2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Arkadassa citlatabilir. Genelde catiya bakmadan yorum yapmak istemiyolar. 37den once catiya bakilmasiysa uygun degilmis. Ben de catliyorum bir an once ay sonu gelsin dogum seklim belli olsun istiyorum. :) Tabi gonlumden sezeryan geciyor planli ve daha konforlu diye.

İşte benim tel tel 3 4 tanedir yani onuda nasıl alsam bilmiyorum
Ağda yapmaya değmez dediğim gibi, jilet aslında vurmak istemiyorum ama başka çarem yok
Benim göbekte öyle bazen ayaklarım bile görünmüyor

Ben ayna ile yaptim canim hele azsa eldiven ve agda ile halledersin

Tebrik ederim canim, ikinizinde iyi olmasina sevindim.

Çok detayım yok inan ki. Ev de 7 cm açılmamış olmuş kanama başlamıştı o şekilde kontrole geldim ve 30 dk da herşwy oldu bitti epiduralsiz oldu feleğim şaştı
Tebrik ederim canim, ikinizinde iyi olmasina sevindim. Musait vaktinde detaylari paylasirsan mutlu oluyoruz. Grubumuz dogurdukca ben heyecanlaniyorum
Çok sagol cnm . Çok detayım yok kanama başlamıştı o şikayetle gittim meğer 7 cm açılma olmuş direk doğımhaneye çıktım
Tebrik ederim canim, ikinizinde iyi olmasina sevindim. Musait vaktinde detaylari paylasirsan mutlu oluyoruz. Grubumuz dogurdukca ben heyecanlaniyorum
Sagol cnm çok tşkler

Anlatacak çok hikaye kısmı yok. Perşembe sabahı kanamam için gittiğim de 7 cm açılmam olmuş ben fark etmedim bile apar topar normal doğuma aldılar epiduralsiz hem de öldüm öldüm dirildim 20 dk oldu çok şükür

Epidural takın acısı hiç birşeye benzemiyor

Aslinda gecen bir doçent doktor, çatı muayenesinin cok gereksiz oldugunu ve artik cok yapılmadığını soylemisti, ultrasonla bakmak yeterli oluyor vs diye yine de her doktorun kendi tarzi var

Aynen öyle ilk doğduğu gün yemeği gece 11 de yedim hala kusucam gibi geliyordu

İlk börek açma makarna ıspanak yedim

Aslinda gecen bir doçent doktor, çatı muayenesinin cok gereksiz oldugunu ve artik cok yapılmadığını soylemisti, ultrasonla bakmak yeterli oluyor vs diye yine de her doktorun kendi tarzi var
Ben bugun bi doktoru dinledim o da catiyi gereksiz buluyormus. Sebebiyse gebeler rahatsiz oluyor panik yapiyor ve normal dogumdan korkup sezeryan tercih ediyolar. Aslinda dogum kendiliginden basladigi an catiya bakmak ve gerekiyorsa o zaman sezeryana almak daha mantikli diyodu.
Ama bu benim isime gelmez :) Ben bir an once ogrenmek istiyorum.
Hadi yaaa evde 7cm acilman olup ve 20dk da dogurmus olmana cok sasirdim ve sevindim. En azindan dogum odasinda saatlerce beklememis oldun. Bebeklerimiz ne zaman geleceklerini biliyolar. Kisa surede kuvozden cikip yanina gelecek insallah canim.

Geçmiş olsum canım, yine çok şükür kısa sürmüş
Sagol cnm hepimizinkine inş
1.900 gr doğdu küvezde şu anda 3 gün oldu yarın çıkabilir miş
Oy maşallah hemen toparlasın gelsin kucağına inşallah

Kızlar acil soru. Sol kasığımda uzun süredir bebeğin baskısını hissediyorum zaten ama şuan hafif hafif sancı giriyor. Bebeğim hareketli. Ayağımı yastığa koydum bacaklarımı uzattım ama henüz geçmedi ara ara karnımın sol tarafında da batma hissi oluyor. Sol kasığım sanki uyuşuyo gibi devamlı bir baskı hissi var. Yalancı sancı mı bu ne oluyor anlamadım.

Bana kalırsa kanala giriyor bebek.
Kaç dakika da bir geliyor sancın, ölçtün mu

Bana kalırsa kanala giriyor bebek.
Kaç dakika da bir geliyor sancın, ölçtün mu
Ölçmedim canım ama baskı hissi geçmiyor yarım saati geçti. Genelde ayağa kalkınca oluyordu şuan oturduğum halde devam ediyor. Sağ tarafta belime iğne batması gibi oldu 5 sn falan geçti şuan yok. Sol tarafta özellikle kasıkta baskı hissi var. Sanki karnımda üst tarafı yani göğüs altı yumuşadı ama aşağısı taş gibi.

Sancı dakikalarını takip et ne kadar sürecek ona bak. Geçen bende oldu 2 saat sonra sancı zamanları uzadı ama herkes farklı tabi kötü hissedersen doktora görün

İşte aşağıya iniyorsa kanala girmeye çalışıyor gibi geldi bana.
Zaten gerçek sancı ya da kasılma olsa sürekli gelir gider.
Artık her an hepimiz doğurabiliriz

Sancı dakikalarını takip et ne kadar sürecek ona bak. Geçen bende oldu 2 saat sonra sancı zamanları uzadı ama herkes farklı tabi kötü hissedersen doktora görün
Şuan aşırı rahatsız etmiyor sadece ne yapacağımı bilemediğim için tedirginim. Tansiyonum da 12/8den aşağı düşmüyor bugün. Bebek hareketlerinde azalma olmadığı için biraz rahatım sanırım.

İşte aşağıya iniyorsa kanala girmeye çalışıyor gibi geldi bana.
Zaten gerçek sancı ya da kasılma olsa sürekli gelir gider.
Artık her an hepimiz doğurabiliriz
Ayy iniyo mu acaba perşembe kontrolüm var o zamana kadar dursa bari gerçekten artık her an doğurma ihtimalimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…