tosbaga
7cm açılmayı nasıl hissetmedin bacım20dk doğurmuşsun valla bravo arkadaşım maşallah sana. Ben suni sancılarla bile 4 5 saatte ancak doğurmuştum benimkileri. En kısa zamanda kuzuna kavuşman duasıyla... Gözün aydın olsun tekrardan.
Evet gonlumde o var bircok sebepten dolayi. Son zamanlarda hemoroid aldi basini gitti, korkuyorum.. Normal dogumda ikinamam. Annem yurtdisindan gelecek planli olursa daha iyi olur. Esimin proje teslimi 21 nisana. Hepsini birlestirince planli bi dogum daha mantikli geliyor. Bunlari doktorumla konustum. Catina bakicam normale musaitsen normali oneririm degilsen hic zorlamam zaten dedi. Dedigin gibi hayirlisi canim.
Ya kızlar bu kıl tüt mevzusuna ben de taktım özelikle bu durduk yere doğuran anne kankaları gördükçe en son güç bela jilet yaptım şimdi uzasın da ağdaya gideyim diyorum ama ya tam ortasında yakalanırsak pat diye eyvaaah
Hayırlı uğurlu olsun rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat eylesin inşallah. Bize de böyle güzel doğumlar nasip etsin bi avazda dedikleri bu olsa gerek
Kızlar ben bu gece nedense cok kotu geçirdim bir yandan bebek kıpır kıpırdk bir yandan alt bölgeye baskı çok oldu bir yandan popoda acı vardı nedendir biomiyorum ama çok zor bir geceydi
Son 1 haftadır gündüz eğer iş yaptıysam geceden sabaha kadar elim şişiyor ve elim zonklamaya başlıyor elimde sinir sıkışması oluyor. Kolumda pozu kısmında damarlar tıkalı gibi geliyor gece zonklama ile uyanıyorum. Sabah elimi kullanamıyorum. Başka birinde de oluyor mu böyle uyusma merak ettim. Artık bebek de büyüdü tekmeler sağlam sert mideme çok vuruyor nefes almayı zorluyor.
İyi pazarlar kızlar
Benim kasılmalarım var bi kaç gündür, mide tarafımda boşaldı iyice önceden nasıl şiş dururdu şimdi üst taraf bomboş, kaburgalarim falan gorunuyor göğüs altından. Salı kontrolüm var o güne kadar birşey olmazsa salı hem nst hem çatı muayenesi olacak, heyecanla bekliyorum bakalim. Birde ne elim ne ayağım sadece bi kaç gündür burnum şiş ya. Yüzümde bi gariplik var geri hiç ödem yok. Hayırlısı bakalım
İyi pazarlar kızlar
Benim kasılmalarım var bi kaç gündür, mide tarafımda boşaldı iyice önceden nasıl şiş dururdu şimdi üst taraf bomboş, kaburgalarim falan gorunuyor göğüs altından. Salı kontrolüm var o güne kadar birşey olmazsa salı hem nst hem çatı muayenesi olacak, heyecanla bekliyorum bakalim. Birde ne elim ne ayağım sadece bi kaç gündür burnum şiş ya. Yüzümde bi gariplik var geri hiç ödem yok. Hayırlısı bakalım