Yani şöyle söyleyim biraz benden kaynaklı da olabilir çok dayanıklı değilim ama mesela dün çamaşırları serip katladım işleri yapmaya çalıştım ağrım olsa da yaptım karnım da bazen ağrıyor kabızlık sorunu hiç yaşamadım normal hayatımda şimdi biraz yaşıyorum o da ameliyattan dolayı sanırım. Normalde bir yerimde ağrı olsa da abartırımYürümenin çok önemli ama neden bu kadar fazla ağrın var. Doktorun birsey dedi mi? Ben sezeryan olmadım bilmiyorum ama sanki senin normalden fazla mi ağrın var? Ağrı dikislerinde mi?
Çamaşır asma gibi işleri yapma dikislerine zarar vermesin. Agir kaldırmak uzanmak dikislerine zarar verir. Kişiden kişiye ağrı durumu değişiyor tabi.agri kesici al madem rahatlarsinYani şöyle söyleyim biraz benden kaynaklı da olabilir çok dayanıklı değilim ama mesela dün çamaşırları serip katladım işleri yapmaya çalıştım ağrım olsa da yaptım karnım da bazen ağrıyor kabızlık sorunu hiç yaşamadım normal hayatımda şimdi biraz yaşıyorum o da ameliyattan dolayı sanırım. Normalde bir yerimde ağrı olsa da abartırımBence sezeryan da aşırı ağrı dayanılmayacak derecede iki gün o da hastanede geçiyor ama. Ben hastanede bir gün kaldım doktor çıkardı yine iki gün kalsam ağrı kesici felan yaparlardı
Ben de isimli takım istiyorum canm. Beğendiğin örnek modeller varsa atabikir misin. Bi de hangi siteden kaça yaptırdınHiç korkma her gittiğinde ilerleme var mı doktorlar buna bakiyor. Gelişi. Geriden gelebiliyor ama son iki haftada bile çok ilerleme gösterebiliyor benim ilk cocugumda öyle oldu. Saglikli olsun cani yerinde olsun kimisi kilolu olur kimisi minnak olur.
Şükür gecti ama hergun korkuyla yaşadım koltuk şeklimi aldı artık. Düşük olurmu? kanama olacak mi? Rahim boyu ne kadar? Serklaj olacak mi? Sancı var duracak mı erken mı gelecek ?
Bunları yasarken iyi sağlam kaldım. Hala inanamıyorum kucağıma alabilecek miyim diye düşünüyorum. Kayıp bebek sonrası hamilelik anne için çok korkarak devam ediyor. Şükür artık gelsinler sıkıntı yok.
İsimli hastane çıkış seti aldım o bu hafta gelecek, geçen hafta sancım olunca üzüldüm takımı yetisemicek oğlumun diyeneyse kıyafeti de yetişecek isallah. Ablasına da tişört yaptırdık bakalım nasıl gelecek.
Uzanmak derken çamaşırlığa astım balkon değil uzanmak derken yatakta uzanmak mıÇamaşır asma gibi işleri yapma dikislerine zarar vermesin. Agir kaldırmak uzanmak dikislerine zarar verir. Kişiden kişiye ağrı durumu değişiyor tabi.agri kesici al madem rahatlarsin
Bir hafta sürer yaklaşık dik yürümeye çalış sonra vücut alışıyor ilk doğumda bende eğilerek yürümüştüm sonra zor düzeldi duruş bozukluğumKızlar yürümeye başladım ağrım oluyor ama yine de dayanabiliyorum ağrı kesici alıyorum bilgi vereyim dedim 4. Gün bugün
Evet doğru hala eğik yürüyorumBir hafta sürer yaklaşık dik yürümeye çalış sonra vücut alışıyor ilk doğumda bende eğilerek yürümüştüm sonra zor düzeldi duruş bozukluğum
İlki 9 sene ,ama 2.si 5 yıl oldu oda az değil aslında amaİlk sezaryanin ne kadar süre geçti. Benimde sezeryan ilki ama ağrı yok dikiş yerinde gerci 11.5 sene gecti Allahim nasip ederse normal doğum denicem.
Bu arada ssvd her doktor yanaşmıyor , nerde buldunuz? Ben ilkini çok bekledim olmadı 41. Haftam bitti sezeryan oldum kaka yapmıştı, 2. De kabul eden doktoru bulamadım, devlet hastanelerinde vardı ama yakın değildi öylelikle 2. De sezeryan olmuştum maalesef . Sizin gönlünüze göre olsun inşallah kolay geçerİlk sezaryanin ne kadar süre geçti. Benimde sezeryan ilki ama ağrı yok dikiş yerinde gerci 11.5 sene gecti Allahim nasip ederse normal doğum denicem.
Uzanmak derken yukarı ise asmaya uzanmak yada balkon demirine takili ipe uzanmak bu tür hareketlerden kacinmalisin dikisleri zorlamayın.Uzanmak derken çamaşırlığa astım balkon değil uzanmak derken yatakta uzanmak mı
Bu sayfadan yaptırdım canim tutumunun önü bunun güzel duruyor. Başka bir sayfada vardı onda tulumun önünde çocuğun göğsüne v şeklinde açık duruyordu. 13 parça set 260 TLBen de isimli takım istiyorum canm. Beğendiğin örnek modeller varsa atabikir misin. Bi de hangi siteden kaça yaptırdın
Evet sadece gebelere baktılar bugün diğerlerini gönderdilerBende Çarşamba gideceğim sma sağolsun doktorlar grevdeymis kan tahlili veremedim cumaya giderim artık
çok teşekkürler bende öyle düşünüyorum da genede insan bir tereddüt ediyorÇok şükür canım
Serklaj, yatış, ilaçlar derken geldim bugünlere. Haftada bir çağırmaya ve enfeksiyon takibine devam. Onun dışında benimki de rahat artık
Senin de geçti o sıkıntılı zamanlar çok şükür. İnşallah sağlıkla gelsinler artık istedikleri zaman
Maşallah onanormal aralıkta olduğu sürece doktorlar rahatlar kilo konusunda. Yaklaşık bir ölçüm olduğu için de sapma payını kendileri de çok görüyorlar. Sen de gönlünü ferah tut gayet iyi kilosu, aksi bir durum olsa söylerdi doktorun
en başından beri geriden geliyordu zaten yumurtlamayla alakalıdır dedim hep bu gitmemde bi kaç gün daha geri düşmüş ona tereddüt ettim biraz aslındaHiç korkma her gittiğinde ilerleme var mı doktorlar buna bakiyor. Gelişi. Geriden gelebiliyor ama son iki haftada bile çok ilerleme gösterebiliyor benim ilk cocugumda öyle oldu. Saglikli olsun cani yerinde olsun kimisi kilolu olur kimisi minnak olur.
Şükür gecti ama hergun korkuyla yaşadım koltuk şeklimi aldı artık. Düşük olurmu? kanama olacak mi? Rahim boyu ne kadar? Serklaj olacak mi? Sancı var duracak mı erken mı gelecek ?
Bunları yasarken iyi sağlam kaldım. Hala inanamıyorum kucağıma alabilecek miyim diye düşünüyorum. Kayıp bebek sonrası hamilelik anne için çok korkarak devam ediyor. Şükür artık gelsinler sıkıntı yok.
İsimli hastane çıkış seti aldım o bu hafta gelecek, geçen hafta sancım olunca üzüldüm takımı yetisemicek oğlumun diyeneyse kıyafeti de yetişecek isallah. Ablasına da tişört yaptırdık bakalım nasıl gelecek.
Bende nedense akşam oldu mu basliyor hani dertler akşam azarmis ya
Benimde ilk hamileligim de sezeryandan sonra acılarım uzun sürmüştü. Karın yağım yoktu hiç bu bir etkenmis. Yağı fazla olanlar daha cabuk toparlıyormuş. Yani benim 3 hafta filan sürdü. Dik yürüyemedim. Herkes dik yürü desede basina gelen bilir yuruyemedim belli bi sure. Sen camasir bile asmıssin benden iyisin yaniYani şöyle söyleyim biraz benden kaynaklı da olabilir çok dayanıklı değilim ama mesela dün çamaşırları serip katladım işleri yapmaya çalıştım ağrım olsa da yaptım karnım da bazen ağrıyor kabızlık sorunu hiç yaşamadım normal hayatımda şimdi biraz yaşıyorum o da ameliyattan dolayı sanırım. Normalde bir yerimde ağrı olsa da abartırımBence sezeryan da aşırı ağrı dayanılmayacak derecede iki gün o da hastanede geçiyor ama. Ben hastanede bir gün kaldım doktor çıkardı yine iki gün kalsam ağrı kesici felan yaparlardı
Ilk sezeryanim 7 sene once oldu. O sureden bu sureye ne bir aci ne bir zonklama hic bir kotu sey yasamadim. Ama bu son gunlerde bende ordaki dikislerimde bir sızı hissettim. Ben de demekki asagi inse dahada hissedicem doktorlarinda bir bildigi var diye dusundum. Bana da simdi sezeryan olacaksin dedi 2 doktor da. Insallah cabucak atlatiriz.Önceki doğumları sezeryan olanlara bir sorum olacak annişler, kesi yerinizde herhangi bi batma acı vs gibi rahatsızlık hissediyormusunuz ? Benim son 2 gündür batma acı oluyo tedirgin olmadım değilBu arada doktor çok bekletmemekte haklı sanırım 38 haftayı geçmeyelim 2 Sezeryan geçmişin var diye demişti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?