- 1 Aralık 2021
- 14.928
- 54.400
- 548
- 35
Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı uzun ömürleri olsunEvet canım baktım ucu açık görünüyor. Bu arada dün normal yolla doğumum gerçekleşti çok şükür . Her ikimiz de iyiyiz bizim ki karı beklemiş
Hayırlı olsun bebegin saglikla büyüsün. Mart annelerinden dogumu bekleyenler var ama Nisan bebeleri erkenci çıktı. Kaç kilo doğdu nasıl bebeğin nasil başladı doğum detayları yaz canim. Benim de yalanci sancılar ara ara oluyor nisanı bekler mi bilemiyorumEvet canım baktım ucu açık görünüyor. Bu arada dün normal yolla doğumum gerçekleşti çok şükür . Her ikimiz de iyiyiz bizim ki karı beklemiş
Kar keyfini çıkarın ne güzel ❤❤❤Istanbuldan da günaydın ozman dr sekreteri aradi randevumuzda iptalEki Görüntüle 3023336
Tulum alsan da fazla giydiremezsin boşuna masraf yapma bence. Önümüzdeki kışa yatırım daha mantıklıBizde çocuk nisanda doğacak baharda diye düşünüyorduk ama martta kışta doğacak gibi bakalımve ben hiç kışlık tulum tarzı bir şey almadım battaniyelere sarcam bebemi
Hayırlı uğurlu olsun bebişin, hayırlı evlat olsun inşallahEvet canım baktım ucu açık görünüyor. Bu arada dün normal yolla doğumum gerçekleşti çok şükür . Her ikimiz de iyiyiz bizim ki karı beklemiş
O 30 saniyeyi kaçıranlarda varGünaydın kızlar
Dün İzmir'e de kar yağdı 30 sn falan sürdü.
Çılgınlar gibi eğlendik
O 30 saniyeyi kaçıranlarda varben hiç görmedim çeşmeye baya yagiyormus ama bugün
Bizde çocuk nisanda doğacak baharda diye düşünüyorduk ama martta kışta doğacak gibi bakalımve ben hiç kışlık tulum tarzı bir şey almadım battaniyelere sarcam bebemi
Ben penye patikli tulumlar aldim kizlar. Cunku malum bebisler ilk 2 ay hareketsiz olduklari icin ince giydiriraek usurlermis. Annemler temmuza kadar ciplak ayak ve kol bacakla birakamayiz demislerdi. O yuzden bunun gibi 5 tane falan patikli tulum aldim. Zibin + tulum seklinde giydiririm siye dusundum.Tulum alsan da fazla giydiremezsin boşuna masraf yapma bence. Önümüzdeki kışa yatırım daha mantıklı
Gözün aydın canım müsait olunca detayları yaz merakta bırakma biziEvet canım baktım ucu açık görünüyor. Bu arada dün normal yolla doğumum gerçekleşti çok şükür . Her ikimiz de iyiyiz bizim ki karı beklemiş
Bende öyle düşündüm en fazla 1 ay giyecek ne gerek var diye almadımTulum alsan da fazla giydiremezsin boşuna masraf yapma bence. Önümüzdeki kışa yatırım daha mantıklı
Böyle tulum bende aldım canım aynen öyle düşündüm zıbın tulum giydirip dışarı çıkarken yelek alırım üstüne. En fazla 2 ay serin olur zaten sonra yaz gelir nasipseBen penye patikli tulumlar aldim kizlar. Cunku malum bebisler ilk 2 ay hareketsiz olduklari icin ince giydiriraek usurlermis. Annemler temmuza kadar ciplak ayak ve kol bacakla birakamayiz demislerdi. O yuzden bunun gibi 5 tane falan patikli tulum aldim. Zibin + tulum seklinde giydiririm siye dusundum.
Hayırlı olsun gözün aydınEvet canım baktım ucu açık görünüyor. Bu arada dün normal yolla doğumum gerçekleşti çok şükür . Her ikimiz de iyiyiz bizim ki karı beklemiş
Yok canım benim kastettiğim astronot tulumlar var ya onlar. Battaniyeye sararım deyince ondan bahsettiğini düşündüm. Fiyatları biraz yüksek malum birkaç kere giydirilir muhtemelen o yüzden şimdi değil de önümüzdeki kış için almak daha mantıklı. Yoksa senin aldıkların çok rahat oluyor. Belleri falan açılmıyor kaldırırken. İki bacaktan çıtçıtlı almışsın, bunları giydirmesi de çok rahat oluyor.Ben penye patikli tulumlar aldim kizlar. Cunku malum bebisler ilk 2 ay hareketsiz olduklari icin ince giydiriraek usurlermis. Annemler temmuza kadar ciplak ayak ve kol bacakla birakamayiz demislerdi. O yuzden bunun gibi 5 tane falan patikli tulum aldim. Zibin + tulum seklinde giydiririm siye dusundum.
Sa
Sabah işe gitti zaten doğum sancısı değildi yorgunluğa bağlı 4 olunca ayırt edebildim ilk olsaydı yoldaydık kesin
Benim de ikinci ama bazen diyorum olabilir mi diye☺Sa
Sabah işe gitti zaten doğum sancısı değildi yorgunluğa bağlı 4 olunca ayırt edebildim ilk olsaydı yoldaydık kesin
Astronat tulumlar bizim sogum zamanimiz icin fazla kalin ve dedigin gini pahalilar. Onumuzdei kis icin aliriz.Yok canım benim kastettiğim astronot tulumlar var ya onlar. Battaniyeye sararım deyince ondan bahsettiğini düşündüm. Fiyatları biraz yüksek malum birkaç kere giydirilir muhtemelen o yüzden şimdi değil de önümüzdeki kış için almak daha mantıklı. Yoksa senin aldıkların çok rahat oluyor. Belleri falan açılmıyor kaldırırken. İki bacaktan çıtçıtlı almışsın, bunları giydirmesi de çok rahat oluyor.
Canım iyi düşünelim sonuç da en iyi şekilde olsn inşallah. Doktorlar mecbur bütün riskleri söylüyor. İnşallah hiç bir şey korktuğumuz gibi olmayacak. Rabbim herşeyini güzel eylesin inşallahBen de kontrolden geldim kızlar . Haberlerim pek iyi değil. Sağ böbreğimi kaybetme riskim var . Hidronefroz ilerlemiş 2.evrenin sonunda şu an . Eğer 3.evreye geçerse stent takılması gerekirmiş ama stent için doğru zaman 20 li haftalarmış . Ben su an 34.haftamda olduğum için doktorum sıkı takip edip ters durumda doğumu gerçekleştirmeyi daha doğru buluyor. Bebeğim cok şükür iyi, geçen haftadan beri 300 gram almış. Şu an sadece bağırsakları doğum için hazır değilmiş ama böyle olması cok normal 2 hafta daha bekleyebilirsek bağırsak gelişimimiz de tamamlanacak dedi. Astım hastası olduğum icin doktorum direk sezeryan dedi bana . Nefes problemi yaşayan bir hastama ıkın diyemem,mümkün mü böyle bir şey o riske girilmez dedi . 8 Nisana gün verdi ama bu tarihi öne çekmemiz çok muhtemel tamamen böbreğini takip edicez artık en ufak ilerlemede alıcaz bebeği dedi . Dua edin bize de olur mu en azından 2 hafta daha içerde kalsın bebeğim biraz daha gelişsin
Ben de 1 haftaya inşallah hazırlarımBende haftasonu yapacagim insallah. Su siralar sadece karnimi doyurabiliyorum. Onun disinda bisey yapamiyorum. Haftasonu esim evdeyken yapacagim insallah
Gozunaydin Allah analı babalı büyütsünEvet canım baktım ucu açık görünüyor. Bu arada dün normal yolla doğumum gerçekleşti çok şükür . Her ikimiz de iyiyiz bizim ki karı beklemiş
İnsallah canım cok teşekkür ederimCanım iyi düşünelim sonuç da en iyi şekilde olsn inşallah. Doktorlar mecbur bütün riskleri söylüyor. İnşallah hiç bir şey korktuğumuz gibi olmayacak. Rabbim herşeyini güzel eylesin inşallah
Bunlarında kullanim suresi cok az oluyor, hemen büyüyorlarBen penye patikli tulumlar aldim kizlar. Cunku malum bebisler ilk 2 ay hareketsiz olduklari icin ince giydiriraek usurlermis. Annemler temmuza kadar ciplak ayak ve kol bacakla birakamayiz demislerdi. O yuzden bunun gibi 5 tane falan patikli tulum aldim. Zibin + tulum seklinde giydiririm siye dusundum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?