2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Olsun en azından günün belli şekli belli
Benim arada kasılmalarım oluyor acaba doğuracak mıyım diyorum
O kasılmalar bende de oluyor cabim arada diyirum ne oluyor diyorum ama ben şunu fark ettim bazen böyle bebek geriliyor ya oturduğum yerde nefes alamaz hale geliyorum aşağıya indim biraz gezdim ekmek aldım geldim o daralti geçti bebek aşağıya indi.

Evet yerleri daraldığı için öyle kasıyorlar bizi yada bulundukları yerde sıkışıyorlar.
Yatarken bazen istemediği pozisyon da yatıyorum ben ona bile dürtüyor beni içerden

Cok iyi kriz anlarını yönetemiyoruz bence artık hormonlar yüzünden ondan bu ağlama krizleri
Canım bence hepimiz aynı durumdayız yemeklerden sonra inanılmaz bir gerginlik ve siskinlik oluyor sanki dünyayı yemişim gibi benim de. Evham yapma nefes alma olayı zaten çok zor artık en ufak harekette bile

@brokilocugum bizim Atlas kuzunun adını da yazabiliriz

Olsun en azından günün belli şekli belli
Benim arada kasılmalarım oluyor acaba doğuracak mıyım diyorum
Onu bence artık hepimiz demeye başladık çok şükür güzel haftalara ulaştık. Artık ne zaman gelmek isterlerse bakalım

Gunaydin kizlarrr bugun 36 bitti 37.haftaya girdim. Doktor 24 25 mart dedigi icin şafak 17 diyorum
Cok enteresan artik haftasonu planlamari yaparken bebegi de dahil ediyoruz dun kizimin 23 nisan kiyafetlerini aldim kii bebekle magaza gezemeyiz son 2 pazarimiz kaldi diye cok enteresan geliyor...
Insallah vakitsiz dogum olmayan bir hafta geciririz

İnşallah, benim de bugünlerden biri olacak biz eğer uygunluk olursa 25 seçeceğiz umarım o zamana kadar dayanabilirler :)

İnşallah, benim de bugünlerden biri olacak biz eğer uygunluk olursa 25 seçeceğiz umarım o zamana kadar dayanabilirler :)

Bende 24 istiyorum cift rakamlari daha cok severim nedense doktor gelisimine bagli dedi karari bana birakacak biri degil aslinda
Insallah dayanirlar da ele avuca gelecek kadar buyumus olurlar canim

Ayyy hadi ya az kalmış cnm hayırlısıyla sağlıkla gelsin insAllah bebiş bizdede artık yavaş yavaş doğumlar başlıyor ya çok heycanli

Ayyy ben de heyecanlandımmmmm .. bebeklerimize kavuşucağız sırayla , ilk sıradakilere çok özeniyorummm .. sağlıkla atlatırsınız inşallah

Ben sordum, acile değil direkt yeni bina doğum katına gidecekmişiz
wenebe ikimizin doğum tarihleri aynıymış
Komşu odalarda olurmuşuz. Ne güzel Benimki şimdilik sakin, daha gelesi yok gibi. Bakalım ne zaman doğmaya karar verecekler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…