2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben şu an sizin yasadiklarinizi yaşıyorum valla kasılmalar alt bölgeye baskı bel ağrısı kuyruk sokumu ağrısı sağ sol kasılmaları sanırsın alttan kolu kafası çıkacak yürümede zorluyor bazen

Tamamdır o zaman ben hemen bugün iletişime geçeyim sigorta yapanla olmazsa doktor iki hafta sonra yine çağırdı zaten gittiğimde yine sorarım

Günaydın güzel anneler
Ben yine dualarınızı isteyeme geldim. Pazartesi günü rutin kan tahlillerimden sonra hematoloğum diğer bakılandan daha nadir görülen bir başka lösemi çeşidi için genetik test istemeye karar verdi yarın genetik bölümüne gidip o testi vereceğim. Yine 45 günlük bir bekleme. Elimden geldiğince düşünmeden geçirmeye çalışacağım bu süreyi. Doğumuma, oğluma odaklanmak istiyorum dualarınızda bize de yer verin olur mu

Sancilar kaça kadar çıktı nst de baktın mı hiç. Benim oğlan aşağıya baskı yaparken 1 haftadır şimdi yukarı baskı yapıyor kalbim sıkışıyor midem bulaniyor aşağıya inse qrtik doğuma hazırlasa iyi olurdu.
Rabbım şifa versin kuzum isalah hayırlı haberler gelir. Bir rahatsızlık varsa da dermani olandan olsun. Isallah herşey güzel olsun. Bu lösemi seninle alakalı bebegine etkisi olan birsey degil dimi

Günaydın. ınsaallah temiz cıkar bu sonuclarda. Dualrmz sizinle

Sağol canım Şuan için öyle düşünülüyor. Zaten doğum yapıp kendini toparlar toplamaz gel devam edeceğiz tetkiklere dedi. İnşallah tamamen gebelikle alakalı bir durumdur ve doğumdan sonra düzelir değerlerim. Başka hiçbirşey istemiyorum

Günaydın. ınsaallah temiz cıkar bu sonuclarda. Dualrmz sizinle
İnşallah çok sağolun

Kuzuuum bu tahlilde diğerleri gibi tertemiz gelecek inşallah.. şimdilik çınar ı düşünerek geçir günlerini , onunla geçireceğin güzel günlere odaklan dualarım seninle

inşallah hamilelikle birlikte hersey yoluna girer.

Kuzuuum bu tahlilde diğerleri gibi tertemiz gelecek inşallah.. şimdilik çınar ı düşünerek geçir günlerini , onunla geçireceğin güzel günlere odaklan dualarım seninle
İnşallah canım çok sağol. Ben de öyle yapmaya çalışıyorım valla yoksa geçmeyecek günler. İnşallah sağlıkla kucağıma alınca daha hızlı geçer gider zaman

Evet bende öyleyim çok zorluyorlar cidden

Her şey güzel olacak lütfen böyle düşün neler atlattin sen bunu da atlatacaksın

Cnm iyi düşün iyi olsun bebeğini düşün beklemek stresli ama sonu güzel olacak inşallah.

Son 1 yilda ailece çok şey yaşadık artık yorulduk galiba. Geçen yıl hamileyim ve 3,5 aylıkken kanama başladı plasenta rahmi kapatıyor denildi. Hastanede yatıyorum yemek için bile kalkmıyorum, yatarak yemek yiyordum. Oturmak zaten imkansızdı kanama artıyordu. Ben hasta iken kayinpeder korona oldu hastanede yatıyor ben kanamalı hastanede yatıyorum.sonuc bebeğimi 5 aylıkken kaybettim. Kayinpeder 3 - 4 ayda zor toparladı kendini. Yaz geldi kayinvalide felç geçirdi yatalak oldu eizeymer teşhisi kondu o sırada ben yine hamile kaldım yine yatmam kalkmamam lazım eşim hastane, ev, iş, annesi arasında mekik döküyor 5. Ayda kayinvalidem vefat etti, hastalık çok hızlı ilerledi vefat etti. Şimdi bebeğimiz sağlıklı kucağımıza alacağız derken kayinpedere mesane kanseri teşhisi konmuş ne safhada bimiyoruz doktoru üniversite hastanesine gitmen lazım bizim yapacağımız bu kadar demiş. Eşim artık psikolojik olarak yoruldu ben ona destek olmaya çalışıyorum ama onun için üzülüyorum. Surekli bizler hastayız ve o bizim için koşuyor Allahim isallah oğlumuz sağlıkla dünyaya gelsin. Kayinpederim de iyileşsin torununu sevsin görsün. Babaannesi göremedi dedesi bari görsün istiyorum. Onlar böyle hasta olunca kendi anne babamın yaşlandığı ve ne yapacağım geliyor korkuyorum. Rabbım herkese sağlık sıhhat versin.

Çok geçmiş olsun rabbim tüm hastalara şifa versin anne ile babasının sorumluluğu üstünde olan evlat çok yıpranıyor benim kv ile kb yanımızda sürekli hastaneye gel git yıpratıyor eşimi çok şükür ağır hasta değiller yinede sık sık hastanedeyiz

İnşallah dediğin gibi gebeliğin verdiği bir durumdur canım. Allah sağlık versin dermansız dert vermesin inşallah. Dualarımız seninle

Amin. Abisi var ama o Almanya da sagolsun o da yardimci olmaya çalışır ama burada değil ve eşim yardim etmeye çalışıyor. Bakmak mesele değilde 1 yılda hep üzücü şeyler yaşayınca o bizi yıprattı şimdi de kanser denmesi isallah ileri evre değildir diye dua ediyoruz. Sizin de işiniz zor kendinizden ödün vermeniz onlara vakit ayirmaniz gerekiyor. Bir taraftan da aile olmaya çalışmak yoruyor

İnşallah kızlar çok sağolun bir gelsin de sağlıkla sıpa kucağıma inşallah unutacağım hepsini
Bu günlerin hepsi geride kalacak göreceksin. İnanmak başarmanın yarısıdır ben buna inanıyorum canım. Agladigim gecelerin hep bı sabahı oldu inşallah Allah izniyle biticek geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…