- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Ayy iniyo mu acabaperşembe kontrolüm var o zamana kadar dursa bari gerçekten artık her an doğurma ihtimalimiz var
Valla nisana birkaç kişi kalacak herhaldeBaksana nisan annesiyiz dedik marta bile zor yetişiyoruz
Ama öncesinde bir şey olursa daha erken git kanama falan Allah korusun da ihmal etme hiç
Valla nisana birkaç kişi kalacak herhaldeayy öyle bir şey olsa duramam zaten giderim
Yok beklemezsin o kadar ya seninki sana nisan 1 şakası yapabilirBende yok hiç belirti düşünsene bende mayısa kadar bekliyormuşum
Tansiyon çok da yüksek değil. Dümdüz uzan telefonun yanında olsun sureleri takip et suyun gemediyse, kanama yoksa biraz kendini takip edebilirsin bekleyebilirsin.Şuan aşırı rahatsız etmiyor sadece ne yapacağımı bilemediğim için tedirginim. Tansiyonum da 12/8den aşağı düşmüyor bugün. Bebek hareketlerinde azalma olmadığı için biraz rahatım sanırım.
Yok beklemezsin o kadar ya seninki sana nisan 1 şakası yapabilir
Tansiyon ilacı kullanıyorum o yüzden sürekli takip ediyorum. Bugün 12/8, 13/9 du genelde. Zaten öyle bir durum olmadan hastaneye gitmem herhalde. Kanama, su, dayanamayacak sancı ya da bebek hareketinde azalma olursa giderim.Tansiyon çok da yüksek değil. Dümdüz uzan telefonun yanında olsun sureleri takip et suyun gemediyse, kanama yoksa biraz kendini takip edebilirsin bekleyebilirsin.
Bence mümkün39.haftaya geliyor bakarsın gelir gerçekten
Hadi inşallah canım. Yarın bebeğin kucağında olur inşallahSagol cnm hepimizinkine inş
1.900 gr doğdu küvezde şu anda 3 gün oldu yarın çıkabilir miş
Anladım canım, içerde sıkılmış demek kiRiskim yoktu cnm birden geldi en son gitmeyi hafta geriden geliyor denilmişti meğerse doğmak istemiş
Allah razı olsun
Canım kanala iniyor bence . Geçen aynısını yaşadım aşağıda baskı belde ağrı kontrolde doktor kanala inmis dedi. Zaten doğum sancısı kendini belli ediyor anlıyorsun. Kanama vs olmaz ins ama olursa gidersin .Kızlar acil soru. Sol kasığımda uzun süredir bebeğin baskısını hissediyorum zaten ama şuan hafif hafif sancı giriyor. Bebeğim hareketli. Ayağımı yastığa koydum bacaklarımı uzattım ama henüz geçmedi ara ara karnımın sol tarafında da batma hissi oluyor. Sol kasığım sanki uyuşuyo gibi devamlı bir baskı hissi var. Yalancı sancı mı bu ne oluyor anlamadım.
Olabilir canım günü yaklaştı çünkü. Sağol canımCanım kanala iniyor bence . Geçen aynısını yaşadım aşağıda baskı belde ağrı kontrolde doktor kanala inmis dedi. Zaten doğum sancısı kendini belli ediyor anlıyorsun. Kanama vs olmaz ins ama olursa gidersin .
Ben de eldiven ve ayna yazacaktımGöremedim geçen baktım da
Ben de eldiven ve ayna yazacaktım. Aslında pratik ama göbekle birlikte çok zor gerçekten
Ben hala çantamı hazırlamadım günü belli diye ama agrı girince korkuyorum pat diye dogmaz herelde diyorum en cok çantadansa kuaföre gidemem diye ödüm kopuyor şimdide gitmek istemiyorum daha var ne alınacak kadar çıkar nede temiz olunur şimdi gitsemperşembe kontrolüm var sonra 23 ünde kontrol var 22sinde kuaföre gitmeyi planlıyorum inşallah bişi olmaz
Ya kızlar bu kıl tüt mevzusuna ben de taktım özelikle bu durduk yere doğuran anne kankaları gördükçeGeçen denedim ama göremiyorum
Göbeğim hem çok büyük hem de iyice aşağı da yani bilemiyorum nasıl yapsam
Ya kızlar bu kıl tüt mevzusuna ben de taktım özelikle bu durduk yere doğuran anne kankaları gördükçeen son güç bela jilet yaptım şimdi uzasın da ağdaya gideyim diyorum ama ya tam ortasında yakalanırsak pat diye eyvaaah
Canım gözün aydın doğum yapmışsın sende benim gibi hızlı açılmaya dogurmussun. Bebiş kaç haftalık doğdu? Emme refleksi var mı küvözde yazmışsın da.Sagol cnm hepimizinkine inş
1.900 gr doğdu küvezde şu anda 3 gün oldu yarın çıkabilir miş
O da nasıl mümkün olacak bilmiyorum ki. Lazeri hep erteledim herkes cocuk dogur oyle yaptir dedi diye pismanim su anSürekli temiz olmak lazım bence çünkü ne olacağı belli değil baksana
Hicde pişman olma doğru demişler ama bildiğim kadarıyla emzirirken de yapmıyorlar lazerO da nasıl mümkün olacak bilmiyorum ki. Lazeri hep erteledim herkes cocuk dogur oyle yaptir dedi diye pismanim su an
Senin gönlün sezeryandan yana sankiBen bugun bi doktoru dinledim o da catiyi gereksiz buluyormus. Sebebiyse gebeler rahatsiz oluyor panik yapiyor ve normal dogumdan korkup sezeryan tercih ediyolar. Aslinda dogum kendiliginden basladigi an catiya bakmak ve gerekiyorsa o zaman sezeryana almak daha mantikli diyodu.
Ama bu benim isime gelmez :) Ben bir an once ogrenmek istiyorum.
Hadi yaaa evde 7cm acilman olup ve 20dk da dogurmus olmana cok sasirdim ve sevindim. En azindan dogum odasinda saatlerce beklememis oldun. Bebeklerimiz ne zaman geleceklerini biliyolar.Kisa surede kuvozden cikip yanina gelecek insallah canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?