2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Canım doğuracağını nasıl anladın. Ben ilk ikisinde uzun süre sancı çektm ama işte nasıl geleceğini bilmiyoruz ya anlayamazsam diyorum

Kızlar ben bu gece nedense cok kotu geçirdim bir yandan bebek kıpır kıpırdk bir yandan alt bölgeye baskı çok oldu bir yandan popoda acı vardı nedendir biomiyorum ama çok zor bir geceydi
Sorma bazen çok güzel uyuyorum bazen de elim kolum karnim heryerim ağrıyor. Oğlum mideme tekme attığı için nedes almak zor oluyor
Maşallah sana bize ettiğin dualarda kabul olsun isallah. Bebeginle esinle çok güzel bir aile olun isallah.
Aynı sorun bende de var ben el işi yapınca da oluyordu hamilelik yokken de
Bende hamilelikte oluyor. Yan yatınca gece saha çok uyuşuyor. Sırt üstü sıkıntı azaliyor. Ellerim kırılacak kadar acıyor
Az kalmis geliyor bence senin bebe. Hadi hayırlısı bakalım.

Hicde pişman olma doğru demişler ama bildiğim kadarıyla emzirirken de yapmıyorlar lazer
Hadi ya uzun bir süre dah tüylerimle bas basayiz o zaman Allahtan cok yok
Canım valla bence de öyle çok çektin çok şükür kolay doğum oldu.
Su veya kan geldiğinde evdeysen iki dakika banyoda en azından jiletle alınabilir. Ben öyle yapmayı düşünüyorum isallah yapma fırsatı buluruz.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum o an paniklemezsek mantıklı olan bu zaten hazırlıksız yakalanınca.

Canım doğuracağını nasıl anladın. Ben ilk ikisinde uzun süre sancı çektm ama işte nasıl geleceğini bilmiyoruz ya anlayamazsam diyorum
Canım sancım 2 , 3 dakika da bir geliyordu ama çok çok şiddetli değildi şiddetli olmaması çok şüphelendirmedi ama sıklığı şüphelendşrdi o yüzden arada kaldım. Suyum gelmemişti sadece sabaha karşı 6 da tuvalete gidince kanamam olduğunu gördüm o şikayetle doktora gittim öğlen 2 de muayne etti 2,30 da doğuma aldı 14,50 de doğdu oğlum

Birde birkaç gündür karnım inanılmaz geriliyordu taş gibiydi beton vardı sanki içimde

Kızlar bu arada göğüs pompası almayan arkadaşlar kesinlikle çok gerekliymiş tabi erken doğumda ama. Normal zamanda da o ağrıyla nasıl emzirilir bilemiyorum

Hemoroid olunca sıkıntı gercekten seni korkutmak istemem ama zorluğunu yasayanlari duydum malesef, hakkınizda hayirli olan olur inşallah

O da nasıl mümkün olacak bilmiyorum ki. Lazeri hep erteledim herkes cocuk dogur oyle yaptir dedi diye pismanim su an
Ben lazer yaptırdım ama kızlar kullandığım ilaçlar dan aynı şekli aldı jilet kullandım hep doğumda da doktor hazırlan dedi tekrar kullandım öyle yaptırsanız da birşey değişmiyor bazen ben kendim lazer makinası aldım onla yapacağım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…