Bazen doktorlar da yanlış olcebiliyor sen gönlünü ferah tut yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sağlıkla gelecek bebislerEvet sadece gebelere baktılar bugün diğerlerini gönderdiler
çok teşekkürler bende öyle düşünüyorum da genede insan bir tereddüt ediyor
en başından beri geriden geliyordu zaten yumurtlamayla alakalıdır dedim hep bu gitmemde bi kaç gün daha geri düşmüş ona tereddüt ettim biraz aslında
Aynen öyle, inşallah yaa arkada enaz bir çocuk daha bile olunca insan mecburen çabuk ayaklanıyor zaten ilgi bakım lazım evdekilerede malum..Ilk sezeryanim 7 sene once oldu. O sureden bu sureye ne bir aci ne bir zonklama hic bir kotu sey yasamadim. Ama bu son gunlerde bende ordaki dikislerimde bir sızı hissettim. Ben de demekki asagi inse dahada hissedicem doktorlarinda bir bildigi var diye dusundum. Bana da simdi sezeryan olacaksin dedi 2 doktor da. Insallah cabucak atlatiriz.
Benimde öyle hep 2 hafta geriden geliyorMerhaba kızlar kontrol günümdü bugün benim oğlan 2300 gram olmuş geriden geliyor biraz sanki doktor herşey normal dedi ama yine de tereddüt ettim ilk nst ye girdim onda da sorun yok pozisyon hala baş geliş inşallah böyle devam eder bizden bu kadar
Aradım cabim acmadilarAslında hepsi grevde değil , belli sendika üyeleri sadece grevde .. hastaneden öğrenebilirsiniz ..
Bende arada yokluyor gündüzleri kendimi yordum nu yada hızlı hızlı birşey yaptım mı falanYavrum bende hep var o nefes darlığı valla şuan bile çok zorluyor
Benim en başından beri 3-4 gün gerideydi hiç aklıma takılmamıştı geç döllenme demiştik bu haftaya kadar böyle devam etti bugün 4 gün daha geri düşmüş birden olunca bir tereddüt ettim kiloda sıkıntı yok dedi aslında da analık işteBenimde öyle hep 2 hafta geriden geliyorher hamilelik farklıymış gerçekten oğlumda ne kadar hareketliysem bunda son zamanlar hep evde yatış pozisyonundayim doktor kan akışı için sola dönüp yatacaksin diyor yatıyorum çok sıkıldım . Çarşamba günü kontrolum var bakalım ne diyecek. Kaan Kocatepe yi dinleyip rahatlıyorum her bebegin genetik bir yapısı var o değerler ortalama diyor. kiloya takılmiyorum başka birşey olmasında yoksa bu fark neden çıkıyor belkide geç döllenme bizimkiler. Bazen doktor sat degisiriyormus . Ben en başından beri il değiştirdim doktor değişti düzen olmadi . Sadece geri diyor belkide baştan gitsem sat i değiştirirdi. Belkide Corona geçirdim onun etksii bilemiyorum.Senin ne zamandan beri var.
Acaba ondan mı bende de hiç karın yağı yoktuBenimde ilk hamileligim de sezeryandan sonra acılarım uzun sürmüştü. Karın yağım yoktu hiç bu bir etkenmis. Yağı fazla olanlar daha cabuk toparlıyormuş. Yani benim 3 hafta filan sürdü. Dik yürüyemedim. Herkes dik yürü desede basina gelen bilir yuruyemedim belli bi sure. Sen camasir bile asmıssin benden iyisin yani
Çok güzeller canım sağlıkla giysinler inşallahBu sayfadan yaptırdım canim tutumunun önü bunun güzel duruyor. Başka bir sayfada vardı onda tulumun önünde çocuğun göğsüne v şeklinde açık duruyordu. 13 parça set 260 TL
Birde kızıma tişört yaptırıyorum kısa kollu onda da kızımın adı yazacak desen bu desen olacak 50 TL de onun fiyatı. Kapıda ödeme seçeneği seçtim. Geçen hafta pazartesisiparis verdim henüz kargoya verilmedi 7 iş günü sonrası teslim diyorlar bekliyorum.
Dikiş yerlerinde genişleme olmadığı için etrafında olan genişlemeye bağlı oluyorÖnceki doğumları sezeryan olanlara bir sorum olacak annişler, kesi yerinizde herhangi bi batma acı vs gibi rahatsızlık hissediyormusunuz ? Benim son 2 gündür batma acı oluyo tedirgin olmadım değilBu arada doktor çok bekletmemekte haklı sanırım 38 haftayı geçmeyelim 2 Sezeryan geçmişin var diye demişti..
Tesekkur ederim canım sagol. Daha küçük setler istersen onları da yapıyorlar.Çok güzeller canım sağlıkla giysinler inşallah
Canim sütünün çoğalması be göğsünün de rahatlayalım için 2 saatte bir göğsünü sagmalisin. Bebeğin yqninda olsa 2 saatte bir emzirme gerekiyor ayrıca gece de en az 1 kere uyan ve sütünü sağ hem bebeğin daha çok anne sütü alır hemde sütün çoğalır. Biraz yorucu olur ama bebeğin için yapmalısın canim.kızlar tecrübeli anneler birsey soracağım bebek küvezde hergün süt götürüyoruz çok az da olsa. Gündüz üç kere göğüs pompasını kullanıyorum gece hiç kullanmıyorum gecede aşırı terliyorum süt sağmam mı gerekiyor o yüzden mi terliyorum yoksa doğum yaptığım için mi normalde hiç terlemem ne kadar sıcak olsa da
Hımm tamam o zaman kalkmaya çalışayım gece de çoğalır inşallahTesekkur ederim canım sagol. Daha küçük setler istersen onları da yapıyorlar.
Canim sütünün çoğalması be göğsünün de rahatlayalım için 2 saatte bir göğsünü sagmalisin. Bebeğin yqninda olsa 2 saatte bir emzirme gerekiyor ayrıca gece de en az 1 kere uyan ve sütünü sağ hem bebeğin daha çok anne sütü alır hemde sütün çoğalır. Biraz yorucu olur ama bebeğin için yapmalısın canim.
Terlemen normal süt üretirken vucut yapıyor sonraları geçecek şimdi vücudun yepyeni şeyler yapıyor faza çalışıyor ve ter atıyor.
Yediklerine de dikkat et güzel beslen yani öğün atlama ki vücudun süt uretebilsin canim. Hadi isalah bebisine bol bol sütün olsun.Hımm tamam o zaman kalkmaya çalışayım gece de çoğalır inşallahBebeğe de faydası olur
Beni anlatıyorsun valla canım gece 2 de uyuyorum oda yastığını yüksek tutuyorum ki nefesim daralmasın burunn tıkanıklığı sprey kullanıyorum arada sabah 7.30 kalkış 8/9 gibi geri yat 11 de kalk kahvaltı Faslı sonra iş mola tabi sonra Umay hanım devreye giriyor gerilmeler kasılmalar daralmalar falan sonra Allah'a şükür ki akşam oluyorBugün hiç keyfim yok.
O kadar zor bir gün geçirdim ki
Gece yatamıyorum sabah kalkamıyorum, gün içerisinde hiç bir iş yapmadım.
Bir tek yemek oda basit şeyler hep mutfağı bile eşim topladı gelince.
Nefesim daralıyor, burnum hep tıkalı, kızım hareketli sürekli sıkışıyor içeriden
Şikayet etmek istemiyorum Rabbimin gücüne gitmesin ama çok zorlanmaya başladım.
Son 25 gün sağ salim bir doğursaydık
Kızlar benim sarı akıntım olmuş yoğun kıvam da nedir acaba fikri olan varmı
He iyi yani normal bişeymiş benim ilk defa geldi hep beyaz ya da şeffaf oluyorduBenim son 1 aydır neredeyse hep öyle geliyor özellikle de sabahları
He iyi yani normal bişeymiş benim ilk defa geldi hep beyaz ya da şeffaf oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?