2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Son 13 gün

Hastane çantamı hazırladım sonunda

Bebek için ;

İlk Hemşirelere verilecek ;5li hastane çıkışı, iç zıbın, don, çorap, 1er tane 1 numara 2 numara bez, alt açma örtüsü, ıslak mendil, ince müslin battaniye, kalın 4kat müslin battaniye

2takım 5li hastane çıkışı,iç zıbın, çorap
2takım tulum takım, iç zıbın, çorap

10 tane 1 numara, 5 tane 2 numara bez
1alt açma örtüsü, ıslak mendil

Biboron, emzik, emzik kutusu, zinciri, zeytin yağı fısfıs

2 kalın battaniye, bir kundak, bir bel destekli kundak, 6 tane ağız mendili

Çıkış için astronot tarzı kundak, puset

Kendim için;

1 Hasta kilodu, 6 ped, göğüs pedi
(sezeryan da çok kanama olmuyor benim hastanede zaten onlar veriyor bişiler lazım olursa hasta pedlerinden aldırcam duruma göre)
1 üçlü lohusa takım
1 emzirme üstlü takım
1 gecelik
(hepsine aklet kilot çorap tülbent koydum)
1örme yelek
Terlik

Sütyen giderken takarım onu çıkarıyorsun zaten en son cıkarken takarım yine oradayken takılmıyor giderken giydikleri i çıkarkende giyerim esktra çıkışa bişey almıcam o yüzden

Atıştırmalık bişiler hazırlarım bide lohusa şerbeti veriyorlar mı sorucam gittiğimde ona göre sebil kadeh götürürüm, bide ayva kayısı hoşafı yaparım, hurma kayısı incir ceviz koyarım

Eklentiler

• IMG_20220314_234740.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_20220314_234559.webp
    60,6 KB · Görüntüleme: 105
Biz dünden beri mide ekşimesi cekiyiruz gece sıcak Su koyduk öyle uyuduj şimdi de başka birşey çıktı yanma gibi değişik bir haldeyim

Bende magnezyum, vitamin ve demir ilacı alıyorum.
Her akşam da soda ama sanki onunla alakası yok gibi geliyor
Ne bileyim canim o kadar çok şey içiyorum ama kendimi yorgun hissetmiyorum belki bunların etkisi vardir. Birde bende demir eksikliği yok o eksik olunca yorgunluk çok oluyor
Kundak fazla olmuş sanki bir kalın 2 ince battaniye 1 muslin yeter aslında.
Miss gibi hwrsey hazır arık bebisleri bekliyoruz.
Günaydın herkese
Günaydın

Kızlar çikolata ve magnetimiz geldi. Ben baskı sanıyordum ancak kağıt yapıştırmaymış. Açıkçası aşırı memnun kaldım diyemem. Görüntü fena değil ama umduğum gibi çıkmadı. Çikolatanın tadına bakmadım umarım güzeldir. Sabah sabah keyfim kaçtı biraz ama idare eder işte.

Eklentiler

• 20220315_104017.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 74
  • 20220315_103925.webp
    18 KB · Görüntüleme: 70
  • 20220315_103814.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 70
  • 20220315_105311.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 68
Güzel görünüyorlar gayet canını sıkma bu kadarcık şey için

Evet cok guzel benimde aldiklarim boyle
Aman yiyip kagidini cope sokacaklar cok anlam yukleme canim gayet guzeller

Kızlar bugün kontrolüm vardı moralim inanılmaz bozuk bebeğimin kilosu düşük çıktı , nasıl kilo aldıracağım bebeğe diye düşünceler içindeyim ..
haftaya tekrar gideceğiz doktora ..
bu arada nst ve kan akışları normal çıktı ..

Kaç haftalıksın canım? kaç kg dedi doktor?

Güzel görünüyorlar gayet canını sıkma bu kadarcık şey için

Evet cok guzel benimde aldiklarim boyle
Aman yiyip kagidini cope sokacaklar cok anlam yukleme canim gayet guzeller

Ya kağıdın baskısı falan yamuk yapılmış magnetlerin tam ortalı değil. Kutunun kapağını açınca kutu yamuluyo garip bi şekilde. Bende çok takığımdır öyle şeylere malesef. En düzgün baskısını kendime ayırdım gerisini dedim gözüm görmicek zaten kutusu için aldım diyebilirim hatıra kalsın ilerde oğluma veririm diye. Kağıt olunca inşallah yıpranmaz

Bir de kargocuyla tartıştım sabah sabah o sıktı aslında canımı. Kargo ücreti kapıda ödemeydi malesef. İnsan para üstünü hesaplar dimi hazırlıklı gelir yani. Neymiş parası eksikmiş istersem şubeden alabilirmişim. Dedim ben hamileyim gidip de alamam. En son sinir oldum eksik parasını aldım kapattım kapıyı suratına. Paranın eksik olması değil o tavrı beni delirtti. Çocuğumun sadakası olsun der geçerim ama o tavır sabah sabah sinirlerimi bozdu.

Kargocu terbiyesizlik etmiş onda haklısın canım. Hediyelikler de özeniliyor tamam da senden ve ailenden başka kimse saklamıyor. Başkasının çocuğunun fotosunun ya da adının ne işi var dolapta mantığıyla bakan çok var. O yüzden yok denilemeyecek kadar yapmışsın boşver gerisini sağlık olsun yeter ki

Aynen bende öyle düşündüm sadece yakın aile içini düşünerek az yaptırdım. Çikolatayı 100lü aldım gelen giden çoluk çocuk yer diye. Magnet 10 tane yeter dedim. 2 tanesini kendi dolabıma yapıştırdım bile sağlıkla gelsinler artık herşeyleri hazır ❤

İyi yapmışsın:) Ben de küçük atlı karınca düşünüyorum sadece aile ve yakın arkadaşlar için. Üzerine küçük yuvarlak kağıt hazırlar asarım diye düşündüm. Çikolatayı da isimsiz normal paketli düşünüyorum.

Güzel olur bence merak ettim yapınca at fotoğrafını da görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…