2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Günaydın kızlar
Güzel, mutlu, eğer olacaksa da sağlıklı doğumların olduğu bir hafta olsun inşallah
Günaydın canım hayırlı sabahlar inşallah güzel bir hafta rabbim günü gelenlerin yardımcısı olsun hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah amin

Günaydın kızlar
Güzel, mutlu, eğer olacaksa da sağlıklı doğumların olduğu bir hafta olsun inşallah
Günaydın
Isallah güzel bir hafta olur. Huzurlu rahat uykularınız olsun. Kontrollerinin güzel geçsin.
37. Haftana geldin
Geldi geliyor erken doğar mı derken tamamladin haftalarını ck şükür. Bende bu Haftaya kadar geldim doktorum gecen randevuda 36. Haftaya geldikten sonra doğum olsa da sıkıntı olmaz demişti şükür zorlu dönemleri atlattık.
Günaydın canım hayırlı sabahlar inşallah güzel bir hafta rabbim günü gelenlerin yardımcısı olsun hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah amin
Günaydın,
Amin ne güzel dilekler. Kolay dogumlarimiz olsun vaktinde gelsin bebeklerimiz.

Amin inşallah cabim az kaldı ben artik ufacık şeyde kuskulaniyorim kendi kendime diyorum doğum belirtisi mj

Amin inşallah cabim az kaldı ben artik ufacık şeyde kuskulaniyorim kendi kendime diyorum doğum belirtisi mj
Bende öyleyim ama sakın olup kendimi dinliyorum ve şimdilik yok birsey diyorum. Senin de 20 gün kalmış artık son günler heyecanı fazla odalar hazırlandı, kıyafetler yıkandı, utulendi ve çantalar yapıldı sıra bebislerde.
Yarin kontrolüm var 36+1 oluyorum nst ister mi acaba geçen 33. Haftada istemedi. Internette doktorlar grevde diye gördüm ama benim doktor üniversite hastanesinde olmasına rağmen hastaneye çağırdı. Takipli gebesi olduğum için bakiyor.

Normalde çok yerde doktorlar grevde ama oteller genel olarak çalışıyor

Amin inşallah cabim az kaldı ben artik ufacık şeyde kuskulaniyorim kendi kendime diyorum

Bende Çarşamba gideceğim sma sağolsun doktorlar grevdeymis kan tahlili veremedim cumaya giderim artık

Ben yeni gireceğim nts ye doktorun bu geldiğinde gir dedi

Çok şükür canım
Serklaj, yatış, ilaçlar derken geldim bugünlere. Haftada bir çağırmaya ve enfeksiyon takibine devam. Onun dışında benimki de rahat artık
Senin de geçti o sıkıntılı zamanlar çok şükür. İnşallah sağlıkla gelsinler artık istedikleri zaman

Maşallah ona normal aralıkta olduğu sürece doktorlar rahatlar kilo konusunda. Yaklaşık bir ölçüm olduğu için de sapma payını kendileri de çok görüyorlar. Sen de gönlünü ferah tut gayet iyi kilosu, aksi bir durum olsa söylerdi doktorun

Hiç korkma her gittiğinde ilerleme var mı doktorlar buna bakiyor. Gelişi. Geriden gelebiliyor ama son iki haftada bile çok ilerleme gösterebiliyor benim ilk cocugumda öyle oldu. Saglikli olsun cani yerinde olsun kimisi kilolu olur kimisi minnak olur.
Şükür gecti ama hergun korkuyla yaşadım koltuk şeklimi aldı artık. Düşük olurmu? kanama olacak mi? Rahim boyu ne kadar? Serklaj olacak mi? Sancı var duracak mı erken mı gelecek ?
Bunları yasarken iyi sağlam kaldım. Hala inanamıyorum kucağıma alabilecek miyim diye düşünüyorum. Kayıp bebek sonrası hamilelik anne için çok korkarak devam ediyor. Şükür artık gelsinler sıkıntı yok.
İsimli hastane çıkış seti aldım o bu hafta gelecek, geçen hafta sancım olunca üzüldüm takımı yetisemicek oğlumun diye neyse kıyafeti de yetişecek isallah. Ablasına da tişört yaptırdık bakalım nasıl gelecek.

Kızlar yürümeye başladım ağrım oluyor ama yine de dayanabiliyorum ağrı kesici alıyorum bilgi vereyim dedim 4. Gün bugün
Yürümenin çok önemli ama neden bu kadar fazla ağrın var. Doktorun birsey dedi mi? Ben sezeryan olmadım bilmiyorum ama sanki senin normalden fazla mi ağrın var? Ağrı dikislerinde mi?

Evet hayat arkadasin sezeryan agrisi fazla cogunluk oyle olmuyor kuzenimin dun 10.gunuydu yuzustu ve yan yatiyorum dedi tamamen iyilesti. Bende ilk gunler zorlandim ama yurumedikce yattigim yerde rahattim.
38.haftaya girdim bende 24 marti bekliyoruz dogum icin. Haftaya dogumdan 1 gun once annem kardesim gelecek
Bazen stres geliyor bugunde bir mutlu uyandim ruh halimiz degisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…