2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kontrolden çıktım 290 Gr almış bir haftada ama hala geride suyunda azalma gördü eğer azalma devam ederse 38 de normal doğumu tetikleyecegim dedi doktor suni sancı mi dedim hayır dedi onu istemiyorum çünkü berbat bişey oğlumda vermişlerdi. çubuk gibi bir aparat varmış rahime yerlestirilen onunla tetikliyorlarmis. Haftaya belli olacak ins gerek kalmaz suyu arttıran havuç suyu dışında bildiğiniz birşey varmı

Hem başınız sağolsun hem de geçmiş olsun canım Allah’ım yine de korktuğunuza uğratmasın, dedesi alsın kucağına torununu, dıya doya sevsin. Eşine de Allah kolaylığını verir inşallah, kalkarsınız hepsinin altından. Dualarım sizle inşallah hayırlı sonuçlar gelsin

İnşallah dediğin gibi gebeliğin verdiği bir durumdur canım. Allah sağlık versin dermansız dert vermesin inşallah. Dualarımız seninle

Amin canım inşallah çok sağol

Bu günlerin hepsi geride kalacak göreceksin. İnanmak başarmanın yarısıdır ben buna inanıyorum canım. Agladigim gecelerin hep bı sabahı oldu inşallah Allah izniyle biticek geçecek.

Oyy kuzum. İnşallah benim de öyle olacak. Allah’ım Mert kuzuyla da seni buluştursun inşallah biran önce

Maşallah ama 38de gayet güzel bir hafta artık sıkma canını hiç. Benim bildiğim bir de deveci armudu var canım

İnşallah canım çok sağol. Ben de öyle yapmaya çalışıyorım valla yoksa geçmeyecek günler. İnşallah sağlıkla kucağıma alınca daha hızlı geçer gider zaman
Rabbim korktuklarım7zla imtihan etmesin inşallah temiz cıkar sonuç sağ salim yavrularımız kavuşalım
Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun inşallah

Dünden beri moralim bozuk benimde, bugün kayınpederim hastaneye yatırıldı yarın ameliyat olucak platin takılacak omurilige 5 tane 1 hafta zaten hastanede yatıcak aksilik olmazsa tabi o eve cıkıcak 2.gün ben doguma gidicem... Hep kayınvaldem bakıcak, kayınpederim kızımla durucak sonradan gelicek ler diye plan yapıyoduk kendi annem böbrek hastası zaten iyiykende 5 gün durur en fazla kayınvaldem onada bakardı şimdi haftada 2 gün diyaliz var, dogumum pazartesi gelip 5 gün kalsan 2 Nisan ramazan baslıyo o gün dönsen diyorum o gün doktor randevum ar 3 ay önce aldım diyo tamam dedim kapadım dün telefonu agladım agladım agac kanundan cıkmıştım sanki... Esimede agladım sakinlestşrdi aksam, bugün annem aradı yine diyo geliriz mecbur kimse olmazsa diyo dedim git randevu a esim bakar yapamadığını hemşireler yardım eder dedim kimsesi olmayana yardım ediyolardır herelde dedim kimsesiz misin diyo bide yine ben 3 ay önce aldım randevu işte tansiyonum burnum kanıtı diyalize gircem sayıyo.... Sanki saglıgın da yanımdaydı.... Bogazım düğüm düğüm... Babamın basında çobanı annem o olmazsa halt karıştırcak diye bırakamıyor asıl hastalığı bahane babam yalnız kalacak diye duramıyor... Babamız var yok onun yüzünden anamıza yok... Gercekten rabbim kimseye muhtac etmesin... Beterinden korusun yardımcımız olsun ibşallah

Kız kardeşin yada görümcen filan yokmu canım ya Ay bu soğuk annelere de ayrı bir kızıyorum. En iyi o anlaması lazım seni kadın olarak doğum insanın anneye en ihtiyaç duyduğu zamandır. Allahtan kız kardeşlerim var anneme evdeki çocuklara bakma görevi veriyoruz. Ama kızkardeşlerim olmasa annem gelirdi yanıma kesin. İnşaallah eşin anlayışlı birisidir allah ordan yüzünü güldürür. Valla bazı kocalara bakıyorum bazen kadınlardan bile daha iyi ilgileniyorlar bebeklerle. Üzülme sen bebişin sağlıklı olsunda hemşireler bile yardımcı olur. Burda bi arkadaş var mesela Bulgaristan dan ordaki prosedüre göre refakatçi yasak herşeyi hastane ve hasta kendisi idare edicek sende tanırsın pembemanolya yı. Yani dünyanın sonu değil annenin yanında olmaması üzülme.

Aynen katılıyorum hatta bir yerden sonra insan eşiyle daha rahat ediyor sanki, ben öyleyim enazından , çok şükür elinden herşeyde geliyor kendimiz hallediyoruz herşeyi kimseye minnet etmeden .

Üzülme canım benim ya bende ilk kizimda oturup ağlamıştım annem bir değişik konuştu kaynanam bir degsiik konuştu aynı senin hesap oturdum agladim ama iş başa düşünce geldiler valla. Ama rabbim seni beni böyle bütün doğum yapacak arkadaşlarımızı Rabbimden başka kimseye muhtaç etmesin hepimize rabbim güç kuvvet versin inşallah

Sagol canim isallah bir hal çaresine bakacağız şimdi üniversite hastanelerinde doktor arıyoruz birilerini bulduk bakalım isallah hayırlı haberler sonuçlar olur.
Kayinpederine gecmis olsun. Allah sifa versin isallah.
Yanliz olmak zor . Annen var ama hemde yok gibi olunca çok zor oluyor. Bu hamilelikte yatmam gerekirken kızımı okuldan almak için hergun okula gittim. Allahtan arabam var yürümedim kızım çantasını kendi taşıdı ama araba kullan git gel çok zorlandım geçen hafta qrtik annem geldi . Gelmeseydi dogursam da haber vermeyecektim. Evi temizlemeyi, bebeğin kıyafetlerini ağrılar içinde yaptım. Ne yapalım büyüdük ve kendi bacagimizdan asiliyoruz. Allah yardımcımız olsun.

Seni en iyi ben anlarım sanırım .. Dua edelim sorunsuz doğumumuz olur allah bize kendimize bakacağımız kadar güç versin ..
senin işin daha zor bir evladın daha var ama korkma her şeyin üstesinden gelirz . Kimsesiz gibi kalmak çok zor ama biz çok güçlüyüz ..

Başınız sağolsun öncelikle ..Canım geldi mi üst üste geliyor , allah yardımcınız olsun ve inşallah kayınbabanda atlatır hastalığını Sen kendin için iyi şeyleri düşün , olumlu enerjiler yayalım evrene ..

Kizlar Allah hepimize bir sekilde o gucu verecek. Bebeklerimiz icin guclu olmaliyiz. Annem 2018den beri kanser tedavisi goruyor. Her sene ameliyat oldu. Gecen sene radyoterapi aldi. 2 tane tumoru var. Ne radyoterapi ne de ameliyatla alinamayacak bolgedeler. Sukur 10 aydir zararsiz sekilde duruyolar. Her hafta kan testi yapilip kontrol ediliyor. Su an durumu iyi ama her hafta o kan sonuclarini acarken yuregim agzima geliyor..
Dogumda yanima gelecek ama 1 aydan fazla kalamayacak. O 1 ayda hep kan testine goturecegiz Turkiye'de. Insallah basiniza bela olmam diyip duruyor.
Yani herkeste bi dert tasa var. Sukretmekten baska caremiz yok beterin beteri var. Ben hep saglikli olalim da varsin uzak olalim basimin caresine bi sekilde bakarim kafasindayim. Sukur esim becerikli ve ilgilidir ama insan manevi olarak yakininda ailesini istiyor.
Allah tum hastalara acil sifalar versin.

Ahhh yalnızlık ne kadar duygusalım aile diyince gözümden yaş süzülüveriyor. 8 senedir bu ülkede yalnızım hep kendi kendime idare etmek zorunda kaldım , evlendim pandemiden dolayı yine yalnız kaldım eşim gece gündüz hastanede nöbetteydi , doğru düzgün eve gelemez , annemle aramda kocaman bir sınır kapısı var vizesiz gelemiyor pandemiden dolayı vize alınamıyordu. Şimdi de hamileyim ve yalnızım . Eşim hala gece/gündüz nöbet tutuyor, ben evde tekim genelde , bana yardımcı olabilecek bir kişi bile yok. Çok ağırlaştım artık 35.haftamı tamamlayacağım ve üstüne böbreklerimden rahatsızım, sağ böbreği kaybetme riskim var . 2 gün önce yoğun ağrı ile tekrar hastanede yattım ilaç tedavisi görüyorum ,doğumu ne kadar erteleyebilirsek bebek ne kadar daha gelişirse o kadar kardır gözüyle kendimden vazgeçmiş haldeyim . Bu süre zarfında evde tadilat vardı , tadilatın üstüne bebek odası ve evin detaylı temizliği yapıldı . Eşimden başka yardımcım yoktu, hepsini kendim yapmak zorundaydım. Doğum vaktim gelince de sırt çantamı alıp tek basıma doğuma gidicem 4 gün hastanede kalıcam ve yanımda eşim bile olamayacak çünkü bu ülkede bir tane refakatçiye dahi izin verilmiyor ki eşim doktor ne acayip dimi .. Herkesin eşi doğumuna bile girerken benim eşim doğuma girmeyi bırak bana yanımda destek bile olamayacak . Sözün özü, yalnızlık cok zor, Allah kimseyi yalnız bırakmasın, bütün hastalarımıza şifa versin inşallah .
İçimi döktüm biraz, kimseyi dertlerimle boğmak istemem ama aile cok hassas nokta benim için , çözüldüm kusuruma bakmayın

Son düzenleme:
Keşke doğuma Türkiye ye gelebilseydin canım ya : (

Keşke doğuma Türkiye ye gelebilseydin canım ya : (
Burda doğum yapınca biz de uzun zamandır burda yaşadığımız için bebeğimin vatandaşlık alma hakkı olacak sırf o yüzden gelmedim. Yarın bir gün farklı bir ülkede yaşayıp okumak isterse Avrupa vatandaşlığı ona farklı kapılar açabilir, Türkiye dışına gitmek isterse bizler gibi vize beklemez zorluk çekmez.. o yüzden katlanıyorum işte gittiği yere kadar

Yaa çok haklısın. En azından yaşadığın sıkıntının çocuğunun geleceği için iyi bir sonucu olacak öyle düşünmeye çalış canım. Ahhh analık daha doğurmadan loding... :)

Rabbim korktuklarım7zla imtihan etmesin inşallah temiz cıkar sonuç sağ salim yavrularımız kavuşalım

Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun inşallah

Amin inşallah

Rabbim hepsiyle başa çıkabilecek gücü versin inşallah. Evde bekleyen bir yavrunun daha olması zor olmuş ama inşallah eşinin desteğiyle kolayca geçsin gitsin zor günler. Biran önce feraha kavuşasın ağrısız sızısız

Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun sağlıkla büyütsün inşallah.
O Obayram pembemanolya
Kızlar sizlere de çok geçmiş olsun.
Hiç canınızı sıkmayın bence gebelikten dolayı yükselmiştir bazı değerleriniz.
Uzun süredir yazamıyorum ama ara ara girip okuyorum herkesin paylaşımını.
sosmivida sen de tekrardan dönmüşsün cnm

Ben de uzun süredir hep evde yatıyorum plasenta previ totalis teşhisinden beri.
Çok şükür 34. Haftama kadar kanamam olmadı lakin geçen akşama kadar. Apar topar hastaneye geldik. Yolum da uzun 1 saat kadar. Nasıl kendimizi buraya attık Allah bilir.
Kanamam gelene kadar durdu şükür. Sancım da yok. Doktorum yol uzak die salmadı serum ve kasılma önleyici veriliyor sürekli. Şimdilik hastanedeyim 1 gün 1 gündür diyerekten erteliyor dr. Bakalım hanım efendi ne zaman gelmek isteyecek

Arkadaşlar benim büyük gün geldi galiba Yarın 37+0 olacağım ve doktor aç gelmemi söyledi. Ya yarın ya da cuma alacak bebeği. Son hafta kilo almamıştı (2000 gramdı) o yüzden bebeği çıkarma vakti geldi sanırım. Zaten bol miktarda kasılmam oluyor birkaç gündür. Sancısız ama yine de rahatsız ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…