2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Merhabalar arkadaşlar bende nasipse Nisan annesi olucam.. ama içimden bir ses Mart annesi de olabilirim diyor sanki 38+3 +4 gibi dogururum gibi hissediyorum sizde durumlar nasıl ?
Sezeryan günü alan hamişlerimiz var ama normal doğumu bekleyenler için belli bir tarih yok tabi ki bebişler ne diyorsa

Günaydın güzel anneler,
Odamız boyandı, kardeşinin yatağını ablası hazırladı. Ablamız çok heyecanlı çok mutlu kardeşini dört gözle bekliyor. Sağlıklı, güzel jir sekilde gelsin bebeğim

Eklentiler

• 20220311_081120.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 100
  • 20220311_081048.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 91
  • 20220311_081023.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 92
  • 20220311_081006.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 97
Sezeryan günü alan hamişlerimiz var ama normal doğumu bekleyenler için belli bir tarih yok tabi ki bebişler ne diyorsa
Sağlıkla gelsinler de inşallah
Valla bende öyle istiyorum Nisan görünümlü Mart olsun istiyorum
Bana hiç gelmiyor Nisan'da doguracakmisim gibi nedense... Gerçi son yaşanılan streslerle falan ben kesin erken dogururum

Burası ne kadar güzel hele kar ne kadar güzel. Neresi burası canim. Bizde kar yok ama soğuk var bu fotoğrafla mest oldum keşke bizim buralara da yagsa
Sakarya hendek canım geçen kar yağışında burası baya dolmuştu bakalım bu sefer nasıl olacak. Şuan hala yağıyor

Burada da inanılmaz karyağdı bende gece rahatsızlandim bel ve kaşığım ağrıyordu doğum korkusu sardı yol kapalı olunca aman dur dedi eşim de
Geçmiş olsun canım inşallah bu karda doğurmayız yollar kapalıyken falan. Ya bizim arabada kar lastiği yok o yüzden öyle dedi eşim bakalım daha vaktimiz var hayırlısıyla zamanında gelsinler

Valla benimki hazırda bi göğüs kediyle kendime ped koymadım başka diğer herşey hazır onlarida daha alamadığım için beklemedeyim
Ben mesane pedi koydum çantama ilk gün çok kanama oluyor sonra azalıyor bende külot bizlerden ve mesane peşlerinden alarak daha iyi olur diye düşünüyorum sana da öneririm normal pedlerde taşıyor çünkü
Sakarya hendek canım geçen kar yağışında burası baya dolmuştu bakalım bu sefer nasıl olacak. Şuan hala yağıyor
Ayy ne şanslısınız ya çok güzel. İzmire de kar yağmış dün 20 saniye görenler çok mutlu olmuş
Çok güzel olmuş güle güle kullanın
Tesekkur ederim

Bende 1 2 tane koyucam normal ped depeend alıp almama konusunda kararsizim cnm bakalım hayırlısı birde bizim.hastahanede veriyo diye almak istemiyorum sezeryanda ilk gün dışında çok aşırı kanama olmuyo ama bakıcam cnm

Geçmiş olsun canım inşallah bu karda doğurmayız yollar kapalıyken falan. Ya bizim arabada kar lastiği yok o yüzden öyle dedi eşim bakalım daha vaktimiz var hayırlısıyla zamanında gelsinler
Evet hayırlısı ile vaktinde gelsinler benim ki yorgunluk ağrısıydı doğuma var daha ben hep kış annesi oldum karda doğuma gitmeye de alıştım artık

Evet hayırlısı ile vaktinde gelsinler benim ki yorgunluk ağrısıydı doğuma var daha ben hep kış annesi oldum karda doğuma gitmeye de alıştım artık
Bizde çocuk nisanda doğacak baharda diye düşünüyorduk ama martta kışta doğacak gibi bakalım ve ben hiç kışlık tulum tarzı bir şey almadım battaniyelere sarcam bebemi

Evet canım baktım ucu açık görünüyor. Bu arada dün normal yolla doğumum gerçekleşti çok şükür . Her ikimiz de iyiyiz bizim ki karı beklemiş
Tebrik ederim canim, ikinizinde iyi olmasina sevindim. Musait vaktinde detaylari paylasirsan mutlu oluyoruz. Grubumuz dogurdukca ben heyecanlaniyorum

Evet canım baktım ucu açık görünüyor. Bu arada dün normal yolla doğumum gerçekleşti çok şükür . Her ikimiz de iyiyiz bizim ki karı beklemiş
Gözünüz aydın ikinizinde iyi olmanıza çok sevindim mutlu günleriniz olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…