2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Sagol cnm allah razı olsun senin dığum yaptığını bilmiyordum sana da hayırlı olsun inş . Bizim ki temiz iş oldu desene cırt bitti

35 haftalık doğdu . Hem de nasıl refleksi var bir görsen o konuda bir sıkıntı yaşamadım şükür. Rabbım hepimizin evlatlarını korusun

O kadar kustum o kadar açlıktan ağladım ki Rabbım doğumu mu kolaylıkla nasip ederek mükafatlandırdı diye düşünüyorum

Çok acı hissetmedim ama doğuracağımı anladım

Sagol cnm sizlere de Rabbım kolaylıklarla geçirsin bir avaz da inş amin

Senin gönlün sezeryandan yana sanki hakkında hayırlısı olsun canim, ikiniz için nasil daha iyi olacaksa oyle olsun
Evet gonlumde o var bircok sebepten dolayi. Son zamanlarda hemoroid aldi basini gitti, korkuyorum.. Normal dogumda ikinamam. Annem yurtdisindan gelecek planli olursa daha iyi olur. Esimin proje teslimi 21 nisana. Hepsini birlestirince planli bi dogum daha mantikli geliyor. Bunlari doktorumla konustum. Catina bakicam normale musaitsen normali oneririm degilsen hic zorlamam zaten dedi. Dedigin gibi hayirlisi canim.

Su veya kan geldiğinde evdeysen iki dakika banyoda en azından jiletle alınabilir. Ben öyle yapmayı düşünüyorum isallah yapma fırsatı buluruz.

Maşallah acı eşiğin nasıl güçlü. Ayy bende böyle pırt diye dogurayim diye dua ediyorum. Senin ilk bebek miydi?

Hayırlı uğurlu olsun rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat eylesin inşallah. Bize de böyle güzel doğumlar nasip etsin bi avazda dedikleri bu olsa gerek

Kızlar ben bu gece nedense cok kotu geçirdim bir yandan bebek kıpır kıpırdk bir yandan alt bölgeye baskı çok oldu bir yandan popoda acı vardı nedendir biomiyorum ama çok zor bir geceydi

Maşallah acı eşiğin nasıl güçlü. Ayy bende böyle pırt diye dogurayim diye dua ediyorum. Senin ilk bebek miydi?
Acı eşiğim hiç yoktur desem yeridir naneliyimdir fena halde

nolur korkmayın ALLAH öyle bir yardım ediyor ki sen bile şaşırıyorsun. Cümlenize dua ettim kolaylıkla rahatlıkla geçirin inş . Evet ilk çocuğum cnm

Aynı sorun bende de var ben el işi yapınca da oluyordu hamilelik yokken de

İyi pazarlar kızlar
Benim kasılmalarım var bi kaç gündür, mide tarafımda boşaldı iyice önceden nasıl şiş dururdu şimdi üst taraf bomboş, kaburgalarim falan gorunuyor göğüs altından. Salı kontrolüm var o güne kadar birşey olmazsa salı hem nst hem çatı muayenesi olacak, heyecanla bekliyorum bakalim. Birde ne elim ne ayağım sadece bi kaç gündür burnum şiş ya. Yüzümde bi gariplik var geri hiç ödem yok. Hayırlısı bakalım

Normal miydi senin sezeryan miydi spagetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…