2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bizde karda oynadık geldik eve

Dün gece sancı dan agladım dogurcam diye ödüm koptu baya uzun sürdü hiç uyumuyor gece gündüz hep iktirmede gerçekten sıgamıyor içime zaten ayakları alnındaydı top GB duruyor herelde oda rahat değil uyuyamıyor

Eklentiler

• IMG_20220311_122331.webp
    95,5 KB · Görüntüleme: 34
Bende iyice uykuya hasret kaldım maalesef ama az kaldı kendini yorma birde üşütme artık son haftalardayız

Kehribar kolye bileklik sipariş ide verdim aklımda bişi kalmadı artık kıyafet almamak içinzor duuyorum yaz gelicek diye almak istemiyorum bide doktor iriiri dedikçe göreyim bi diyorum

Kızlar bugün kontrolüm vardı. Nst de sancı çıktı. Doktor eğer ilaç vermezsem bu hafta doğumun olur ama ben biraz daha beklesin istiyorum dedi. 1 hafta verdiğim ilaçları kullan haftaya tekrar görüşelim dedi. En fazla 2 hafta zamanı var ben söyliyim dedi. Bu arada doğum da normal doğum olarak ilerliyor hala. Doktor konuşunca tüm aklımdaki soruları sormayı unuttum ya acaba bebek kanala girdi mi dicektim unuttum

Canım sancin kaç çıktı ki doktor böyle söylüyor

Canım hiç sormak aklıma gelmedi ki öyle deyince. Ben sancı hissetmiyorum dedim ama var sancın çıkıyor dedi. Hatta 2 kere çekildim
Sancı hissediyor musun diye soracaktım ama hissetmiyorum demişsin. Benim dün olmadı ama eveli gün oldu, dün olmadı, bugun yine oldu ama az oldu. Off gitmedim doktora neyse pazartesi gideyim ben en iyisi

Mutlaka dogum pozisyonuna girmiştir, aksi bisey olsa söylüyorlar genelde

İyi yapmışsın ,nisanda bile doğanlar için hemen kısa kol yazlık vs giydirilmez çünkü enazından İstanbul gibi bir yer için söleyim hemen ısınmıyor hava, yenidoğan bebeğe göre soğuk kalıyor yine İlk 2 ay kesin uzun giydiricez havalar zaten malum soğuk gidiyor şuan.

Kehribar kolye bileklik sipariş ide verdim aklımda bişi kalmadı artık kıyafet almamak içinzor duuyorum yaz gelicek diye almak istemiyorum bide doktor iriiri dedikçe göreyim bi diyorum
En son kaç haftalık gittiniz kaç kg dedi merak ettim? Doktorlar iri iri diyip ufacık çıkıyolar yine artık inanmıyorum öncekinde yaşadım, yine iri diyorlar buna da bakalım nolcak

Canım hiç sormak aklıma gelmedi ki öyle deyince. Ben sancı hissetmiyorum dedim ama var sancın çıkıyor dedi. Hatta 2 kere çekildim
Benim bu hafta 2 kere 50 lilerde bir tane 40 li sancım çıktı . Daha önceki haftalarda da sancım çıkmıştı hemen doğum olmayabiliyor susuzluktan yorgunluktan olabiliyormuş

Kızlar merhaba, şimdi detaylı yazmaya geldim toparlayabildigim kadarıyla yazıyorum; 9 Mart sabahı birazcik ağrım olunca 12 Mart cumartesi olan doktor kontrolünü beklemeyip+kar yağacak yol kapanırsa gidemem düşüncesi ile doktorumu aradım o da gel deyince doktoruma gittim. Doktorum nst bakılsın sonra muayene edeyim dedi sonra tam bankoya nst kaydı actirmaya doğru yürürken bir anda suyum geldi ve kendimi lavaboda buldum iç çamaşırım öyle bir ıslanmıştı ki hayatımın şokunu yaşadım üst üste nasıl bunlar başıma gelebilir diye... Sonra doktorun odasina koşup durumu söyledim o an sırası gelen hastasını bile almayıp beni apartopar muayene etti... Ve evet suyum gelmiş, 1 cm de açıklığım vardı.. doğum başlamış dedi ve beni hızlıca yatisa gönderdi. Yatış yaptım ve sancılarım artmaya artmaya çok artmaya başladı. Her şey o kadar hızlı ilerlediki eşim annelerimize haber verene onlar gelene kadar ki bu 1 saat içinde oluyor ben sancıların top seviyesine gelmiştim. Ebe geldiğinde alttan muayene edeyim bakayım dedi ve ben 6 cm açıklığa gelmiştim sadece 2 saat geçmişti ben başta olmak üzere herkes şaşkındı. 7 cmye geldiğinde ben doğum odasına alındım. Doktorum geldi ve normal doğum ile doğurmuş oldum.. ben bir gece yatıp taburcu oldum ancak bebeğim küvözde. Onun iyi olması ve sağlıkla gelmesi için dua ediyorum sizden de dua rica ediyorum. Şimdilerde düzenli şekilde sağım yapip sütümü getirmeye çalışıyorum. Benden haberler bu kadar. Sancısı gelen, günü gelen, gününü bekleyen, doğum yapan, bebeğine benim gibi kavuşmayı bekleyen tüm hamile arkadaşlarin Allah yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…