2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Hadi bakalim demek ki doğuma az kaldı. Doğumu kolaylaştırmak için egzersizler yap. Isallah kolaylıkla gerçekleşir. 2 cm açılma da varmış isallah bir avaz da olsun doğumun.

Ayy hadi bakalım az kaldı demek ki Rabbim en kolay şekilde doğurmayı nasip etsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah❤

Hadi bakalim demek ki doğuma az kaldı. Doğumu kolaylaştırmak için egzersizler yap. Isallah kolaylıkla gerçekleşir. 2 cm açılma da varmış isallah bir avaz da olsun doğumun.
Allah razı olsun yaklaşık bir haftadır hem activation labor u yapıyorum hemde perine masajını, belki onlarin etkisidir
Teşekkür ederim canlar

2 sene mi Yok artık! Ek gıdadan sonra işe gitmeyecekseniz gerek yok.

Sağlıkla gelsin inşallah kolay bi doğum nasip etsin Rabbim, hem sana hem hepimize perine masajını uyguladığın bi video falan var mı? Ben okudum bir iki yerde ama kendi kendine yapmak imkansız gibi geliyor bu göbekle

Allah razı olsun kuzum
Saat 3den saat 9 yönüne zeytinyağı ile ovarak masaj yapıyorum. Bence denesen bi kac gunden sonra alışır elin. Benim çok dış göbeğim yok ondan galiba rahat oluyor. Rahat da demeyim de yapabiliyorum bi sekilde diyeyim. U şeklinde yarim daire masaj yapiyorsun ki aşağı doğru hem kesi olmasın hemde açılma icin ordaki kaslar gevsesin

Teşekkürler benim biraz erken daha tabi ama dediğin şekilde denerim çok sağol

Canim senden ne haber ? Kaldi 2 haftan, catina bakildi mi ? Yoksa gerek gormedimi doktorun ?
Özele gitmediğim için doktorum diyebildiğim bir doktor yok hem devlete hem doğum hastanesine gidiyorum. Devlettekine gitmedim 3 haftadır. Nasipse perşembe günü doğumevindeki doktora gidicem 2 hafta önce gitmiştik doğum öncesi son kontrol olur falan demişti. Ona da 4.gidişim olacak perinatolog kendisi. Acaba çatı muayenesi yapar mı diye düşünüyorum bende hazırlıklı gidicem belki nstde sancı falan çıkarsa yapabilir. Doğumevinde zaten hangi doktor denk gelirse o giriyormuş doğuma diye duymuştum. Çoğunlukla ebeler ilgileniyormuş. Onu da sorucam unutmazsam işte doğum başlarsa ne yapayım falan diye.

Evet hazirlikli ol catina bakmk isteyebilir. Dogumu doktorlar gerceklestiriyolar ama son anini sadece. Tum olay ebede bitiyor. Doktora artik dogum olacaksa haber veriliyor geliyor bebegi cikariyor ve senin durumunu kontrol ediyor o kadar. Doguma hazirlik icin masaj merdiven inip cikma ve bol yuruyus yapabilirsin canim.

Birkaç gündür evi sürekli temiz toplu tutmaya çalışıyorum nolur nolmaz diye. Kendimi de her banyoda elimden geldiğince temizliyorum sağolsun eşim göremediğim yerler için yardımcı oluyor kendi isteğiyle ben çatıya baksın isterim ya en azından bir sıkıntı engel var mı doğum için ya da açılma başlamış mı öğrenmek isterim. Evde temizlik, hurma, ilişki vs yapıyorum. Activating labor videosuna da başladım 3 gündür. Bakalım inşallah kolay doğumlarımız olur.

Bugün ben de kontrole gitmistim. Nst de duzenli sancilarim cikmis ama ben bisey hissetmiyorum. Magnezyum ic fazla ayakta durma dedi 2 gun sonra tekrar cagirdi.

S Spagetti Bolonezz spagetti sana bir sorum olacak yavrum.
2 cm açıklık normal doğum dedin ya o açıklıkla ilgili şuan bir ağrın sancın var mı yoksa sadece bakınca mi gördü doktor ?
4/5 gündür diyorum ya kasılmalarım var adet olacak gibi bel ağrılarım var diye hissediyorum ağrıları ancak dayanilmayacak şekilde değil. Kasılıp bırakıyor mesela. Açıklığı çatı muayenesinde tespit etti, nst de de sancılar çıkınca netleşti

Bugün bende de 2 3 kere adet olacakmışım gibi bel ağrısı oldu.
Hatta gidip tuvalete baktım ama herhangi bir kanama falan yoktu.
Karnım akşamları hep kasılıyor zaten ama kızım bugün inanılmaz hareketli hiç durmuyor karnımda
Benim çatı haftaya olacak bakalım ne diyecek bana.
Bu arada sende saat sayıyorsun artık Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah bir avazda yavrum

Kuzum benimde kiz cok hareketliydi ama kasilmalarla birlikte hareketleri azaldı, şimdi şimdi anlıyorum. O hareketli bacağı kolu batan hareketleri asla yok. Kalmadı.
Evet sanki adet olacakmis gibi ciddi ciddi o his oluşuyor ama en temeli bence kasılma bildiğin top gibi oluyor ya.
Hadi inşallah acısız geçer seninde muayenen
Allah razı olsun kuzum böyle beklemek daha zormuş vallahi

Evet o kasılmayı akşamları yapıyor benimki de
Ay bilmiyorum bazen diyorum aha geliyor doğuracağım sonra diyorum ki daha günüm var beklerim.
Kafam karışık
Şaka maka geliyor bebişler sende heyecan doruktadır eminim

Hahah is ciddiye binince öyle diyemedim valla şuan en rahat benimdir heralde herkes panik halde ama bende gram dogurcam hissi yok inanır mısın günlerdir ayni seyleri hissettigim için bana farkli bir acı/ağrı gibi gelmiyor sanki ne bileyim

Benim reglim çok kötü geçerdi full bel ağrısı yaşardım.
9 aydır yaşamayıp bugün yaşayınca hiç özlememişim dedim
Bende sayacağım kontrole gidene kadar bakalım her gün sancı gelecek mi
Doguruyoruz kizzzzz

Aaa gerçekten mi Anadolu sigorta olur mu ki acaba vallaha olursa çok mutlu olurum
Anadolu ve demirhayat sigortam var, Anadolu yaptirdigimda gebelik düşünmediğim için doğum dahil degildi, gebelik olunca demirhayat yaptirdim. Epidurali demirhayat ile gorusmustum indirim yaparz dediler. Anadolu'da da baska tahlillerimi yaptirdim onda da karsilamayanlari indirim yaptılar. Mutlaka sor, hastanede ki ozel saglik sigorta birimine bakanlar yardimci oluyor, yada sigortanı yapan kişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…