2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Evet canım baktım ucu açık görünüyor. Bu arada dün normal yolla doğumum gerçekleşti çok şükür . Her ikimiz de iyiyiz bizim ki karı beklemiş
Hayırlı olsun bebegin saglikla büyüsün. Mart annelerinden dogumu bekleyenler var ama Nisan bebeleri erkenci çıktı. Kaç kilo doğdu nasıl bebeğin nasil başladı doğum detayları yaz canim. Benim de yalanci sancılar ara ara oluyor nisanı bekler mi bilemiyorum
Istanbuldan da günaydın ozman dr sekreteri aradi randevumuzda iptalEki Görüntüle 3023336
Kar keyfini çıkarın ne güzel ❤❤❤
Yap kahveni ohh miss gibi keyif

Bizde çocuk nisanda doğacak baharda diye düşünüyorduk ama martta kışta doğacak gibi bakalım ve ben hiç kışlık tulum tarzı bir şey almadım battaniyelere sarcam bebemi
Tulum alsan da fazla giydiremezsin boşuna masraf yapma bence. Önümüzdeki kışa yatırım daha mantıklı

Evet canım baktım ucu açık görünüyor. Bu arada dün normal yolla doğumum gerçekleşti çok şükür . Her ikimiz de iyiyiz bizim ki karı beklemiş
Hayırlı uğurlu olsun bebişin, hayırlı evlat olsun inşallah iyi olmanıza çok sevindim erken doğum riskin var mıydı birden mi geldi kuzucuk?

Bizde çocuk nisanda doğacak baharda diye düşünüyorduk ama martta kışta doğacak gibi bakalım ve ben hiç kışlık tulum tarzı bir şey almadım battaniyelere sarcam bebemi
Tulum alsan da fazla giydiremezsin boşuna masraf yapma bence. Önümüzdeki kışa yatırım daha mantıklı
Ben penye patikli tulumlar aldim kizlar. Cunku malum bebisler ilk 2 ay hareketsiz olduklari icin ince giydiriraek usurlermis. Annemler temmuza kadar ciplak ayak ve kol bacakla birakamayiz demislerdi. O yuzden bunun gibi 5 tane falan patikli tulum aldim. Zibin + tulum seklinde giydiririm siye dusundum.

Eklentiler

• 20220311_114405.webp
    24 KB · Görüntüleme: 84
Gözün aydın canım müsait olunca detayları yaz merakta bırakma bizi gerçekten nisan bebeleri erkenci çıktı böyle doğuranları görünce heyecanlanıyorum
Bende öyle düşündüm en fazla 1 ay giyecek ne gerek var diye almadım

Böyle tulum bende aldım canım aynen öyle düşündüm zıbın tulum giydirip dışarı çıkarken yelek alırım üstüne. En fazla 2 ay serin olur zaten sonra yaz gelir nasipse

Hayırlı olsun gözün aydın ikinizin de iyi olmasına sevindim , müsait zamanda tüm detayları bekliyoruz

Yok canım benim kastettiğim astronot tulumlar var ya onlar. Battaniyeye sararım deyince ondan bahsettiğini düşündüm. Fiyatları biraz yüksek malum birkaç kere giydirilir muhtemelen o yüzden şimdi değil de önümüzdeki kış için almak daha mantıklı. Yoksa senin aldıkların çok rahat oluyor. Belleri falan açılmıyor kaldırırken. İki bacaktan çıtçıtlı almışsın, bunları giydirmesi de çok rahat oluyor.

Sa
Sabah işe gitti zaten doğum sancısı değildi yorgunluğa bağlı 4 olunca ayırt edebildim ilk olsaydı yoldaydık kesin
Sa
Sabah işe gitti zaten doğum sancısı değildi yorgunluğa bağlı 4 olunca ayırt edebildim ilk olsaydı yoldaydık kesin
Benim de ikinci ama bazen diyorum olabilir mi diye☺

Astronat tulumlar bizim sogum zamanimiz icin fazla kalin ve dedigin gini pahalilar. Onumuzdei kis icin aliriz.

Canım iyi düşünelim sonuç da en iyi şekilde olsn inşallah. Doktorlar mecbur bütün riskleri söylüyor. İnşallah hiç bir şey korktuğumuz gibi olmayacak. Rabbim herşeyini güzel eylesin inşallah

Bende haftasonu yapacagim insallah. Su siralar sadece karnimi doyurabiliyorum. Onun disinda bisey yapamiyorum. Haftasonu esim evdeyken yapacagim insallah
Ben de 1 haftaya inşallah hazırlarım . Eve sermek istemiyorum kurutmak için, en azından yağışın dinmesini bekliyorum

Gozunaydin Allah analı babalı büyütsün simdide dogum belgesini verirsiniz hallolur insallah

Canım iyi düşünelim sonuç da en iyi şekilde olsn inşallah. Doktorlar mecbur bütün riskleri söylüyor. İnşallah hiç bir şey korktuğumuz gibi olmayacak. Rabbim herşeyini güzel eylesin inşallah
İnsallah canım cok teşekkür ederim 2-3 hafta daha ilerlemeden bu şekilde kalabilmesi tek dileğim şu an Gebelikten sonra çabuk toparlanabileceğimi söyledi doktorum o yüzden içim bir nebze rahat

Bunlarında kullanim suresi cok az oluyor, hemen büyüyorlar 1 kere giydirebildiklerim vardi yada hiç giydiremedigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…