- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Küçülünce keseriz patik kısmını, biraz da öyle giyerlerBunlarında kullanim suresi cok az oluyor, hemen büyüyorlar1 kere giydirebildiklerim vardi yada hiç giydiremedigim
Bende iyice uykuya hasret kaldım maalesef ama az kaldı kendini yorma birde üşütme artık son haftalardayızBizde karda oynadık geldik eve
Dün gece sancı dan agladım dogurcam diye ödüm koptu baya uzun sürdü hiç uyumuyor gece gündüz hep iktirmede gerçekten sıgamıyor içime zaten ayakları alnındaydı top GB duruyor herelde oda rahat değil uyuyamıyor
Patik kismini keseriz en kotu ihtimalBunlarında kullanim suresi cok az oluyor, hemen büyüyorlar1 kere giydirebildiklerim vardi yada hiç giydiremedigim
Aynen ben de oyle dusundumKüçülünce keseriz patik kısmını, biraz da öyle giyerler
Canım ömürlü olsun bebeğinEvet canım baktım ucu açık görünüyor. Bu arada dün normal yolla doğumum gerçekleşti çok şükür . Her ikimiz de iyiyiz bizim ki karı beklemiş
Canım sancin kaç çıktı ki doktor böyle söylüyorKızlar bugün kontrolüm vardı. Nst de sancı çıktı. Doktor eğer ilaç vermezsem bu hafta doğumun olur ama ben biraz daha beklesin istiyorum dedi. 1 hafta verdiğim ilaçları kullan haftaya tekrar görüşelim dedi. En fazla 2 hafta zamanı var ben söyliyim dedi. Bu arada doğum da normal doğum olarak ilerliyor hala. Doktor konuşunca tüm aklımdaki soruları sormayı unuttum ya acaba bebek kanala girdi mi dicektim unuttum
Canım hiç sormak aklıma gelmedi ki öyle deyince. Ben sancı hissetmiyorum dedim ama var sancın çıkıyor dedi. Hatta 2 kere çekildimCanım sancin kaç çıktı ki doktor böyle söylüyor
Kızlar bugün kontrolüm vardı. Nst de sancı çıktı. Doktor eğer ilaç vermezsem bu hafta doğumun olur ama ben biraz daha beklesin istiyorum dedi. 1 hafta verdiğim ilaçları kullan haftaya tekrar görüşelim dedi. En fazla 2 hafta zamanı var ben söyliyim dedi. Bu arada doğum da normal doğum olarak ilerliyor hala. Doktor konuşunca tüm aklımdaki soruları sormayı unuttum ya acaba bebek kanala girdi mi dicektim unuttum
Sancı hissediyor musun diye soracaktım ama hissetmiyorum demişsin. Benim dün olmadı ama eveli gün oldu, dün olmadı, bugun yine oldu ama az oldu. Off gitmedim doktora neyse pazartesi gideyim ben en iyisiCanım hiç sormak aklıma gelmedi ki öyle deyince. Ben sancı hissetmiyorum dedim ama var sancın çıkıyor dedi. Hatta 2 kere çekildim
Ben kesmeye kiyamadim, neyse ki kardesi giycek simdi insallahKüçülünce keseriz patik kısmını, biraz da öyle giyerler
Ben kesmeye kıyamam yaaPatik kismini keseriz en kotu ihtimalAma ilk 2-3 ay giyse bile kafi. Zaten cok almadim.
Aynen ben de oyle dusundum
Mutlaka dogum pozisyonuna girmiştir, aksi bisey olsa söylüyorlar geneldeKızlar bugün kontrolüm vardı. Nst de sancı çıktı. Doktor eğer ilaç vermezsem bu hafta doğumun olur ama ben biraz daha beklesin istiyorum dedi. 1 hafta verdiğim ilaçları kullan haftaya tekrar görüşelim dedi. En fazla 2 hafta zamanı var ben söyliyim dedi. Bu arada doğum da normal doğum olarak ilerliyor hala. Doktor konuşunca tüm aklımdaki soruları sormayı unuttum ya acaba bebek kanala girdi mi dicektim unuttum
İyi yapmışsınBen penye patikli tulumlar aldim kizlar. Cunku malum bebisler ilk 2 ay hareketsiz olduklari icin ince giydiriraek usurlermis. Annemler temmuza kadar ciplak ayak ve kol bacakla birakamayiz demislerdi. O yuzden bunun gibi 5 tane falan patikli tulum aldim. Zibin + tulum seklinde giydiririm siye dusundum.
En son kaç haftalık gittiniz kaç kg dedi merak ettim? Doktorlar iri iri diyip ufacık çıkıyolar yineKehribar kolye bileklik sipariş ide verdim aklımda bişi kalmadı artıkkıyafet almamak içinzor duuyorum yaz gelicek diye almak istemiyorum bide doktor iriiri dedikçe göreyim bi diyorum
Benim bu hafta 2 kere 50 lilerde bir tane 40 li sancım çıktı . Daha önceki haftalarda da sancım çıkmıştı hemen doğum olmayabiliyor susuzluktan yorgunluktan olabiliyormuşCanım hiç sormak aklıma gelmedi ki öyle deyince. Ben sancı hissetmiyorum dedim ama var sancın çıkıyor dedi. Hatta 2 kere çekildim
Nst kagidini vermistir orada sancilarin kac ciktigini gorebilirsin aslinda.Canım hiç sormak aklıma gelmedi ki öyle deyince. Ben sancı hissetmiyorum dedim ama var sancın çıkıyor dedi. Hatta 2 kere çekildim
Sana herhangi bir şey demedi mi bı durum için ya da ilaç falan vermedi miBenim bu hafta 2 kere 50 lilerde bir tane 40 li sancım çıktı . Daha önceki haftalarda da sancım çıkmıştı hemen doğum olmayabiliyor susuzluktan yorgunluktan olabiliyormuş
Ypk canım doktora verdik kağıdı bize geri vermedi. Yoksa buraya çeker atardım sizeNst kagidini vermistir orada sancilarin kac ciktigini gorebilirsin aslinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?