2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ahh kardeş çoğumuzda aynı sıkıntılar var herhalde artık. Ben de sağa yatıyorum ayakları sağda olduğu için tepikliyor, delinecek gibi oluyor sağ tarafım. Sola dönüyorum sol böbreğime baskı olunca ağrımaya başlıyor. Nefes daralması bi yerlerini dayayınca daha çok oluyo bende. Burun tıkanıklığını saymıyorum yine de şükür diyorum

Şükür tabi çok şükür bin şükür ama işte insanoğlu yani hep daha iyi olsun istiyoruz

Şükür tabi çok şükür bin şükür ama işte insanoğlu yani hep daha iyi olsun istiyoruz
Öyle tabi ki. Ben bi kere boş gebelik yaşayınca çok hayal kırıklığı yaşadım. O yüzden hep o iyi olsun yeter ki diyorum. Şikayet etmeye dilim varmıyor pek. Zorlanmaya rağmen zamanında gelsin diyorum

Öyle tabi ki. Ben bi kere boş gebelik yaşayınca çok hayal kırıklığı yaşadım. O yüzden hep o iyi olsun yeter ki diyorum. Şikayet etmeye dilim varmıyor pek. Zorlanmaya rağmen zamanında gelsin diyorum

Çok haklısın.
Bende işte Şikayet etmemek için sabır ediyorum.
10 ay denedikten sonra oldu benim kızda eğer olmasaydı diyorum daha çok üzülürdüm.
Şuan karnımı tekmelemesi bile mucize aslında

Kizlar az cok ayni durumdayiz gun icinde nasil vakit geciriyorsunuz yemin ederim yata yata sıkıntıdan artik patladim. Esimi sabah kizimla yolluyorum daha uyuyamiroum onlar aksam gelene kadar tek basimayim markete dahi gidesim yok tv de bise yok Allahim yaz bi gelsin arabasina koyup koyup cikicam

Evet TV de boş programlar öldürüyor beni
Zaman geçmiyor iş yapamıyorum zaten.
Bir doğsun bende arabasına koyup gezeceğim her yeri

Bugün bende aşırı patladım aynı hislerle yazın gelmesini bekliyorum havalar sıkıcı yatmak sıkıcı okulu öğrencileri özledim ev hayatı hiç bana göre değil bunalım takıldım . Bir işte yapamıyoruz ki vakit geçsin. Sonrada diyorum bu zamnalari arayacaksın bebiş gelince ama işte biz insanoğlu hep sikayet edecek birşey buluyoruz

Canım 2-3 saatte bir sağman gerek hem bebek için hem kendin için. Ben gece bir kez kalkıyorum onun dışında gündüz 2 Max 3 saatte bir sagiyorum mutlaka.

Çok klasik ve karamsar gibi görünüyor söyleyince ama hayatın gerçekleri elbet, ilk bebeğine hamile olanlar şuan en şanslı ve rahat dönemlerindesiniz valla 2.-3. Hamilelikler de dinlenmekte yok sıfır öyle yan gelip yatıyım aman canım sıkıldı olayı yokk dinlenmek istiyor insan gerçekten, iyiki eşler var yardımcı da onlar evde oldukça dinleniyoruz çok şükür Yoksa evdeki diğer çocuk yada çocuklar için sürekli mutfak ve ev toparlama olayı full time.. Herkesin derdi başka iştebende azcık içimi döktüm

Su veya kan geldiğinde evdeysen iki dakika banyoda en azından jiletle alınabilir. Ben öyle yapmayı düşünüyorum isallah yapma fırsatı buluruz.
Suyum geldiğinde evdeydim, ben öyle yapmıştım. Alabildigim kadar. Zaten doğum başladığı için gerisini önemsemiyorsun

Kalsiyum içmeye başladım daha iyi hissediyorum kendimi ama kac gün sürer bilmiyorum. Kalsiyum, magnezyum, folik asit, d vitamini, troid ilacı, progestan, renie mide ilacı, corasprin ve kabızlık icin ilaç alıyorum. Yemek yemesem ilacla beslenecegim neredeyse ama birseyler iyi geliyor iyi hissediyorum. Ha birde akşamları soda içiyorum.
Bende evden çıkmaya üşeniyorum ya yarin doktora gidicem oylelikle dışarı çıkacağım. Hasta olurum diye de korkuyorum üşeniyorum da evde sıkıla sıkıla takılıyorum

Bende magnezyum, vitamin ve demir ilacı alıyorum.
Her akşam da soda ama sanki onunla alakası yok gibi geliyor

Ya derlerdi 1 gün bile zor geliyor diye İnanmazdım.
Şimdi insan kendisi yaşayınca nasıl anlıyor dimi zorluğunu
Diyosun ki 5 gün 5 gündür öyle valla 7. ay bitti zorlanmaları başladı. Öncesinde çok rahattım şimdi çabuk geçsin diyorum ama içimden, oğlum duymasın

Herkese kendi derdi çok geliyor biz daha önce yaşamayınca bunları alışık değiliz haliyle. Yoksa tabi ki daha ağır geçirenler, başka çocukla da ilgilenmesi gerekenler var. Rabbim dağına göre kar veriyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…