2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Seninde günler azalıyor, çok heycanli. Bundan snra gruba bakarken kimler doğum yaptı diye bakacağız. Hayırlı olsun canim.

Son 1 haftadır gündüz eğer iş yaptıysam geceden sabaha kadar elim şişiyor ve elim zonklamaya başlıyor elimde sinir sıkışması oluyor. Kolumda pozu kısmında damarlar tıkalı gibi geliyor gece zonklama ile uyanıyorum. Sabah elimi kullanamıyorum. Başka birinde de oluyor mu böyle uyusma merak ettim. Artık bebek de büyüdü tekmeler sağlam sert mideme çok vuruyor nefes almayı zorluyor.

Geçmiş olsun canım inşallah bu karda doğurmayız yollar kapalıyken falan. Ya bizim arabada kar lastiği yok o yüzden öyle dedi eşim bakalım daha vaktimiz var hayırlısıyla zamanında gelsinler
Şu 2 , 3 gün daha dursunda bebisin kar da işin zor. Gerci ambulans da cagirabilirsiniz oyle bir durumda o da alır. Senin 20 gün kalmış zaman daralıyor nasıl çıkacak bu bebekler korkuyorum.

Gönlümüze göre olur inşallah
Bende 40.haftayı bekleyemem 39.haftam 1 Nisana denk geliyor şaka yapıp gelebilir
Allah iyi eşler nasip etmiş bize çok şükür

Allahım bir oğlan adı bulamadık halaDiğer iki oğluma çifter çifter isim koyunca koyacak isim kalmadıÖmer Alp nasıl olur acaba
Bizim isim listesini yazıyorum canm belki işine yarar.
Ömer asaf ya da Ali asaf
Yağız alp ya da Yağız Karan
Kerem ali
En son Metehan dedik

Ben bu grupta ilk sen doğurursun diyordum ama kendi tarihinde doğuracaksın sanırsam şampiyon

Canım bende şişme değil de ağrı oluyordu karpal tünel sendromu dedi doktor atel verdi onu kullandım uzun bir süre. Şuan o kadar sık olmuyor bazen sabah uyandığımda oynatamıyorum sonradan açılıyor.
Şu 2 , 3 gün daha dursunda bebisin kar da işin zor. Gerci ambulans da cagirabilirsiniz oyle bir durumda o da alır. Senin 20 gün kalmış zaman daralıyor nasıl çıkacak bu bebekler korkuyorum.
Aynen zaman azaldı baya. Karnım çok sertleşiyor bebek mi ittiriyo yoksa kasılma mı oluyor ayırt edemiyorum. Ama artık aşağıya baskısı baya arttı. İnşallah kolay çıkarlar

Ben hala çantamı hazırlamadım günü belli diye ama agrı girince korkuyorum pat diye dogmaz herelde diyorum en cok çantadansa kuaföre gidemem diye ödüm kopuyor şimdide gitmek istemiyorum daha var ne alınacak kadar çıkar nede temiz olunur şimdi gitsem perşembe kontrolüm var sonra 23 ünde kontrol var 22sinde kuaföre gitmeyi planlıyorum inşallah bişi olmaz

Bende lazere gitmiştim baya da bitmişti ama gebelikte yine çıktı.
Jiletle alsam göremiyorum, ağdaya gitsem gerek yok çünkü tek tük yani anlamadım nasıl alacağım

Ya bende sanki 15 inde sezeryan olacakmış gibi hissediyorum.. salı randevum var bakalım dr ne diyecek ..

Bende lazere gitmiştim baya da bitmişti ama gebelikte yine çıktı.
Jiletle alsam göremiyorum, ağdaya gitsem gerek yok çünkü tek tük yani anlamadım nasıl alacağım
Görmek mümkün değil ya ben kendim yapmıştım digerlerinde bunda sipsivri taş GB karnım, tuvalette bile zorlanıyorum artık klozet bide normalde olsa deliğe düşerim kesinbide karınca yumurtası yagı kullanıyorum alınınca 2_3 gün yaşlanıyorum geç cıkarıyor azaltıyor, benim hep hormon problemim var maalesef politik over var lazer istiyorum ama yaramaz diye korkuyorum ve o süreçte jilet kullanmak sıkıntı bence

İşte benim tel tel 3 4 tanedir yani onuda nasıl alsam bilmiyorum
Ağda yapmaya değmez dediğim gibi, jilet aslında vurmak istemiyorum ama başka çarem yok
Benim göbekte öyle bazen ayaklarım bile görünmüyor

Ayy maşallah o zaman geri sayım başlıyor sizin de

Ya bende sanki 15 inde sezeryan olacakmış gibi hissediyorum.. salı randevum var bakalım dr ne diyecek ..
Hadi bakalim belki de ayni gun dogum yapariz Buradan haberlesiriz zaten dogum tarihlerini.
Ben p.tesi doktora gittim maalesef agzindan laf alamiyorum 37. hafta cati muayenesine gore en senin ve bebegin icin en iyisi yontem hangisiyse onu soyleyecegim diyor. Hepimizin hakkinda hayirlisi

Ayyy 37 ye kadar çatlarım meraktan :)) benim doktorum eşimin en yakın arkadası , perinatoloğumuz da kardeşi doktor söylemese amcamıza gider sorarız
Ben çok heyecanlıyım yaaaa .. yüzünü , hareketlerini merak ediyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…