2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

Gunaydin canim bebegin gelisememesinin bir nedeni olmasi gerekmiyor mu tansiyon protein kacagi gibi sebepler gelisimi onluyor. Kuzenimde de oldu 34.hafta 2290 gram dogum yapti kuveze konmadi cunku hazirliklilardi 3 defa ciger gelistirici yapildi sana da yapmis olmalari lazim
Bebege kilo veren seyler cok yedi muz kasar ceviz ve kaymak cok sukur direk eve ciktilar

Allah yardimcin olsun. Isallah bebegin kilo almıştır. Hafta olarak baya ilerledik sonuçta sağlıklı bir şekilde kucağına al isallah.
kasıklarda olan adet sancısı türü ağrılar doğumun yaklaştığını mı gösterir?
Bende karnının altında elektriklenme gibi gelip giden kasılma şeklinde oluyor. Geçen gün oldu zaman tuttum 15 dk da bir oluyordu şu gelmemisti kanama yoktu doktora gitmedim ama herkese ayni şey olmaz şiddet artarsa gidin doktora.

Günaydın kızlar
Ben de bu hafta azcık misafir falan işleriyle ilgilendim. Takip ettim ama çok yazamadım.

tosbaga canım gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah sen de bebeğin de toparlayınca doğum hikayeni bekliyoruz

Devitamini en kısa zamanda oğlunla beraber döneceksin de inşallah evine canım

Canım Allah korktuğuna uğratmasın yine. İnşallah bu haftayı da atlatırsın bir aksilik olmadan, bebişin de biraz kilo alır
Tahin, muz, yeşil mercimek, kıyma, kaşar, ceviz, irmik. Bol bol bunlardan tüket yine bu hafta da. Güzel haberler alırsın inşallah önümüzdeki hafta da

Teşekkür ederim mesajlarınız için arkadaşlar. Ben zaten 17.haftadan beri diyetisyene gidiyorum. İlk kızımda gitmemiştim ama bunda da 41 kg ile başladığım için aynı şeyleri yasamayayim diye kontrollü ve dengeli beslenerek gittim. Şükür sindi 55 kiloya dayandım.
Bir de 3 haftadır haftada bir çağırmaya başladı doktorlarim. Her hafta kan idrar tahlili ve nst yapılıyor. Tansiyon yok, protein kaçağı yok. Suyum iyi, plasenta kan akışı çocuğun kalp atışı vs hep iyi. Sadece bir süreden sonra kilo almamaya gelisememeye başlıyor nedense. İki gebeligim de böyle işte...

Sistemden aktarılıyor canım senin bir şey yapmana gerek yok

Herkes kilitlendi ya kendi doğumunu bekliyor biraz korkuyla biraz heyecanla, ya da birimizin doğum haberini

Herkes kilitlendi ya kendi doğumunu bekliyor biraz korkuyla biraz heyecanla, ya da birimizin doğum haberini

Evet bizde de herkes tetikte her an dogururum diye annem bile günde kaç kere arıyor yok diyorum hala doğurmadım

Hiç belli olmuyor bu işler baksana nisan anneleri de doğurmaya başladı
Tabi canim oyle. Esime nisan anneleri dogurmaya basladilar demistim. Dun aksam gelmis diyo ki neyi nereye koydun soyle not al ki acil durumda bulabileyim. Sende doguracak tip var diyo Ama cevremdekiler bi 22 nisani duymuslar ya saniyolarki illa o tarihte dogacak.

Zaman su misali bir bakmışsın 22 nisan gelmiş yada ay başında doğurmuşsun
Benim eşim de yazık gece kaç kere kalkıp soruyor iyi misin daha doğurmadın dimi diye

Zaman su misali bir bakmışsın 22 nisan gelmiş yada ay başında doğurmuşsun
Benim eşim de yazık gece kaç kere kalkıp soruyor iyi misin daha doğurmadın dimi diye
Gonlumde nisanin ikinci haftasi var. 40a kadar bekleyemem Zaten cati muayenesinde sezeryan olman gerekir derse "tamam 15 nisani rezerve edelim doktor bey" dicem
Masallah esine. Aslinda onlar da 9 doguruyor farkinda degiliz. Kendimizden baskasini gozumuz gormuyor.

Selam kizlarr kontrolden geldim bir heyecan basti stres oldum 36+5 bebek 3030 gram olmus dr tarihi bana birakti gibi 24 marta olur dedi ama saatte anlasamadik. Doktor saat 15.00 sonrasi istedi ben sabah istedim aksama kadar bekleyemem dedim tamam dedi haftaya kontrol vr yine insallah nasipse sonra 24 marti bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…