben.
Zamanında alınca daha pahalı oluyor çünkü.
Mantı ya da pizza bugünün menüsü

Kızlar karnımda baya gerginlik hissediyorum nefes alırken bile acaba bebek sıkışıyor mudur diye düşünüyorum sizde de oluyormu özellikle yemek yedikten sonra ve yerken karnım baya bir gergin oluyor nefes almakta zorlanıyorum çok da yemiyorum

Benim suyum normal şuanlık,dün gttik kontrole 31+6 da 2.250 gramdı. Ama suyun fazlalığınde şekerden şüpheleniyorlar diye biliyorum bakıldımı size

Oluyor yavrum büyüdükçe yerleri daha da az geliyor ya ondan.
Birde artık sancılarımız da başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…