Ahh kardeş çoğumuzda aynı sıkıntılar var herhalde artık. Ben de sağa yatıyorum ayakları sağda olduğu için tepikliyor, delinecek gibi oluyor sağ tarafım. Sola dönüyorum sol böbreğime baskı olunca ağrımaya başlıyor. Nefes daralması bi yerlerini dayayınca daha çok oluyo bende. Burun tıkanıklığını saymıyorumBugün hiç keyfim yok.
O kadar zor bir gün geçirdim ki
Gece yatamıyorum sabah kalkamıyorum, gün içerisinde hiç bir iş yapmadım.
Bir tek yemek oda basit şeyler hep mutfağı bile eşim topladı gelince.
Nefesim daralıyor, burnum hep tıkalı, kızım hareketli sürekli sıkışıyor içeriden
Şikayet etmek istemiyorum Rabbimin gücüne gitmesin ama çok zorlanmaya başladım.
Son 25 gün sağ salim bir doğursaydık
Ahh kardeş çoğumuzda aynı sıkıntılar var herhalde artık. Ben de sağa yatıyorum ayakları sağda olduğu için tepikliyor, delinecek gibi oluyor sağ tarafım. Sola dönüyorum sol böbreğime baskı olunca ağrımaya başlıyor. Nefes daralması bi yerlerini dayayınca daha çok oluyo bende. Burun tıkanıklığını saymıyorumyine de şükür diyorum
Öyle tabi ki. Ben bi kere boş gebelik yaşayınca çok hayal kırıklığı yaşadım. O yüzden hep o iyi olsun yeter ki diyorum. Şikayet etmeye dilim varmıyor pek. Zorlanmaya rağmen zamanında gelsin diyorumŞükür tabi çok şükür bin şükür ama işte insanoğlu yani hep daha iyi olsun istiyoruz
Öyle tabi ki. Ben bi kere boş gebelik yaşayınca çok hayal kırıklığı yaşadım. O yüzden hep o iyi olsun yeter ki diyorum. Şikayet etmeye dilim varmıyor pek. Zorlanmaya rağmen zamanında gelsin diyorum
Kizlar az cok ayni durumdayiz gun icinde nasil vakit geciriyorsunuz yemin ederim yata yata sıkıntıdan artik patladim. Esimi sabah kizimla yolluyorum daha uyuyamiroum onlar aksam gelene kadar tek basimayim markete dahi gidesim yok tv de bise yok Allahim yaz bi gelsin arabasina koyup koyup cikicam
İyi ki gelmişlerÇok haklısın.
Bende işte Şikayet etmemek için sabır ediyorum.
10 ay denedikten sonra oldu benim kızda eğer olmasaydı diyorum daha çok üzülürdüm.
Şuan karnımı tekmelemesi bile mucize aslında
İyi ki gelmişlerbir ay daha sıkarız dişimizi nolcak
Bugün bende aşırı patladım aynı hislerle yazın gelmesini bekliyorum havalar sıkıcı yatmak sıkıcı okulu öğrencileri özledim ev hayatı hiç bana göre değilKizlar az cok ayni durumdayiz gun icinde nasil vakit geciriyorsunuz yemin ederim yata yata sıkıntıdan artik patladim. Esimi sabah kizimla yolluyorum daha uyuyamiroum onlar aksam gelene kadar tek basimayim markete dahi gidesim yok tv de bise yok Allahim yaz bi gelsin arabasina koyup koyup cikicam
Canım 2-3 saatte bir sağman gerek hem bebek için hem kendin için. Ben gece bir kez kalkıyorum onun dışında gündüz 2 Max 3 saatte bir sagiyorum mutlaka.kızlar tecrübeli anneler birsey soracağım bebek küvezde hergün süt götürüyoruz çok az da olsa. Gündüz üç kere göğüs pompasını kullanıyorum gece hiç kullanmıyorum gecede aşırı terliyorum süt sağmam mı gerekiyor o yüzden mi terliyorum yoksa doğum yaptığım için mi normalde hiç terlemem ne kadar sıcak olsa da
Benim de 35 falan ama ortalama söyledim işteSon 25 benim
Benim de 35 falan ama ortalama söyledim işte
Hımm kalkmaya çalışayım bende o zaman saat kurupCanım 2-3 saatte bir sağman gerek hem bebek için hem kendin için. Ben gece bir kez kalkıyorum onun dışında gündüz 2 Max 3 saatte bir sagiyorum mutlaka.
Suyum geldiğinde evdeydim, ben öyle yapmıştım. Alabildigim kadar. Zaten doğum başladığı için gerisini önemsemiyorsunSu veya kan geldiğinde evdeysen iki dakika banyoda en azından jiletle alınabilir. Ben öyle yapmayı düşünüyorum isallah yapma fırsatı buluruz.
Kalsiyum içmeye başladım daha iyi hissediyorum kendimi ama kac gün sürer bilmiyorum. Kalsiyum, magnezyum, folik asit, d vitamini, troid ilacı, progestan, renie mide ilacı, corasprin ve kabızlık icin ilaç alıyorum. Yemek yemesem ilacla beslenecegim neredeyse ama birseyler iyi geliyor iyi hissediyorum. Ha birde akşamları soda içiyorum.Bugün hiç keyfim yok.
O kadar zor bir gün geçirdim ki
Gece yatamıyorum sabah kalkamıyorum, gün içerisinde hiç bir iş yapmadım.
Bir tek yemek oda basit şeyler hep mutfağı bile eşim topladı gelince.
Nefesim daralıyor, burnum hep tıkalı, kızım hareketli sürekli sıkışıyor içeriden
Şikayet etmek istemiyorum Rabbimin gücüne gitmesin ama çok zorlanmaya başladım.
Son 25 gün sağ salim bir doğursaydık
Bende evden çıkmaya üşeniyorum ya yarin doktora gidicem oylelikle dışarı çıkacağım. Hasta olurum diye de korkuyorum üşeniyorum da evde sıkıla sıkıla takılıyorumKizlar az cok ayni durumdayiz gun icinde nasil vakit geciriyorsunuz yemin ederim yata yata sıkıntıdan artik patladim. Esimi sabah kizimla yolluyorum daha uyuyamiroum onlar aksam gelene kadar tek basimayim markete dahi gidesim yok tv de bise yok Allahim yaz bi gelsin arabasina koyup koyup cikicam
Kalsiyum içmeye başladım daha iyi hissediyorum kendimi ama kac gün sürer bilmiyorum. Kalsiyum, magnezyum, folik asit, d vitamini, troid ilacı, progestan, renie mide ilacı, corasprin ve kabızlık icin ilaç alıyorum. Yemek yemesem ilacla beslenecegim neredeyse ama birseyler iyi geliyor iyi hissediyorum. Ha birde akşamları soda içiyorum.
Bende evden çıkmaya üşeniyorum ya yarin doktora gidicem oylelikle dışarı çıkacağım. Hasta olurum diye de korkuyorum üşeniyorum da evde sıkıla sıkıla takılıyorum
Diyosun ki 5 gün 5 gündürYa derlerdi 1 gün bile zor geliyor diye İnanmazdım.
Şimdi insan kendisi yaşayınca nasıl anlıyor dimi zorluğunu
Diyosun ki 5 gün 5 gündüröyle valla 7. ay bitti zorlanmaları başladı. Öncesinde çok rahattım şimdi çabuk geçsin diyorum ama içimden, oğlum duymasın
Herkese kendi derdi çok geliyorÇok klasik ve karamsar gibi görünüyor söyleyince ama hayatın gerçekleri elbet, ilk bebeğine hamile olanlar şuan en şanslı ve rahat dönemlerindesiniz valla2.-3. Hamilelikler de dinlenmekte yok sıfır öyle yan gelip yatıyım aman canım sıkıldı olayı yokk dinlenmek istiyor insan gerçekten, iyiki eşler var yardımcı da onlar evde oldukça dinleniyoruz çok şükür Yoksa evdeki diğer çocuk yada çocuklar için sürekli mutfak ve ev toparlama olayı full time.. Herkesin derdi başka işte bende azcık içimi döktüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?