2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ayy iniyo mu acaba perşembe kontrolüm var o zamana kadar dursa bari gerçekten artık her an doğurma ihtimalimiz var

Baksana nisan annesiyiz dedik marta bile zor yetişiyoruz
Ama öncesinde bir şey olursa daha erken git kanama falan Allah korusun da ihmal etme hiç

Tansiyon çok da yüksek değil. Dümdüz uzan telefonun yanında olsun sureleri takip et suyun gemediyse, kanama yoksa biraz kendini takip edebilirsin bekleyebilirsin.

Tansiyon çok da yüksek değil. Dümdüz uzan telefonun yanında olsun sureleri takip et suyun gemediyse, kanama yoksa biraz kendini takip edebilirsin bekleyebilirsin.
Tansiyon ilacı kullanıyorum o yüzden sürekli takip ediyorum. Bugün 12/8, 13/9 du genelde. Zaten öyle bir durum olmadan hastaneye gitmem herhalde. Kanama, su, dayanamayacak sancı ya da bebek hareketinde azalma olursa giderim.
39.haftaya geliyor bakarsın gelir gerçekten
Bence mümkün

Canım kanala iniyor bence . Geçen aynısını yaşadım aşağıda baskı belde ağrı kontrolde doktor kanala inmis dedi. Zaten doğum sancısı kendini belli ediyor anlıyorsun. Kanama vs olmaz ins ama olursa gidersin .

Olabilir canım günü yaklaştı çünkü. Sağol canım

Geçen denedim ama göremiyorum
Göbeğim hem çok büyük hem de iyice aşağı da yani bilemiyorum nasıl yapsam
Ya kızlar bu kıl tüt mevzusuna ben de taktım özelikle bu durduk yere doğuran anne kankaları gördükçe en son güç bela jilet yaptım şimdi uzasın da ağdaya gideyim diyorum ama ya tam ortasında yakalanırsak pat diye eyvaaah

Sürekli temiz olmak lazım bence çünkü ne olacağı belli değil baksana

Sagol cnm hepimizinkine inş
1.900 gr doğdu küvezde şu anda 3 gün oldu yarın çıkabilir miş
Canım gözün aydın doğum yapmışsın sende benim gibi hızlı açılmaya dogurmussun. Bebiş kaç haftalık doğdu? Emme refleksi var mı küvözde yazmışsın da.

Allah şifa versin hem senin bebeğine hem de benimkine...

tosbaga 7cm açılmayı nasıl hissetmedin bacım20dk doğurmuşsun valla bravo arkadaşım maşallah sana. Ben suni sancılarla bile 4 5 saatte ancak doğurmuştum benimkileri. En kısa zamanda kuzuna kavuşman duasıyla... Gözün aydın olsun tekrardan.

Senin gönlün sezeryandan yana sanki hakkında hayırlısı olsun canim, ikiniz için nasil daha iyi olacaksa oyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…