- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Kızlar sizdede akşam olunca daralti nefes darlığı oluyor mu
Bende nedense akşam oldu mu basliyor hani dertler akşam azarmis yaBende hep var
Günaydın canım hayırlı sabahlar inşallah güzel bir hafta rabbim günü gelenlerin yardımcısı olsun hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah aminGünaydın kızlar
Güzel, mutlu, eğer olacaksa da sağlıklı doğumların olduğu bir hafta olsun inşallah
GünaydınGünaydın kızlar
Güzel, mutlu, eğer olacaksa da sağlıklı doğumların olduğu bir hafta olsun inşallah
Günaydın,Günaydın canım hayırlı sabahlar inşallah güzel bir hafta rabbim günü gelenlerin yardımcısı olsun hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah amin
Amin inşallah cabim az kaldı ben artik ufacık şeyde kuskulaniyorim kendi kendime diyorum doğum belirtisi mjGünaydın
Isallah güzel bir hafta olur. Huzurlu rahat uykularınız olsun. Kontrollerinin güzel geçsin.
37. Haftana geldin
Geldi geliyor erken doğar mı derken tamamladin haftalarını ck şükür. Bende bu Haftaya kadar geldim doktorum gecen randevuda 36. Haftaya geldikten sonra doğum olsa da sıkıntı olmaz demişti şükür zorlu dönemleri atlattık.
Günaydın,
Amin ne güzel dilekler. Kolay dogumlarimiz olsun vaktinde gelsin bebeklerimiz.
Bende öyleyim ama sakın olup kendimi dinliyorum ve şimdilik yok birsey diyorum. Senin de 20 gün kalmış artık son günler heyecanı fazla odalar hazırlandı, kıyafetler yıkandı, utulendi ve çantalar yapıldı sıra bebislerde.Amin inşallah cabim az kaldı ben artik ufacık şeyde kuskulaniyorim kendi kendime diyorum doğum belirtisi mj
Normalde çok yerde doktorlar grevde ama oteller genel olarak çalışıyorBende öyleyim ama sakın olup kendimi dinliyorum ve şimdilik yok birsey diyorum. Senin de 20 gün kalmış artık son günler heyecanı fazla odalar hazırlandı, kıyafetler yıkandı, utulendi ve çantalar yapıldı sıra bebislerde.
Yarin kontrolüm var 36+1 oluyorum nst ister mi acaba geçen 33. Haftada istemedi. Internette doktorlar grevde diye gördüm ama benim doktor üniversite hastanesinde olmasına rağmen hastaneye çağırdı. Takipli gebesi olduğum için bakiyor.
Amin inşallah cabim az kaldı ben artik ufacık şeyde kuskulaniyorim kendi kendime diyorumGünaydın
Isallah güzel bir hafta olur. Huzurlu rahat uykularınız olsun. Kontrollerinin güzel geçsin.
37. Haftana geldin
Geldi geliyor erken doğar mı derken tamamladin haftalarını ck şükür. Bende bu Haftaya kadar geldim doktorum gecen randevuda 36. Haftaya geldikten sonra doğum olsa da sıkıntı olmaz demişti şükür zorlu dönemleri atlattık.
Günaydın,
Bende Çarşamba gideceğim sma sağolsun doktorlar grevdeymis kan tahlili veremedim cumaya giderim artıkMerhaba kızlar kontrol günümdü bugün benim oğlan 2300 gram olmuş geriden geliyor biraz sanki doktor herşey normal dedi ama yine de tereddüt ettim ilk nst ye girdim onda da sorun yok pozisyon hala baş geliş inşallah böyle devam eder bizden bu kadar
Ben yeni gireceğim nts ye doktorun bu geldiğinde gir dediBende öyleyim ama sakın olup kendimi dinliyorum ve şimdilik yok birsey diyorum. Senin de 20 gün kalmış artık son günler heyecanı fazla odalar hazırlandı, kıyafetler yıkandı, utulendi ve çantalar yapıldı sıra bebislerde.
Yarin kontrolüm var 36+1 oluyorum nst ister mi acaba geçen 33. Haftada istemedi. Internette doktorlar grevde diye gördüm ama benim doktor üniversite hastanesinde olmasına rağmen hastaneye çağırdı. Takipli gebesi olduğum için bakiyor.
Çok şükür canımGünaydın
37. Haftana geldin
Günaydın,
Maşallah onaMerhaba kızlar kontrol günümdü bugün benim oğlan 2300 gram olmuş geriden geliyor biraz sanki doktor herşey normal dedi ama yine de tereddüt ettim ilk nst ye girdim onda da sorun yok pozisyon hala baş geliş inşallah böyle devam eder bizden bu kadar
Evet akşm fazlasıyla oluyorKızlar sizdede akşam olunca daralti nefes darlığı oluyor mu
Hiç korkma her gittiğinde ilerleme var mı doktorlar buna bakiyor. Gelişi. Geriden gelebiliyor ama son iki haftada bile çok ilerleme gösterebiliyor benim ilk cocugumda öyle oldu. Saglikli olsun cani yerinde olsun kimisi kilolu olur kimisi minnak olur.Merhaba kızlar kontrol günümdü bugün benim oğlan 2300 gram olmuş geriden geliyor biraz sanki doktor herşey normal dedi ama yine de tereddüt ettim ilk nst ye girdim onda da sorun yok pozisyon hala baş geliş inşallah böyle devam eder bizden bu kadar
Şükür gecti ama hergun korkuyla yaşadım koltuk şeklimi aldı artık. Düşük olurmu? kanama olacak mi? Rahim boyu ne kadar? Serklaj olacak mi? Sancı var duracak mı erken mı gelecek ?Çok şükür canım
Serklaj, yatış, ilaçlar derken geldim bugünlere. Haftada bir çağırmaya ve enfeksiyon takibine devam. Onun dışında benimki de rahat artık
Senin de geçti o sıkıntılı zamanlar çok şükür. İnşallah sağlıkla gelsinler artık istedikleri zaman
Maşallah onanormal aralıkta olduğu sürece doktorlar rahatlar kilo konusunda. Yaklaşık bir ölçüm olduğu için de sapma payını kendileri de çok görüyorlar. Sen de gönlünü ferah tut gayet iyi kilosu, aksi bir durum olsa söylerdi doktorun
Yürümenin çok önemli ama neden bu kadar fazla ağrın var. Doktorun birsey dedi mi? Ben sezeryan olmadım bilmiyorum ama sanki senin normalden fazla mi ağrın var? Ağrı dikislerinde mi?Kızlar yürümeye başladım ağrım oluyor ama yine de dayanabiliyorum ağrı kesici alıyorum bilgi vereyim dedim 4. Gün bugün
Aslında hepsi grevde değil , belli sendika üyeleri sadece grevde .. hastaneden öğrenebilirsiniz ..Bende Çarşamba gideceğim sma sağolsun doktorlar grevdeymis kan tahlili veremedim cumaya giderim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?