2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Anlamadım ki .. sanırım korktukları şey kilo alma hızı veya kilo almaya devam etmesi .. haftaya belli olur her şey ..
Sen yine de canını sıkma, bak mart annelerinde bugün doğum yapan arkadaşa 3kg demişler 3700 doğmuş bebişi. Sağlıklı olsunlar da doğunca aldırırız kiloyu

Onu bilmiyordum tamam o şekilde yapayım daha fazla süre geçerse daha iyi olur diye düşündümPeki göğüs pompasını basıl dezenfekte ediyorsunuz her sağımda mı

Sen yine de canını sıkma, bak mart annelerinde bugün doğum yapan arkadaşa 3kg demişler 3700 doğmuş bebişi. Sağlıklı olsunlar da doğunca aldırırız kiloyu
Aaa o kadar sapma olur mu ? Ay çok sevindim.. allah razı olsun

Biz bitter çikolata, turk kahvesi cezve fincan vs de getirmiştik:) hic agri yaşamadım cok sukur, kokuyu duyan hemsirelerde turk kahvesi istemisti

Merhabalar benim de bugün kontrolüm vardı bebeğim 46 cm kilosu ise 2485 Gr doktor en fazla 3000 kilo doğar dedi. Benim sağlık sigortam vardı ama epidural dahil değildi hastane bunun için ekstra 1800 TL istedi
Hangi sigortan var bilmiyorum ama mesela benim sigortam da dahil degil ve sigortaciyla konustugumda indirim yaptirabiliyoruz dedi. Genelde sigortalar karsilamadiklari işlemlere indirim uygulatabiliyorlar. Daha önce covid testine ve vitamin testine indirim yapmışlardı, ama söylemek gerekiyor mutlaka yoksa onlar direk indirim yapiyoruz demiyorlar

Bence canini bosuna cok sikmis doktor, bende bugun 34+3 um yeni geldim doktordan 2416 gr di ve gayet normal, ilk kizim 35.haftada 2410 gr dogmustu, zaten doktorların çoğu 2.500 gr ve 4.000 gr arasındaki dogum kilosunu normal olarak kabul ediyor ki, daha doguma kac hafta var mutlaka kilo alır, protein ağırlıklı beslenmenin yeterli

Emin ol hiç kafana takılmak seyler degil, 2 haftaya kadar ileri yada geri olmasını normal karsiliyor doktorlar, zaten son haftalarda artik en fazla 10 gunde bir cagiriyorlar, yani her hafta gitmende cok normal, benim bi once ki kizimda basi haftasından ilerde, bacaklari hatasıyla uyumlu, karni geride cikardi, doktor bana sadece protein ağırlıklı beslen demisti, hic bir sorun olmadan saglikli bir şekilde dogdu cok sukur.

Onu bilmiyordum tamam o şekilde yapayım daha fazla süre geçerse daha iyi olur diye düşündümPeki göğüs pompasını basıl dezenfekte ediyorsunuz her sağımda mı
Kızımda sagarken bulaşık deterjaniylq ve biberon fırçası ile yıkardım sonra sıcak su içine koyup, alıp kurumasını beklerdim şimdi biberon temizleyicileri var onun da deterjanı ayrı.

Son düzenleme:
Kızımda sagarken bulaşık deterjaniylq ve biberon fırçası ile yıkadım sonra sıcak su içine koyup alıp kurumasını beklerdim şimdi biberon temizleyicileri var onun da deterjanı ayrı.
Bende benek prematüre olduğu için ilk önce biberon temizleyici ile yıkıyorum sonra kaynatıyorum ama inşallah yanlış yapmıyorum

Bende kontrole gittim oglusum kordununu tutmuş yüzüne dayamış duruyor. Artık büyüdüğü için pek secilemiyor.36+1 3100 çıktı kilosu. Kızım 41. Haftada dogdu bunda beklemeyiz dedi, iri olursa da beklemeyiz dedi. Şu iki haftalık sürede doğarsa normal olur ama doğmazsa iri olacağız için sezeryana dönebiliriz dedi. Normal olmasını istiyorum ama çok da sınırları zorlamam yeter ki sağlıklı doğsun. Doğum egzersizleri yapmaya baslicam artık.

Kızım için kucuk dediler 3650 dogdu. Oğluma da iri diyorlar kucuk gelirmiş
Dogunca doktorun ölcümünün 300 kilogram yukarı ve aşağısı cikabiliyor

Bende benek prematüre olduğu için ilk önce biberon temizleyici ile yıkıyorum sonra kaynatıyorum ama inşallah yanlış yapmıyorum
Doğru yapiyorsun canim süt yağlı oluyor o yağlı sıvı da bakteri olmaması için deterjanla yıkamak sıcak suyla da steril etmek en doğrusu. Ben hep bu yöntemle yaptim içime öyle sindi.

Gunde 2 kez tam dezenfeksiyon(sabah ilk sagim oncesi ve gece yatmadan- ilacli ve kaynarsu ile), bunun disinda her seferde biberon, memeye temas eden parcalar ve icte sutu ceken contayi ilik su-deterjan ile yikiyor ve hemen kurutuyorum.
2-3 gunde bir mikrodalga sterilizasyonu yapiyorum

Aaa gerçekten mi Anadolu sigorta olur mu ki acaba vallaha olursa çok mutlu olurum

Kızlar bugünkü çatı muayenem de normal doguma engel görmedi doktorum ama 2 cm açıklık var dedi. Nst de sancılarım çıktım, ancak düzenli değil henüz. Eve geri geldim herşeyi hazırladık bekliyoruz. Kasilmalarim hala var ancak sık olmadığı için beklemeye devam. Dualarınıza talibim

Ayy hadi bakalım az kaldı demek ki Rabbim en kolay şekilde doğurmayı nasip etsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…