2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Yürümenin çok önemli ama neden bu kadar fazla ağrın var. Doktorun birsey dedi mi? Ben sezeryan olmadım bilmiyorum ama sanki senin normalden fazla mi ağrın var? Ağrı dikislerinde mi?
Yani şöyle söyleyim biraz benden kaynaklı da olabilir çok dayanıklı değilim ama mesela dün çamaşırları serip katladım işleri yapmaya çalıştım ağrım olsa da yaptım karnım da bazen ağrıyor kabızlık sorunu hiç yaşamadım normal hayatımda şimdi biraz yaşıyorum o da ameliyattan dolayı sanırım. Normalde bir yerimde ağrı olsa da abartırım Bence sezeryan da aşırı ağrı dayanılmayacak derecede iki gün o da hastanede geçiyor ama. Ben hastanede bir gün kaldım doktor çıkardı yine iki gün kalsam ağrı kesici felan yaparlardı

Çamaşır asma gibi işleri yapma dikislerine zarar vermesin. Agir kaldırmak uzanmak dikislerine zarar verir. Kişiden kişiye ağrı durumu değişiyor tabi.agri kesici al madem rahatlarsin

Ben de isimli takım istiyorum canm. Beğendiğin örnek modeller varsa atabikir misin. Bi de hangi siteden kaça yaptırdın

Çamaşır asma gibi işleri yapma dikislerine zarar vermesin. Agir kaldırmak uzanmak dikislerine zarar verir. Kişiden kişiye ağrı durumu değişiyor tabi.agri kesici al madem rahatlarsin
Uzanmak derken çamaşırlığa astım balkon değil uzanmak derken yatakta uzanmak mı

Bugün sağlık ocağındaki son kontrole gittim artık bebek doğunca geleceksiniz birlikte dediler yarını merakla bekliyorum bakalım son durum ne 5/6 gündür kasılmalarım var çünkü, egzersizler de işe yaradı mı durum ne bi görmek istiyorum. Güzel haberler alalım verelim birbirimize inşallah şurda ne kaldı ki

Kızlar yürümeye başladım ağrım oluyor ama yine de dayanabiliyorum ağrı kesici alıyorum bilgi vereyim dedim 4. Gün bugün
Bir hafta sürer yaklaşık dik yürümeye çalış sonra vücut alışıyor ilk doğumda bende eğilerek yürümüştüm sonra zor düzeldi duruş bozukluğum

Önceki doğumları sezeryan olanlara bir sorum olacak annişler, kesi yerinizde herhangi bi batma acı vs gibi rahatsızlık hissediyormusunuz ? Benim son 2 gündür batma acı oluyo tedirgin olmadım değil Bu arada doktor çok bekletmemekte haklı sanırım 38 haftayı geçmeyelim 2 Sezeryan geçmişin var diye demişti..

Artık çantasını hazırlayanlar kervanına bende katıldım günümüz belli olunca dedim aradan çıksın bebişinkiler tamam kendi giyeceklerimi yıkadım onlarıda bugün tamamlayacağım inşallah birde,Şu koroplastın çift kilitli poşetler ne iyimiş valla hem hijyenik hem pratik Takım takım ayrı ayrı koydum rahat olur seçmesi hem içide görünüyor. Hazırlamayanlar varsa çok tavsiye

İlk sezaryanin ne kadar süre geçti. Benimde sezeryan ilki ama ağrı yok dikiş yerinde gerci 11.5 sene gecti Allahim nasip ederse normal doğum denicem.
İlki 9 sene ,ama 2.si 5 yıl oldu oda az değil aslında ama Bilemiyorum ağırlaştıkça gerginleşti iç dikişler demekki..

İlk sezaryanin ne kadar süre geçti. Benimde sezeryan ilki ama ağrı yok dikiş yerinde gerci 11.5 sene gecti Allahim nasip ederse normal doğum denicem.
Bu arada ssvd her doktor yanaşmıyor , nerde buldunuz? Ben ilkini çok bekledim olmadı 41. Haftam bitti sezeryan oldum kaka yapmıştı, 2. De kabul eden doktoru bulamadım, devlet hastanelerinde vardı ama yakın değildi öylelikle 2. De sezeryan olmuştum maalesef . Sizin gönlünüze göre olsun inşallah kolay geçer

Amin inşallah cnm özel muayenesi ne gidiyorum sule selman Allahim hayırlısını versin inşallah ilkinde mecbur girmiştim sezeryana normal başlayıp kalp atışları düşmüştü acil.sezeryana alinmistim

Ben de isimli takım istiyorum canm. Beğendiğin örnek modeller varsa atabikir misin. Bi de hangi siteden kaça yaptırdın
Bu sayfadan yaptırdım canim tutumunun önü bunun güzel duruyor. Başka bir sayfada vardı onda tulumun önünde çocuğun göğsüne v şeklinde açık duruyordu. 13 parça set 260 TL
Birde kızıma tişört yaptırıyorum kısa kollu onda da kızımın adı yazacak desen bu desen olacak 50 TL de onun fiyatı. Kapıda ödeme seçeneği seçtim. Geçen hafta pazartesisiparis verdim henüz kargoya verilmedi 7 iş günü sonrası teslim diyorlar bekliyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20220314-162124_Instagram.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_20220305-174922_Instagram.webp
    32 KB · Görüntüleme: 86
Bende Çarşamba gideceğim sma sağolsun doktorlar grevdeymis kan tahlili veremedim cumaya giderim artık
Evet sadece gebelere baktılar bugün diğerlerini gönderdiler
çok teşekkürler bende öyle düşünüyorum da genede insan bir tereddüt ediyor
en başından beri geriden geliyordu zaten yumurtlamayla alakalıdır dedim hep bu gitmemde bi kaç gün daha geri düşmüş ona tereddüt ettim biraz aslında

Benimde ilk hamileligim de sezeryandan sonra acılarım uzun sürmüştü. Karın yağım yoktu hiç bu bir etkenmis. Yağı fazla olanlar daha cabuk toparlıyormuş. Yani benim 3 hafta filan sürdü. Dik yürüyemedim. Herkes dik yürü desede basina gelen bilir yuruyemedim belli bi sure. Sen camasir bile asmıssin benden iyisin yani

Ilk sezeryanim 7 sene once oldu. O sureden bu sureye ne bir aci ne bir zonklama hic bir kotu sey yasamadim. Ama bu son gunlerde bende ordaki dikislerimde bir sızı hissettim. Ben de demekki asagi inse dahada hissedicem doktorlarinda bir bildigi var diye dusundum. Bana da simdi sezeryan olacaksin dedi 2 doktor da. Insallah cabucak atlatiriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…