2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Canım çok ani olmuş senin için ama demekki onun dünyaya gelme vakti o zamandı . Çok şükür sağlıkla dünyaya gelmiş . inşallah en kısa zamanda kucağınada alırsın. Moralini yüksek tut

Cok geçmiş olsun cnm yeniden bebeğin kac kilo doğdu en kısa zamanda kucağına gelsin inşallah

Doktora gitmen ne kadar isabetli olmuş. Doğumda anladığımız kadarıyla güzel ilerlemiş maşallah. Kuzuna sağlıkla kavuşursun inşallah biran evvel. Darısı bizlere Herkese kolay doğumlar olur umarım.

Canım çok şükür sağlıkla gelmiş çocuğun dünyaya. Yanına geleceği gün de gelecek allah analı babalı büyütsün canım kaç haftalıkken doğum yapmış oldun ve kilosu ne kadardı peki?

ya ne güzel ne kadar kolay bir doğum olmuş. Rabbım hepimize böle doğumlar nasip etsin isallah. Bebeğin sağlıkla büyüsün, senin de bol bol sütün olsun.

Dualarimiz Mert'le canim. Sen cok guclusun Bu gunleri cok kisa zamanda geride birakacaksiniz ve oglunla birlikte evinize doneceksiniz.

Oyyyy gözün aydın en kısa zamanda minik ve aceleci prensin de kucağına gelir musmutlu olursunuz inşallah dualarım seninle

Bugünler geride kalıcak ve cok kısa zaman sonra Mert i de alıp evine geleceksin Moral bozmak yok, stres yapmak yok . Biz çok güçlüyüz hiç unutma

Evet canım baktım ucu açık görünüyor. Bu arada dün normal yolla doğumum gerçekleşti çok şükür . Her ikimiz de iyiyiz bizim ki karı beklemiş
Canım biraz aceleci olmuş ama okuyunca oh be bitti kızın bulantilari dedim. İkinizin de iyi olmasına cok sevindim detayları yaz bir de doya doya ne yedin onu da anlat
Ay brokilommm şaka gibi bir doğum hikayesi olmuş gözünüz aydın en kisa zamanda gelsin evine Mert kuzusu

Evet canım baktım ucu açık görünüyor. Bu arada dün normal yolla doğumum gerçekleşti çok şükür . Her ikimiz de iyiyiz bizim ki karı beklemiş
Gözün aydın kuzum. Çok sevindim
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin seni unuttum sanma takibimdesin

Mrb kızlar ben doğum izni hakkında bisey soracaktim. 35. haftadan itibaren izinli gosterildim normalde daha erken almam lazımdı o hakkim dogumdan sonraya aktarılır mi yoksa benim bisey yapmam gerekiyor mu yardimci olursaniz sevinirim

En son kaç haftalık gittiniz kaç kg dedi merak ettim? Doktorlar iri iri diyip ufacık çıkıyolar yine artık inanmıyorum öncekinde yaşadım, yine iri diyorlar buna da bakalım nolcak
Persembe gittim en son 35+3tüm 3060gr 49 cm dedi aşa yukarı ölçümler diye söylüyor zaten tartı degil tabii, 300/500gr aşada olabiliyor. Benim kızımda da önde gidiyor demişti 38de dogdu oda 3,350 dogmuştu

Günaydın arkadaşlar. Sizinle stresimi paylaşmak istiyorum. Benim için doğum zamanı iyice yaklaştı galiba. Dün doktor kontrolüm vardı. Hem perinatolog hem kadın dogumcuya görünüyorum. 35 haftada aniden suyum gelerek 1670 gr doğurduğum bir kızım var. Şimdi şükür sağlıklı 3.5 yaşında. Bu gebeliğimde 36.haftaya gelebildim yine hep erken doğum riskiyle. 200er gr falan olsa da her hafta kilo alıyordu bebek. Bu hafta neredeyse hiç almamış. Diger ölçümler açısından da 2-3 hafta geriydi. 4 haftaya çıkmış gerilik. Kilosu da 2100-2200 gr. Şimdi doktor ani bir durum olmazsa 6 gün sonra çağırdı. Bebek eğer yine kilo almamaya devam etmisse bebeği orda tutmamizin artık anlamı olmaz, sezaryen yaparız dedi. Perşembe 37 olacak ama kilosu dediğim gibi 2000 gr civarı olacak gibi. Bir de hemen küvöze girerse pandemiden dolayi gorusturmuyorlarmis. Sadece istersek günlük gelerek süt sağıp getiriyormusuz. Veriyorlarmış.

Endişelenmeye başladım. Her an suyum veya sancim gelip doğum da başlayabilir. Hafta içi evde yalnız olacağım. Kızımı kreşe bırakıyorum. Eşim işte. İnşallah sağ salim atlatırız minik kızımla süreci

kasıklarda olan adet sancısı türü ağrılar doğumun yaklaştığını mı gösterir?
Evet şahsen benimki adet sancısı şeklinde başlamıştı. Zaten suyum hafif hafif geldiği için hastaneye yatisim yapilmisti. Ebeye o akşam bana adet sancimi söyledim. Hemen nstye bağladı beni. Gerçekten de ekranda sancı göründü. Erken doğum ololacağı çin doktor hemen hastaneye gelip sezaryenle dogurttu. Şimdi 3.5 yaşında kızım. Sizi strese sokmak istemem ama doktorunuza mutlaka hemen söyleyin. Adet sancısı önemli bir belirti.

Teşekkür ederim. Bnm normlde nisanın ilk haftası tahmni dogum ama doktor martın sonunu qörürsen iyidir dedi. Normal doğum ınsaallah. Doktor öyle dedigi için bnde sancılar normldir die düsünüodum nişan su düzenli sancı olmadan gitmym tekrar diyordm ama bebegi cok asagıda hissediyorum kasıklarmda da cok siddetli olmasa da adet olackms gibi gelip giden bi sancı var. Sizde kızınızı zamanında saglıkla kucağınıza alırsnz ınsaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…