- 29 Kasım 2010
- 611
- 1.204
- 313
Günaydın arkadaşlar. Sizinle stresimi paylaşmak istiyorum. Benim için doğum zamanı iyice yaklaştı galiba. Dün doktor kontrolüm vardı. Hem perinatolog hem kadın dogumcuya görünüyorum. 35 haftada aniden suyum gelerek 1670 gr doğurduğum bir kızım var. Şimdi şükür sağlıklı 3.5 yaşında. Bu gebeliğimde 36.haftaya gelebildim yine hep erken doğum riskiyle. 200er gr falan olsa da her hafta kilo alıyordu bebek. Bu hafta neredeyse hiç almamış. Diger ölçümler açısından da 2-3 hafta geriydi. 4 haftaya çıkmış gerilik. Kilosu da 2100-2200 gr. Şimdi doktor ani bir durum olmazsa 6 gün sonra çağırdı. Bebek eğer yine kilo almamaya devam etmisse bebeği orda tutmamizin artık anlamı olmaz, sezaryen yaparız dedi. Perşembe 37 olacak ama kilosu dediğim gibi 2000 gr civarı olacak gibi. Bir de hemen küvöze girerse pandemiden dolayi gorusturmuyorlarmis. Sadece istersek günlük gelerek süt sağıp getiriyormusuz. Veriyorlarmış.
Endişelenmeye başladım. Her an suyum veya sancim gelip doğum da başlayabilir. Hafta içi evde yalnız olacağım. Kızımı kreşe bırakıyorum. Eşim işte. İnşallah sağ salim atlatırız minik kızımla süreci
Allah yardimcin olsun. Isallah bebegin kilo almıştır. Hafta olarak baya ilerledik sonuçta sağlıklı bir şekilde kucağına al isallah.Günaydın arkadaşlar. Sizinle stresimi paylaşmak istiyorum. Benim için doğum zamanı iyice yaklaştı galiba. Dün doktor kontrolüm vardı. Hem perinatolog hem kadın dogumcuya görünüyorum. 35 haftada aniden suyum gelerek 1670 gr doğurduğum bir kızım var. Şimdi şükür sağlıklı 3.5 yaşında. Bu gebeliğimde 36.haftaya gelebildim yine hep erken doğum riskiyle. 200er gr falan olsa da her hafta kilo alıyordu bebek. Bu hafta neredeyse hiç almamış. Diger ölçümler açısından da 2-3 hafta geriydi. 4 haftaya çıkmış gerilik. Kilosu da 2100-2200 gr. Şimdi doktor ani bir durum olmazsa 6 gün sonra çağırdı. Bebek eğer yine kilo almamaya devam etmisse bebeği orda tutmamizin artık anlamı olmaz, sezaryen yaparız dedi. Perşembe 37 olacak ama kilosu dediğim gibi 2000 gr civarı olacak gibi. Bir de hemen küvöze girerse pandemiden dolayi gorusturmuyorlarmis. Sadece istersek günlük gelerek süt sağıp getiriyormusuz. Veriyorlarmış.
Endişelenmeye başladım. Her an suyum veya sancim gelip doğum da başlayabilir. Hafta içi evde yalnız olacağım. Kızımı kreşe bırakıyorum. Eşim işte. İnşallah sağ salim atlatırız minik kızımla süreci
Bende karnının altında elektriklenme gibi gelip giden kasılma şeklinde oluyor. Geçen gün oldu zaman tuttum 15 dk da bir oluyordu şu gelmemisti kanama yoktu doktora gitmedim ama herkese ayni şey olmaz şiddet artarsa gidin doktora.kasıklarda olan adet sancısı türü ağrılar doğumun yaklaştığını mı gösterir?
Canım Allah korktuğuna uğratmasın yine. İnşallah bu haftayı da atlatırsın bir aksilik olmadan, bebişin de biraz kilo alırGünaydın arkadaşlar. Sizinle stresimi paylaşmak istiyorum. Benim için doğum zamanı iyice yaklaştı galiba. Dün doktor kontrolüm vardı. Hem perinatolog hem kadın dogumcuya görünüyorum. 35 haftada aniden suyum gelerek 1670 gr doğurduğum bir kızım var. Şimdi şükür sağlıklı 3.5 yaşında. Bu gebeliğimde 36.haftaya gelebildim yine hep erken doğum riskiyle. 200er gr falan olsa da her hafta kilo alıyordu bebek. Bu hafta neredeyse hiç almamış. Diger ölçümler açısından da 2-3 hafta geriydi. 4 haftaya çıkmış gerilik. Kilosu da 2100-2200 gr. Şimdi doktor ani bir durum olmazsa 6 gün sonra çağırdı. Bebek eğer yine kilo almamaya devam etmisse bebeği orda tutmamizin artık anlamı olmaz, sezaryen yaparız dedi. Perşembe 37 olacak ama kilosu dediğim gibi 2000 gr civarı olacak gibi. Bir de hemen küvöze girerse pandemiden dolayi gorusturmuyorlarmis. Sadece istersek günlük gelerek süt sağıp getiriyormusuz. Veriyorlarmış.
Gunaydin canim bebegin gelisememesinin bir nedeni olmasi gerekmiyor mu tansiyon protein kacagi gibi sebepler gelisimi onluyor. Kuzenimde de oldu 34.hafta 2290 gram dogum yapti kuveze konmadi cunku hazirliklilardi 3 defa ciger gelistirici yapildi sana da yapmis olmalari lazim
Bebege kilo veren seyler cok yedi muz kasar ceviz ve kaymak cok sukur direk eve ciktilar
Allah yardimcin olsun. Isallah bebegin kilo almıştır. Hafta olarak baya ilerledik sonuçta sağlıklı bir şekilde kucağına al isallah.
Bende karnının altında elektriklenme gibi gelip giden kasılma şeklinde oluyor. Geçen gün oldu zaman tuttum 15 dk da bir oluyordu şu gelmemisti kanama yoktu doktora gitmedim ama herkese ayni şey olmaz şiddet artarsa gidin doktora.
Teşekkür ederim mesajlarınız için arkadaşlar. Ben zaten 17.haftadan beri diyetisyene gidiyorum. İlk kızımda gitmemiştim ama bunda da 41 kg ile başladığım için aynı şeyleri yasamayayim diye kontrollü ve dengeli beslenerek gittim. Şükür sindi 55 kiloya dayandım.Canım Allah korktuğuna uğratmasın yine. İnşallah bu haftayı da atlatırsın bir aksilik olmadan, bebişin de biraz kilo alır
Tahin, muz, yeşil mercimek, kıyma, kaşar, ceviz, irmik. Bol bol bunlardan tüket yine bu hafta da. Güzel haberler alırsın inşallah önümüzdeki hafta da
Aktarılıyor canım bende 35 haftada ayrildim
TeşekkürlerAktarılır tabiki ..
Mrb kızlar ben doğum izni hakkında bisey soracaktim. 35. haftadan itibaren izinli gosterildim normalde daha erken almam lazımdı o hakkim dogumdan sonraya aktarılır mi yoksa benim bisey yapmam gerekiyor muyardimci olursaniz sevinirim
Herkes kilitlendi ya kendi doğumunu bekliyor biraz korkuyla biraz heyecanla, ya da birimizin doğum haberiniDevitamini bir avaz da doğurursun dedikleri gibi olmuşsun yavrum ne güzel doğum olmuş.
Mert içinde canını sıkma bir kaç gün sonra kucağına alacaksın bak böyle düşün
Grupta doğumlar başlayınca iyice sessizleştik
Herkes kilitlendi ya kendi doğumunu bekliyor biraz korkuyla biraz heyecanla, ya da birimizin doğum haberini
Ay benim annemde daha var sana diyip duruyorEvet bizde de herkes tetikte her an dogururum diye annem bile günde kaç kere arıyor yok diyorum hala doğurmadım
Ay benim annemde daha var sana diyip duruyor
Tabi canim oyle. Esime nisan anneleri dogurmaya basladilar demistim. Dun aksam gelmis diyo ki neyi nereye koydun soyle not al ki acil durumda bulabileyim. Sende doguracak tip var diyoHiç belli olmuyor bu işler baksana nisan anneleri de doğurmaya başladı
Tabi canim oyle. Esime nisan anneleri dogurmaya basladilar demistim. Dun aksam gelmis diyo ki neyi nereye koydun soyle not al ki acil durumda bulabileyim. Sende doguracak tip var diyoAma cevremdekiler bi 22 nisani duymuslar ya saniyolarki illa o tarihte dogacak.
İkinci oğlumun adı Ali Mirza yoksa ömer ali de çok güzel uyuyor.Bizimkinde Ömer ali
Gonlumde nisanin ikinci haftasi var. 40a kadar bekleyememZaman su misali bir bakmışsın 22 nisan gelmiş yada ay başında doğurmuşsun
Benim eşim de yazık gece kaç kere kalkıp soruyor iyi misin daha doğurmadın dimi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?