Canım çok ani olmuş senin için ama demekki onun dünyaya gelme vakti o zamandı . Çok şükür sağlıkla dünyaya gelmiş . inşallah en kısa zamanda kucağınada alırsın. Moralini yüksek tutKızlar merhaba, şimdi detaylı yazmaya geldim toparlayabildigim kadarıyla yazıyorum; 9 Mart sabahı birazcik ağrım olunca 12 Mart cumartesi olan doktor kontrolünü beklemeyip+kar yağacak yol kapanırsa gidemem düşüncesi ile doktorumu aradım o da gel deyince doktoruma gittim. Doktorum nst bakılsın sonra muayene edeyim dedi sonra tam bankoya nst kaydı actirmaya doğru yürürken bir anda suyum geldi ve kendimi lavaboda buldum iç çamaşırım öyle bir ıslanmıştı ki hayatımın şokunu yaşadım üst üste nasıl bunlar başıma gelebilir diye... Sonra doktorun odasina koşup durumu söyledim o an sırası gelen hastasını bile almayıp beni apartopar muayene etti... Ve evet suyum gelmiş, 1 cm de açıklığım vardı.. doğum başlamış dedi ve beni hızlıca yatisa gönderdi. Yatış yaptım ve sancılarım artmaya artmaya çok artmaya başladı. Her şey o kadar hızlı ilerlediki eşim annelerimize haber verene onlar gelene kadar ki bu 1 saat içinde oluyor ben sancıların top seviyesine gelmiştim. Ebe geldiğinde alttan muayene edeyim bakayım dedi ve ben 6 cm açıklığa gelmiştim sadece 2 saat geçmişti ben başta olmak üzere herkes şaşkındı. 7 cmye geldiğinde ben doğum odasına alındım. Doktorum geldi ve normal doğum ile doğurmuş oldum.. ben bir gece yatıp taburcu oldum ancak bebeğim küvözde. Onun iyi olması ve sağlıkla gelmesi için dua ediyorum sizden de dua rica ediyorum. Şimdilerde düzenli şekilde sağım yapip sütümü getirmeye çalışıyorum. Benden haberler bu kadar. Sancısı gelen, günü gelen, gününü bekleyen, doğum yapan, bebeğine benim gibi kavuşmayı bekleyen tüm hamile arkadaşlarin Allah yardımcısı olsun.
Cok geçmiş olsun cnm yeniden bebeğin kac kilo doğdu en kısa zamanda kucağına gelsin inşallahKızlar merhaba, şimdi detaylı yazmaya geldim toparlayabildigim kadarıyla yazıyorum; 9 Mart sabahı birazcik ağrım olunca 12 Mart cumartesi olan doktor kontrolünü beklemeyip+kar yağacak yol kapanırsa gidemem düşüncesi ile doktorumu aradım o da gel deyince doktoruma gittim. Doktorum nst bakılsın sonra muayene edeyim dedi sonra tam bankoya nst kaydı actirmaya doğru yürürken bir anda suyum geldi ve kendimi lavaboda buldum iç çamaşırım öyle bir ıslanmıştı ki hayatımın şokunu yaşadım üst üste nasıl bunlar başıma gelebilir diye... Sonra doktorun odasina koşup durumu söyledim o an sırası gelen hastasını bile almayıp beni apartopar muayene etti... Ve evet suyum gelmiş, 1 cm de açıklığım vardı.. doğum başlamış dedi ve beni hızlıca yatisa gönderdi. Yatış yaptım ve sancılarım artmaya artmaya çok artmaya başladı. Her şey o kadar hızlı ilerlediki eşim annelerimize haber verene onlar gelene kadar ki bu 1 saat içinde oluyor ben sancıların top seviyesine gelmiştim. Ebe geldiğinde alttan muayene edeyim bakayım dedi ve ben 6 cm açıklığa gelmiştim sadece 2 saat geçmişti ben başta olmak üzere herkes şaşkındı. 7 cmye geldiğinde ben doğum odasına alındım. Doktorum geldi ve normal doğum ile doğurmuş oldum.. ben bir gece yatıp taburcu oldum ancak bebeğim küvözde. Onun iyi olması ve sağlıkla gelmesi için dua ediyorum sizden de dua rica ediyorum. Şimdilerde düzenli şekilde sağım yapip sütümü getirmeye çalışıyorum. Benden haberler bu kadar. Sancısı gelen, günü gelen, gününü bekleyen, doğum yapan, bebeğine benim gibi kavuşmayı bekleyen tüm hamile arkadaşlarin Allah yardımcısı olsun.
Doktora gitmen ne kadar isabetli olmuş. Doğumda anladığımız kadarıyla güzel ilerlemiş maşallah. Kuzuna sağlıkla kavuşursun inşallah biran evvel. Darısı bizlereKızlar merhaba, şimdi detaylı yazmaya geldim toparlayabildigim kadarıyla yazıyorum; 9 Mart sabahı birazcik ağrım olunca 12 Mart cumartesi olan doktor kontrolünü beklemeyip+kar yağacak yol kapanırsa gidemem düşüncesi ile doktorumu aradım o da gel deyince doktoruma gittim. Doktorum nst bakılsın sonra muayene edeyim dedi sonra tam bankoya nst kaydı actirmaya doğru yürürken bir anda suyum geldi ve kendimi lavaboda buldum iç çamaşırım öyle bir ıslanmıştı ki hayatımın şokunu yaşadım üst üste nasıl bunlar başıma gelebilir diye... Sonra doktorun odasina koşup durumu söyledim o an sırası gelen hastasını bile almayıp beni apartopar muayene etti... Ve evet suyum gelmiş, 1 cm de açıklığım vardı.. doğum başlamış dedi ve beni hızlıca yatisa gönderdi. Yatış yaptım ve sancılarım artmaya artmaya çok artmaya başladı. Her şey o kadar hızlı ilerlediki eşim annelerimize haber verene onlar gelene kadar ki bu 1 saat içinde oluyor ben sancıların top seviyesine gelmiştim. Ebe geldiğinde alttan muayene edeyim bakayım dedi ve ben 6 cm açıklığa gelmiştim sadece 2 saat geçmişti ben başta olmak üzere herkes şaşkındı. 7 cmye geldiğinde ben doğum odasına alındım. Doktorum geldi ve normal doğum ile doğurmuş oldum.. ben bir gece yatıp taburcu oldum ancak bebeğim küvözde. Onun iyi olması ve sağlıkla gelmesi için dua ediyorum sizden de dua rica ediyorum. Şimdilerde düzenli şekilde sağım yapip sütümü getirmeye çalışıyorum. Benden haberler bu kadar. Sancısı gelen, günü gelen, gününü bekleyen, doğum yapan, bebeğine benim gibi kavuşmayı bekleyen tüm hamile arkadaşlarin Allah yardımcısı olsun.
Canım çok şükür sağlıkla gelmiş çocuğun dünyaya. Yanına geleceği gün de gelecekKızlar merhaba, şimdi detaylı yazmaya geldim toparlayabildigim kadarıyla yazıyorum; 9 Mart sabahı birazcik ağrım olunca 12 Mart cumartesi olan doktor kontrolünü beklemeyip+kar yağacak yol kapanırsa gidemem düşüncesi ile doktorumu aradım o da gel deyince doktoruma gittim. Doktorum nst bakılsın sonra muayene edeyim dedi sonra tam bankoya nst kaydı actirmaya doğru yürürken bir anda suyum geldi ve kendimi lavaboda buldum iç çamaşırım öyle bir ıslanmıştı ki hayatımın şokunu yaşadım üst üste nasıl bunlar başıma gelebilir diye... Sonra doktorun odasina koşup durumu söyledim o an sırası gelen hastasını bile almayıp beni apartopar muayene etti... Ve evet suyum gelmiş, 1 cm de açıklığım vardı.. doğum başlamış dedi ve beni hızlıca yatisa gönderdi. Yatış yaptım ve sancılarım artmaya artmaya çok artmaya başladı. Her şey o kadar hızlı ilerlediki eşim annelerimize haber verene onlar gelene kadar ki bu 1 saat içinde oluyor ben sancıların top seviyesine gelmiştim. Ebe geldiğinde alttan muayene edeyim bakayım dedi ve ben 6 cm açıklığa gelmiştim sadece 2 saat geçmişti ben başta olmak üzere herkes şaşkındı. 7 cmye geldiğinde ben doğum odasına alındım. Doktorum geldi ve normal doğum ile doğurmuş oldum.. ben bir gece yatıp taburcu oldum ancak bebeğim küvözde. Onun iyi olması ve sağlıkla gelmesi için dua ediyorum sizden de dua rica ediyorum. Şimdilerde düzenli şekilde sağım yapip sütümü getirmeye çalışıyorum. Benden haberler bu kadar. Sancısı gelen, günü gelen, gününü bekleyen, doğum yapan, bebeğine benim gibi kavuşmayı bekleyen tüm hamile arkadaşlarin Allah yardımcısı olsun.
Kızlar merhaba, şimdi detaylı yazmaya geldim toparlayabildigim kadarıyla yazıyorum; 9 Mart sabahı birazcik ağrım olunca 12 Mart cumartesi olan doktor kontrolünü beklemeyip+kar yağacak yol kapanırsa gidemem düşüncesi ile doktorumu aradım o da gel deyince doktoruma gittim. Doktorum nst bakılsın sonra muayene edeyim dedi sonra tam bankoya nst kaydı actirmaya doğru yürürken bir anda suyum geldi ve kendimi lavaboda buldum iç çamaşırım öyle bir ıslanmıştı ki hayatımın şokunu yaşadım üst üste nasıl bunlar başıma gelebilir diye... Sonra doktorun odasina koşup durumu söyledim o an sırası gelen hastasını bile almayıp beni apartopar muayene etti... Ve evet suyum gelmiş, 1 cm de açıklığım vardı.. doğum başlamış dedi ve beni hızlıca yatisa gönderdi. Yatış yaptım ve sancılarım artmaya artmaya çok artmaya başladı. Her şey o kadar hızlı ilerlediki eşim annelerimize haber verene onlar gelene kadar ki bu 1 saat içinde oluyor ben sancıların top seviyesine gelmiştim. Ebe geldiğinde alttan muayene edeyim bakayım dedi ve ben 6 cm açıklığa gelmiştim sadece 2 saat geçmişti ben başta olmak üzere herkes şaşkındı. 7 cmye geldiğinde ben doğum odasına alındım. Doktorum geldi ve normal doğum ile doğurmuş oldum.. ben bir gece yatıp taburcu oldum ancak bebeğim küvözde. Onun iyi olması ve sağlıkla gelmesi için dua ediyorum sizden de dua rica ediyorum. Şimdilerde düzenli şekilde sağım yapip sütümü getirmeye çalışıyorum. Benden haberler bu kadar. Sancısı gelen, günü gelen, gününü bekleyen, doğum yapan, bebeğine benim gibi kavuşmayı bekleyen tüm hamile arkadaşlarin Allah yardımcısı olsun.
Dualarimiz Mert'le canim. Sen cok guclusunKızlar merhaba, şimdi detaylı yazmaya geldim toparlayabildigim kadarıyla yazıyorum; 9 Mart sabahı birazcik ağrım olunca 12 Mart cumartesi olan doktor kontrolünü beklemeyip+kar yağacak yol kapanırsa gidemem düşüncesi ile doktorumu aradım o da gel deyince doktoruma gittim. Doktorum nst bakılsın sonra muayene edeyim dedi sonra tam bankoya nst kaydı actirmaya doğru yürürken bir anda suyum geldi ve kendimi lavaboda buldum iç çamaşırım öyle bir ıslanmıştı ki hayatımın şokunu yaşadım üst üste nasıl bunlar başıma gelebilir diye... Sonra doktorun odasina koşup durumu söyledim o an sırası gelen hastasını bile almayıp beni apartopar muayene etti... Ve evet suyum gelmiş, 1 cm de açıklığım vardı.. doğum başlamış dedi ve beni hızlıca yatisa gönderdi. Yatış yaptım ve sancılarım artmaya artmaya çok artmaya başladı. Her şey o kadar hızlı ilerlediki eşim annelerimize haber verene onlar gelene kadar ki bu 1 saat içinde oluyor ben sancıların top seviyesine gelmiştim. Ebe geldiğinde alttan muayene edeyim bakayım dedi ve ben 6 cm açıklığa gelmiştim sadece 2 saat geçmişti ben başta olmak üzere herkes şaşkındı. 7 cmye geldiğinde ben doğum odasına alındım. Doktorum geldi ve normal doğum ile doğurmuş oldum.. ben bir gece yatıp taburcu oldum ancak bebeğim küvözde. Onun iyi olması ve sağlıkla gelmesi için dua ediyorum sizden de dua rica ediyorum. Şimdilerde düzenli şekilde sağım yapip sütümü getirmeye çalışıyorum. Benden haberler bu kadar. Sancısı gelen, günü gelen, gününü bekleyen, doğum yapan, bebeğine benim gibi kavuşmayı bekleyen tüm hamile arkadaşlarin Allah yardımcısı olsun.
Oyyyy gözün aydın en kısa zamanda minik ve aceleci prensin de kucağına gelir musmutlu olursunuz inşallahKızlar merhaba, şimdi detaylı yazmaya geldim toparlayabildigim kadarıyla yazıyorum; 9 Mart sabahı birazcik ağrım olunca 12 Mart cumartesi olan doktor kontrolünü beklemeyip+kar yağacak yol kapanırsa gidemem düşüncesi ile doktorumu aradım o da gel deyince doktoruma gittim. Doktorum nst bakılsın sonra muayene edeyim dedi sonra tam bankoya nst kaydı actirmaya doğru yürürken bir anda suyum geldi ve kendimi lavaboda buldum iç çamaşırım öyle bir ıslanmıştı ki hayatımın şokunu yaşadım üst üste nasıl bunlar başıma gelebilir diye... Sonra doktorun odasina koşup durumu söyledim o an sırası gelen hastasını bile almayıp beni apartopar muayene etti... Ve evet suyum gelmiş, 1 cm de açıklığım vardı.. doğum başlamış dedi ve beni hızlıca yatisa gönderdi. Yatış yaptım ve sancılarım artmaya artmaya çok artmaya başladı. Her şey o kadar hızlı ilerlediki eşim annelerimize haber verene onlar gelene kadar ki bu 1 saat içinde oluyor ben sancıların top seviyesine gelmiştim. Ebe geldiğinde alttan muayene edeyim bakayım dedi ve ben 6 cm açıklığa gelmiştim sadece 2 saat geçmişti ben başta olmak üzere herkes şaşkındı. 7 cmye geldiğinde ben doğum odasına alındım. Doktorum geldi ve normal doğum ile doğurmuş oldum.. ben bir gece yatıp taburcu oldum ancak bebeğim küvözde. Onun iyi olması ve sağlıkla gelmesi için dua ediyorum sizden de dua rica ediyorum. Şimdilerde düzenli şekilde sağım yapip sütümü getirmeye çalışıyorum. Benden haberler bu kadar. Sancısı gelen, günü gelen, gününü bekleyen, doğum yapan, bebeğine benim gibi kavuşmayı bekleyen tüm hamile arkadaşlarin Allah yardımcısı olsun.
Bugünler geride kalıcak ve cok kısa zaman sonra Mert i de alıp evine geleceksinKızlar merhaba, şimdi detaylı yazmaya geldim toparlayabildigim kadarıyla yazıyorum; 9 Mart sabahı birazcik ağrım olunca 12 Mart cumartesi olan doktor kontrolünü beklemeyip+kar yağacak yol kapanırsa gidemem düşüncesi ile doktorumu aradım o da gel deyince doktoruma gittim. Doktorum nst bakılsın sonra muayene edeyim dedi sonra tam bankoya nst kaydı actirmaya doğru yürürken bir anda suyum geldi ve kendimi lavaboda buldum iç çamaşırım öyle bir ıslanmıştı ki hayatımın şokunu yaşadım üst üste nasıl bunlar başıma gelebilir diye... Sonra doktorun odasina koşup durumu söyledim o an sırası gelen hastasını bile almayıp beni apartopar muayene etti... Ve evet suyum gelmiş, 1 cm de açıklığım vardı.. doğum başlamış dedi ve beni hızlıca yatisa gönderdi. Yatış yaptım ve sancılarım artmaya artmaya çok artmaya başladı. Her şey o kadar hızlı ilerlediki eşim annelerimize haber verene onlar gelene kadar ki bu 1 saat içinde oluyor ben sancıların top seviyesine gelmiştim. Ebe geldiğinde alttan muayene edeyim bakayım dedi ve ben 6 cm açıklığa gelmiştim sadece 2 saat geçmişti ben başta olmak üzere herkes şaşkındı. 7 cmye geldiğinde ben doğum odasına alındım. Doktorum geldi ve normal doğum ile doğurmuş oldum.. ben bir gece yatıp taburcu oldum ancak bebeğim küvözde. Onun iyi olması ve sağlıkla gelmesi için dua ediyorum sizden de dua rica ediyorum. Şimdilerde düzenli şekilde sağım yapip sütümü getirmeye çalışıyorum. Benden haberler bu kadar. Sancısı gelen, günü gelen, gününü bekleyen, doğum yapan, bebeğine benim gibi kavuşmayı bekleyen tüm hamile arkadaşlarin Allah yardımcısı olsun.
Canım biraz aceleci olmuş ama okuyunca oh be bitti kızın bulantilari dedim. İkinizin de iyi olmasına cok sevindim detayları yazEvet canım baktım ucu açık görünüyor. Bu arada dün normal yolla doğumum gerçekleşti çok şükür . Her ikimiz de iyiyiz bizim ki karı beklemiş
Ay brokilommm şaka gibi bir doğum hikayesi olmuş gözünüz aydın en kisa zamanda gelsin evine Mert kuzusuKızlar merhaba, şimdi detaylı yazmaya geldim toparlayabildigim kadarıyla yazıyorum; 9 Mart sabahı birazcik ağrım olunca 12 Mart cumartesi olan doktor kontrolünü beklemeyip+kar yağacak yol kapanırsa gidemem düşüncesi ile doktorumu aradım o da gel deyince doktoruma gittim. Doktorum nst bakılsın sonra muayene edeyim dedi sonra tam bankoya nst kaydı actirmaya doğru yürürken bir anda suyum geldi ve kendimi lavaboda buldum iç çamaşırım öyle bir ıslanmıştı ki hayatımın şokunu yaşadım üst üste nasıl bunlar başıma gelebilir diye... Sonra doktorun odasina koşup durumu söyledim o an sırası gelen hastasını bile almayıp beni apartopar muayene etti... Ve evet suyum gelmiş, 1 cm de açıklığım vardı.. doğum başlamış dedi ve beni hızlıca yatisa gönderdi. Yatış yaptım ve sancılarım artmaya artmaya çok artmaya başladı. Her şey o kadar hızlı ilerlediki eşim annelerimize haber verene onlar gelene kadar ki bu 1 saat içinde oluyor ben sancıların top seviyesine gelmiştim. Ebe geldiğinde alttan muayene edeyim bakayım dedi ve ben 6 cm açıklığa gelmiştim sadece 2 saat geçmişti ben başta olmak üzere herkes şaşkındı. 7 cmye geldiğinde ben doğum odasına alındım. Doktorum geldi ve normal doğum ile doğurmuş oldum.. ben bir gece yatıp taburcu oldum ancak bebeğim küvözde. Onun iyi olması ve sağlıkla gelmesi için dua ediyorum sizden de dua rica ediyorum. Şimdilerde düzenli şekilde sağım yapip sütümü getirmeye çalışıyorum. Benden haberler bu kadar. Sancısı gelen, günü gelen, gününü bekleyen, doğum yapan, bebeğine benim gibi kavuşmayı bekleyen tüm hamile arkadaşlarin Allah yardımcısı olsun.
Gözün aydın kuzum. Çok sevindimEvet canım baktım ucu açık görünüyor. Bu arada dün normal yolla doğumum gerçekleşti çok şükür . Her ikimiz de iyiyiz bizim ki karı beklemiş
Aktarılır tabiki ..Mrb kızlar ben doğum izni hakkında bisey soracaktim. 35. haftadan itibaren izinli gosterildim normalde daha erken almam lazımdı o hakkim dogumdan sonraya aktarılır mi yoksa benim bisey yapmam gerekiyor muyardimci olursaniz sevinirim
Aktarılıyor canım bende 35 haftada ayrildimMrb kızlar ben doğum izni hakkında bisey soracaktim. 35. haftadan itibaren izinli gosterildim normalde daha erken almam lazımdı o hakkim dogumdan sonraya aktarılır mi yoksa benim bisey yapmam gerekiyor muyardimci olursaniz sevinirim
Persembe gittim en son 35+3tüm 3060gr 49 cm dedi aşa yukarı ölçümler diye söylüyor zaten tartı degil tabii, 300/500gr aşada olabiliyor. Benim kızımda da önde gidiyor demişti 38de dogdu oda 3,350 dogmuştuEn son kaç haftalık gittiniz kaç kg dedi merak ettim? Doktorlar iri iri diyip ufacık çıkıyolar yineartık inanmıyorum öncekinde yaşadım, yine iri diyorlar buna da bakalım nolcak
Bizimkinde Ömer aliAllahım bir oğlan adı bulamadık halaDiğer iki oğluma çifter çifter isim koyunca koyacak isim kalmadı Ömer Alp nasıl olur acaba
Evet şahsen benimki adet sancısı şeklinde başlamıştı. Zaten suyum hafif hafif geldiği için hastaneye yatisim yapilmisti. Ebeye o akşam bana adet sancimi söyledim. Hemen nstye bağladı beni. Gerçekten de ekranda sancı göründü. Erken doğum ololacağı çin doktor hemen hastaneye gelip sezaryenle dogurttu. Şimdi 3.5 yaşında kızım. Sizi strese sokmak istemem ama doktorunuza mutlaka hemen söyleyin. Adet sancısı önemli bir belirti.kasıklarda olan adet sancısı türü ağrılar doğumun yaklaştığını mı gösterir?
Teşekkür ederim. Bnm normlde nisanın ilk haftası tahmni dogum ama doktor martın sonunu qörürsen iyidir dedi. Normal doğum ınsaallah. Doktor öyle dedigi için bnde sancılar normldir die düsünüodum nişan su düzenli sancı olmadan gitmym tekrar diyordm ama bebegi cok asagıda hissediyorum kasıklarmda da cok siddetli olmasa da adet olackms gibi gelip giden bi sancı var. Sizde kızınızı zamanında saglıkla kucağınıza alırsnz ınsaallahEvet şahsen benimki adet sancısı şeklinde başlamıştı. Zaten suyum hafif hafif geldiği için hastaneye yatisim yapilmisti. Ebeye o akşam bana adet sancimi söyledim. Hemen nstye bağladı beni. Gerçekten de ekranda sancı göründü. Erken doğum ololacağı çin doktor hemen hastaneye gelip sezaryenle dogurttu. Şimdi 3.5 yaşında kızım. Sizi strese sokmak istemem ama doktorunuza mutlaka hemen söyleyin. Adet sancısı önemli bir belirti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?